Quantcast

A. Kubilius apie rinkimus: akivaizdžiai matosi, kad Kremlius bijo žmonių nepasitenkinimo

Grįžti į straipsnį

jonas

jonas portretas
Kodėl tasai asilas dar ne zooparke?

nuomonė

nuomonė portretas
Kremliui jeigu būtų ko nors baisu ,tai pavaišintu arbata su novičioku ..Kubilas tiek nieko vertas kremliui ,kad net nevaišina jo arbata ....Šunys ,kurie loja --nekanda .Juos paspiria koja ir tiek ..neverti jokio dėmesio skalikai ir kam čia jie kiša savonuomones/

moralas

moralas portretas
Sitas senis šūde sėdi ir dar čirškia.... Kaip ten buvo: skrido žvirblis pakilo aukštai sušalo ir nukrito ant žemės. Ėjo karvė ir jį apšiko. Atšilo žvirblis ir pradėjo čirškėti. Pro šalį ėjo katinas ir suėdė žvirblį. Moralas: 1) aukštai kilsi, žemai krisi; 2) ne kiekvienas nedraugas, kuris tave apšika; ne kiekvienas draugas kuris tave iš šūdo ištraukia; 3) sėdėdamas šiltoje vieoje - nečirškėk.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Nekreipkit į mane dėmesio man užeina priepoliai, šiaip tai aš pedas nežinau, ką kalbu.

Gargamelis-

Gargamelis- portretas
Kubilius bijo Lietuvos žmonių nepasitenkinimo konservine briuseline lgbt-ine jų politika,todėl dėmesiui nukreipti pavarys į ten kur nieko nepakeisi,svarbu liežuviu pamalti seną dainelę padainuoti.Rusams visada buvo reikalingas caro vietininkas,dabar Putinas po jo bus kitas,tik gali būti NUO VILKO ANT MEŠKOS,taip kad geriau patylėti ir daugiau laimėti.Geriau veržkis diržą,kaip komandavai daryti tautai,bet geriausiai sau ant kaklo.

Taigi

Taigi portretas
Byvis tešlagalvis prakalbo apie rinkimus...

v

v portretas
Seip man susidaro vaizdas ,kad jus pats negalite gyvent be to Kremliaus nei dienos ,skalambijate kiaura para apie juos

kaunietis

kaunietis portretas
Apie demokratiškus rinkimus - t i k ""0""... Reikia dažnai rodyti , pagal kgb metodą, tik nemeluojant kaip jie, apie balsavimą. Mes jau tai matėme , kada krūvomis perlenkti balsavimo lapai sumesti į balsadėžę, kada moteris laukia prie urnos įmesti savo biliotenį, o kita meta į jį visą krūvą jų, kada iš po skverno ištraukia "pačkę prabalsavusiųjų", perlenkia ir kiša į dėžę.... T A I reikia rodyti ir rodyti visomis žiniasklaidos priemonėmis visame pasaulyje....Ir žudiko įvaizdis, kuris tikrai kol kas nėra prastas pas rusus, pasikeis, kad ir kaip jis viską draustų, meluotų, sodintų į kalėjimus.....

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Suva loja, o karavanas eina savo keliu.

taaaip

taaaip portretas
kubiliau, Rusija tai tau ne kokia aurosajuzo ukraina (pakrastys),kad ko nors ,,bijotu,,....

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Mūsiškė besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja pasiusti gali iš to pykčio: Kubilius įvardijo akivaizdžią ir visiems žinomą tiesą - Kremlius bijo savo žmonių.

Faktas

Faktas portretas
Putinas, žino, kad praradus prezidentinę neliečiamybę, jo laukia greitas ir negarbingas galas. Todėl norėdamas išsilaikyti valdžioje, prarado bet kokį žmoniškumą. Baimė, sulaukti savo draugo Kadafio galo, padarė jį šizofreniku.

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvoje politikai nieko nebijo, nes masiškai visus apgaudinėja. Pataikaudami neraštingiems kaimo rinkėjams, Lietuvos politikai konkuruoja, kas žiauresnis migrantų atžvilgiu: Kartu Lietuvos politikai jaučia, kad tai, ką jie daro yra nusikaltimas žmoniškumui ir įstatymų nesilaikymas. Todėl rėkaujama apie mistinį hibridinį karą su Baltarusija, važinėjama į kitas Europos šalis su reikalavimais keisti ES įstatymus. Problema tame, kad ES įstatymai paremti tarptutinėmis sutartimis, kurias keisti Lietuvos politikams yra pernelyg siauros žarnos. O kai reikia mokėti milijonus eurų kompensacijų skriaudžiamiems migrantams, kurias teismai skiria Lietuvai, tarp Lietuvos politikų nusistovi mirtina tyla šiuo klausimu. Todėl dabar verta prisiminti svarbiausias šios kvailystės veikėjas:Asta Skaisgirytė, Ingrida Šimonytė ir Agnė Bilotaitė. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Išorė atitinka turinį.Viau.....

Keiksmažodžiai.... \\\\\.../////

Keiksmažodžiai....  \\\\\...///// portretas
....kubilas, PIŠ'as,lianzborg,čmil,armoškė,grybas,gent'vėlas,biliot.............

taigi

taigi portretas
> pilieti - lysk giliau, ten nors ir smirda, bet šilta ir už šildymą mokėti nereikia.

pilietis

pilietis portretas
Šaunuolis Kubilius, daugiau tokių politikų Lietuvai.

kauniete

kauniete portretas
TU VAGIES GABALE BUOŽGALVI GRAŽINK PAVOGTA PENSIJA

Anonimas

Anonimas portretas
Kubilius tautos ir Lietuvos VAGYS jo vieta kaleime!!!

kaip ir

kaip ir portretas
tvarto apmoketi pusprociai...

nuomonė

nuomonė portretas
Kremliaus apmokėti komentatoriai, negali būti tautos balsas.

Arūnas

Arūnas portretas
kubyliau - nustok matyti, kas darosi svetur. GERIAU MATYK KAS VYKSTA ČIA - LIETUVOJE.... Nors - geriau - visai nieko NEMATYK IR TYLĖK...

Gėdingas nevykėlis

Gėdingas nevykėlis portretas
Ar jis kada pasveiks? Nuo savo atsilikimo, beviltiškas politikėlis... Sėstų ant dviračio ir į sanatoriją "Belorus"

protinė

protinė portretas
negalia

geda

geda portretas
cia tas kuris su ingridute apvoge pensininkus ir negrazino ka pavoge o dabar dar nesamones peizeja apie kitus o save neziuri

Anonimas

Anonimas portretas
Čia apie koki kremlių kubilius klėdi ar kartais ne apie mūsų Seimą kurį taip stropiai saugojo Rugsėjo 10 kad viskuo patenkinti savo ovacijoms ir plojimais nesudrumstų seimūnų ramybes.JUOKIASI KATILAS KAD PUODAS JUODAS.

>Pone

>Pone portretas
Jo, automatiškai susirinkusius žmones priskyrė prie riaušininkų..Jie nežino kas tas yr tikros riaušės ir tik nuo butaforiniu kartuviu vaizdo ir keliu paleistu akmenu ėmė kraupt:D:D))).Nors rugsėjo mitingas buvo be jokių tokių ,,instaliacijų" vistiek per visą purvasklaidą rėkė kad riaušės;D).Čia ne Prancūzijos ir net ne Vokietijos demokratija. Čia Kinijos valdžios mentalitetas.

kubiliau,pagal tave,kremlius nervinasi , o

kubiliau,pagal tave,kremlius nervinasi , o  portretas
į KELNIAS pastoviai k r a u n a tokie kaip tu.-Tai reiškia , kad taip p r i m i t y v i a i politikuodamas ne tik APGAUDINĖJI , bet ir nuosekliai s e k i n i save - iki s i s m i r s i UŽPEČKYJE njekam nereikalingas t u š č i a v i d u r i s , juk panašiai e l g ė s i ir GRYBAUSKAITĖ,buvo "šustra", o po to Europos Sąjungoje tapo NIEKUO/nereikalinga/--Matosi atvirai , kad tokių "politikų" n o r ai auga sparčiau už PROTĄ.

Pone konservatoriau Kubiliau ,

Pone konservatoriau Kubiliau , portretas
priminkite ką reiškia žodis DEMOKRATIJĄ ? ! Tą , kurią skleidžiate Ukrainoje , Baltarusijoje , dabar norite ir Rusijoje . Kodėl demokratiją PAMIRŠOME Lietuvoje ? :) Tai , jog tiesiai keliaujame į diktatūrą parodė liberkonservatorių požiūris į protestus , mitingus Lietuvoje . Tvoros nuo žmonių ir baimė su jais kalbėtis , girdėti ko nori žmonės ....Aš jau senokai nebesuprantu liberkonservyno siekių , bet jie visai nepanašūs į demokratinius . Deja ...kas vyksta medijose , koks žmonių niekinimas , o valdžios arogancija ...Ne , pone konservatoriau , aš netikiu nei vienu jūsų raporto žodžiu apie demokratiją . Netikiu ir liberkonservatoriais Lietuvoje .Gyvenu Lietuvoje ir puikiai suvokiu kas vyksta . Nuolatinis melas ir žmonių kiršinimas , bei vienas tikslas - asmeninis pinigų , valstybės turto " įsisavinimas " .

>>>Akivaizdžiai rugs.........\\\\\.../////

>>>Akivaizdžiai rugs.........\\\\\...///// portretas
Nereikia ir kreivo veidrodžio,jis natūraliame save pamatys Velnią ir nugaiš iš siaubo,ką jau pridaręs.

Akivaizdžiai rugsėjo 10 d.matėsi

Akivaizdžiai  rugsėjo 10 d.matėsi portretas
kaip valdantieji ,,nebijo,, žmonių nepasitenkinimo ! Dievuli,Dievuli ir kada p. Andrius Kubilius pažiūrės į veidrodį ? Seniau poilsio parkuose būdavo Juoko kambarys su veidrodžiais ,kurie iškreipdavo tikrą žmogaus atspindį .Juoko būdavo iki ašarų . Prajuokina ir p.A.K.

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Su premjeru PIŠ'u,kaip du vandens lašai.Vienodai tautą kru..................a.ir už tai neatsako.

jo

jo portretas
Ko KUBILIUS NUTILO dėl Batkos lelekrinės. MATYT valgo URI JODO TAB.

Loni

Loni portretas
Palikit RUSIJĄ ramybėje! Matosi, kad visokie valdžios pašlemėkai bijo RUSIJOS! Nebeišmano kaip ją ir jos tautą pulti. Akli kurmiai nemato kas dedasi savam darže. Mes turime savo nuomonę apie Rusiją ir tamstos svaičiojimai mus nedomina.

cha cha

cha cha portretas
MES DISKUTAVOME???Gal mes miegojome patogiose kėdėse .Kas ten su tokiais diskutuoja ,gal tik iš mandagumo nepavaro iš šoną....

Niu ką galiu pasakyti ogi

Niu ką galiu pasakyti ogi  portretas
panašu liko laukti panašios istorijos kaip ir su Baltarusijos rinkimais . Nepripažinome išrinkto prezidento , " išrinkome cikonovska" , davėme atstovybę ir ponia reziduoja Vilniuje , kovoja už Baltarusiją . Ką gi , panašu liberpatryjotų rūpesčiu turėsime ir ruskyno " prezidentą " Lietuvoje ? Kaip tokia sąmokslo teorija ? Košmaras į ką verčiama Lietuva ....

siam jankiu samdomam SOrosinei lietuvos Kalei

siam jankiu  samdomam  SOrosinei lietuvos Kalei  portretas
buvo svarbu aplot tuos kuriuos uzsake jankynas .... jis atlojo honorara uz tai pasieme ir nulindo y EP ...WC smaukytis toliau...

Loboranto Kabyliaus pranesimas EP buvo sutiktas kaip

Loboranto  Kabyliaus pranesimas EP buvo sutiktas kaip  portretas
grubios retorikos provokacinis kisimasis y svetimos valstybes vidaus reikalus , Apie tai kalbejo savo pranesime Vokietijos EP ir saliu parlamentarai .... taip kad Kubiliaus pranesimas BUVO NUSVILPTAS PACIAM EP......

Anonimas

Anonimas portretas
sovietinis fizikas kalobarantas

Raimis

Raimis portretas
Ne Kubiliui kalbėti apie sąžiningumą. Melagis iš prigimties.

KLYSTI, OŽY

KLYSTI, OŽY portretas
Savo rinkėjų bijo ne Rusija, o Lietuvoje landsberginė šutvė. Juokiasi puodas, kad katilas juodas. Degrade, pasidomėk - koks procentas Lietuvos gyventojų pasitiki Lietuvos seimu, vyriausybe ir tokiais degradais, savo valstybės išdavikais, kaip tu.

Grybas

Grybas  portretas
Eik senas bezdale isgerti valeriono, rusai ir be tavo klediesiu apseis

SLYKSTU

SLYKSTU portretas
LABAI NEMALONUS TIPAS KAM TERSIAT INTERNETA

Kaspars

Kaspars portretas
Trečiasis pagal dydį Lietuvos vagis bijo. Visi mes žinom ką padariai ir už ką teks atsakyti!

pasirodo

pasirodo portretas
kremlius nuo konservu visai nesiskiria...

Debilas

Debilas portretas
Toliau kiršinat žmones ? Dar tas šūdo gabalas išlindo sekmadienio rytą. Sekmadienį žmonės turi dalyvauti Šv. Mišiose, o ne ožių mekenimo klausyti.

Faktas

Faktas portretas
Rusija - melžiama karvė. Putinas ir jo gauja darys viską, kad ir toliau liktų vieninteliai tos karvės melžėjai.

Ubags

Ubags portretas
kubiliau, kur pensija?

Kubilius-myžnius

Kubilius-myžnius portretas
Šaunuolis Kubilius - sėdint Briuselyje galima gasdinti Rusiją ir Baltarusiją. Drąsus, ne drąsiausias, kaip šakalas už tigro. Parėkauk, pagąsdink, už didelius pinigus priklauso. O kai pasirodo Vilniuje, tai Seimas, Vyriausybė tvorom, policininkais atsitveria net gėda žiūrėti kokioje Kubilius - myžnius baimėje gyvena.

Vagie \\\\\.../////

Vagie  \\\\\...///// portretas
pasivog,bet palik ir liaudžiai,nors mažumą.Į grabą viskką nesusidėsi.Dievas jus VISUS nubaus.Ateis atpildo valanda.BRUDAI.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Rupkė.

DAKTARAS

DAKTARAS portretas
MARAZMATIKAS

Aišku

Aišku portretas
Nėra baltarusiško biokuro - 20 milijonų nuostolių , JAV sankcijos kalio trąšų tranzitui į Klaipėdą - 100 milijonų nuostolių , sieną - 150 mil. Taivanio atstovybė virš 300 milijonų nuostolių.  O kur dar karas su Rusija. Reikia įvesti naujus mokesčius ir didinti kainas.

Šėtonas \\\\\\.../////

Šėtonas  \\\\\\...///// portretas
tarė.

pragydo isgama

pragydo isgama  portretas
pensiju vagis is briuselio ....

Moliiūgas

Moliiūgas portretas
tik slėpkis. Tik tokioje durnoje respublikoje į kuria paversta Lietuva gali toki asilai mums kažka pasakot.

>reikia rasyt tik gerai arba labai gerai

>reikia rasyt tik gerai arba labai gerai portretas
tik gerai, arba...viską... Ršyk viską ir bus gerai.

kauno dienos gaidynas

kauno dienos  gaidynas portretas
nepraleidzia komentaru ...apie sy isgama is Briuselio reikia rasyt tik gerai arba labai gerai ,o as to nenoriu......

O kokios partijos laimėjimo laukia konservatoriai

O kokios partijos laimėjimo laukia konservatoriai  portretas
ir Kubilius ? A. Navalno komanda rinkimuose palaikys komunistus: tikisi taip išvaryti prokremlišką valdžią (17)_____P.S. Ar teisingai suprantu ? Lietuvos patryjotai palaikė / kovojo už navalną ? O navalnas už komunistus Rusijoje ? Nieko sau , pone Kubiliau , pareiškimai ....

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Aš norėčiau jojo kūlės, pedas esu nepykit

cinikas

cinikas portretas
Gal reikia nustoti vartoti nedemokratinėse šalyse "rinkimai". Gal geriau pervadinti, kad įvyko valdančiųjų "galios žaidimai", Ir mes bendraujame ne su rinkimus laimėjusiais, o su laimėjusiais galios žaidimus. IR ES bendravimas turėtų būti su demokratinėmis šalimis vienoks, su galios žaidimų šalimis - kitoks.

Alio ponas Kubilius ?

Alio ponas Kubilius ?  portretas
Gal nežinote ? Lietuvos valdantieji taip pat mato žmonių nepasitenkinimą ? Ir ką ? Ar reaguoja ? Ar mūsų valdantieji žmonių nebijo ? Nematėte užtverto seimo ? :)))

Ulgis Bedulkis

Ulgis Bedulkis portretas
Apie Kubilių arba tik gerai, arba...viską...

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kubiliau, bijok Dievo. Dabar korona ir ligoninėse trūksta lovų sergantiems, o tu su savo raportu ES papildomai dar visą mūsiškę Kremliaus šunaują susargdinai. Pas mus Sveikatos sistema nepasiruošusi tokiems krūviams.

Memel

Memel portretas
tas pedaras kada zureS I SAVO PodA_SUDO GaBALAss

Jus

Jus portretas
Taip pat matote žmonių nepasitenkinimus . Petis į petį jus su jais akivaizdu .

pawnee

pawnee portretas
Kas dar tiki tuo nusistekenusiu Komančių Vadu?

In Bitcoin we trust

In Bitcoin we trust portretas
Eik, kubileli, ant puodo

Akivaizdu,

Akivaizdu, portretas
kad šį kartą konservams nepadės jokie slapti susitarimai ir ES pinigai laimėti rinkimų ,jau užtenka šitų žmogėdrų.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip dar galima apie šį žmogelį rašyti, sveiki žmonės apeitu.....

Gyd.

Gyd. portretas
Jeigu skiepinaisi tai jau viskas manau,nes nesveiko žmogaus veidas, su kraujagyslem ar su inkstais kazkas netvarkoje.Diagnozė.

Aisk.

Aisk. portretas
Seni susirūpino savo sveikata, su inkstais kažkas netvarkoje. Užtenka politikos ,man atrodo Dievo rykštė atkeliavo.

Gjkk

Gjkk portretas
Prabilo toks pat komunistas, dar tegul jukneviciene raudonsikne su komjaunuole ožkelyte pasistato salia. Lt išdavikas.

rusai

rusai portretas
puola

OI

OI  portretas
O kuo tu skiriesi kubiliau NUO tu maskvenu tu LYGIAI TOKS PATS !KIEK METU TRINI SIKNA AUKSO KEDEJE PAMIRSAI?? Kiek pridarei NESAMONIU LIETUVAI PAMIRSAI SUSIKISK SAVO TRIGRASI SAU I RAUKUS IR DINK!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Geriau butun,kad daigiau Lietuva rupintusi korumpuoti koncervatoriai. Kad nepasikartotu MG Baltic korupcijos skandalai,Kreivio motinos turtas ,kad vel nepadidetu 100 milijonu,kaip praeita karta jam bunant ministru. Lansbergis galetu daugiau nebepirkti milijono vertes sklypo uz viena eura,ir t.t.. Nereikia demesio nukreipineti nuo Lietuvos problemu!

kodėl pas konservatnikus tokie šlykštu

kodėl pas konservatnikus tokie šlykštu portretas
snukiai, ar čia tvarto įtaką,bet koki paimk,visi susirauke, kažko nepatenkinti, pas juos pastoviai krizės ar pizės, naikinti reikia tą gaują

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Gal galėtų tarybinis laborantas kubilas, pasiėmęs tarybinį propecorių ir karingąją komjaunuolę rasą, vykti į Rusiją kurti demokratijos?

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Dar tas Peklos pasiuntinys prabilo.

Valter

Valter portretas
Konservai baisiausi nusikaltėliai savo tautai ,kkiek jaunimo per juos vergaujam svetur

Hm

Hm portretas
Užtat jūs nieko nebijot jums į sa ų žmonių nuomonę nusispjaut, svarbu ką JAV pasakys.

JUOKINGA, KAI KIEMSARGIUKAI PASIRODO CIRKO ARENOJE....

JUOKINGA, KAI KIEMSARGIUKAI PASIRODO CIRKO ARENOJE.... portretas
Kubilius, palyginus su Rusija - yra niekingas lojantis kiemsargiukas, kuris loja ant dramblio pats nežinodamas dėl ko. Paprasčiausiai, vizgindamas uodegą, vykdo šeimininko nurodymus. Tik...pamiršta pasižiūrėti - kas darosi jo būdoje, Lietuvoje. Ten, kur viskas brangsta, korupcija klesti, o valdžia...pagal darbus - žemiau plintuso.

Purmaliai

Purmaliai portretas
Vata lysk į būdą !

DEMOKRATIJOS GRIMASOS

DEMOKRATIJOS GRIMASOS portretas
Ką čia peza šitas šū--do gabalas,gi Lietuvoje tas pats,koncervų chunta tai pat apsitvėrė tvoromis seimą nuo žmonių,o landsberginė milicija žmones purškia dujomis,nors šie nieko nedaroKažkaip dvigubi standartai ponuli.

XX FAKTOR

XX FAKTOR portretas
Kinijos zvirbliai puola; lt ruosia ,,raketas'' ragatkes.Veleva i kosmosa iskele nu tai visiem sakes

pritariu

pritariu portretas
Konserwatnykų žiurkių režimas bijo žmonių nepasitenkinimo.

Galerijos

Daugiau straipsnių