Quantcast

Konservatoriai nusprendė: nepalaikys atnaujintos Vyriausybės

Grįžti į straipsnį

Saunuoliai Konservatoriai

Saunuoliai Konservatoriai portretas
Jie protingiausi,issilavine,inteligentai, visada teisus,o puola tik vatnikai,kuriems rubliais sumoka.Valstieciai jau seniai nusigrybavo ! 3 metus tik riejasi ir sostus dalinasi. Per 30 metu,pats blogiausias Seimas ir Vyriausybe priesakyje Karbovskis su Beskverniu.Karbovskis visualization isprotejo del jam " aukstu pareigu" Kulturos seniunelis,gal komsomolskiu seniunelis.O Konservatoriai - tegyvuoja visada !

Bukam AS

Bukam AS  portretas
Kas tie sąžiningi ? Tu ? )) Ką palaikai ? Tuos , kurie partinę programėlę restorane pristatinėjo, bet rinkimus pralaimėjo ? )))) Pristatinėjo tiems , kurie dabar po teismus vaikšto ? ))) žinoma jie klanui nepriklauso ? Oi varge , koks bukumas ))))

Cha

Cha portretas
Broileris gali palaikyti, tik senio ozio barzda,

As

As portretas
Teisingai padarė. Vagių palaikyti nereikia. Sąžininga Lietuva už Tėvynė Sąjungą

Tvartelinis

Tvartelinis portretas
Tvarteliniai padarė eilinį pareiškimą. Tiesa jie pasiuntė Algį Ramanauckį Greitai į LRT vesti kažkokios laidos. Lansburginė išmata atsidūrė visuomeniniame transliuotojuje. Kaip jums patinka šitas Ožio ėjimas, mieli Lietuvos žmonės ?

o

o portretas
kas loja 1 ant kitu jei jie visi is 1 lizdo bet nepasidalina juo ir lodami 1 o darydami sovietiskai kur 1 partija su keliais /kolidoriais/ ir jei anksciau valdzioje vadovavo specialistai tai siandien nebutina ir uztenka partbilieto ir ilgo liezuvio kaip prie stalino kur jokiu mokslu nebaiges galejai nurodynet kaip gyvent ......

...

... portretas
'Konservai' niekaip negali nustot Lietuvai kenkę... :/

Itarus

Itarus portretas
Kazin kaip jie rysi palaiko su ...

LKL

LKL portretas
Kestai,pasiguglink tu vieną sykį sau kur nors per subinę-sumautas proto bokštas.

blusų

blusų portretas
šokis aplink laužą ............

Kęstas

Kęstas portretas
Askaridozė anūkėlį visai nukankino. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Manau

Manau  portretas
O jum viskas gerai.? Kad tik klanai gyvuotu,dalintusi portveliais,o jiem tikrai jus runkeliai nerupit.Jie rupi tik patys sau ir ju pasodinti i siltas vietas.O ka jie duos Lietuvai tokiem kirkiliniam ,karbauskininkam nusispjaut.Juk koalicija svarbiausia .Toks su tokiu sunesti klumpes.

Šlykštumo ir veidmainystės

Šlykštumo ir veidmainystės  portretas
mano nuomone reikia mokytis iš konservatorių . Skundai , nepalaikymas bei nuolatinės dejonės - ,, bloga vyriausybė,, joo ,, žmonių partijai,, dzin dėl nestabilumo valstybėje , dėl ....dėl....- nes išrinko ne tuos ....

H

H portretas
Atlepausis konservatpalaikiu išgama gaidys prieštaraus,Von tave suski šlykštus,jūs vyt lauk Lietuvos naikintojus,sodinti į belange,vienas iš slyksciausiu padarų pasaulinėje arenoje,jūs nepalaikot reiškia jūs kuriate maidana prieš mūsų valdžia,reiškia jūs nusikaltėliai ,čia mes žmonės sprendziam,o ne aborto išmata landzbergini

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Konservatorių šūkis,jeigu juoda,jie sako balta,jeigu balta jie sako juodaJems niekada nebus gėrai.

Galerijos

Daugiau straipsnių