Quantcast

Atvertos ministrų valgomojo durys: ką per pietus valgo politikai?

Grįžti į straipsnį

PEN.

PEN. portretas
Ne kiekvienam lietuviui tokiomis kainomis pietauti.Pragyvenkite už 242,-€ pensijos, per mėnesį. Apvogė skaičiuojant darbo stažą ,sulaukus pensijinio amžiaus. Taip,tokioje Lietuvoje gyvename.Kam tokius skiepyti ,kad greičiau numirtų, mirs ir be skiepų nuo tokios "garbingos" pensijos.Kokia gera valdžia ,kaip rūpinasi savo žmonėmis, skiepina kad nenumirtu ...... O Armonaitė apdujusi,akys rodo ,kad ji naudoja narkotikus,kodėl netikrina jos būsena , darbo vietoje.

Veltėdžių \\\\\.../////

Veltėdžių  \\\\\...///// portretas
ŠĖRYKLA.

pastebejimas

pastebejimas portretas
kodel kanapine su dulkiu be antsnukiu?

tema

tema portretas
Na, ir niekinę temą sugalvojo žurnaliūgos. Negi jau rašinių badas?

Anonimas

Anonimas portretas
Zurnaliugos, kitą kartą kai pavalgis ministrai ,tai nueikit iš paskos į tualetą ,paziūrėti kokio kietumo išmatos. Durneliai jūs durneliai ,neturit ką rašynėti.Ir dar kartą durneliai.

nežinau

nežinau portretas
Ar tas anonimo rašinys žmonėms dar labiau piktinti? Mums nesvarbu, kas kemša blynus ar baklažaną, ar srebia ukrainietiškus barščius, o kas ryja viską iš eilės. Pirmiausia jie turi dirbti Lietuvos žmonėms!, ko dabar nė iš tolo nesimato.

Taigiaš

Taigiaš portretas
Na nyo tokio maisto aš kojas uūversčiau. Man nei spirgučiai,nei tos masinės sriubos,o tuo labiau blybai,kurie kepami 10 keptuvių ant tų pačių riebalų.Tik virta,troškinta ir ne kiaulienos.Na čia daugiausiai iš kaimo jurgiai,tai ryja kas papuola.

NA NA

NA  NA   portretas
kam čia turi rūpėti ,kuo save prifarširuoja ,landsberginių šaika ,,,sėkmės ,jie tokie ministrai ,kaip landsbergis prezidentas ,,,,

ALGIS

ALGIS portretas
Ž U R N A L I Ū G A , ANTRAŠTĖ NETURI NIEKO BENDRA SU STRAIPSNIU , nu ir privisę visokių pradžiamokslių rašeivų .

Anonimas

Anonimas portretas
Matosi kad Armonaitė mėgsta baklažana todėl ir iš pykčio pažaliuoja,o Dulkys labai puikiai pasakė blynai,bet juk jau prisvylo pakankamai jam tie blynai.Daugiau ką ir rašyti ir komentuoti kadangi aiškiai matosi džiūsta jų smegenėlės.

Juokinga

Juokinga portretas
Kad jau net apie jų ėdimą rašoma,gal tuoj ir apie jų naktinius darbelius lovoje pradės rašyti? Čia tai pasiektas liepto galas.Ta valdžia tikrai yra neprognazuojama. Siaubas ima žiūrint į jų veidus,kokie jie yra pykti.

padugnė - runkelis, statistinis pilietis

padugnė - runkelis, statistinis pilietis portretas
Tegul jie ėda viską ką nori, bet tik ne žmonių gyvybes. Jie su savo vienašališkumu, nuomonių keitimu , kvailų sprendimų arba nutarimų keitimu, ėda visus Lietuvius. Nesugeba nei mąstyti , nei įvertinti sprendimų pasiūlymų ir priėmimo pasekmes. Mano , kai jie įvardijo nuomonė, jų siekiai yra sunaikinta ir taip nykstančią musų Lietuvą. Turiu pasiūlymą ; - nesislėpkit po Lietuvos trispalve, pakeiskite Lietuvos vėliavos spalvas. O į herbe nupieškite švirkštą su narkotikais.

desertas

desertas portretas
O tai pišas su anūkėliu šventa dvasia gyvi ar kaip?

ajai

ajai portretas
Nepiktinkite! Labai mat svarbu, ką tie persidirbę ministrėliai ėda, ir dar taip pgiai. Tegul pagaliau dirba, nes dabar Lietuvą nuvarė į dugną, be to, visiškai nevaldo pandeminės situacijos, ane?

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Smegenų bet kokiais pietumis (kad ir baklažanais:)) neįsidėsi - jų turi, arba ne! Gaila, kad dauguma be jų! Todėl labai neįdomus straipsnis - tuščias!

>>>4 \\\\\.../////

>>>4  \\\\\...///// portretas
>Klysti kolega,jie dirba,oi kaip dirba,kad tik kuo blogiau tautai ir kuo pilnesnes pinigines prisikimšti,ne tik savo gūžį.-Griauti irgi labai sunkus ir pavojingas darbas,nes gali užgriųti ant galvos,ko ir linkiu.

Vaje

Vaje portretas
Matosi, kad per įtemptą darbą bilietaitė, kaip ji teigia, lieka be pietų. Tai kuo ji gyva? Sako, kai žmogui pilvas gurgia, jis tampa piktas ir nelaimingas. Kas gi bus toliau?

Manau jie nevalgo

Manau jie nevalgo portretas
Bet lietuvių kraują geria,Blogiau negu Drakula

ak, pietūs

ak, pietūs portretas
Gaila dulkyčio, tik trečiadienį, vos ne "vienintelę dieną, dar pavalgo". Vargšelis. Juk moteriausybėje pietūs labai pigūs, kitur tokių kainų nėra. Užtat šveitimo ministerė turi gerą apetitą, ane?

4

4 portretas
O kam jiems valgyti, jie juk nieko nedirba

manau

manau portretas
Jų racionas man neįdomus, man labiau rūpi jų kompetencija, o ji sudžiuvusios duonos plutos neverta.

>>>Dulkiui \\\\\.../////

>>>Dulkiui  \\\\\...///// portretas
>ir Biloteitei nepagailėkik,nes tik kaulai ir skūra.

Dulkiui

Dulkiui portretas
Duokit daugiau,dvi porcijas,a tai dar nugrius,taip paliegęs,persidirbes atrodo.

Tegul

Tegul portretas
Valgo,bet jau labai papigiai,gal jau visur tokios kainos bus,ar tik šito ūkio dalyviams?

Tadas Zemgulis

Tadas Zemgulis portretas
Man nesvarbu kas ka valgo eda . Man svarbu kas ir kada atsakys uz ta bardaka ir ir tautos supriesinima kuris vyksta dabar .

taigi jau rase apie ju pietus ....

taigi jau rase apie ju pietus .... portretas
lezbem- keptos vaginos su grietinines spermos padazu.. LGBT siknakuiliams - kuiliu seklides ir zalios kepenys su fekaliju garnyru...

Aišku

Aišku portretas
Pagaliau aišku, kodėl Gentvilo ir Skuodžio tokie piktinantys žmones ir nelogiški sprendimai- jie vegetarai...

O

O portretas
Visai afigelino. Ka jie kokie invalidai kad jem turi atnešti ant posedžio stalo. Gal dar ir kilnojamus tulikus atnešti? Tegul varo i ju kavine.

Bonzos \\\\\.../////

Bonzos  \\\\\...///// portretas
ėda.

Anonimas

Anonimas portretas
Klaustukinkai.... Abejotojai

Galerijos

Daugiau straipsnių