Quantcast

K. Navickas neatmeta galimybės, kad ŽŪM darbuotojai galės likti Kaune

Grįžti į straipsnį

Daiva

Daiva portretas
Kaune turėtų palikti padalinį, kuris būtų naudingas žemdirbiams iš visos Lietuvos. Kaunas gi Lietuvos centras. Be to Kaune daug žemės ūkio specialistų, puikiai galėtų darbintis. Nemąstoma visai, kad norima panaikinti.

politpartinis

politpartinis portretas
Siūlymas: vasarą kelkime visas ministerijas į Palangą (na, kažkur prie jūros. Argumentas: ekonomiškai atsigautų pajūris), o žiemą - į Druskininkus (patriotiška - gyvuotų kurortas). Kviečiu diskusijai

PIDERALŲ VALDŽIA

PIDERALŲ VALDŽIA portretas
Politinė prostitutė tas ministras,partijas keičia,kaip kojines.Pradedu nekęst vilniečių,greičiau sprogtų batkos atominė, gal tada wilno-portugalai biski nusileistų ant žemės,o dabar kažkoks kosmosas,visiškai atitrūkę nuo likusios Lietuvos.

ūkininkas

ūkininkas portretas
Ponas ministeri, ar negalim sukurti kažkokį ŽŪM padalinį Kaune ir leisti dirbti internetiniu ryšiu su Ministerija Vilniuje? Ar Jūs norite atkeršyti buvusiems, kad Jus atleido?

Karbauskis su Skverneliu paliko bardaką

Karbauskis su Skverneliu paliko bardaką portretas
per 4 metus sukūrė eilinę konfliktinę situaciją, vietoje to, kad arba perkeltų iki galo, arba paliktų, kaip buvo. Kažkam reikėjo atsidėkoti už spurgas ? bet gal spurgos buvo nepakankamai skanios ?

Patriotas idiotas

Patriotas idiotas portretas
Reikia melstis, kad Baltarusija ,su elektrine padetų atkelti sostinę atgal.

Anonimas

Anonimas portretas
viskas buvo OK ! vel DEBILAI....

Kazys suvalkietis

Kazys suvalkietis portretas
Valstiečiai teisingai buvo nusprendę šiek tiek decentralizuoti valdymą ir perkelti dalį jo arčiau į geografinį Lietuvos centrą. Kaune ŽŪM tikrai galėjo būti, nes čia rengiami žemės ūkio specialistai, taigi ir jauni nauji kadrai ministerijai. Tačiau Karbauskiui ir Skverneliui tam žingsniui neužteko drąsos: trypė, trypė ir sustojo pusiaukelėje. O dabar jau atskelta dalis ministerijos ir neaišku, ką toliau daryt. Ir aš nežinau.

Geda sostines ponams

Geda sostines ponams portretas
Parazitai vel viska i sostine kis ir jokios regionines politikos

Pasielgimas

Pasielgimas portretas
Kiauliškas

Taškas

Taškas portretas
Negi nežinojote kad politinis tikslas svarbiau už viską,ir nusispjaut į žmones ir jų interesus,tokia jau politinė kultūra,nesvarbu kokia vadžia bebūtų.Jie per savo egoizmą nieko daugiau nemato.

kaunietis

kaunietis portretas
navicką reikia perkelti į ten, iš kur atėjo

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys  portretas
Ką čia aptarinėti? Debilai ar jais apaimetat?

Jonas

Jonas portretas
Šita nauja valdžia kuo toliau,tuo daugiau pradeda juokinti.Pasirodo,pats didžiausias jos politinis tikslas perkelti 24 ŽŪM darbuotojus į Vilnių.Daugiau jau ji viską padarė.O kad ūkininkams,žemdirbiams Kaunas arčiau negu Vilnius,tai jiems nusispjaut.Matyt,nuo Vilniuje dirbančiu darbuotojų skaičiaus priklauso ministro alga.O jeigu rimtai,tai Kaunas ruošia žemės ūkio specialistus ir čia dirba visas žemės ūkio specialistų žiedas.

Galerijos

Daugiau straipsnių