Quantcast

Premjeras: tyrimą dėl greitųjų testų pirkimo bandoma politizuoti

Grįžti į straipsnį

Ona

Ona portretas
Padėkojo neva žmonėms ir tuo pat metu apdrabstė visus ŠŠŠ.................Ačiū ir už tai kolchozmikams!

klp

klp portretas
prie ko čia politika,kai testams išleidžiama 6mlj. iš kurių 4,5 nugula ofšorinėse sąskaitose

kiekvienas vagis

kiekvienas vagis portretas
pagautas rėkia, kad tai politinis susidorojimas, toliau pasiima nedarbingumo lapelį, ieško advokatų ir t.t.

Anonimas

Anonimas portretas
Betgi dar yra posakis;greitas darbas-š... vertas,ir kaip pavadinti Garliavos įvykius,gelbėti mergaitę nuo tetos 240policininkų pagalba,ar tai politizavimas,ar JO mėgstamas veiksmas-viską daryti ekspromtu.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Vargšą premjerą supolitizavo. Ir taip supolitizavo, kad iš vargšelio liko tik besikoliojanti politinė iškamša.

Ir vėl tik pletkai ?

Ir vėl tik pletkai ?  portretas
Patryjotai nerimsta ? Reikia kiršinimo, burbulo nes kitaip seimo kėdė atšals :) fui....fui....

Nekeista

Nekeista portretas
Įprastinė kai kieno praktika.

Musu pinigu svaistymas dar ir kaip turi buti politizuotas!

Musu pinigu svaistymas dar ir kaip turi buti politizuotas! portretas
Lietuvos pilieciai tikrai nesuteike teises jokiai vyriausybei svaistyti musu mokesciu pinigus draugeliu asmeniniams versliukams.

ss

ss portretas
Valdzia ijunko i greituosius ES kreditus greituju testu pirkimui kurie niekam nereikalingi

Visiškai tą patį gali pasakyti ir

Visiškai tą patį gali pasakyti ir portretas
Batka

Man šiandien buvo aišku

Man šiandien buvo aišku  portretas
seimo opoziciniai nori TIK SKANDALO . Kaltų dar nėra . FNTT nieko dar neišsiaiškino , o jie jau reikalauja atsakymų kaip iš "kalto " premjero ? Ir dar tokie nori į seimą ? Išpašolvoninti vienareikšmiškai ...Cirkų jau tiek per kadenciją prikrėte ....Laikas leisti " valstiečiams " dirbti ....Užkniso opoziciniai realiai ...

Ivanas Langsbergšiklgriuberis

Ivanas Langsbergšiklgriuberis portretas
koncervai užpuolė kaip musės šūdą

o, bet, tačiau

o, bet, tačiau portretas
Darbo lyderis Uspaskich pabrėžė, kad Skvernelis yra vienintelis, kuris valdžioje dar turi stuburą.

.......

....... portretas
Šiandien ypač didžiavausi premjeru . Akiplėšos , nematančios kas vyksta jų partijose , buvo pastatytos į vietas ir laaaaabai mandagiai . Pagarba , pone Skverneli , ačiū už politinį " stuburą " . Vienintelis premjeras kuris PADĖKOJO LIETUVOS ŽMONĖMS .

Ona

Ona portretas
Šiandien Skvernelis parodė savo tikrajį mentalitetà.Kokia gėda turėti taip kalbatį premjerà.Ko norėti iš jû gaujos.

123

123 portretas
Taikliai ant keliuko buvo irasyta VAGIS, viskas tuo pasakyta.

skvreneli

skvreneli portretas
nusiimk kaukę ir parodyk savo tikrą vagies įstatyme veidą !!!

Tam manau

Tam manau  portretas
Prašau konkrečiai pavardėmis kurio iš opozicijos " neprileido " ? :) Konservyno pletkai ne argumentas .

Manau

Manau portretas
Manau todėl prie viruso sudarytos komisijos neprisileido opozicijos .Kad nematytu kur milijonai leidžiami.

nutratinti milijonai

nutratinti milijonai portretas
o čia bėgama nuo atsakomybės, lygiai kaip ir nuo tiestų keliukų...Valstiečiai smarkiai apsidirbo ir čia faktas.

Tai, kad

Tai, kad portretas
tie tyrimai yra politizuoti norint pakenkti valstieciams, aisku kiekvienam.Isskyrus piktavaliams ir atlepausiams.Taikliai cia Skvernelis su moliu ir meslu.Taikliai, i jautriausia vieta.

Kas meluoja

Kas meluoja portretas
Per žinių radiją gi, rdėjau šnd , kad nupirkta milijonas gr testų, jei po 12 eu tai būtų ne šeši milijonai, būtų 12 milijonų, tai gal testai po 6 eurus. Kas melagis?? Atspėkit prašau

Tam cha cha keisk dilerį )

Tam cha cha keisk dilerį )  portretas
praradai realybės suvokimą :) Na ir kokiu teismo sprendimu baigėsi keliuko istorija ? Jokiu ...tik konservatorius pademonstravo Q - 0 ) Tas pats bus ir su testais - šou bukiems :) Skvernelis - teisus :) užsiimate opoziciniai šūdmala nuo pirmos šios kadencijos dienos taip manau aš .

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kaip nesiseka, taip nesiseka mūsų Premjerui su politika – keliuką jau supolitizavo, o dabar bando jau ir greituosius testus politizuoti. Greitai ir pats Premjeras taps politine iškamša.

Zita

Zita portretas
Skubiai pirkti greituosius testus nebuvo skubos ir jie iki dabar guli sandėliuose. Skubėjimas pirkti 4 kartus brangiau - matomai buvo kitas tikslas. Greitaisiais testai tik dabar mokytojai per prievartą testuojami.

jo

jo portretas
Kur dingo milijonai?

Ypatingai bukiems

Ypatingai bukiems  portretas
aiškinu ant pirštų :) PRADĖTAS TYRIMAS !!!!!! Man iš vis panašu , opoziciniai žino , kad visa ta istorija yra rinkimų šou be teisminio tęsinio , todėl klausinėdami Premjerą bando jį sužlugdyti . Daug informacijos skelbti negalima :) Todėl, klausiu po kiek bilietai į rinkimų šou ? :) Pats geriausias per 30 m premjeras .

klausimas tik vienas

klausimas tik vienas portretas
GALIMA NUPIRKTI UŽ EURĄ ,NUPERKAMA UŽ 10 EURŲ,KUR NUKELIAVO 9 EURAI IR KUR ČIA POLITIKA??????????????????????????????????????????????????

Pagarba premjerui

Pagarba premjerui  portretas
viską paaiškino , tik patryjotai net teksto nesuvokia . Bukenos .

Pasiteisinimai bus, leiskite speti:

Pasiteisinimai bus, leiskite speti: portretas
- 'as nekaltas, aplinka kalta', arba 'ypatingoji padetis, nebuvo laiko, hemorojus uosvienei' ir panasiai. Dar Kova zmones del pirkimu sake - tikrinkite tiekejus ir rinka! Prisidirbo cia skvernius, kazin ar muilas si karta pades.

Vel

Vel portretas
Konservatpalaikiai ir kada juos mes ismesim kai landzbergiu gaują

pritariu

pritariu portretas
Geriausiai žinojo tie, kurie patogiai įsitaisę "sofkutėse" laidė replikas ir nieko daugiau nedarė, apie konservuotą broilelerį apskritai kita kalba - kenkėjas ir valstybės bei tautos priešas.

Rėkė ir Klaipėdos meras

Rėkė ir Klaipėdos meras  portretas
Test test test :) ir Vilniaus liberalusis . Visi "žinojo " ką reikia daryti , o dabar seimo opoziciniai klausia kodėl ? Jūs rimtai ? :) Kaip nusibodo tie opoziciniai , patys kaip suprantu , sėdėjo po medžiu ir nematė reikalo padėti vyriausybei ? Kada nustosite kiršinti žmones ? Panašu po rinkimų ? Aš nei vieno opozicinio nerinksiu . Užkniso , jokio darbo , jokio rūpesčio Lietuva ir jos gyventojais . Rūpi Ukraina , Baltarusija .

anupras

anupras portretas
Atsakydamas į opozicijos klausimą apie greitųjų testų pirkimą premjeras sugalvos ką pamekenti. Jei pats nesugalvos , sugalvos patarėjai...

nuomone

nuomone portretas
KAIP GALI SUSTABDYTI TESTU PIRKIMA ,KAI TUO METU CAPLINSKAS IR KASIULEVICIUS KIEKVIENA DIENA GASDINO ZMONES PER TV PER LRT RADIJA ,KAD BUS TUKSTANCIAI MIRUSIU ,TUKSTANCIAI APSIKRETUSIU ,IR VIS KARTOJO REIKIA TESTUOTI ,REIKIA TESTUOTI KUO DAUGIAU ZMONIU IR KUO GREICIAU,TODEL NEBUVO LAIKO GALVOTI KUR PIGIAU ISIGYTI REIKIAMU PRIEMONIU KAS IS TO KAD KITI UZSAKE PIGESNES BET NE KOKYBISKAS PRIEMONES ,KEISTAI ATRODO SIUO METU TIE PATYS MEDIKAI CAPLINSKAS ,KASIULEVICIUS KURIE PRIKLAUSO PARTIJOMS KURIOS KANDIDATUOJA I SEIMA ,DABAR DRISTA KRITIKUOTI SVEIKATOS MINISTRA ,PREMJERA DEL TESTU ,JU ELGESYS MAN PRIMENA TOKI VAIZDELI ,KAI PATS PAGADINI ORA ,IR PATS SAUKI KAS IS JUSU PABEZDEJO?

Fui...

Fui... portretas
Kokios vienišos mamos ? Tos kurios gimdo dėl gaunamų pinigų ir pastoja nuo " taurelės " ? Vaikais turi rūpintis TĖVAI , o ne aš ar kaimynas ar valstybė . Taip , būna nelaimių , kada tėvas miršta , tada remti būtina .

Anonimui

Anonimui portretas
Anonime, esantis žemiau, komentare, tai atsakymas ne kodėl mūsų pensijos skurdžiausios [jas nustatė tavo mylimi konservai], o tai atsakymas kodėl tu šiandiena vis dar gyvas.

Anonimas

Anonimas portretas
Na štai ir atsakymas, kodėl mūsų pensijos bene skurdžiausios visoje ES, o vieniškos mamos negali savo vaikučių sočiau pamaitinti.Pinigų nėra? - nejuokinkite!

naiviai klausėjai

naiviai klausėjai portretas
A tu duxna? kas gali prisileisti tokią opoziciją, kokią dabar turime Lietuvoje?

Kas tai paneigs ?.Taškas.

Kas tai paneigs ?.Taškas. portretas
Kodėl neprisileido į komisiją ką ir iš ko pirkti opozicijos.Todėl ,kad milijonai buvo taškomi ir plaukė į savų kišenes.Jie tik TV šmėžavo,kad vieni dirbą.Rašiau ne syki,kad turi būti štabas ir paskelbti kas už ką atsakingi.Tik ar sužinosime iš teismų kiek milijonų pasipildė kai kurių kišenės.???Taip jau visada ,pritrūksta įrodymų.Todėl tik atėję prokurorams algas pakėlė,kad ju pusėje būtu.

Atsakau už premjerą

Atsakau už premjerą portretas
Klausimas akivaizdžiai piktavališkas, o jo autoriai labai nori dar kartą pakliūti į seimą, todėl ir vaidina protinguolius. Mes visi puikiai žinome kokia buvo panika pandemijos pradžioje. Bet, kaip sakoma ir šuo kariamas pripranta. Pripratome ir mes ir į viską žiūrime jau kiek ramiau. Tuo metu, kai visi buvome persigandę (o premjeras taip pat visų pirma žmogus), žinojome, kad būtina kuo skubiau stoti į kovą su Covid, kaina buvo mažiau svarbi nei Lietuvos žmonių gyvybės. Reikėjo kuo greičiau užsitikrinti visas įmanomas apsaugos priemones, nes gi ne tik LT siautė korona - ji visame pasaulyje, o esant tokioms aplinkybėms buvo pavojus, kad mažoms šalims gali visai nebelikti apsaugų.

Netikras zuikis

Netikras zuikis portretas
Sunaudos tuos niekinius testus. Jau linksmai testuoja šalies pedagogus: samdo spec. autobusą, veža visą kolektyvą į koronos punktus ir atgal, specialistė skaito instruktažą, pedagogai pildo dideles anketas, koronos palapinėje triūsia brigada skafandrais aptaisytų moteryčių, telefono operatorius siuntinėja sms-us ta proga. Taip įsisavins dar kokį milijoną. O testai, beje, rodo, kad niekas neturi ir neseniai neturėjo jokios virusinės infekcijos: nei covido, nei bronchito, nei elementarios slogos. Geri testai, pateisina savo kainą , jokių antikūnių neaptinka, populiaciją automatiškai sveika padaro.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kvailas klausimas. Aisku kodel - dolioje buvo.

ssssst

ssssst portretas
nelieskit jo - paskui smirdės

Galerijos

Daugiau straipsnių