Quantcast

Įvertino I. Šimonytės ir ministrų darbą: ši Vyriausybė – geriausia, kas Lietuvą galėjo ištikti

Grįžti į straipsnį

It specialistas- programuotojas

It specialistas- programuotojas portretas
Estai, latviai prokremlines siuksles sluoja is salies, o mes kaip visada atsiliekame. Nelaukiant nieko reikia pasekti kaimynu pavyzdziu ir atimti pielietybes ,pasus is vatnyku ,rasinejanciu pries valstybe ,ir keliantciu gresmes salies nacionaliniam saugumui! As savo ruoztu registruoju visu putinoidu Ip adresus, ir konspektuoju antivalstybinius komentarus.

>>>Sauliu atstovas \\\\\.../////

>>>Sauliu atstovas  \\\\\...///// portretas
>Va tokie bepročiai "patrijotai" PIŠ'ams ir reikalingi,o jei dar "burdankę" jam įbruksi į mėšlinas letenas,tai jau pilnas "va(l)dovas".____Istorijoje pilna buvo tokių bepročių ir jie pridarė.

Sauliu atstovas

Sauliu atstovas portretas
Kremliaus suniukai,baikite skalinti ant Lietuvos ,ir jos valdzios! Rasinetojai ,kartu su peleckiuku busite priverstinai deportuoti is Marijos zemes i putinlanda , kai ukrainieciai laimes kara.

Psix"Jatras \\\\\.../////

Psix"Jatras  \\\\\...///// portretas
Aš truputį suabejiojau kubilo sveikata,kai vogė tai naglai ir nekvailai,o dabar tai nuvažiavo į lankas.PIŠ'as Lietuvą paskolino,ubagynu pavertė,o tas nevisprotis "geriausia" vyriuasybė.Kliedesiai.

Ir mažieji turi teises

Ir mažieji turi teises portretas
Naujieji, senieji vertintojai gali vapalioti bet ką, svarbiausia nerodyti tų fizionomijų ir negąsdinti mažų vaikučių.

Kęstutis

Kęstutis  portretas
Svarbiausia kuo daugiau pinigų prisivogti, o autostradą bus galima ir vėliau už „ savus“ nusitiesti.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Gera žinia, kaip ir bloga, po vieną nevaikšto. Be to, kad Lietuvai vadovauja geriausia Vyriausybė, sulauksime kitos geros žinios - greitai bunkeryje nudvės nusišėrusi žiurkė vardu Putinas su visa savo klika.

Aha

Aha portretas
"geriausia" , kai savęs pagyrimui Šimonytės vyriausybė angliškame "financial times" leidinyje užsisako savęs paliausinimą už 58 tūkst.eurų.

ata

ata portretas
kokie debilai atstovauja Lietuvą europarlamente.Kubilius vertas vasaros 5 ordino.Liga progresuoja gali ir kadensijos nebaigti.

Anonimas

Anonimas portretas
Tik senojo ožio bezdalų verta kalba

bor

bor portretas
Na jo taip kalbėti gali tik tarybinis laborantas prisiuostęs tarybinio propecoriaus bezdalų......

>>>Cha cha cha \\\\\.../////

>>>Cha cha cha   \\\\\...///// portretas
Na,pagaliau bent kartą arėjai į protą.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Vėl nusišnekėjau einu šlapimo ožio išgersiu išgrešiu pampersa.

to cha cha

to cha cha portretas
Matosi, nesi buvęs Rusijoj. Nėra ten kremliuose šunų. Kremlių daug, tikriausiai to nežinai, o šunų nėra. Visi šunys Litchujanijoj, pats sovieto pirminykas, valstybinės reikšmės akšakalas įvardijo.

Bubilius \\\\\.../////

Bubilius  \\\\\...///// portretas
Kybys.

liaudiesmenas.livejournal.com

liaudiesmenas.livejournal.com portretas
nuosėdos ir vištgaidžio chuntos valdymo rezultatai-plakatų rinkinys. P.S.ankstesnius postus galima pamatyti,apačioje paspaudus “Previous 10”

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Sėkmės Kremliaus šunaujai nepavargti ir nenustoti keikti bei kolioti mūsų Vyriausybę, o tai gali atsirasti negeras įtarimas, kad su Vyriausybe darosi kažkas negerai.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Geriausias įrodymas, kad ši Vyriausybė dirba gerai ir netgi labai gerai - nepaliaujamas, intensyvus ir agresyvus Kremliaus šunaujos šios mūsų Vyriausybės keikimas ir koliojimas.

