Quantcast

Konservatorė: J. Narkevičius slepiasi nuo klausimų

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Narkevic, ne Narkevicius.

deinis

deinis portretas
Jo baisus tas virusas,netik žūdo ,bet sujaugia žmonės protus ,kitaip negali pagalvoti ,paskaičius straipsnį,apie tai ,kad ne tą išrinko ,VIEŠPATIE apšviesk protus

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Ir vėl ta BILOTAITĖ. Beldėsi į Klaipėdos merus, visus juokindama, neišėjo. Buvau susitikime su ja, tai jokio supratimo apie Klaipėdą ir joje dirbančias įmones, apie uosto darbo specifiką ir jo santykius su miestu. Dabar užkliuvo A. Latakas. Aš su juo ilgai dirbau kartu, tai galiu pasakyti apie jį tik teigiamus dalykus: doras, principingas, gerai išmano uosto specifiką. Ir koks pagaliau skirtumas kam jis lojalus: valstiečiams, konservatoriams ar liberalams. Svarbiausiai doras, sažiningas ir savo srities profesionalas. O jei būtų išrinkę lojalų konservatoriams? Tai ką, Agne, tylėtum? Tada būtų jau tikrai sąžiningai? O tas, kuris Azijoje kažką baigė pagal Harwardo modelį tegu nejuokina. Žinau aš gerai tuos modelius.... Ne jis vienas yra baigęs mokslus užsienyje. Klaipėdos uoste dirba nemažai specialistų, baigiusių uosto mokslus Europoje. O kad dirbo Amerikoje eiliniu klerku ar kitkuo, nemanau, kad tai privalumas.Linkiu sėkmės naujam uosto vadovui.

Baisu

Baisu portretas
Šlykštesnės partijos nėra Lietuvoje , kaip konservatorių.

konservatorių labai neaktualūs ir n e r a š t i n g i ,

konservatorių labai neaktualūs ir n e r a š t i n g i , portretas
KLAUSIMAI , tad NARKEVIČIUS teisingai daro , kad negaišta laiko,--o VELTĖDŽIAI konservatoriai iš nuobodumo net u ž m i e g a .

...

... portretas
kas pas koncervatorius slepiasi kgb agentai ...

Antanas

Antanas  portretas
Bilotaitė, kodėl lanzbergiu privatų biznį sponsuorioja mokesčių mokėtojų pinigais?

Galerijos

Daugiau straipsnių