Quantcast

Kitą savaitę paaiškės, ar ministrė J. Petrauskienė turės atsistatydinti

Grįžti į straipsnį

Pensininke

Pensininke portretas
Esme , kad paciai ministrei ir jos visai komandai truksta KOMPENTENCIJOS. Karbauski, kur jusu TIKRI PROFESIONALAI? Kompentencija lemia ir ZMONISKUMAS, paprastas kalbejimasis su pedagogais be AROGANCIJOS, kuri neapleidzioa Petrauskienes.

pensininkė

pensininkė portretas
ne nuo ministrės priklauso tokia mokytojų padėtis tai 28 valdymo metų rezultatas o jūs puolat tik dabartinę valdžią blogas visas valdymas ir visi seimai bei partijos šventieji sėdi danguje o čia tik yra taip kaip vadovauja viską išdraskę išsidalino tik dabar pakėlė galvas mokytojai kur buvote tada kai viską dalinosi dabar jau yra tik norėjimas nuversti valdančiuosius ir kai kurios partijos taip užsitikrinti mandatus rinkimuose kaip pasakoje drakonas žuvo - šlovė drakonui

kryzkelė

kryzkelė portretas
patriarcho marti A.Landsbergiene per LRT pasakė, kad 28 metus švietimo Lietuvoje nebuvo, tai tos 3 savaitės bereikšmės

Vika

Vika portretas
Zinoma, ministre Petrauskiene dabar atpirkimo ozys,bet kas nuo to pasikeis? Ar ministru kabinetas su ministru pirmininku priesakyje pagaliau imsis spresti sia problema? Paliko Petrauskiene viena ir zinokis - pasityciojimas ir tiek! Ar kitu metu biudzete skirta pinigu mokytoju atlyginimams didinti? Tikriausiai ne, o atsako Petrauskiene? O kur Skvernelio atsakomybe, ko jis nesiima jokiu priemoniu ir stebi,kaip is jos tyciojamasi? As pasibjaurejau tokia ministro pirmininko ir visos jo komandos pozicija! Zinoma, sitoje reformoje daug nesklandumu, bet negalima kaltinti vienos ministres, o kiti sedi susideje rankas ir dziaugiasi, esa "tai ju neliecia"? Bjauru ir tiek! O stai mokytoju nhjepalaikau ir manau, kad per ilgai uzsitese sitas santaqzas. Vaikai nelanko mokyklos jau 3-cia savaite, o jiems ne motais? Nonsensas ir tiek ir ne Petrauskiene cia kalta, tegul Skvernelis nulipa nuo olimpo ir atlieka savo pareigas kaip ir priklauso.

streikas

streikas portretas
Man buvo zinoma,kad streikas tada ,kada isbuni darbo vietoje nustatytas valandas nuo A iki Z,jeigu nebuni darbo vietoje ,reiskia padarai pravaikstas.Darbuotojas atlaisvinamas is darbo uz pravaikstas.

Anonimas

Anonimas portretas
PUIKI MINISTRĖ, JINAI BIUDŽETO NETVIRTINA IR NEGALI NEI ATIMTI NEI PRIDĖTI O KAI KURIE TO NESUPRANTA IR LABAI GAILA, ĮŽEIDINĖDAMI, UŽGAULIODAMI NEŽINODAMI NEI SEIMO NEI VYRIAUSYBĖS VYKDOMŲ FUNKCIJŲ NEI ĮSTATYMŲ. AČIŪ PUIKIAI SUSITVARKO SU SAVO PAREIGOMIS.

Kaligula

Kaligula portretas
Ryža tegul vara viska ant Putkes. Putka kaltas del reformos, del mokytoju arlyginimu. Ir is vis uz mokytoju stovi FSB.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
Linkiu Ministrei sėkmingiau dirbti...

Anonimas

Anonimas portretas
dar JOS neismete ????!!!!

...

... portretas
Ta ministrė ne šventa karvė, ir tikrai nėra nepakeičiama, BET - nėra prasmės ministrus kaitaliot kol 'konservai' nesusodinti, jų 'TERORISTINIAI bruožai' jau tampa visa Šaliai pavojingi.

Anonimas

Anonimas portretas
Jurgita laikykis kiek jie priderge ministerija sedi kai lerbos susedusios ir eda kas atnesa maisto gdriau maltieciam nuvestu baisu kas dedasi jau mes negalim i tuos snukius ju ziuret dar isiviepusios

Jonė

Jonė portretas
Net mokyklas įjungė į savo politinius žaidimus, visai mūsų valdžia gėdos neturi. O jau tie mokytojai, tai trūksta žodžių..... Kas darosi Lietuvoj????? Kenčia moksleiviai, jų tėveliai. O konservatoriams svarbiausia laimėti ir parodyti, kokie blogi žalieji.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Aklas sušuko-radau,kurčias pasakė-girdėjau.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas iš to jei ministrė atsistatydins - pedagogų problema juk liks neišspręsta

MOCIUTE

MOCIUTE portretas
norit Lanszbergio valdymo-turesit,

planas vykdomas - 4 , Puteikio partija ? :)

planas vykdomas - 4 , Puteikio partija ? :)  portretas
Dokumente numatoma, kad 2020 m. Seimo rinkimuose TS-LKD galėtų gauti 46-48 mandatus, LVŽS – 24-32 mandatus, Lietuvos socialdemokratų partija ir N. Puteikio ir K. Krivicko koalicija – po 10-19 mandatų, A. Guogos judėjimas „Klestinti Lietuva“ – 12-22 mandatus, Lietuvos lenkų rinkimų akcija – 3 mandatus, o nepriklausomi nariai – 8-10 mandatų. Užsimena apie Vilniuje besiburiantį naują judėjimą >>>>>>>> ir t.t. Skaitykite daugiau: delfi.lt/news/daily/lithuania/nutekejo-planas-kaip-konservatoriams-nugaleti-valstiecius-ka-daryti-viesai-o-ka-slapta.d?id=78998515

planas vykdomas - 3 , kasdien per visas medias ? :)

planas vykdomas - 3 , kasdien per visas medias ? :)  portretas
Siūloma vykdyti partizaninio marketingo kampaniją „#StabdauNesąžiningumą“, kuri rodytų dabartinės valdžios ir jos lyderių neskaidrumą ir polinkį korupcijai.Siūlymuose numatyta, kad tai galėtų būti nuo rugsėjo vidurio prasidėsianti žemo intensyvumo internetinė ir socialinių tinklų reklaminė kampanija, kurioje, kaip rašoma dokumente „būtų keliami pagrįsti klausimai dėl neskaidraus premjero Sauliaus Skvernelio asmeninio namo įsirengimo aplinkybių, Ramūno Karbauskio oligarchinės įtakos naudojantis „Agrokoncerno“ įmonės suteikiamais įrankiais, žemių, trąšų, deklaravimo istorijų priminimas, Artūro Skardžiaus apkaltos verti epizodai, kurie buvo buldozerio dėka Agnės Širinskienės sustabdyti

planas vykdomas - 2 ,

planas vykdomas - 2 , portretas
Tokios priemonės yra numatytos vidiniam naudojimui skirtame dokumente „Rekomenduojami Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų politinės ir rinkiminės strategijos metmenys“.Nurodoma, kad ruošiant analizę buvo remtasi TS-LKD pateiktais apklausų duomenimis, EPP analitikų rekomendacijomis ir tarptautinių partnerių įžvalgomis.VIEŠAI KOVOTŲ PRIEŠ „valstiečius“ visom jėgomStrategijos metmenyse siūlomos keturios strateginės komunikacinės priemonės tikslams pasiekti.Nuo šių metų LAPKRIČIO siūloma konservatoriams pradėti vidutinio reklaminio intensyvumo kampanija, pristatanti TS-LKD viziją ir pasiūlymus Lietuvai – „Ką TS-LKD vyriausybė darytų geriau nei „valstiečių“?“. Svarstoma, kad kampanija galėtų turėti regioninius pristatymus ir būti paremiama radijo kampanija bei internetinėmis priemonėmis.

Radau iš Delfi - konservatorių planas - 1

Radau iš Delfi  - konservatorių planas - 1  portretas
2018 m. rugsėjo 11 d --Nutekėjo planas, kaip konservatoriams nugalėti „valstiečius“: ką daryti viešai, o ką – slapta Konservatoriams siūloma siekiant pergalės artėjančiuose rinkimuose kaip juodąjį arkliuką išnaudoti Antaną Guogą, MEGZTI RYŠIUS su Naglio Puteikio ir Kristupo Krivicko partija ir neviešai remti Remigijų Šimašių ir Aušrinę Armonaitę.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Mano anūkas pataria tą rudąją vyti savo urvan iš ministerijos.

buna ir taip

buna ir taip portretas
tai jie tam ir streikuoja kad isvaryti ministre konservatoriai mokytojam padeda tai iveikti cia absurdas

Buvęs mokytojas

Buvęs mokytojas portretas
Ar mokytojų streiko tikslas buvo ministrės atstatydinimas ir kenkimas Vyriausybei?

Pati

Pati portretas
Pati neatsistatydins nes daug galu gali islysti pirmiausia reikia galus nukapoti

Galerijos

Daugiau straipsnių