Quantcast

Konservatoriai siūlo naikinti D. Kepenio Sveikos gyvensenos komisiją

Grįžti į straipsnį

Balamutas

Balamutas portretas
Kaip supratau, tai čia man vienas neskiepytas kažką norėjo pasakyt, tačiau taip susijaudino, kad nelabai pats suprato ar protas nuo taburetės į galvą, ar ant jos pasėdėjus, ar iš jos virta arbata įmanoma atstatyt neskiepytą psichiką. O kad su pažeista psichika yra net 80 % populiacijos ir ne tik primatų, tai ne tik skiepyti psichiatrai žino.

balamutui

balamutui portretas
Uztat visada pasitvirtina, kad psichushkeje karjera pradejes nepilnametysteje tvirkintas patyciu meistras patampa amzinu nusiraminimo taburetes neuzvaldovu, kuriam net geriausi draugai nepatiki pasedeti opozicijos lyderio keduteje.

Balamutas

Balamutas portretas
Ne visada pasitvirtina, kad sveikame kūne - sveikas protas. Tai čia akivaizdus pavyzdys - Kepenis. Tik nesuprantu prie ko čia valstiečiai Karbauskis, Širinskienė? Jie ir patys, ir savo vaikus paskiepijo, ir kitus ragina skiepytis ne tik nuo tymų, bet ir nuo kvankančiųjų bendrapiliečių. Be to jie valgo lašinius, mėsinę dešrą, vištų kiaušinius ir į konservatorius keistai žiūri. kaip ir konservatoriai į juos. Kanibalizmu atsiduoda?

tikriausia

tikriausia  portretas
Is jo veiksmu ir savo ideju propagavimo man atrodo kad sitas zmogelis labai stipriai susipykes su savo smegenelemis.bet nieko nepadarysi kiekvienas savaip kvailiuoja.

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
Prisimenu sovietmečiu,kad ko nors nenušautų išdurnėjusius iš armijos komisuodavo.Čia visą būrį reikia ,,komisuoti'' iš seimo.

Siulau naikinti

Siulau naikinti portretas
Triufeliu triauskytojo paveldima vergu gauja, jau pripazinta turinciu teroristines organizacijos pozymiu.

Aja

Aja portretas
Tikrai tos kepeninės komisijos nenaikins.Juk ji specialiai Karbauskio ir Širinskenės buvo sukurta Kepeniui už kažką įsiteikti.Juk nė vienoj kadencijoj tokios komisijos nebuvo.O klausant ir žiūrint į tą nevisprotį,matosi,kad jam tikrai reikėtų pasiskiepyti nuo šizofrenijos ar kažko panašaus-juk jis ne tik kvailai nusišneka,bet net nesugeba ramiai reikšti savo minčių [tiksliau-paistalų].

...

... portretas
O Seime Sveiko dulkinimosi komisija ar yra? - galėtų Bilotaitė vadovaut.

Patį Kepeną

Patį Kepeną portretas
reikia naikinti iš seimo. Tokio durnumo valdžiuko dar Lietuva nematė

AS manau

AS manau portretas
Ne tik naikinti bet ir apkalta del neteisingos informacijos skleidimo tokiemO Kiguoli bausti,Negalima bet kam panorejus skleisti melaginga informacija.Jie galimai uz burtininkus ir sarlatanus.

Narkologas

Narkologas portretas
Seimo nariai ir be kepenų gali gyventi...

G

G portretas
Naikunti ir Kuo greiciau Savo saly zlugdo naikuna savo nugydymo istatymais. Vaistu nedavimu zmogui kookiu reikia Valstiecius lauk visus tau Baisu ka jie Daro su zmogum ir laisve

:)

:) portretas
Kaži ar Kepenis sveikos gyvensenos komitete mokina kaip taisyklingai my ž alą gerti?

naukint vienareikšmiškai ir

naukint vienareikšmiškai ir portretas
nedelsiant. Jam ten nevieta (seime taip pat).

teisingai

teisingai portretas
kazkoks sio sveikolio ligotas mastymas ir noras savo kvaila mastysena ipirsti kitiem labai teisingai bus padaryta jaigu bus panaikintia si kliedesiu komisija tik reikia kuo greiciau kad maziau butu durinama tauta,

romek

romek portretas
Savo kailiu išbandžiau Kepenio sveikatos mokyklą Palangoje. Apart mankštos, lengvų bėgimų ir maudynių (iš esmės tinkama tik sveikiems) kiekvieną dieną buvo plaunamos smegenys apie tai kokie kenksmingi vaistai, kiek uždirba farmacininkai ir t.t.

ALGIS

ALGIS portretas
Kaip seimo nariai pasiduoda šio šundaktario paisalionėms ir dar jo garbei ,komisiją sukūrė , GĖDA .

€ portretas
Kodėl kažkoks neišsilavinęs šarlatanas turi mokinti gyventi? Išspirti iš vis iš Seimo jį reikia. Skleisdamas dezinformaciją ir durnindamas visuomenė jis daro nusikaltimą prieš Lietuvos valstybę.

Kaip

Kaip  portretas
Kaip sustabdyti dezinfirmaciją iš diletanto lūpų?Ir dar iš Seimo. Manau,kad tai nusikalstama veikla-klaidinti visuomenę.Ir viskas dėl reklamos Kepenio bizniui,kur daug lengvatikių susigundo.

Ona

Ona portretas
Šį kartą su konservatoriais sutinku.Apie kokią "sveikos gyvensenos" komisiją,o tuo labiau apie jo vadovą Kepenį galima kalbėti,jei ši žmogysta yra prieš skiepus."Sveika gyvensena"-tai Kepenio verslas,geras biznis.Man jis panašus į šarlataną.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tai būtų teisingas žingsnis sveikatinimo link.

Balandžio 1

Balandžio 1 portretas
Ar čia tik ne Melagių dienos pokštas, kad yra tokia Seime Sveikos gyvensenos komisij'?. Įsivaizduoju koks turėtų būti jos devizas:" Neri į eketę, gauni sveikuolio pasą ir be eilės į rojų"

jo

jo portretas
Kepenis propaguoja sveiką gyvenimo būdą, tai yra sportą, o tai konservams blogis

gailestis

gailestis portretas
nors as pries koncervatoriu politika bet dabar sita darmajedu gaunanciu dar ir pinigu uz nesamoniu peizejima komisasija pritariu naikinti nors gandru caras to neleis padaryt

Galerijos

Daugiau straipsnių