Quantcast

Jonavos rajono meras: apie premjero postą kalbėti dar per anksti

Apie premjero postą kalbėti dar per anksti, sako Jonavos rajono meras socialdemokratas Mindaugas Sinkevičius, reaguodamas į partijos pirmininkės pareiškimą, jog galėtų užimti šias pareigas.

Socialdemokratų lyderė Vilija Blinkevičiūtė praėjusį penktadienį sakė, kad partijos sėkmės artėjančiuose Seimo rinkimuose atveju M. Sinkevičius galėtų būti paskiras premjeru.

„Aš manau, kad čia labai ankstyvos šnekos kalbėti, kas bus dar daugiau nei po metų, mes čia tiktai prie velykinio stalo su šeima pajuokaujam, nes visi jau traukia per dantį, sako, „premjere“, premjere kreipiasi, bet tai aišku čia kaip savotiška pašaipa ir patraukimas per dantį“, – antradienį LRT radijui sakė M. Sinkevičius.

Mes čia tiktai prie velykinio stalo su šeima pajuokaujam, nes visi jau traukia per dantį, sako, „premjere“, premjere kreipiasi.

„Bet dar toli gražu, aš manau, kad kad pagal lietuvišką patarlę, kuri tikrai teisinga, neperšokę griovio, nesakykim op. Tai dar galim svajoti, įsivaizduoti, galvoti, bet rinkėjų valia bus verdiktas, po kurio bus aišku, kuri partija žmonių pasitikėjimą gavusi, turės teisę suformuoti Vyriausybę“, – pridūrė jis.

Anot M. Sinkevičiaus, socialdemokratai, vertindami savo rezultatus savivaldos rinkimuose ir matydami situaciją reitingų lentelėse, norėtų grįžti „į valdžios Olimpą ir turėti teisę formuoti Vyriausybę“.

„(...) bet kaip jau čia bus, tai dar anksti labai šnekėt“, – kalbėjo jis.

Per kovo pradžioje vykusius savivaldos rinkimus LSDP laimėjo daugiausia vietų savivaldybių tarybose ir daugiausia merų postų.

Seimo rinkimai Lietuvoje vyks kitąmet.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tauta žvengia

Tauta žvengia portretas
Bajeris - Ministras pirmininkas - šlapukas/verksniukas/vagiliukas. Tai blin išsirinko... Vienas šleivas, du kreivi ...

Sapnuokit tyliai,

Sapnuokit tyliai, portretas
savo šlapius sapnus, marxistai.

5 kolona

5 kolona portretas
Lietuvai dar vieno raudono narcizo nereikia.Užteks ilgo ir gražaus
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių