Quantcast

A. Juozaitis rinkimus lygina su olimpinėmis žaidynėmis

  • Teksto dydis:

Balsą Klaipėdoje sekmadienio rytą atidavęs kandidatas į prezidentus Arvydas Juozaitis rinkimų patirtį palygino su 1976 metų Monrealio olimpinėmis žaidynėmis, kai plaukimo rungtyje iškovojo bronzos medalį.

„Ėjau balsuoti su labai šviesiom mintim. Yra toks jausmas, kad darbas padarytas ir netgi kai klausia manęs, kiek jaudinuosi – jokio jaudulio. Atsimenu olimpinio baseino patirtį, kai laimėjau medalį, galėjau apsisukti iš naujo ir plaukti. Energijos visame organizme pilna“, – žurnalistams sakė A. Juozaitis.

Rinkimų dieną A. Juozaitis nepraleido progos dar kartą įgelti Lietuvos nacionaliniam radijui ir televizijai LRT – visuomeninį transliuotoją kandidatas kaltino „komunistine propaganda“ dėl pastabų apie Vokietijos partiją „Alternatyva Vokietijai“ (AfD), su kuria jis palaiko ryšius.

Jo pasisakymo įrašą paskelbė portalas „Atvira Klaipėda“.

Prezidento rinkimuose be A. Juozaičio dalyvauja aštuoni kandidatai – socialdemokratas eurokomisaras Vytenis Andriukaitis, europarlamentaras Valentinas Mazuronis, ekonomistas Gitanas Nausėda, Seimo nariai Mindaugas Puidokas, Naglis Puteikis, „valstiečių“ kandidatas premjeras Saulius Skvernelis, konservatorių iškelta Seimo narė Ingrida Šimonytė, Europos Parlamento narys, Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos lyderis Valdemaras Tomaševskis.

Sociologų apklausos rodo, kad nė vienas turbūt nesurinks daugiau kaip 50 proc. balsų, todėl po dviejų savaičių turėtų vykti antrasis turas tarp dviejų geriausiai pasirodžiusių kandidatų.

Dabartinės šalies vadovės Dalios Grybauskaitės antroji kadencija baigiasi liepą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Kam jau kam bet Juozaiciui tylet apie “komunistines propagandas”. Ne kiekvienas pameta savo lietuviska seima ir atsitempe is ruse is Kaliningrado kuri palieko savo vyrui sunu augint. Geda aplamai i politika lyst bet gal nori prie lovio nes mazus vaikus ir nedirbancia Marfa turi islaikyt.

Anonimas

Anonimas portretas
Labai švaistosi žodžiais geriau jau jam patylėti.O kad į Lietuvą plaukia pinigai,to niekas nemato.O kas išvyjo iš šalies,kas skurdina ją.Tai tokie rėksniai ir prisiplakėliai.Štai toks Brysiaus galas

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Klausykit geraiu ka sako Puteikis, nesvaistykite savo balsu sudams, o balsuokite uz Skverneli
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių