Quantcast

Konservatoriai ragina kelti sankcijų Rusijai klausimą

Grįžti į straipsnį

Jūratė

Jūratė portretas
Su tuo Sakartvelu, tai lietuviai elgiasi kaip su ES konstitucija. Patvirtino, kurios nebuvo ir nėra. Patys gruzinai visur save pristato kaip Džordžija (vakarams), ir Gruzija ne angakalbiams. O mes Sakartvelas. . Šis vardas naudojamas etnografijoje. Nereikia bėgti prieš traukinį.

Kęstas

Kęstas portretas
"Balandžio 29 d. Vašingtone vykusiame pokalbyje JAV užsienio reikalų ministerijos politinio planavimo vadovo Kirono Skinnerio požiūris į dabartinį ideologinį konfliktą su Kinija buvo nuoširdžiai išdėstytas. „Tai kova su tikrai skirtinga civilizacija ir kitokia ideologija, o Jungtinės Valstijos to dar neturėjo“, - sakė ji. „Sovietų Sąjunga - ir su ta konkurencija tam tikra prasme buvo kova Vakarų šeimoje“. Ji sakė: „Tai pirmas kartas, kai dėl Kinijos turėsime didelį galios konkurentą, kuris nėra baltosios rasės“. Tai Kinijoje neliko nepastebėta. Šį pavasarį, didėjant prekybos įtampai, Kinijos valstybinė televizija pradėjo rodyti senus Korėjos karo filmus, vaizduojančius Amerikos agresiją. Laikraščiai Kinijoje surengė karo temos redakcinių straipsnių bangą." Išeina, kad barniai su rusais yra barniai vienoje šeimoje, kur mes suprantame vieni kitus. Barniai su kinais yra žymiai pavojingesni. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką.)

Rinkėja

Rinkėja portretas
Eilinė fikcija. ES turi kelti sankcijų Rusijai sąlygas....Lietuva gali tik prisidėti..... Tegul geriau žodis po žodžio, veiksmas po veiksmo prisideda, kad toji ES galų gale pasmerktų bolševizmą, stalinizmą kaip nusikalstamas ideologijas....Tai būtų nauda. Kas iš tų plepalų?

Tt

Tt portretas
Šlykštus išgamos ne Liėtuvai stengesi o intrigu jėško mišpročiai!

aisku

aisku portretas
tik kad tai /globejos/ uzsakyta /politika is anapus kad sukeltu armideri o po to bus pretekstas pulti ir ta daro superpatriotai su vyr /runkeliu/ priesaky tai nauji dzerzi/nskiai mus veda i /sviesia ateiti/ AA

...

... portretas
CHA: " pasauliui stebint olimpinių žaidynių atidarymo Pekine ceremoniją. Išvakarėse Gruzija pamėgino ginklu susigrąžinti Pietų Osetijos kontrolę, į tai rusai sureagavo greitai: išsiuntė tankus, karius ir naikintuvus, kurie per kelias dienas sutriuškino gruzinų pajėgas" - kaip ir parašyta Šv.Rašte: "Kalaviją pakėlęs nuo jo ir žus"...- tiesiog 'konservams' subinės svyla, nes pradėjus aiškintis gali paaiškėt ir jų indėlis į Gruzijos teritorijos praradimą: dar sakartvelai nepareikalavo mūsų 'nusipelniusių konservų' galvų?..

Žurnalistą ant laužo su tokiu parašymu !!!

Žurnalistą ant laužo su tokiu parašymu !!! portretas
"Lygiai prieš dešimt metų Rusijos tankai įvažiavo į Rusijos teritoriją"

Buvęs tremtinys

Buvęs tremtinys portretas
Ko tie mūsų pūdeliukai loja kai didieji tyli ? Galvoja kad kas nors išgirs ir jų balsą ? Visos europos tautos ir amerikiečiai atleido vokietijai už milijonus žuvusiu, o musiškiai vis valkiojas su rusų okupacija. Išdavė sąjungininkai Lietuvą po antrojo pasaulinio karo ir dabar vargu ar verta jais pasikliauti, ar negeriau kaip Suomija patylėti ? Nusibodo, tikrai nebalsuosiu už konsevatorius.

Makas

Makas portretas
Tikrai, gal pradekite dirbti Lietuvos zmonems. Gyventojai baigia issivazineti,..

pasidomėkit

pasidomėkit portretas
ko tie ponai dar Lietuvoje? Kiek jiems moka, kad vis kudakuoja apie Gruziją? Toks įspūdis , kad Lietuva jiems dzin , nes tarnauja kažkam tik ne mums .Kas tik kur pirst tie trys tipai vėl su savo pareiškimais , protestais kad tik primintų apie save , nors jų balsas kaip šuns į dangų neina

Neabejotinai pakils Pavilonio reitingai

Neabejotinai pakils Pavilonio reitingai portretas
Kandidato į prezidentus reitingai pakils 10 kartų: nuo 0,01 iki 0,1 proc. Sėkmės jam !!!!

nuotraukoj elitiniai

nuotraukoj  elitiniai portretas
konservauoti pridurkai...... kaip jie papuola y ta seima ,vyriausybe ,?????

Galerijos

Daugiau straipsnių