Quantcast

Kaip užkeikta: A. Pitrėnienė su klaida rašo net savo vardą

  • Teksto dydis:

Jei klysti, tai iki galo, jei išeiti, tai skambiai primenant apie save – šiuo principu, atrodo, vadovaujasi švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė. Paskutiniame padėkos laiške su klaida parašytas pats jos vardas – „Autronė“.

Vos prieš porą savaičių ministrė pribloškė Mokytojo dienos proga, Lazdijų rajono šviesulius pagerbusi „Padėkos raštais“ už ilgametį nuoširdų ir kūrybingą pedadoginį – ne pedagoginį – darbą. Dar anksčiau A. Pitrėnienei koją pakišo kita padėka – reklaminiuose lankstinukuose „ačiū“ buvo parašytas su nosine – „ačių“.

Besismaginantys internautai tokias ministrės padėkas iškart pakrikštijo visos švietimo sistemos veidu.

„Gerbiu stiprias moteris ir švietimo ministres. Kurios net ir paskutiniame savo politinės karjeros laiške lieka ištikimos principams ir padaro klaidą. Savo varde. Ačių, Autrone. Ir, žinoma, sveiki, valstiečių krašto žmonės!“ – šį paskutinį A. Pitrėnienės pasirodymą „Facebook“ pakomentavo visuomenės veikėjas, žurnalistas Andrius Tapinas. Ir sulaukė daugiau kaip 11 tūkst. sekėjų pritarimo.

„O gal pasikeitė vardą?“, „Be egzorcisto nieko nebus“, „Aš pradedu tikėti nužiūrėjimu“, „Kai nesiseka, tai iki galo“, „Senokai įtariau, dizaineriai-maketuotojai vykdo slaptą partizaninį karą prieš DP ir, panašu, jie laimi. Niekam nežinomi herojai. Tauta jūsų nepamirš“, „Mes kažko tiesiog nesuprantame. Čia turi būti kokia nors paslėpta mintis... tikrai turėtų būti...“, „Ačių, Autrone, už jūsų pedadoginį indėlį“, „Meilutytė gali klysti kiek nori – Rūtomis dukras vadinsim vis tiek, bet Audronės vardas gi pasmerktas išnykti“, „Čia ne ministrė Audronė, o bajeristė Autrolė“, „Audronė out = OUTronė“ – išmonės nestokoja šie ir šimtai kitų ministrės klaidos vertintojų.

O portalas primena, kad Darbo partija rinkimuose neįveikė 5 proc. barjero ir nepateko į Seimą, „darbietė“ A. Pitrėnienė Kuršo apygardoje nepateko į antrąjį turą ir Seime taip pat nebepasirodys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Albinas iš Klaipėdos

Albinas iš Klaipėdos portretas
Tačiau ir šio rašinio autoriui reikia pasimokyti mûsų valstybinės kalbos. Tik po to galima kitus mokyti gyventi.

LT

LT portretas
Ponia Petreniene jau jusu traukinis nuejo ...nespesite lenktiniauti nei su Bunke ,nei su Salciute ...nesistenkite listi i laikrascius...,nei savo rasybos klaidom ,nei be klaidu...

Astra

Astra portretas
Tai ir mirties nuoprendi sau gali pasirasyti, neskaitydamas kas pasirasoma
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių