Quantcast

Koalicijos partneriai neabejoja, kad premjeras tęs darbą

Koalicijos sutartį pasirašę Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos, Socialdemokratų darbo partijos (LSDDP), Lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) ir "Tvarkos ir teisingumo" partijos atstovai teigė manantys, kad premjeras Saulius Skvernelis liks Vyriausybės vadovo poste.

„Aš manau, kad taip“, – į klausimą, ar premjeras liks pozicijoje, 15min.lt studijoje sakė LSDDP pirmininkas Gediminas Kirkilas.

„Premjeras pasirašė protokolą dėl Vyriausybės sudarymo kriterijų“, – pridėjo LLRA-KŠS atstovė Rita Tamašunienė.

„Manau, kad taip, koalicija pasirašyta, dauguma yra. (..) Žmogus davė įsipareigojimus, tiesiog dar viduj matyt norėjo peržiūrėti komandą, kas bus ministrai, kaip dirbs, bet manau, kad viskas čia gerai. Kadangi fiskalinė drausmė nėra pažeista, fiskalinės drausmės kardinalių pasiūlymų, keičiančių Vyriausybės programą nėra“, – teigė Remigijus Žemaitaitis, "Tvarkos ir teisingumo" partijos pirmininkas.

ELTA primena, kad dar gegužės 30 d. „valstiečiai“, „tvarkiečiai“ ir„socialdarbiečiai“ pasirašė memorandumą ir pradėjo ilgas derybas, prie kurių vėliau prisijungė ir LLRA-KŠS, dėl valdančios koalicijos formavimo – derino Vyriausybės programą bei dalinosi ministrų postais. Pastarųjų partijų pirmininkai kartu su premjeru S. Skverneliu penktadienį Seime pasirašė koalicinę sutartį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

koks

koks portretas
ten dar /darbas/ greiciau rietenos del postu kuriu virsune vainikuoja socmafijos atstovai.

...

... portretas
Ką nau'Sėda norės, taip ir padarys - pagal Konstituciją Prezidentas yra Valstybės vadovas, ir NE kažkokiam mūsų nerinktam KT save virš Konstitucijos kelt, KT neturi teisės Konstituciją paneigt, iš Tautos (tame tarpe - ir iš MŪSŲ išrinkto Prezidento!) suvereno teises atimt; - tai jau valdžios UZURPAVIMAS, šliaužiantis perversmas.

ir

ir portretas
vel veidmainiu fizionomijos lenda i kadra.....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių