Quantcast

G. Landsbergis apie būsimus savivaldos rinkimus: yra erdvės pasirodyti stipriai

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Su minedu i partija tegul eina

Kaunietis

Kaunietis portretas
Būtų mano valia,tai šitą "fruktą" varyčiau gatvių šluoti,o ne kalbėti "bendrom frazėm"!

H

H portretas
Užsimanė kiaulė bananų . Taip galima sakyti apie konservastus ir savivaldos rinkimus . Tų jau Seime per daug , kaip ir jų kompanijos

Kubilizmas

Kubilizmas portretas
Kubiliukas sako, kad nežino ar daug yra 10 haubicų, jis labai gerai suskaičiavo, kad JAV ir ES turi skirti šimtais milijardu nuolatos. O didžiausias pasaulį nustebinęs ir rusus išgasdinęs yra lietuvių 1 turkiško drono pastiprinimas, kuris nulems visą karą ir sutriuškins didžiąją dalį kariuomenės. Tai pats didžiausias ir triukšmingiausias indėlis, kur ten kažkokia vakarų parama.

Konserkvatorija

Konserkvatorija portretas
Prie anūkėlio su V pirštų kombinacija labai tiktų profesionalus gėjus su trijų pirštų kombinacija būtų super reklama konservatoriams pagal dabartinę situaciją.

>>>jo \\\\\\.../////

>>>jo  \\\\\\...///// portretas
>Visu 100 proc.pritariu.

jo

jo portretas
lietuva su partiju sarasais - lietuva be ateities

begalinė erdvė pasirodyti konservom

begalinė erdvė pasirodyti konservom portretas
Prasideda maždaug už 100 km nuoŽemės. Tai sutartinė beribio kosmoso riba. Tik kur sukrauti tas visas skarbonkes su konservom ir kaip nugabenti į tokį aukštį?

užuojauta defektuotam anūkėliui

užuojauta defektuotam anūkėliui portretas
gabrieliuk,mielasis,ar tik tu ne per skystas versti pasaulį aukštyn papais?

svarbu numirtų putinas

svarbu numirtų putinas portretas
jei dar ne, dar svarbu neišduoti rusams vizų ir kitais metais nemokyti vaikų rusų kalbos, o visą kita smulkmenos.

Vardas

Vardas portretas
rinkimuose reikia zutbut dalyvauti, kad koncervai su visais panašiais iskrypėliais nelaimėtų

linkėjimai broileriui ir Tatai-plakatų rinkinys

linkėjimai broileriui ir Tatai-plakatų rinkinys portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Kęstas

Kęstas portretas
Populiarumas Lietuvoje uždirbamas, kurstant pasaulinį branduolinį karą. Visiems tas įdomu, drąsių žmonių, kurie lietuviškai pasakytų, kad tai nesąmonė, nėra. Dabar Landsbergiai siūlo NATO karo laivais užpulti Rusiją, neva tai, kad išvežti Ukrainos grūdus vandens keliu. Turėtume NATO karą jūroje. Dabar karo laivus visada reikia pridengti karo lėktuvais. Turėtume NATO karą ore. Tiems lėktuvams reikia karių sausumoje, nurodančių taikinius. Turėtume NATO karą sausumoje. Geriausias Rusijos ginklas nuo NATO - branduolinės raketos. Jos veikia, nes nuolat tikrinamos. Turėtume branduolinį pasaulinį karą. Tokios korumpuotos ir pairusios valstybėlės, kaip Lietuva, privalo išmokti tvarkytis, nekeldamos pavojaus visos žmonijos gyvybingumui. Kvailiams turi būti nustatytos ribos. (Mokslas-studijos-ekonomika)

už šituos

už šituos portretas
verslų žlugdytojus, darbų iš Lietuvos žmonių atiminėtojus dar galėtų kas nors balsuoti? Tai nebent tokie patys kaip Landsbergiukas, Šimonytė - tušonkės konservai, liberalai - pagarsėję kaip kyšininkai, ir laisvės partija - kanapės įteisintojai. Tu rodykis, kiek nori - už tave kalba tavo darbai. Geriau negyvename.

22

22 portretas
Apgaiėtina, kad šitos partijos veiksmai neturi nieko bendro nei su konservatizmu nei su krikščionybe.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Jei šiandieną rinkimai į LR Prezidentus,kas balsuotumėte už A.Paleckį,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Jei šiandieną rinkimai į LR Prezidentus,kas balsuotumte už R.Karbauskį,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Jei šiandieną rinkimai į LR Prezidentus,kas balsuotumėte už G.Landsbergį,spaudžiam ŽALIĄ.

Tautiečiai \\\\\.../////

Tautiečiai  \\\\\...///// portretas
Gal jau ir įkyrėjau,tačiau VISI eikit į rinkimus,nes kas nedalyvauja,tai neakivaizdžiai "baksuoja" už koncrvus, Lietuvos duobkasius.Jie moka pasinaudoti ta spraga.____Nebalsuosim,toliau valdys lianzborginė gauja.

>Visi

>Visi portretas
taigi jie vistiek rinkimus klastoja..

savivertė

savivertė portretas
Būtų gėda ir beviltiška jeigu po tiek visko žmonės dar vis rinktų bukalaurus, būtų didelis nusivilimas mūsų mentalitu. Stebina kai net bukalauriukai neva "patriotai" laikina karo kurstytoją kgb grybę, ar Lietuvą brangiausiai praskolinusią Šhimonko.

Visi i rinkimus

Visi i rinkimus portretas
Nes kitaip uz mus balsuos Baideno numireliu bezdalai, pastu!!!! Visi i rinkimus.

to lauk

to lauk portretas
JAV iniciatoriai&Ko' tikriausiai yra nusprendę kad Europa, kitas užsienis privalo Ukrainą remti ginkluote tol kol ji kovos. T.y. nuolat. Bet iš kur gali tiek paimt? Mūsų pusdurniai jau atidavė viską ir dar virš to.Ukrainos A.Arestovičius taip ir pasakė,,Lietuva atidavė tiek kiek net pati neturėjo":D)Tai man labai įdomu, ką dar mūsų lietuviškai ukrainietiškas valdžiios padalinys iš Gedimino 11 sugalvos?Turbūt panaikins pensijas, motinystės, neįgaliųjų rėmimus, kitas išmokas ir leis dar 100-200 kartų padidinti būtinų produktų ir paslaugų kainas?

ką į valstybinę tarnybą dirbti pakvietei?

ką į valstybinę tarnybą dirbti pakvietei? portretas
Žvengiu negaliu, skaitau apie broilerio URM darbuotoją: "Vilniaus policija sulaikė ir į areštinę uždarė Užsienio reikalų ministerijos darbuotoją. Įtariama, kad būdamas girtas jis smurtavo prieš savo motiną, išvijo ją iš jos pačios namų.". Va tokie visokie pavilioniai, langaičiai, adomėnai, majauskai, savo motinų spardytojai yra tikrasis konslibų veidas.

Ai tai

Ai tai portretas
iš kur pradinės broilerio babkės jau visi senų seniausiai žino - buvo pasimta iš liet.pensijų fondų. Kurie va dabar alia jau ,,sprogsta"(turbūt irgi pagal komandą? Reikia pėdas sumėtyt? :D) Žinojo gadai kad Lietuvos senukai meldžiasi seniui landzbergiui ir tikrai net necyptels nieko prieš. Kad ir matys kad jaunėlis naglai vagia. Čia jiems sudievinta dievų dinastija:D)

lauk antivalstybininkus

lauk antivalstybininkus portretas
Šalin antivalstybinę karo partiją, beje kodėl mūsų portaliūkščiai tyli kas išties vyksta, cituoju: Siemtje Möller (SPD), Gynybos ministerijos parlamentinės valstybės sekretorės, pareiškimai. Sekmadienį ZDF laidoje “Berlin direkt” ji sakė, kad NATO sutarė, jog “Ukrainai nebus tiekiamos vakarietiškos pėstininkų kovos mašinos ir tankai. NATO gina Vokietijos vyriausybę. “Vokietija jau suteikė Ukrainai tūkstančius ginklų, įskaitant priešlėktuvines raketas ir prieštankines raketas”, - trečiadienį sakė atstovas spaudai.”.

Liet.Energija negalėjo tiesiai statytiLandsbergienei mokyklų

Liet.Energija negalėjo tiesiai statytiLandsbergienei mokyklų portretas
tai pasinaudojo „BaltCup“ dėl politinės situacijos. Nes iškilo ta istorija, kai šias mokyklas ėmė statyti dukterinė „Lietuvos Energijos“ įmonė. Kilo skandalas, ir tada jie sugalvojo būdą, kaip tas pačias mokyklas pastatyti už„Lietuvos Energijos“ pinigus. T.y. „Lietuvos Energija“ be jokio konkurso pirko iš „Baltcup“ vėjo jėgainių parką už astronominę kainą. Mano skaičiavimais, valstybės valdoma‚Liet. Energija“ už šį pirkinį smarkiai permokėjo. Tada„Baltcup“ gavo sklypą už vieną eurą iš Landsbergių ir pastatė jiems mokyklą. Ir jokio turimo nei prokuratūra, nei specialioji komisija čia nepadarė. Ir visus tuos kaštus labai lengva suskaičiuoti palyginamosios analizės būdu – kiek realiai kainavo tas parkas, ir kiek už jį buvo sumokėta. Ir kodėl „Baltcup“, kurio funkcija ir yra investuoti į tokius energetikos projektus, staiga parduoda jėgainių parką,tik pradėjusį veikti, ir duodantį grąžą. Į šiuos klausimus niekas neatsakė, o ‚Lietuvos Energijos“ atstovas mūsų komisijos irgi apsimetė kvailiu

Net kukliausiais paskaičiavimais

Net kukliausiais paskaičiavimais portretas
Gabrielius Landsbergis (su žmona:) yra pats turitingiausias Seimo narys!

Iš kur „babkės“ Gabriau?!

Iš kur „babkės“ Gabriau?! portretas
Naujesnių duomenų nėra, bet laikantis tendencijos, Tatos Gabriukas turėtu šiandien apie 50 „citrinų“: -----„G. Landsbergio su sutuoktine Austėja – nuo 2018-ais metais deklaruotų 1,87 milijono iki pernai metų 14,51 milijono eurų (pokytis 12,64 milijono eurų);“ O jei progresija geometrinė, kaip tai panašu, tai gal ir 100-200 milijonų?! Iš kur „babkės“, Gabriau? Ir kur „babkės“ Gabriau?!

Su konservatoriais? Niekada daugiau!

Su konservatoriais? Niekada daugiau! portretas
Laisvės kurias tu atiduodi šiandien, yra laisvės, apie kurių egzistavmą tavo anūkai niekada nežinos!

nuomonė

nuomonė portretas
Ar šaikai nereiktų persivadinti į sodoma gomora partiją? Nebesislėpkit kaip bailiai.

ana

ana portretas
Kur jusu krikscioniskos vertybes, kad leidziat piderams issidirbineti , labai gaila. Tikrai uz jus nebalsuosiu

Chyy

Chyy portretas
Tvarto ir dėžučių erdvė pasirodymui yra sikna. Pačios sudiškiausios ir kenksmingiausios partijos kokios tik buvo'ant Lietuvos"

cha cha cha

cha cha cha portretas
Kremlinių konservų suvažiavimas. Diedai, pradiedai ir vnukai, įsilaptinę 75 metams, ar pasiuntėte sveikinimo telegramą savo faktiniam vadovui Putinui?

to to to to

to to to to portretas
ten visur buvo ir skarmaliu kariuomene-ir žudė,žudė,žudė

Erdvė menkėja

Erdvė menkėja portretas
Landsbergio laukia vargo vakarienė: liūdna, bet jeigu gaus Pasvalyje ir Molėtose mero postus - bus visa erdvė. Dėl tokios regijonų politikos laukia visiškas fiasko.

Diagnozės

Diagnozės portretas
Nesveiko proto lavrovas teigia, kad putinas yra nesveikas. O kaip yra su Landsbergio sveikata?

Suplesysim į gabalus tuos kolorado vabalus

Suplesysim į gabalus tuos kolorado vabalus portretas
Ir Lietuva suklestės, tytovas su padleckiu cypej kiaukses

oi tu broileri

oi tu broileri portretas
Prie R.Karbauskio vyriausybės visi LT rodikliai ES statistikoje buvo pakilę per 6-7 pozicijas į viršų, Lietuva staigiai atsigavo, netgi Lietuvos piliečių daugiau grįždavo vėl gyventi čia nei emigruodavo iš Lietuvos, o dabar prie šaikos LT vėl kartu su Bulgarija "grūmiasi" už paskutinę vietą ES statistikoje, vėl klęsti tarpininkai, monopolistų savivalė, kainos nekontroliuojamos - matomai duoklę atiduoda šaikiniai, emigracija vėl išaugo, vnž leidžiamės visu greičiu į dugną.

to to to

to to to portretas
Dar yra kazkiek protaujanciu zmoniu, net keista paskaityti, kazka adekvataus, o ne uzjuriu trolius.

By. Rka paklojęs

By. Rka  paklojęs  portretas
Byyyy By DEJAU ant WALDZIOS, KONCERWU PARSIDAWELIU PARTYJOS CK ČLENO.... IR ANT JAUNOJO OŽYS, ŠUNS SKALIKO, KURIS LOJA KAIP KIEMSARGINIS ŠUWA KUR TIK IŠGALI..... NAXUI JUOS

to to to

to to to portretas
Sakai lenkai su vokiečiais 60 metų nekariauja "kaip kokie rusai" ? O kas būnant Nato sudėtyje palyginus visai neseniai galimai "taikdariavo" Irake, Irane, Sirijoje, Afganistane ir t.t. ? Karų neturi būti niekur, nei Luganske, nei Donecke, o ir kokią teisę turėjo kitos valstybės organizuoti ir apmokėti maidaną Ukrainoje? Kokią teisę kas nors turėjo kištis į svetimą valstybę, po to netgi galimai skirti prokurorą, ar netgi prezidentą už pačius ukrainiečius jiems išrinkti?

Dėde Ignai,

Dėde Ignai, portretas
tavo komentaras būtent kvepia putino tam tikros vietos laižymu. Pirma išmok garai lietuviškai, tik tuomet reikškis.

Dedei ignui!

Dedei ignui! portretas
Tu tikras kad nera viskas atvirksciai? Kas gali paneigti kad anukas neatsiskaito seneliui? Kas gali paneigti kad senelis po to su radiste Keit is tulpiu pasto uzsikonsperave signataru balkonelyje nesiuncia sifrogramu saviem seimininkam i kremliu? 75metai dar konsperacijos!

UPS CHI CHI CHA CHA KAS

UPS CHI CHI CHA CHA KAS portretas
Palycinis lavonas Prakalbo . :D

erdvės yra,

erdvės yra, portretas
bet reitingų nėra. Dar nėra buvę tokio žemo Seimo reitingo.

tiesa

tiesa portretas
lansbergiai kaip ir putinoidai klastoja istoriją ,tai įrodė dokumentais gerbiamas Jurkšėnas,kad v.l.nebuvo šalies vadovas....

Sitas iskeltas pirštų zenklas

Sitas iskeltas pirštų zenklas portretas
Užsieny reiškia fok'ą. Gaila, kad to nezino užsienio ministras

Dėdei Ignui

Dėdei Ignui portretas
Ne tik nenugalimi, betvir raštingi kaip dėdė ignas :).

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Konservatoriai - nenugalimi. Traukitės iškelio, putino šlukšlės.

Ožys

Ožys portretas
Nebejuokink tautos jau ir taip mešlo primalei, niekas jūsu neberinks, taip pat liečia ir subininius kurie raupais smirdi, geriau mastytu kaip Ukrainos grudus per Baltarusija isvežti, amerikonas derasi su batka o ožiai bijo.

Gabriuuuk \\\\\.../////

Gabriuuuk  \\\\\...///// portretas
kai "pirkai" Vilmiaus centre 1 ha.už 1 eur.žemės,"mokėjai" pavedimu ar grynais,nes tai milžiniška suma,galėjo pavogti grynuosius.A?

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite G.Landsbergiu,spaudžiame ŽALIĄ.

NBA

NBA portretas
eik nahui ozy

gintaras

gintaras portretas
tikiuosi tauta jau suprato, kad konservatoriu jokiu būdu begalima prileisti prie valdžios, tiek ekonominiu , tiek politiniu lygiu, jie visur tik kenkia Lietuvai ir Tautai, o atstovauja tikrai ne Lietuvos žmonęms,

100%

100% portretas
Daunas !!!

Jum py z da

Jum py z da portretas
Landsbirki , jum liko ti meluoti , ir apgaudineti zmones, Ka daro py de ru technologijos Ukrainoje. Best prieisit slykstynes pe di kai liepto gala.

Tautiečiai \\\\\.../////

Tautiečiai  \\\\\...///// portretas
eikite baksuoti,nes gabrys ruošiasi rinkimų klastojimui,nes labai užtikrintai jaučiasi.Dėl neatėjusių balsuoti tai ir šiandien turim tokią "valdžią".

net mano katinas

net mano katinas portretas
turi daugiau proto už nemažą dalį rinkėjų. Jis nevertina konservų, laiko juos mėšlu. Tik šviežią mėsą.

Va taip yra

Va taip yra portretas
Vien šitos fizionomijos pasirodymas pusę rinkėjų išbaidė, ką jau kalbėti apie pačių konservantų uždraustą raidę V.

QWX

QWX portretas
Gerbiamas Gabrieliau, aš matau erdvę, kurioje jūs plauksite "нахуй" paskui rusų laivą...

Virgis

Virgis portretas
Konservai matys merų postus kaip savo ausis be vaidrodžio. Dar tokių brudų nematėm.

ten ne V

ten ne V portretas
ten ragai. Plius bazda - ožiukas anūkas.

Ką jau ten beriodysit...

Ką jau ten beriodysit... portretas
Nebeturit. Vaikų defektyvių turit, rodyt negalit. Žmonos jūsų tragiškos. Slėpkit. Tvarteliai visi Ramūno. Miestuose krakoviakų valdos. O anūkai,....eina užmušt močiučių. Dabar visi suregistruoti ir gauna nemokamą slaugę. Eilė pas nemokamą terapeutą penki metai į priekį, todėl ukš prie akmentašių darbo į pirmas fronto linijas. Dirbsit. Ne kokiais tai ministeriais ar instrumentalistais balalaikų trio, o prie skaldos, dusto, sieros rūgščių. Nepatiks? Į katorgą. Ten pat iš kur ir atsigrūdot nekviesti į Lietuvą aferistiškai pamelavę kad išsipagiriosit prie viešo wc per naktį ir kėblinsit atgal link ten kur daužo jus teisėtai akmenimis doroji palestiniečių liaudis.

KAI JIS UZKNISO....

KAI JIS UZKNISO.... portretas
O ka tai reiskia kur du pirstus anukas yra iskeles ? As suprantu tai V raide. O juk lietuvoje V ir Z raide uzdrausta demonstruoti !!! Nebent ta jo V raide reiskia VANIUCYK !

to to to rusai

to to to rusai portretas
pyzduk litevskas, tau buvo apie Kaliningradą rašyta. Kuris tėra Prūsijos dalis. Ir kaip ta Prūsija išdraskyta. Nieko apie usrainos ir Rusijos karą. Reikėjo usrainai vykdyti Minsko susitarimus, šito karo nebūtų.Be to, jei nekariauna Vokietija ar lenkija, pastaroji pakankamai prisigrobusi. Pavardyt, pyzduk, ar pats žinosi? Užtai kariauja jankių jungtinės valstijos, kuriom litvinai shikną laižo. Paskaityk pasaulis mato ką nori. Rusam šimtą metų žudyt kad jankius pavyt.

Kaunietis

Kaunietis portretas
''Aš balsavau prieš negandą,Mus taip ilgai kankinusią,Aš balsavau-už Sąjūdį,už Lietuvą atgimusią.O jūs -Pakeleivingieji,-Ne vietiniai ir vietiniai,-Kokios Tėvynės ilgitės,Ką norit įpilietinti Gana ,ponai-sovietikai Ne savo laisvę savintis Gana Jūs žudėt Lietuvą Gana Prisibalsavote'' 1990mK.Genys

litvinų pyzdukam

litvinų pyzdukam portretas
vertėtų pasidomėti Klaipėdos krašru ir visa Prūsija. Tai Vokietijos teritorija. Neskaitant kad trumpam 1923 metais Klaipėdos kraštą užgrobė Lietuva. O 1939 vokiečiai atsiėmė. Visos Prūsijos dalybos vyko po karo, pagrindinai kruvina sralino letena.

to to rusai,

to to rusai, portretas
sušiktas kacape,lenkai ir vokiečiai jau 75 metus nekariauja,o Rusija be žudymu negali ir 10 metu išgyventi,o0 šis karas žiauresnis uš čečenijos žudynes Baisu,kai skambina rusas,papuoles i nelaisve pas ukrainiečius,ir motinos balse nusivilimas,išgirdus jo gyvo balsa-negaus 5 mil rubliu. pabaisos,kudykiu prievartautojai ir žudikai

Jau 20m. balsuoju tik už koncervatorius

Jau 20m. balsuoju tik už koncervatorius portretas
Lietuvos patriotų partija, kuri rūpinasi taikių tėvynės dangumi

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos gėda ir blogis esi neismaneli. Kagebisto išgama vaiksciojantis blogis, darai tik gėda visai Lietuvai.

uztai

uztai portretas
beretnyku kliedesiai niekam neidomus

Patvoriniams

Patvoriniams portretas
Gražu skaityti kai karbauckiniai su vatnikais loja

absoliutaus blogio

absoliutaus blogio portretas
tęsinys

QWX

QWX portretas
Kiekviena karalyste turejo savo KVAILI....ES --ji irhi turi. Juokiasi is DURNELIO uz pilvu susieme. Kas tas KVAILELIS ???

to rusai

to rusai portretas
pyzduk litvine, Prūsija tai Vokietija. Prūsija - ne tik Kionigsbergas, Kaliningradas. Didelė jos dalis Lenkijoje, tai ir Klaipėdos kraštas. Pajudink Kaliningradą - reiks pajudint visą Prūsiją. Ir Lenkijos ir Lietuvos valdomą. Ir atiduoti Vokietijai. Tai istorinės žrmės, kurias paskutinė valdė Vokietija. Aš tai už. Nusipirksiu nors šuns būdą šalia Klaipėdos ir gyvensiu Vokietijoj. Kaip žmogus o ne litvinų išakas.

Kęstas

Kęstas portretas
Kas kaltas, kad šio valdymo metu Landsbergiai sugebėjo visai sumalti į miltus Lietuvos ekonomiką? Aišku, kalti mes, rinkėjai, kad išrinkome juos į valdžią. Bet daugiausia kalti tie, kurie įtakingiausią Landsbergių klaną pasodino vairuoti Lietuvos užsienio politiką. Ta užsienio politika dėl to tapo svarbiausia Lietuvos gyvenime ir neliečiama. Vardan jos sunaikiname visa kita. Pavyzdžiui, kai paaiškėjo, kad padarėme didžiausią klaidą, vieninteliai pasaulyje pradėję hibridinį karą su Kinija, niekas nepuolė keisti užsienio politikos kadrus (Gabrieliau, kur tu?), taisyti baisią klaidą. Todėl chaosas tęsiasi. (Mokslas-studijos-ekonomika)

Flurona

Flurona portretas
Greičiau paspringsi leftiste

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas už tai,kad G.Landsbergio ir jo šeimos "versle" būtų atliktas auditas (revizija),spaudžiame ŽALIĄ.

Gabriuuuk \\\\\.../////

Gabriuuuk  \\\\\...///// portretas
atėjo laikas pasidalinti "tavo" milijonus su šunauja.A?

Gabriuuuk \\\\\.../////

Gabriuuuk  \\\\\...///// portretas
paaiškink "savo" milijonų kilmę.Manau juodi tie "tavo" jevtikai,kaip ir tavo sąžinė.

pasaulis mato tik ką nori

pasaulis mato tik ką nori portretas
kosovas ir Jugoslavija - analogiškai Donbasas ir usraina. Jugus du mėnesius natoatsosai bombino, serbų istorines žemes Kosovą atplėšė ir atidavė okupantam kosovaram. kijevą tik ginklavo. Numatė Rusijos įsikišimą. Dabar visa jievropa į kelnes shika, tik lyderiai su raide p laimingi. Tikisi sudraskyt ir pasidalint Rusiją. Gal tikrai Rusija termobranduolinio neturi? O jei turi - apsishiks ir p lyderiai. Irakas - pasaulis aklas. Trys jankių gorilios - Džilas, Harpas, Ledeetas - iš Okinavos karinės bazės išprievartauja, sumuša, suriša 12 metukų japoniukę ir palieka mirti - byla buvo garsi, admirolas Makas ėjo nakui - keli žinot apie šį siaubingą jankių nusikaltimą?Vietnamas - keli milijonai aukų, Defoliantai, dioksinas, bombų du kart daugiau negu ant vokietijos visa antihitlerinė koalicija. Songnmi žudynės - 170 vaikų per vieną dieną. Napalm girl you tūbėj. O degančių napalme gyvų vietnamiečių tikrai buvo daug. Kur buvo pasaulis? Ant akių apsishikęs, nieko nematė?

Romui D

Romui D portretas
Tu tik etiketes klijuoti sugebi,daugiau nieko.

Rusai,

Rusai, portretas
Laikas,,pirdolint,,iš Karaliaučiaus srities-50 metu administravimo terminas baigesi 1995 metais,pamiršote? ar irgi,,iskono ruskie zemli,,/ Čia toks,,pontas,,neprašoka.

Parodija

Parodija portretas
Dulkinizmas su savo reforma rajonuose pakars tiek Šimonytę tiek ir visą Landsbergio partiją. Didžioji dalis žmonių ir jų šeimų yra vienaip ar kitaip susiję su sveikatos sistema. O ji ant žlugimo ribos. Dulkys - tai sveikatos sistemos parodija.

"Algiui"

"Algiui" portretas
Perspėjame, tamstos IP perduodama saugumo struktūroms.

mokslininnnKAS ?

mokslininnnKAS ? portretas
Butina visas SOVIETINES ATMATAS ir KGBistus ===PAVIESINTI.. DEDULES, FERMERISI ,ANUSAI....Visus i DIENOS SVIESA... PADUGNES !!!!

Mokslininkas

Mokslininkas portretas
Kiek daug putinoidu komentatoriu is respublikos persimete i kauno diena! Siuksles Lietuvos - butina utilizuoti , deputinifikacija pravesti Marijos zemeje. Kai kacapus isvys ukrainieciai- pabaltijo valstybes nukenksmins rytu valstybes garbintojus, kaip kad isgarbina sovietinius stabus -isvaduotojus is musu miestu ir miesteliu.

Taigi,

Taigi, portretas
Aš apie valdančiuosius parašiau.

Cianidas

Cianidas portretas
Greit ,,dedulė"iškeliaus į pragarą,baigsis ir anūko auksinės dienos

Aš balsuosiu už skverno pamusala

Aš balsuosiu už skverno pamusala portretas
Gal ir man asfaltą iki vienkiemio išasfaltuot...

Vasario 24 d. russky mir mirtis

Vasario 24 d. russky mir mirtis portretas
Visi fufaikiniai nesdinkites į savo rodina, gana smirdet laisvoj Lietuvoj

Bairaktar - vatnyku siaubas

Bairaktar - vatnyku siaubas portretas
Bairaktar- geriausias ukrainiečių draugas

H

H portretas
Ačiu jau pasirodėte . Geriau jau apsieisime be konservastų ir juo compani . Užtenka kiršinimo ir nesiskaitymo. Asmenų valdžioje be kompetencijos Seime . To dar ir savivaldybėse ..... Ačiu to gero jau ir taip per daug .

Taigi,

Taigi, portretas
Pasaulis pamatė kgbešninio kacapyno gėrį. Greit skardžia-balsiai raudonsnukiai tame gėryje užsprings

:DDDD

:DDDD portretas
Amerika padės? Rinkimus "pareguliuos" kaip Ukrainoje? Gal ir prokurorus skirti pradės kaip kad Ukrainoje?

Jo

Jo portretas
Putino čiulpikai negali nešnyrpščiot.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
ukraina pamate kaip LT reikia vergaut bėga.kiek spekuliantu apgaudinėja žmonės dėl algu

23

23 portretas
Ukrainiečiai pamatę " Europos Sąjungos" "gėrį" net prievarta nenorės stoti į ES.

...

... portretas
ukrainiečiai tikėjosi kad gaus uz dyką butus ir išlaikymą bet taip nesigavo

Mantas

Mantas portretas
Ukrainiečiai grįžta namo. Jiems geriau gyventi karo sąlygomis negu liberalkonservų Lietuvoje.

Romas D

Romas D portretas
Ir ko dabar verkia, plesia ant krutines labdaros marskinius algiai, anonimai, benai, lukoseviciai, nejaugi vel pridejo i kelnes, o kitu net is labdaryno negali nusipirkt..sunkus atejo laikai putino myletojams, tusciu bambaliu niekas neismeta, labdaryne skudurai pabrango, rusijos ambasada sedi be pinigu..reiks putkino myletojams eit dirbt, o juk taip nesinori

dėde ignai

dėde ignai portretas
konservuotus kilkes palaiko tik alkoholikai - pasmeigia šakute, palaiko ir užkanda stopkę babatuko. Visiem padoriem lietuviam nėra nieko šlykštesnio už konservas - nuo KGB dėdulės iki KGB anūko.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Visi padorūs lietuvtai palaiko konservatorius. 5-ji kolona - galą gaus Ukrainoje.

Ir vel propoganda

Ir vel propoganda portretas
Laukit sufalsifikuotu rinkimu, numireliai balsuos PASTU !!!!

Algis

Algis portretas
Kas balsuos uz tas ispreras tas lietuvos priesas, uz juos reikia nebalsuoti o naikinti

Anonimas

Anonimas portretas
Balsuokit butinai, reikia tuos baravykus vyt is seimo. Dar tokios prastos vyriausybes Lietuva nemate

Saulius

Saulius portretas
Matosi kaip sita lobistu grupe išanksto rupinasi sau šiltesnes vieteles. Apie darba tautos labuj pamiršta ……..

Jau

Jau portretas
Jau stipriai pasirodėt ir taip, niekas taip stipriai nesudavė kinijai ir verslui, kaip jūs.

Taigi

Taigi portretas
Lietuvoj tapę turtuoliai - vagys.

tik neapsisik, apsepes

tik neapsisik, apsepes portretas
lopytas kondone...

taip manantis

taip manantis portretas
Gabriukai, ar nenušauto briedžio dalybas sugalvojai? Keistai nuskambėjo ir Kubiliaus pasakymas - ruoškitės kitai kadencijai.....Matant kiek daug opozicijoje prieštaraujančių, kiek žmonių tiesiog iš jūsų juokiamas ir jūs keikiami, dar Prezidentas su savo "pastabomis"- įstatymus traukia kaip kiškio ausis iš skrybelės,,,, siūlau padarykite žmonišką mokesčių reformą, kad visi mokėtų nuo visų pajamų viendu procentu, įveskite KT, mašinų mokestį ir kitus komesčius kaip yra pasaulyje , nes jums natros kadencijos nematyti. Bet atlikta šoko finansų reforma, gal pastatis Lietuvą ant rimtų egzistencinių pamatų.Kai pradėsim geriau gyventi, tada ir jus rinks, prisiminę gerus darbus

Vysvaldas

Vysvaldas portretas
Glusiai - pavyduoliai nekencia protingu ,turtingu zmoniu, nes ubagas todel ,kad glusius ,o glusius todel ,kad ubags! Gaila ,kad pasaulyje tik trecdalis gabiu , issilavinusiu , protingu zmoniu. Todel visoki putinai, karvauskiai ,skwerneliai isrenkami i valdzia.

Konservatoriu sekmes linketojui

Konservatoriu sekmes linketojui portretas
Apie vagis rasai,ko nerasai,kad tavo mylimi konservai sali amerikai pardave? Kas vagiu myletojai,po viso sito,a?

Tiesa

Tiesa portretas
Kas palaiko konservus tai yra didžiausi Lietuvos sukčiai

Uk

Uk portretas
Tai kur dar sklypa nuziurejo mokyklai jug pinigėliai iš biudžeto byra byra byra

ura ura

ura ura portretas
Kam dar porciją konservuotų kegebe anūkų? Ir daugialyčių padariukų priedo :)

Sėkmės konservatoriams

Sėkmės konservatoriams portretas
ir visiems kitiems, jei dar liko gyvų Kaune po rublinių verslinykų invazijos. Atėjo laikas išsivaduoti iš godumo, suktumo, korupcijos okupacijos.

Tai

Tai  portretas
Taip,pirmas busi teisiamas uz Tevynes išdavima,anukeli diversante.

Kauno Jedinstvo varo į kelnes

Kauno Jedinstvo varo į kelnes portretas
grobuonims krabasnukiams gali neišdegti suplanuota kvartalinė prichvatizacija ir centro užstatymas ("sutankinimas") chruščiovkėmis.

T

T portretas
Na jei sitie kur... laimes,galima drasiai sakyt,kad amerikonai rinkimus suklastojo ir eit i gatves su Lietuvos veliavom verst tokia valdzia ant sakiu.

bent jau neišsiduokit

bent jau neišsiduokit portretas
kad esate tokie kvaili, jog iki šiol nematote, kad konservatoriai visai ne patriotai ir su jų valdymu prasideda visos Lietuvos nelaimės. Jie ne dešinieji, jie kairuoliai, jie pakeitė plokštelę seniai ir veda Lietuva globalizmo, arba sunaikinimo keliu.

Jo jo

Jo jo  portretas
Tikras senolidas

To ''senonid"

To ''senonid" portretas
Matyt pats didžiausias vagis esi jeigu vagis palaikai toks tokį palaiko

Senolid

Senolid portretas
Tik uz konservatorius balsuosiu,nes kitos partijos - prokremlines! Stribu,tarybiniu vagiu palikuonys nekencia desiniosios partijos ,nes vatnykas nemegsta tiesos. Protingi, isimoksline zmones visada balsuoja uz Landzbergi!

žmogus

žmogus portretas
to 5 kolona Esamu problemu iškėlimas,o ne ju slėpimas,yra rūpinimasis Lietuva-ka,nori kad fašisto-Putino propagandistai tuo naudotusi?

Pilietiškas gavniėtis

Pilietiškas gavniėtis portretas
Savo ragus rodai?

Baisu

Baisu portretas
Lansbergi,ka,nežinai,kad ,,Azovo,,kariai,patys ištikimiausi Ukrainos patriotai,pirmiausiai buvo palikti likimo valiai,nors pradžioje nebuvo ir 1km,kad juos išlaisvintu,nors tai visuomet neige Aristovičius,o po Zelenskio įsakymo pasiduoti,2200 vyru ir moter yra nežmoniškai kankinami,prievartaujami. Taigi suprato,kad ju kacapai gyvų nepaleis. Visada,vyriausybes isduoda savo patriotus? Kaip 1940 m Merkio vyriausybes įsakymu buvo suimti K.Skučas ir A.Povilaitis ir perduoti okupantu valdžiai susidorojimui.

5 Kolona

5 Kolona portretas
Šunys loja - karavanas eina.Puikus laikotarpis pagal i.p išsiaiškinti putlerio rėmėjus

Gg

Gg portretas
Ne tik mato erdvę bet ją visą ir turi, ir jau su biudžeto pinigais uoliai dirbama. Nes nupirkta viskas, kas tik trukdė, dabar viena partija, vienas vadas, ruporas LRT ir aišku būrys skalikų. Pirmą kartą per 32 m užčiaupta bet kokia kritika, pajungta policija partijai. Jei kas prieš klyksmas, kad tai pavojus nacionaliniam saugumui ir vardija tautos priešus...

>>>benas \\\\\.../////

>>>benas  \\\\\...///// portretas
pavėlinai,jau seniai keiksmažodis,vietojie j...b tvajų mat.

Benas

Benas portretas
Po ateinančio savaitgalio barchanaliju Vilniuje,laisves ir konservatoriu partijos taps keiksmažodžiais

,,Putinas-fašistas,,

,,Putinas-fašistas,, portretas
Gerai būtų,kad ir palaikyma Lietuvai,ir jos piliečiams išreikštumete,nes įpatingai partijos,ir tamstos asmeniški veiksmai,buvo nukreipti prieš ja,jos piliečiu interesus-pvz su Taivaniu,iš kurio paskutines naujienos stebina, ir keistos,o pakenkta Lietuvai kardianaliai. Idomus požiuris i Lietuvos sauguma,jos kariuomenes pajeguma-šimtais milijonu teikiama parama Ukrainai,tuo pačiu,kaip išaiškejo,silpninamas jos apginklavimas-istorija su stingeriais ir tt Jau nekalbant apie pasityčiojima vadinamu ,,elektros,, ekspertu aiskinančiu jos kainos nustatymo pagrystuma-tik trūksta,kad ja pradetu fiksuoti metrais ir tt

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
O kai Dėdulė nustips tai pats paskui jį eisi į pragarą , ar reikės atskirai siūsti ?....

Mieli tautiečiai, \\\\\.../////

Mieli tautiečiai,  \\\\\...///// portretas
būtinai eikite balsuoti,nes gabrylos išsireiškimas dvokia afiora,rinkimų KLASTOJIMU.____Be apgaulės jie tragiškai PRALAIMĖS.Būkite pilietiški,sustabdykime lainzborginį marą,kuris jau 200 metų Lietuvoje klesti,o ypač dabar.

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
gabryla nuo to "stipriai",kad nebūtų neastorožno piornul.Bus pilnos kelnės, "ministro".

Jonas

Jonas portretas
Manau,kad po šios kadencijos draugystės su laisvės partija konservatorių jau niekas niekada niekur nerinks.Jūs mums tapot atgrasūs !

Vagių ir KGBistų

Vagių ir KGBistų portretas
partija jie

Žmonės! Piliečiai! Lietuviai! Turėkite proto!

Žmonės! Piliečiai! Lietuviai! Turėkite proto! portretas
Neberinkite tautos naikintojų - landsbergistų gaujos į valdžią!

bus stipru

bus stipru portretas
homoseku liberastkonservagiu po rinkimu laukia teismas.

op

op portretas
konservams ,laisvieciams ar socdemams bus misios,jie niekada nebebus valdantieji

ogi

ogi portretas
ne syki rasiau suprates is veido ir kalbos kad esi dieduko itakoje irankis savo neapikantai isliet ant tautos jo vertinimu /runkeliais/ ir siandien vykdydams jo ir jo saikos valia iklimpai i tokia antimoraline pelke kad kelio atgal nera o tevas laiku atsiribojo nuo isverstaskurio kurio /vaisius/ tenka paciam skint einant tuo paciu sunkeliu tik nezinia ar vaikai bus laimingi suprate kad ne piniguos laime o dekingu zmoniu sirdyse ko niekad nebus nes tauta neprazus o jos atmintis istorine is lupu i lupas pamyslik savo galva o ne po vil joniu is /kubos/? senjors 87m'''

Va tep

Va tep portretas
Lietuva mate tavo ,,pasirodyma,, su KINIJA, su migrantais. PARAZITUOT tik mokasi seimynele BIUDZETO saskaita. Europoje juokiasi is taves, kvailelio. ar tu nematai, ar tik apsimeti... ? LANDSBERGINE SUTVE turi sedet kalejime uz LIETUVOS naikinima !!!

Už tave balsuos

Už tave balsuos portretas
Tik Zelenskis, Cichanovska, Saakašvilis, Dūda...daugiau gerbėjų kaip ir nerasta....

Koncervatoriai pastate siena su bulbasija

Koncervatoriai pastate siena su bulbasija portretas
Ir neįleido usuoto teroristo stumiamas pabėgėlius. Kasciunas ir Pavilionis ne vynioja į vata ir aiškiai įvardija būdus kaip stabdyti puslaukinius maskalius Ukrainoje. Tik už koncervatorius !

ogi

ogi portretas
su tokia barzda tiktum i kubos saika ar i banderovcus hazarus ?????.....

NEPAMIRŠK, kad

NEPAMIRŠK, kad portretas
konservatorai - kirsintojai

Pasirodymas su dobrovolskėm,

Pasirodymas su dobrovolskėm, portretas
radz-subinavičiais ir armoškaitėmis baigėsi.

pensininkė

pensininkė portretas
ne pasirodyti reikia o dirbti Lietuvai ir jos žmonėms o ne griauti ir naikinti kaip darai dabar , su visais tik kiršiniesi ir stumi žmones į skurdą ir badą

Sek sesute ir cesnaka

Sek sesute ir cesnaka portretas
Kad stribvaikiu Lietuvoje neliktų anei kvapo

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių