Quantcast

Karalienės Elžbietos II gimtadienis: pasveikino G. Nausėda ir V. Čmilytė-Nielsen

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda ir Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen šeštadienį pasveikino Jungtinės Karalystės karalienę Elžbietą II oficialios gimimo dienos proga.

G. Nausėda šventės proga karališkajai šeimai ir visiems šalies gyventojams palinkėjo vienybės ir visokeriopos sėkmės.

„Džiaugiuosi puikiais Lietuvos ir Jungtinės Karalystės dvišaliais santykiais ir visapusiškai juos praturtinančia glaudžia mūsų žmonių draugyste. Taip pat vertinu sėkmingą Jungtinės Karalystės ir Šiaurės–Baltijos šalių bendradarbiavimą“, – sveikinime sakė prezidentas.

Šalies vadovo teigimu, Jungtinė Karalystė, kaip mūsų sąjungininkė Šiaurės Atlanto sutarties organizacijoje, nuolat solidariai prisideda prie viso Baltijos regiono ir kartu Europos saugumo užtikrinimo.

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen Seimo ir savo vardu pasveikino Jungtinės Karalystės Lordų rūmų pirmininką Lordą Makfolą (Lord McFall) ir Bendruomenių rūmus karalienės Elžbietos II gimtadienio proga.

Jos Didenybei ir karališkajai šeimai linkėjo sveikatos ir laimės, o Jungtinės Karalystės gyventojams ir britams visame pasaulyje – sėkmės, klestėjimo ir taikos, kuri tapo trapia XXI amžiaus Europos vertybe.

„Jūsų šalies lyderystė teikiant ir koordinuojant pagalbą Ukrainai puikiai įrodo, kokios svarbios Jums demokratijos ir laisvo apsisprendimo vertybės. Lietuvą ir Jungtinę Karalystę vienijantys tikslai lemia išskirtinius, pasitikėjimu grįstus santykius tiek plėtojant dvišalį dialogą, tiek bendradarbiaujant NATO“, – sveikinime taip pat rašė V. Čmilytė-Nielsen.



NAUJAUSI KOMENTARAI

reptiloidė dar nenudvėsė

reptiloidė dar nenudvėsė portretas
nenudvėsė dėl to, kad tuparilų anglų išlaikoma kalė, gali būti persipila jaunų žmonių kraują, neveltui tiek negrų jaunimo ten plūsta, vienus įleidžia kitus ne, dėl kraujo grupės

Patarimas

Patarimas portretas
Eik, sene, į pensiją. Jau seniai laikas. Duok sūnui pavaldyti, kol dar gyvas.

o kodel

o kodel portretas
simonka nepasveikino?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių