Quantcast

Kijeve – akcija perspėti prezidentą V. Zelenskį

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
2019 metais prasidėjo Šaltasis karas tarp Amerikos ir Kinijos. "Tik 2019 m. visi Amerikos politinio elito nariai efektyviai priėmė D.Trumpo administracijos konfrontacinį požiūrį į Kiniją. Nepaprastai greitai, D. Trumpo priešiškumas perėjo nuo jo užsienio politikos savitumo prie Amerikoje visuotinai priimtos išminties. Nors mes čia, Lietuvoje ir esame oligarchų, kaip Numavičius ir Mockus, valdomi, bet visi mūsų sąjungininkai yra demokratinės valstybės. Demokratinė Amerika yra svarbiausia Lietuvos sąjungininkė. Todėl Lietuva bus palaipsniui įtraukta į naujajį Šaltajį karą Amerikos pusėje prieš Kinijos komunistus. Lietuvos politinis elitas to dar nemato, nes, oligarchų dėka nevaldydamas Lietuvą, Lietuvos politinis elitas nemato ir kas darosi aplinkui Lietuvą. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Norėtumėt kacapai-

Norėtumėt kacapai- portretas
Krymas bus Ukrainos ir vėl, kad ir kiek burliokai besistengtų. Slava Ukraine. Shut up skeltanagiai.

manau

manau portretas
jokių ten susitarimų nebus, keli tūkstančiai puola ant akivaizdžiai negebančio dirbti prezidento darbo Zelenskio, o tie 70 procentų kurie balsavo per prezidento rinkimus, prieš karą, prieš Porošenką, sėdi namuose ir žiūri TV

joks

joks portretas
haholu prezidentas,jau nesusigrazins 'prarastu 'teritoriju,nes viska valdo tik stipresnis. Haholija jau besaikis euru svaistymas.

Galerijos

Daugiau straipsnių