Quantcast

Keičiama Vyriausybės ekstremalių situacijų komisijos sudėtis

Grįžti į straipsnį

Ar tikrai ?

Ar tikrai ?  portretas
Niekas net neabejotų dėl naujos komisijos , jei , būdami opozicijoje , šie ponai nebūtų kritikavę ir šaipėsi iš buvusių " valstiečių " ir ministro Verygos rekomendacijų . Ar tada nebuvo kovojama už žmonių gyvybes ? Dirbti VISADA reikia kartu VALSTYBĖS naudai , o ne asmeninei , dėl rinkimų dėl seimo kėdės ... Todėl aš manau , kad naujai išrinkti yra neatsakingi ir aš jiems nerūpėjau kaip Lietuvos gyventojas . Todėl linkiu šiai seimo daugumai greito žlugimo .

Jo

Jo portretas
Atrodo,kad komentatoriai,o ypač idiotas rucys,ka tik pabėgę iš durnyno.Visi tik tyčiojasi ir šaiposi iš vyriausybės sudėties ir jų pastangomis kovojant su kovid pasekmėmis.Tik visiškas debilas gali linkėti nesėkmės šioje nelengvoje kovoje ir džiaugtis mirštančiais žmonėmis

teta

teta portretas
GERAS JI GI KRIKCIONE NEISTEKEJUSI O JAU DUKAR PASIDULKINUSI IR VAIKU TURI GRAZI PUTYTE JOS)))

prasčiausia valdžia

prasčiausia valdžia portretas
Pati silpniausia, nekompetentingiausia ir situacijose nesusigaudanti bobvaldžiukė.

klp

klp portretas
ji su sugyventiniu i dakara trecio vaiko daryt nevaro

Kokios buki klaidos ? Konkrečiai

Kokios buki klaidos ? Konkrečiai  portretas
Šimonytė , Armonaitė , Čmilytė rėkė , kad ekstremalių situacijų vadovas neturi būti sveikatos ministras , turėtų būti asmuo susipažinęs su krizių valdymu . O kas atsitiko ? Sveikatos ministras Dulkys skiriamas ekstremalių situacijų komisijos vadovu , taip kaip buvo " valstiečių " ministras Veryga :) Kuris iš komisijos narių yra susipažinęs su krizių valdymu ? Bilotaitė , Armonaitė , Dobrovolska ....? :)))) Darau išvadą : " valstiečiai " dirbo puikiai , nes naujai išrinkti tęsia jų darbus :))) Tik prie " valstiečių " Sveikatos ministras buvo medikas , o prie konserliberalių kokio išsilavinimo Sveikatos ministras ? Dumblas tie naujieji ...Linkiu žlugimo , nes noriu Lietuvos klestėjimo .

Klp

Klp portretas
Sėkmės taisant kolūkiečių klaidas

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Jokio valdymo nėra , vyksta nusikaltimai prieš Lietuvą ir jos dalį piliečių.

Galerijos

Daugiau straipsnių