Quantcast

Izraelio ambasadorius: V. Rakučio komentaras apie Holokaustą – nejautrus ir trikdantis

Grįžti į straipsnį

Pamiršta

Pamiršta portretas
Kad 1945 28-29d Klaipeda buvo gražinta Lietuvai.

Ai

Ai portretas
Klumpakojui neirodysi jam pastoviai visi aplink kalti. O štai mes neeee kaip jus drysot pagalvoti! Mes ne ne ne Tai jie pirmi pradejo:) Vat jieigu ne jie mes tikrai taip nedarytume:) Absurdiški pasiteisinimai

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Lietuviai buvo tokios pat aukos , kaip ir žydai. Tik jų neišžudė.

labas ambasadoriau

labas ambasadoriau portretas
Štai tos Kaniūkų naikintojų pavardės, kurias iš įvairių bylų ar atsiminimų surankiojo Lietuvos tyrėjai: Paulas Bagrianskis, Albertas Barauskas, Fania Brancovskaja, Šlomo Brandas, Lejzeris Codikovas, Dima Gelpernas, Chaimas Jelinas, Ruzka Korczak, Jakobas Preneris, Šmuelis Kaplinskis, Isakas Kowalskis, Aba Kovneris, Chaimas Lazaras, Stefanas Michnikas (2006 m. gyveno Šveicarijoje), Šlomo Morelis, Jakovas Preneris, Avraša Raselis, Janklis Ratneris, Grigorijus Smoliakovas, Michailas Trušinas, Dovydas Teperis, PeisachasVolbe, Moisejus Rubinsonas, Wolińska, Israelis Weisas, Zalmanas Wolozni (Wyłożny), Leiba Zajacas, Genrikas Zimanas. Gali būti, kad dar vienas žudynių dalyvis yra gyvas.".


Bucharinas

Bucharinas portretas
O kas Pasaulinę revoliuciją rengė ? Kas "Tiesos", "Komunisto" žurnalo vyr. redaktoriais dirbo. Skaitykite žydo Jurij Sliozkin knygą "Žydų šimtmetis".

taigis

taigis portretas
IZRAELIO ambasadorius tegu paviesina savo tautieciu budeliu pavaedes,o neaiskina kaip mums tvarkytissavo zemeje,zydu niekas nemegsta tik ne visi garsiai kalba,uztenka mums uzdaryti burnas,teisybe turi buti paviesintas,kur pavardes zydu zudyku,kada jie pripazins savo juodus darbus,

teisybe

teisybe portretas
tik tada teisybe, kai kalbama tiesa

apie žydus ir jų melus

apie žydus ir jų melus portretas
sunaikinta-tiesa taškas jimdofree taškas com/blog

Kuris ambasadorius

Kuris ambasadorius portretas
yra atsiprašęs Lietuvos už tai, kad nemažai jų tautiečių prieš ir po karo dalyvavo lietuvių tautos okupacijoje bei trėmimuose, suėmimuose, žudė net ir tardydami; kad karo metais diversantų būriuose atvykdavo į Lietuvą ir čia organizavo kolaborantų ir istrebitelių būrius, masiškai žudžiusių, deginusių, kankinusių žmones; prieš ir po karo dirbo KGB ir kt. jėgos struktūrose, t.y., dalyvavo lietuvių genocide, o Izraelio valstybė tuos nusikaltėlius priglaudė, t.y., paslėpė nuo teisingumo. Suprantu, bet nepritariu lietuvių susidorojimu su tokiais be teisimo, bet praktika parodė, jog Izraelis slepia savo nusikaltėlius tautiečius(. Jei taip - ar dora lietuviams priekaištauti, ką darė gindamiesi nuo okupantų?

Istorijos Mokytoja

Istorijos  Mokytoja portretas
Pagarba profesoriui , tikrosios istorijos žinovui . O anos tautos atstovai isteriškai\choleriškai reaguoja .

Dar

Dar portretas
Is kur tie rakuciai islenda? Negi visai nera smegenu?

Baikit "raganų medžioklę".

Baikit "raganų medžioklę". portretas
Kiek mums gali diktuoti visos valstybės? ar mes kokie bestuburiai. Pagarba profesoriui istorikui Valdui Rakučiui. Jo nuomonė- joks įžeidimas, josk kitų užgauliojimas.

Anonimas

Anonimas portretas
O kaip žydai drįsta amžinai kaltinti visa lietuvių Tautą įskaitant ir šių dienų lietuvius vadindami mus žydšaudžių Tauta dėl kelių lietuvių tuos žydus anuomet šaudžius? Tegul pasižiūrį kiek kraujo ant jų tautos rankų vien bolšveikinių laikotarpiu dar iki Stalino...

R-lis

R-lis portretas
Valdas tikras istorikas - profesionalas ir puikus žmogus.Turi savo nuomonę ir nebijo jos paviešinti. O už kišimasi į Lietuvos reikalus pasiusti žydas protesto notą. Bet anūkėlis nepasius.

Dar Artis

Dar Artis portretas
atsprašau, komentare vietoje negrai, t.b. arabai

Artis

Artis portretas
pagarba p.Rakučiui. Ambasadorius geriau rūpintųsi savų negrų problemomis- ten juos šaudo (TV rodė).

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kaip buvo su tais "dusanskiais"?

Galerijos

Daugiau straipsnių