Quantcast

J. Narkevičius dėl prastų reitingų nesijaudina: rinkėjai įvertins darbus

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius, reaguodamas į šeštadienį publikuotos „Vilmorus“ apklausos rezultatus, kurių duomenimis, jis yra nepalankiausiai vertinamas politikas šalyje, sako, kad rinkėjai artėjančiuose Seimo rinkimuose įvertins tiek jo, tiek Vyriausybės darbus.

Dabartiniai reitingai, anot jo, atspindi moralės principus paminančią priešrinkiminę politinę kovą.

„Aš bandau žvelgti į tai gana profesionaliai, savo veiklą orientuoju į rezultatą ir, manau, kad tas rezultatas nukreiptas į žmonių interesų tenkinimą, ne į kažkokių finansinių ar verslo grupuočių. Tas rezultatas, matyt, bus akivaizdus metų pabaigoje, ir tada žmonės tiesiog įvertins, ar tikrai darbai yra vykdomi teisingai, efektyviai, nukreipti į jų poreikių tenkinimą. Tada bus galima kalbėti, koks tas reitingas ir ar jis pasitvirtino“, – antradienį „Žinių radijui“ sakė J. Narkevičius.

Kartu jis pridūrė tikįs, kad rinkėjai įvertins ir efektyvius Vyriausybės darbus. Pasak jo, reitinguose galima atrodyti puikiai, tačiau darbai gali to nepaliudyti.

„Nevertinu populiariausias – nepopuliariausias. Galima sudaryti labai populiaraus politiko įvaizdį, bet iš esmės, jeigu įsigilinsime į turinį, tai darbai atrodo visiškai kitaip, taigi aš orientuojuosi į darbo rezultatą ir ne kartą jau minėjau, kad tas rezultatas juda į priekį“, – kalbėjo susisiekimo ministras, įvardijęs ir savo konkrečius darbus – ruošiamą 2050-ųjų metų strategiją, Klaipėdos jūsų uosto plėtros bendrąjį planą, vystomą dialogą su užsienio partneriais ir kitus.

Aš orientuojuosi į darbo rezultatą ir ne kartą jau minėjau, kad tas rezultatas juda į priekį.

J. Narkevičius taip pat pabrėžė, kad prasti reitingai, anot jo, gali būti nulemti dėl priešrinkiminį laikotarpį vykstančios politinės kovos.

„Jie (reitingai – ELTA) yra tarpiniai, vyksta politinė kova – intensyvi ir galbūt be taisyklių. Toje kovoje peržengiamos ir tam tikros moralės ribos, paliečiami ne tik politikai, bet ir jų šeimos. Ką gi, tai yra realybė, aš esu ne vienus metus politikoje, tai vertinu ir tiesiog darau savo darbą, o kaip to darbo rezultatas atsispindės ir kaip bus įvertintas, tai rimčiausi vertintojai yra rinkėjai“, – pridūrė J. Narkevičius.

Šeštadienį „Lietuvos ryto“ skelbiama sausio 10-18 dienomis atlikta visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų centro „Vilmorus" apklausa parodė, kad nepalankiausiai vertinamas politikas šiuo metu yra susisiekimo ministras J. Narkevičius – jį nepalankiai vertina 55,4 proc. apklaustųjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kotas

kotas portretas
Jau įvertino: atia, nelegalusis ministre.

as

as portretas
GERB.Narkeviciau norit geru reitingu -nedirbkit

Ona

Ona portretas
Nieko nedirbi ministre tik riejatės kodel rinkti
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių