Quantcast

Konservatorių kandidatai per antrąjį turą tikisi mažiausiai 20 mandatų

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Nesuprantu kokios vertybės pas TS KD:pirmam plane Bilotaitė(sugyventinė su dviem vaikais),Šimonytė(buvusi Finansų ministrė,bet paskolą Lietuvai paėmusi pačią didžiausią),kuri dabar jau kalba,kaip dirbtų su skola t.y. valstiečių padaryta.Juk padorumas, sąžiningumas svarbūs faktoriai seimo nariams,jie prisiekia dirbti Lietuvai,ir jos žmonėms.Ir JIE tikisi iš rinkėju,o rinkėjai gal visai nemąsto,ką daro savo šalies labui.

Rinkejas

Rinkejas portretas
Galvokime ka renkames apygardoje ar senus konservatorius kurie.mus skurdino, mažino algas, pensijas. Ar tios kurie.pakele pensijaS, ismokejo.po 200 euru.ir żada dar didint

Rinkeja

Rinkeja portretas
Kokias skolas paliko konservatoriai ? Kiek jainuoja mums Independ laivo.islaikymas Klaipedoje dar mokes uz ji musu anukai.ir prianukiai niekas negalvoja ir cel konservatorius renka nieko zmones begalvoja kad jie vel verś mums dirzus.

Tiesa

Tiesa portretas
Sutninku anonimu , bet žmonės ar akli ,ar papirkti kad pamiršo konservų darbus

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
LIETUVOS PILIEČIA-JUS GREITAI PAMIRŠOTE KAS MUMS MILIJARDINES SKOLAS PALIKO PO SAVO VALDYMO METU-AKLI IR KURTI ESTE-ATMINKITE ,MANO ŽODŽIUS IR ŠIOS DIENOS EUROSTATO DUOMENIMIS VIRŠ 20,6 PROCENTU LIETUVOJE GYVENANČIU ATEITI BUS LABAI BLOGAI GYV ENTI.

Ko gero

Ko gero portretas
kai kurie skubantys balsuoti antrame ture ruošiasi savaitgalį vėl "šturmanauti" kokioje nors "Afrikoje" ir kartu taisyti Lietuvos "demografiją".....

Galerijos

Daugiau straipsnių