Quantcast

Įvertino vis dar tuščią ekonomikos ministro kėdę: antivalstybinis požiūris

Grįžti į straipsnį

kirstukas

kirstukas portretas
Zinoma, blogai, kad iki siol nepaskirtas Ekonomikos ministras, bet zurnaliste situacijos komentavimui pasirinko dvi vienos pakraipos personas- Urbonaite ir Simonyte. Urbnaite kalte sumete vyriausybei ir Prezidentui- nors tiek. O Simonytei atrodo, kad geriau jokio ministro, negu bet koks. O juk opozicijai joks ministras neitiks...Taigi nesuprasi...Prezidentas nepaskyre minstro be jokiu rimtu argumentu. Vienintelis - per mazai laiko liko ligi rikimu isigilinti i problemas. Dabar tas kandidatas yra Skvernelio patarejas, o prezidento argumentas dar labiau sumenko, nes laiko ligi rinkimu liko dar maziau, o darbu galybes Tai kaip bus?

Kuris kompetentingas

Kuris  kompetentingas portretas
žmogus NORĖS vos keletą mėnesių pabūti ministru ,ypač kai tokia situacija ?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kai trūksta argumentų plūgo broliai naudojasi universaliu Gražulio argumentu: „Pavasaris šaltas – kalti konservatoriai“.

...

... portretas
BLOGAI kai neturim Prezidento, kai yra TIK 'konservų' stumdomas medinis arkliukas :/

> Antivalstybininkas

> Antivalstybininkas  portretas
Tau su galva negerai? Gandragalviai nesugeba rasti tinkamo ministro, o kaltas Prezidentas ir tie prakeikti konservatoriai. Gydykis

Realiai

Realiai portretas
Realiai ekonomikos ministras tikrai reikalingas. Juk krizės medicininis sprendimas eina į pabaigą. Dabar reikia susidoroto su ekonominiais padariniais. Tai gal Nausėda, aiškiai įtakotas koncervatorių, specialiai nepaskyrė ministro, kad prieš rinkimus pabloginti valdančiosios vyriaisybės padėtį. Nepaskyrimo naudos kryptis - koncervatoriai. O čia ,,kažkas" tapdamas Nr 1, prisiekė būti visiems lygiai teisingas.

Antivalstybininkas

Antivalstybininkas portretas
Antivalstybininkas šioje situacijoje yra Prezidentas Nausėda! Jis, pataikaudamas koncervatoriams, nepaskyrė Luko Savicko ministru. Čia problemos esmė.

Patikslinimas

Patikslinimas  portretas
Koks dar ten Karbauskio antivalstybinis požiūris? Geriau sakyk tiesiai – Karbauskio prokremlinis požiūris: “Kuo Lietuvai blogiau, tuo mums geriau”.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
O, ko jūs galite daugiau tikitės iš mus valdančių plūgo brolių? Jų ambicijos kur kas didesnės už jų protines galimybes.

Galerijos

Daugiau straipsnių