Quantcast

Kandidatų nuomonės dėl Rusijos išsiskyrė: prezidentės užsienio politika sukritikuota

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Teks 'generolui iš tvartelio' savo savanorius perrengti žaliai, 'dėl invazijos' apkaltinti rusus, paskelbt karinę padėtį, sustabdyt rinkimus, o savo klapčiuką (klusnų užsienio bankininkams) paskelbt prezidentu, neribojant jo kadencijų skaičiaus... juk lietuviai vis vien 'pagal grožį' renka :/

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Skverneli,spaudziam zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Putetiki,spaudziam zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Juozaiti,spaudziam zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Nauseda,spaudziam zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Simonyte,spaudziam zalia.

Savanoris

Savanoris portretas
Kaip graziai issirikiavo 9 vyrai,jos i kara.Pavydziu.

kvailybes

kvailybes portretas
Didžios klaidos 7pokalbos nebus rinkti prezidentus bus aukštyn kojos

dovanėlė šitiems "kandidatams"-jankių iškamšoms

dovanėlė šitiems "kandidatams"-jankių iškamšoms portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Įdomu,iš kur Malinauskas gavo klausimus forumui?Gal visiems buvo tie klausimai žinomi?Bet tik vienas Skvernelis atsakymus buvo mintinai išmokęs,nors,nežiūrint to,visą laiką žiūrėjo į parašytą tekstą.Teisingai Andriukaitis viešai tą pranešė.Galima suprasti,jog tekstą parašė Malinauskas.Bet iš kur gavo tuos klausimus?

Ir vėl pasirodė kaip nevykėlis

Ir vėl pasirodė kaip nevykėlis portretas
Skvernelis kur pasirodo,ten apsikakoja.Tik tokie kaip jis ir gali palaikyti jį.Vienintelis,net iš didžiausių nevykėlių,nesugebėjo reikšti minčių [gal tokių jis ir neturi?]be pakištuko.Kaip nevykęs mokinys.Taigi be savo sekretoriaus nė iš vietos.Ką ten kalbėti jam apie anglų kalbą,jei lietuviškai tik nuskaito kitų parašytą kalbą.

...

... portretas
Svarbiausia nebalsuot už mums kišamas tas pirmąsias tris čiūčelas, o jau iš kitų... deja, ir iš jų nelabai yra iš ko rinktis. BET - būtina pasakyt 'NE' pagrindiniam lėlininkui, kiek jis gali mus maurais laikyt.

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Oziu fermos koncervatoriu paroda

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Kas cia kur issiskyre, kur video?????

Apolinaras

Apolinaras portretas
Kova su Rusijos agresija manęs visai neveikia ir baimės Rusijai nejaučiu jokios. O apie visa kitą pretendentai turi labai miglotą suvokimą. Tad ką turėčiau rinkti?

PETRAS

PETRAS portretas
NA IR ZAASINAI SUSIRINKO I DEBATUS!! VISI KAIP VIENAS: tik palaikykime su rusais santykius, tik elkimes korektiskai, ieskokime salycio tasku, palaikykime ir pritarkime EuroSajungai ir pan."Ar neturetume ir toliau kalbeti apie rusu okupacija, agresijas kaimynu atzvilgiu, ginklu zvanginimu Pabaltijo panoseje. BALTIJOS SALYS PATYRE TAI, KO NEI VOKIETIJA PRANCUZIJA ITALIJA BELGIJA IR T.T NEPATYRE IR NETURI TIKRO SUPRATIMO KA ISGYVENOME IR KA ISGYVENA DABAR UKRAINA GRUZIJA. TODEL VIS DAR VOKIETIJOS PRANCUZIJOS IR ITALIJOS MELIKAVIMAS SU RUSIJA YRA MUSU PAZEMINIMAS. TAIP IR BUS KOL MUSU POZICIJA BUS NUOLAIDESNE PRISITAIKELISKA PRIE DIDZIUJU DABARTINIU BROLIU. TIK TIESOS GARSUS KARTOJIMAS IR RUSIJAI KELIAMU REIKALAVIMU PASTOVUMAS NET DIDINIMAS GALI VERSTI EU SAJUNGA NENUOLAIDZIAUTI RUSIJAI

pensininkė

pensininkė portretas
tai ir vėl prezidentui vaidensis kad rusai puola su kaimynais reikia bendrauti o ne pjautis tada ir ne vaidensis kad puola

Balamutas

Balamutas portretas
Ir iš vaizdo, ir iš kalbų ,ir iš proto toks skurdas, kad net Riomerio edukologai su visokiais pilvosopais ašaromis apsipylė, Net baisu pagalvos, jeigu išrinks Skvernelį, jeigu anas ims daryt tvarką, jei pradės visokius apsivogusius krėst, sodint, atiminėt ką iš tautos pavogė? Tad gerai pagalvokit už ką balsuosite.

Rokas

Rokas portretas
Puteikis pats save suzlugde, dabar gali "bendrauti "su tarptautines teises daug kartu pazeiduse Rusija...

Babunė

Babunė portretas
Kokia paniška baimė apėmė vagis. Visais kanalais, visokie vagys, apsiputoję ant Skvernelio loja. Jau nekritikuoja, bet loja pabrukę uodegas.

Žmogus

Žmogus  portretas
Tik už Tomaševski . Vienas iš protingesnių !!!!!!

Artūras

Artūras portretas
Galbūt balsuosiu už Tą...storu vyrišku balsų,arklio dantimis ir t.t...

atsiskleidė tikrasis veidas

atsiskleidė tikrasis veidas portretas
Svernelis bent galėjo mintinai iškalti atsakymus į klausimus, kuriuos kažkokiu būdu (apgavystės) gavo iš anksto. Dabar kaip nesąžiningas mokinukas skaitė iš špargalkių.

Anonimas

Anonimas portretas
Estijos prezidentė politikoje geriau orientuojasi negu Grybauskaitė.Premjeras lyg ir neblogai mąsto,tik svarbiausia,kad su Kinija per daug nesusidraugautų -su jais reikia laikytis atstumo,ypač versle.Kiniečiai tik geri kopijuotojai.Puidokas gan naivus,ir per daug gerai rusus vertina;jie mūsų okupantai,ir turi viltį apie Pribaltiką ateičiai.

Centro partija

Centro partija portretas
Ddesne gresme kelia ne rusai o nesuvaldomi cigonai su nsrkomafija

Jonis

Jonis portretas
Geriausiai pasirodė Saulius Skvernelis.Stiprybes jam ir sveikatos atlaikyti šmeižto laviną. Balsuosiu tik už jį

Rocky Balboa

Rocky Balboa portretas
Didesnių rūpesčių negu Rusija, panašu, pas mūsų politikierius kaip ir nėra. Aišku, kažkam kova su prasimanytais demonais yra akivaizdžiai naudinga - visada yra apie ką pakalbėti, kuo pagąsdinti

Pensininke

Pensininke portretas
Mazai vilties laimeti ZMONIU prezidentui, nes dauguma rinkeju APOLITISKI , be to itakos turi isisaknijusios korumpuotos sistemos dideli pinigai.

tiesa

tiesa portretas
o juk gelele sake kad per desimt meteliu ne karto neapsiriko su draugu pasirinkimu pamirso sakaasvili isguita is visur lakune kuri sedi ukrajinoj tiurmoj ir porosenka kuris bus ismestas nors ji to ir nenori

Patinka

Patinka portretas
Tik Skverelis išsamiau pasirodė mes už jį

poker face

poker face portretas
tarnybos seniai paskyrė prezidenta (palyginkit "konkursus " direktoriaus vietai uzimti), jis zino, o kiti dalyvauja. Spekit, kas?

GYVENO

GYVENO portretas
KARTĄ MERGINA. FINANSAIS UŽSIIMINĖJO. VALSTYBINIAIS. PAAIŠKĖJO, KAD TAS UŽSIIMINĖJIMAS LABAI PAKENKĖ. VALSTYBEI. IR ŽMONĖMS. MERGINA TURĖJO PASIRINKIMĄ: EITI Į VIENUOLYNĄ, SĖSTI Į KALĖJIMĄ ARBA PRETENDUOTI Į PREZIDENTUS. VALSTYBĖS. SPĖKIT, KURĮ VARIANTĄ MERGINA PASIRINKO.

Anonimas

Anonimas portretas
Ne kritikuoti KGB ziurke reikia,bet sodinti ja reikia ir ilgam uz visas aferas.

Ona

Ona portretas
ne kritikuoti KGB ziurke,bet sodinti reikia ja ir ilgam.

Galerijos

Daugiau straipsnių