Optimistas

Optimistas portretas
Mums nereikia pigios Astravo elektros ar pigios lenkiškos anglinės elektros. Mums reikalingi saulės elekktrinų parkai ir saulės elektrinės. Jau netoli tas laikas kai kiekvienas turėsime po saulės elektrinę .Elektros kaina nesvarbu.

optimistas

optimistas portretas
Mums nereikia pigios Astravo elektros ar pigios lenkiškos anglinės elektros. Mums reikalingi saulės elekktrinų parkai ir saulės elektrinės. Jau netoli tas laikas kai kiekvienas turėsime po saulės elektrinę .Elektros kaina nesvarbu.

"jumoras"

"jumoras" portretas
Cia jau ne jumoras, cia juodas jumoras, juodai juodas...

...

... portretas
PAGAL vertintoją ir įvertinimas. Ane kubyyyyliau ???

Jam

Jam portretas
plaukai pradėjo ataug viršugalvyje ................. susapnavo , kad ''ši Vyriausybė - geriausia'' besidžiaugdamas pirmais pukeliais

kaip psichiatro kabinete

kaip psichiatro kabinete portretas
Šis tipas ginasi ir kaltina kitus jau nebepaisydamas realybės, greičiausiai išprotėjo besidvejindamas, kad įtiktų choziainui

kreivys, ignitis akcijos

kreivys, ignitis akcijos portretas
o čmonytė laimina šitą purviną reikalą.

psichiatras

psichiatras portretas
Manes niekaip nepalieka mintis, kad konservatoriu partija tai mano pacientu susivienijimas.

cha cha

cha cha portretas
Simonyte? Nei intelekto, nei erudicijos, nei reikiamo issilavinimo, nei inteligencijos, nei supratimo, nei tolerancijos, nei savikritikos, nei pakantumo. Net moteriskumo nulis, nekalbant apie estetika. Ir tai geriausia kas galejo nutikti Lietuvai? Tokia, atsiprasant bobse, galetu tik grindis Maximoje plauti, o ne vadovauti vyriausybei.

geriausia, kas Lietuvą galėjo ištikti

geriausia, kas Lietuvą galėjo ištikti portretas
Taip gali pasakyti tik Lietuvos priesas ir Kremliaus agentas dirbantis priedangoje. Kad konservatnykai dirba ranka rankon su Putino rezimu tai jau seniai niekam nera paslaptis. Panagrinekite visokiu kubiliu, landsbergiu ir raseliu biografijas ir neliks jokiu klausimu.

KUR DINGO

KUR DINGO  portretas
ŠIANDIENINĖ SEIMO VAKARINIO POSĖDŽIO TRANSLIACIJA PER TV SEIMASTIESIOGIAI?!!!!!!!!!!!!!!! VĖL KLASTOJAT LIBERALKONSERVATNYKAI? NORIT KAD ŽMONĖS NEMATYTŲ KAIP ĮSTATYMO VARDU DAROT NIEK6YBES?!!!!!!!!!!!

66

66 portretas
Žmogus visiškai nebesusigaudantys aplinkoje sėdi ES parlamentė....Ko vertos ES institucijos ir jų sprendimai? Greičiau referendumą dėl išstojimo iš ES ( Britai jau seniai suprato koks tai absurdas).

rr

rr portretas
Kai vertina šitoks žmogus, supranti kad šis vertinimas yra niekinis.

за такие речи

за такие речи portretas
хуй ему на плечи.

H

H portretas
Papiktino vertinimai to , kas pats prisidirbęs ir neatsakęs už savo darbus. Beje Lietuvoje tai norma.Kuri žlugdo valstybę

Senolis

Senolis portretas
As irgi vos gala suduriu su galu - pensija ne 800 € nesiekia,skurstu! Uz sildyma dujomis teks pakloti 500€ , namas 100m2,senas ,nerenovuotas…. Kompensacija nepriklauso virsplotis didelis, vajeeee…

Mokytojas

Mokytojas portretas
Bent skaityti ,ir rasyti moka Simonyte- nekaip dauguma grazuliu ! Kritikuoti galima ,bet kas geriau suvadovaus ?

Nu jo

Nu jo portretas
paskaičius neviltis apima. Durnių laivas deja.

n>m

n>m portretas
Tamstos kvailumui ribų nėra. Kai smegenų neturi, tenka papūgiškai kartoti nuvalkiot klišių nuotrupas.

m

m portretas
Paskutinis Šimonytės geras darbas 39mln žydų visuomeninei organizacijai iš Lietuvos biudžeto,pati pristatė pati aplakstė ,dabar Amerikoje už tai medalį gaus, Ir aišku jokios korupcijos ,šaikos,chebros čia nėra ,viskas tik dėl Lietuvos,Nes ir dabartinė lietuvių karta ,kalta už holokaustą.O aks lietuviams už okupaciją ,trėmimus,genocidą turi mokėti ir iki kelintos kartos/

Tam straipsnis apmokėtas

Tam straipsnis apmokėtas portretas
Ne iš vyriausybės lėšų, nes vyriausybė savų lėšų neturi visos jos suneštos mokesčių mokėtojų, o iš mūsų visų pinigų.

Pensininke

Pensininke portretas
Kuprota grabas istiesina o durnas ir mirsta durnas

Na, jau

Na, jau portretas
jeigu toks "autoritetas" taip sako, tai kaip cia netikesi.

skf

skf portretas
tu ir tavo simonis blogiausi premjierai per visa liet. istorija, jus vagys didiausi

Anonimas

Anonimas portretas
Na o Kubilius buvo nepopuliariausias premjeras,bet kai kurie jo spėjimai dabar pasitvirtina-kitataučiai užplūdo į Lietuvą,naudojasi Lietuvos finansais,bet pigios darbo jėgos nematom.Net ir čia jis klydo,išvarė savus lietuvius uždarbiaut,o vietoj jų tik prašalaičiai.Prie dabartinės vyriausybės negirdėtas kainų kilimas,taigi finansinikė Šimonytė blogai vadovauja,ir jau dairosi vietos NATO.

Nekubilius

Nekubilius portretas
Tai Dievo dovana Simonyte Lietuvai! Tokiu isukiu neturejo nei viena valdzia. Nepatenkintiems pasiulymas- dirbti reikia, net ne vienoje darbovieteje ,dirbti. Jeigu prokremliskai mastantis sedi namie ir rasineje komentarus ,kada turetu dirbti - jis veltedis ,nevykelis ,siuksle!

Straipnis apmokėtas

Straipnis apmokėtas portretas
Iš vyriausybės lėšų

ES jau žada paduoti į teismą JAV

ES jau žada paduoti į teismą JAV portretas
Europos Parlamento Prekybos komiteto vadovas Berndas Lange'as (SPD) pasisakė už griežtesnius veiksmus JAV. Per ateinančius mėnesius Europos Sąjunga turi pateikti skundą prieš JAV PPO, sakė jis žiniasklaidos grupės „Funke“ laikraštyje.

o tu siaube

o tu siaube portretas
Jie valstybės tragedija, tauta vėl emigruoja ir bėga jų, šaika prisikimšo kišenes, dabar tik riaugėja ir pirdauja ramiai atsipūtę, o ką, ant LT pinigų sėdi, pirkimus įsislaptino, nes - "karas Ukrainoje" , straipsnių užsipirko su liaupsėmis sau ir kiša juos visiems po nosim.

jo

jo portretas
Sudomino kas čia toks nevisprotis, bet kai kubilių pamačiau, tai kaip ir nestebina :)

Laima

Laima portretas
Sutinku. O gal Širinskienė, profesorka , davatkinių mokslu daktarė gali duoti interviu Amanpur... čia nelinksma, čia graudu.

Vilius

Vilius portretas
Visiška tiesa. Vyriausybė -super. Labai , stengiasi. Kur tik pasirodo Europoje. Moka kalbas, supranta geopolitiką. Kur padėtumėt tokią vėplą socialdemokratę, buvusią pensijų dalintoją. Karbauskį, Svernelį, penkių nepaskaito. Kokius interviu gali duoti. Niekas net iš jų nieko ir neprašo, nes nėr apie ką nei kalbėt, nei kaip.

Anonimas

Anonimas portretas
PSICHINIS LIGONIS...

Anonimas

Anonimas portretas
Dabar anekdotai tik tokie

Nu

Nu  portretas
Debilas ivertino debilu darba. Anekdotas.

Gh

Gh portretas
Galėtų pasakyti kam pagerėjo Lietuvoje esant tokiems proto gigantams valdžioje, kurie net pinigus moka kad juos girtų. Kur tie geri darbai visiems Lietuvos piliečiams konkrečiai, nes medalius kabintis už fotosesijas Ukrainoje ir dangstytis karu jau yra nekorektiška.

Pritariu Kubiliui..

Pritariu Kubiliui.. portretas
Saunuole Simonyte,nors nebalsavau..bet kita karta tikrai balsuosiu.Juk pats sunkiausias momentas,uzpuole problemos is visu pusiu....O Naisiu gaidynas tik este ede...nebalsuosiu uz ji niekada. Pagarba Vyriausybei.

susikrėtęs

susikrėtęs portretas
tas kubilas visai.Užuojauta mums.

Paskendę

Paskendę portretas
Savo didybėje. Nemato realybės

Vargas šaliai,

Vargas  šaliai, portretas
kuriai nutiko kubylius...

Rinkejas

Rinkejas portretas
Mums nereikia pigios Astravo elektros ar pigios lenkiškos anglinės elektros. Mums reikalingi nepriklausomi elektros tiekėjai ir saulės elektrinės. Jau netoli tas laikas kai kiekvienas turėsime po saulės elektrinę .Elektros kaina nesvarbu.

bp

bp portretas
Geriausia, kas Lietuvą ištiks, kai šita šutvė sėdės už grotų ..

Kuba

Kuba portretas
Įvertinus viską kas dabar vyksta Lietuvoje - neįtikėtinas šių putinoidų partnerių cinizmas..kas motyvuoja juos taip elgtis su Lietuvos žmonėmis..???kas atsakys..

cinikas ir chamė

cinikas ir chamė portretas
negaliu net skaityti tokių antraščių

to jo

to jo portretas
pastatyt tave prie kompiuterizuotų staklių - stovėsi kaip ažys prie naujos tvoros.

jo

jo portretas
kai raso toki kai staklininkai tai geda ten proto nereikia galima prie stakliu ir bedzione pastatyti , dabar keicia robotai , o robota sukurti reikia proto, tam paciam garaze reikia proto,kas palaiko koncervas tai tie ne mastantys kaip aviu banda/ gerai kalba -arba gerai atrodo, bet smegenu 0

kaunietis

kaunietis  portretas
anekdotas :D :D

Na

Na portretas
Jie net tyčiajosi iš žmonių.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Isrinksime vel konservatorius ,nes jie neparduos Lietuvos,nes jie neskriaudzia doru pensininku!

jau koktu

jau koktu  portretas
šitas bebras kubilas nukvako, ar ir mus durnais laiko? Jau paistė vieną kartą apie tą vyriausybę, gal demensija jam, kartojasi, nors vyriausybė susimovė eilinį kartą, kai nupirko straipsnių apie save ir gyrėsi kaip čia jie garsūs ir puikūs. Chamizmas, cinizmas, veidmainystė, tautos apvaginėjimas, melavimas - tai mūsų konslibų kasdienybė. Bet ar neateis atpildo valanda?

Sanciu,,kibiras,,

Sanciu,,kibiras,, portretas
Tai pasake Putinas

Blyn,

Blyn, portretas
Gabrieliu psichuskeje uzdare jaunysteje,o sis senyn durnyn... Sekasi gi tai vargsei Lietuvai! Net 30 metu...

net nezinau kaip cia pasakyti

net nezinau kaip cia pasakyti portretas
Pe de ras te tu , gaidzio tu snuki, kiek issigimeli vaivorykstiniu kruvinu doleriu gavai? Kad tavo visoje gimineje gimtu py de ras tai lezbes ir tranzai visa simta metu i prieki.

Gerbiu Kubilių.

Gerbiu Kubilių. portretas
Jis turi vietoj puodynės pamėlynavusį baravyką. Ar paraudusį raudonikį.

taip

taip portretas
Konservatoriaims pilnai pritariu. Daug pinigų lietuviai ypač pensininkai turi. Dėl to kainos Lietuvoje ypač maisto, elektros ir šildymo kyla sparčiausiai Europoje. Siekiant pažaboti kylančias kainas reikalingi nauji mokesčiai. Nekilnojamo turto mokesčio nepakaks. Reikalingi nauji mokesčiai - savartinų, grežinių, šulinių, kudrų, iškastinio kuro ir daugybė kitų mokesčių.

karas , maras, badas

karas , maras, badas portretas
ir čmonytės bobausybė. Jei reiktų rinktis kas geriau - dėl čmonytės dar kiltų abejonių.

:)))

:))) portretas
tai kad nera didesnio stribpalaikio nei islaikytinis konservu rinkejas

Kaunietis

Kaunietis portretas
Faktas Cha cha cha Taigi.vieno ir topačio stribpalikuonio komentaras.

>Faktas

>Faktas portretas
neseniai nutraukė brangų savo smegenų gydymą. Tai faktas.

Faktas

Faktas portretas
Jei Kremliaus šunauja susiriesdama keikia Vyriausybę, tai reiškia tik viena - ši Vyriausybė dirba gerai ir netgi geriau negu gerai.

Onė

Onė portretas
Dinkit iš horizonto

>>>vilius \\\\\.../////

>>>vilius  \\\\\...///// portretas
>ne debilas,gudras sukčius.

vilius

vilius  portretas
senai aišku -Kubilas debilas

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Tai atėjo, tai laikai, kad pabudęs pamatai - Kremliaus šunauja Kubiliui skiria dėmesio daugiau nei bunkeryje besislapstančiam ir laukiančiam negarbingo galo mylimam generalisimui Putinui.

Vardas

Vardas portretas
Būtent kubilas galvos ir neturi, o puodynę. O toks jo komentaras yra visiškas cinizmas, nes ne koncervai pataiko ant krizės, bet patys savo sprendimais jas sukelia ar pagilina. Yra šioj vyriausybėj nors vienas ministras be skandalo? Visi. Taip kad, kolkas tai blogiausia vyriausybė kuri "nutiko" Lietuvai.

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Gerbiu Kubilių. Tai žmogus turintis galvą, o ne puodynę.

Faktas

Faktas portretas
Protingas žmogusm tas Kubilius, tai ne koks nors gandragalvis Jakeliūnas, apsiuostęs iš Kremliaus sklindančios smarvės.

<<<<KO GERA UŽ MŪSŲ NAIKINIMĄ

&lt;&lt;&lt;&lt;KO GERA UŽ MŪSŲ NAIKINIMĄ portretas
GAL GYRĖ VYRIAUSYBĘ UŽ PASIŪLYTĄ PRIEVARTINĘ NUMANOMĄ DONORYSTĘ ....AČIŪ UŽ NUMESTĄ KAULĄ---NEBŪSIM DONORU JEI RAŠTIŠKAI PASIPRIEŠINSIM...KNOPKYTĘ NUSPAUDI IR PŠŠŠŠŠŠ IŠ TO RAŠTO...TAD UŽ KĄ GYRĖ KUBILIS?

Kubilistanas \\\\\.../////

Kubilistanas  \\\\\...///// portretas
ne euro parlamente turi sėdėti,o geriausiu atvėju Pravieniškėse per amžių amžius,kad saulės brudas nematytų.

<<UŽ KOKIUS NUOPELNUS GYRĖ KUBILIS?

&lt;&lt;UŽ KOKIUS NUOPELNUS GYRĖ KUBILIS? portretas
Už ką pagyrė?Vyriausybė PATI prisikvietė emigrantų pasisiūlusi PRIIMTI o paskui pagalbos prašėsi,....Ukrainiečius beginkluodama nuginklavo mūsų karius,nesąmonių pridirbo su Įgničiu---išprievartavo mus savo reikalavimais

tai

tai portretas
Išsigimėlis tfūūū

sis kondervatpederastas Debilius- Davoso pridurkas

sis kondervatpederastas Debilius- Davoso pridurkas portretas
fizikas -laborantas kolbu plovejas su savo knyga ,,,Kaip as yveikiau KrYZe,,,,,,, buvo isjuoktas ir isvytas nax.....

<<IŠ KUR TAS NAGLUMAS TŲ KONCERVATORIŲ?

&lt;&lt;IŠ KUR TAS NAGLUMAS TŲ KONCERVATORIŲ? portretas
Kubilis sėdi BRIUSELYJE IR MATO kas vyksta LIETUVOJE? MELAGIŲ MELAGIS...Ko gera vyriausybė tiek LIETUVOJE ,tiek Briuselyje ir tt su savo užsienio pripušusiu ministru GABRIELIUKU ir kitais ministeriais PRIDIRBO KUR KAS DAUGIAU NEGU TAUTA VERTINA.IR MATO..DAR TOKIO CIRKO NEBUVO,,,,MEDALIUS TEGU UŽKABINA KONCERVATORIAI KONCERVATORIAMS..

Šunsnukiai

Šunsnukiai portretas
O ne valdžia..... kur dingę vagonai su covid skirtoms paslaugoms? Vagys

Visi visi

Visi visi portretas
Veržemės diržus

Kaunietis

Kaunietis portretas
Sėkmės Vyriausybei sunkiu laikotarpiu.''Jawa'',''Jo''komentatorius -atnešė gandras ir nudrėbė

manau si nuplikusi kabyliu kale

manau si nuplikusi kabyliu kale   portretas
sava mirtim nemirs.....

Kostas

Kostas portretas
Taigi viena kompanija ir naivu tikėtis kritiško vertinimo.Ivertins žmonės per rinkimus.Teks pakenteti.

Budelis

Budelis portretas
Sitas dar laisveje?

:DDD

:DDD portretas
aa, Kreivys irgi taip sako, tiesiog rankomis trina kaip gerai pats save vertina

omg kokia gėda

omg  kokia  gėda portretas
omg, užteko straipsnio pavadinimo, straipsnio net neskaičiau, turbūt apsirūkęs liberalas parašė?

Kęstas

Kęstas portretas
V. Zelenskis paskelbtas „Financial Times“ „Metų žmogumi“. Už šią Zelenskio reklamą sumokėjo Armonaitės ministerija. Kubilius pareiškė, kad jis, Kubilius, yra geriausia, kas gali būti pasaulyje. Na, Šimonytė gal tik truputėlį geresnis perlas. Kuo mes nusikaltome, kad mus taip visi durnina? (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Kubilius -- tai tokia nelaime kuri

Kubilius -- tai tokia  nelaime kuri  portretas
Lietuva aplanke tik po Smetonos ir mojsos lansbirkoviciaus...na o si debilu iskrypusiu narkomani gauja siandienine PIS valdzia --tai TU KONSERVATLIBERSOSINIU kabyliaus isgamu palikimas lietuvai...

Lietuvis

Lietuvis portretas
Konservatorių valdžia yra Dievo bausmė Lietuvai ... Kaip ilgai būsime baudžiami niekas turbūt nežino ...

ši vyriausybė

ši vyriausybė portretas
Tai speciali operacija Lietuvai .ps kremlius

„Diena“ - konservatorių subinlaižiai?

„Diena“ - konservatorių subinlaižiai? portretas
Nepastebėjau, kad „Diena“ taip be muilo būtų linudusi į subinę Skvernelio vyriausybei.

Nesvarbu

Nesvarbu  portretas
Is vis reikia uždrausti ta konservatorių, kaip komunistų!

pilietis

pilietis portretas
is tikro kubilius biznyje su lukasenka ar kaip?

skiep

skiep portretas
Karabaso sekta Kubiliui nepritaria.

Koncervu pašlėmekai

Koncervu pašlėmekai portretas
Kalbantis arklys,pagyrė kalbančia kumelę.Kubiloidui geriausia sekasi dviratį minti Baltarusijoje,,jo sušikta nuomonė niekam čia neįdomi,sėdi Briuselį ir bezdėk ten toliau žmonių ne nervinęs.

Klounų cirkas.....

Klounų cirkas..... portretas
Visiškas nusišnekėjimas.........kas daugiau nepagirs save kaip konservatoriai.......

Kas

Kas portretas
tokiam vertinimui turi būti aptemę- tik akys, ar ir protas....

Anonimas

Anonimas portretas
Algis kada gražinsite skola Amerikai

Kasparas

Kasparas portretas
Patraukit tuos veidus iš akiračio ir kuo greičiau.

"Unikalus kristalas" - "tvarus džiugesys"

 &quot;Unikalus kristalas&quot; - &quot;tvarus džiugesys&quot; portretas
Anot koncervatorių, vyriausybei ėmus vadovauti "unikaliam kristalui" (Šimonko), Lietuvos miestus ir kaimus apėmė "tvarus džiugesys" (citata iš programinės rašliavos)...

Jis pranašas .....

Jis pranašas ..... portretas
...... po pagyru / pagyriu / ateina krizė .......... ir vyriausybės krachas

nejuokintų

nejuokintų portretas
Gera gerai tvarkytis , kai tau niekas netrukdo kasmet skolintis po keletą milijardų ir juos švaistyti savo nuožiūra . O atidavinėti tai reikės ne Šimonytei ar Armonaitei !

Kuba

Kuba portretas
Prabilo putinoidų draugas - čia kaip rusų politikai: vagia akiplėšiškai ir net nesislapsto ir tvirtina, kad viskas švaru, taip ir kubiloidiniai politikai: jokių skandalų dėll aferų, kai tuo tarpu visi tik ir kalba apie akiplėšiškas finansines aferas...internetas pilnas faktų apie korupciją, pinigų plovimą..

jo

jo portretas
tikro debiliaus vertinimas...

truksta zodziu

truksta zodziu portretas
pydaru pydaras

esu

esu portretas
be galo "dekinga" tai vyriausybei už įvestą nepaprastą padėtį. EU TO nėra, o ko fizikas to nežino?

che che che

che che che portretas
geriau aš jums dainelę padainuosiu: Oi uta tūta - Oj utitėėėle... Visi konservkvektoriai traukim kartu! Oj uta tūta... juk smagu....

Vai vai

Vai vai portretas
Zmoga kalba,zmoga zino.

TOKS TOKĮ GIRIA...

TOKS TOKĮ GIRIA... portretas
Ką dar galėjo Lietuva išgirsti iš tokio pačio - Lietuvos naikintojo?...Gerai būtų, kad jis KONKREČIAI įvardintų bent VIENĄ gerą darbą šios vyriausybės, seimo ar prezidento...Tik griovimai, naikinimai ir neadekvatūs sprendimai.

Būsimoji NATO vadovė

Būsimoji NATO vadovė portretas
Šiomis dienomis PIŠ išvyksta į JAV sudėti paskutinius taškus ant kompensasijų žydams dėl turto gražinimo.

Eilinis piaras uz pinigus

Eilinis piaras uz pinigus portretas
Kubilius savo facebooke pasigyrė ir pagyrė ,kad apie šimonytę met finance times teigiamai ir pagiriamai rašo ,tačiau beda tame ,kad išaiškejo ,kad uz tuos reklaminius straipsnius Lietuva sumokejo 67 000 eurų iš mokesčių moketojų kisenes

ir

ir portretas
jei tai svabo nuomone tai jis pataike nes iki siol dargi haholai neturi nepaprastos padeties kuri saugo sios saikos egzistencija nuo /populiacijos/ kurios taip nemegsta setonbergeriai ,,,,,,,,,,,,

>to staklininkas,

&gt;to staklininkas, portretas
prie koord. staklių "stovėt", reikia ne tik jėgos, bet ir proto...O, garaže megst kojines ir šriubus sukinėt, nelabai daug tų "dalykų" reikia...O paskui verkia : "pensijos mažai moka"...

žemaitis

žemaitis portretas
Liberalai pasivadinę konservatoriais, yra tarytum kiaulės be jokios sąžinės graužaties stengiasi skaldyti ir priešinti valsybės gyventojus. Kubiliaus nesąžiningumas pasirodė 2009 metais ir kam kam o jam reikėtų pritilti jei žinoma nenori dar daugiau 'Įvaryti pleištą".

fufaikinas

fufaikinas portretas
kol pats putinas nepagirs dabartine vyriausybe, nepatikesim. pakaliku nuomone nekam neidomi.

Europarlamęntare, ,kaip sekasi verslauti sūnui Baltarusijoje

Europarlamęntare, ,kaip sekasi verslauti sūnui Baltarusijoje portretas
"Modus Energy" baigė projektą biodujų elektrinių, kurių bendras pajėgumas bus 25 MW srityje, investicijos turėtų siekti maždaug 100 mln. eurų. Baltarusijoje yra registruotos dvi antrinės bendrovės – "Kobylovka biodujos" ir "Porochonskoje biodujos". Elektrinės veiks trijuose kolūkiuose: "Tėvynės" (Pružanų rajone), "Parohonskoje" (Pinsko rajonas) ir "Vosyliškės" (Ščiučino rajonas). Visi šie kolūkiai priklauso agrokombinatui "Mačiulišči", kuris tiesiogiai pavaldus Baltarusijos prezidento Aliaksandro Lukašenkos administracijai. pirmąją saulės energijos elektrinę Baltarusijoje pastatė 2016 m. vasarą. Tų pačių metų rugsėjo pabaigoje A.Kubiliaus sūnus Vytautas paskiriamas UAB "Modus Grupė" stebėtojų tarybos nariu. Registrų centro duomenimis, juo yra iki šiol.

As

As portretas
Nu negali but!Geriausiai valde Kubiliaus...Tiek zmoniu paliko sali!

Ponas vel parduoda ozka

Ponas vel parduoda ozka portretas
O atrodytu ne du metai o amzinybe.nesibaigiantis kosmaras Lietuvai viskas kas galejo nutikti per 100m. Atsitiko per du!!!!!!!

Saulė

Saulė portretas
Tikrai taip! Puikiai dirba.Apsaugok,Viešpatie,nuo visokių matjošaičių,skvernelių ir uspaskichų su jakeliūnais.

Vaje

Vaje portretas
negi dar geresnė už buvusį jo nuostabų valdymą ?

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Na jau blogesnės valdžios kaip konslibų kurie, prisiuostę apsišaukėlio garbėtroškos Lietuvos karaliaus senojo ožio kuris labai labai nekenčia Lietuvos bezdalų, daro viską kad tik Lietuvai būtų blogiau, kad tik pilnesnės būtų jų mašnos.

To staklininkas

To staklininkas portretas
Stovek prie tų savo staklių nors šimtą metų ir nesigirk jeigu dievulis davė jėgos o ko kito pagailėjo.

Kas katinui

Kas katinui portretas
pakels uodegą, jeigu ne pats?, Konservatbirkinas, Kupšinskas dvi kadencijas "meru" buvęs Kaune, vos nenuvarė miesto į bankrotą...Dabar LT valdo irgi ta pati šutvė...Laukiam???|

:))))

:)))) portretas
O ka gali dar pasakyti kubilius

======

====== portretas
cia taip todel, kad kubilius pats vienas vertino

UNITAZ RADIO

UNITAZ RADIO portretas
Na pasakykite, prie kurios vyriausybės buvo įvesta žmonių segregacija (rūšiavimas), kai jei neskepietas, tai nieks negalima. Ar prie kurios vyriausybės pasinaudojant karu buvo išrasti kažkokie algoritmai dirbtinai sukeliant elektros kainas- naujas žmonių apiplėšinėjimo būdas proteguojant banditų lizdą ignitis? Taip, visi šie "geri: darbai buvo padaryti prie šios geriausios vyriausybės. Ir dar kiek tokių gerų bus...

Anonimas

Anonimas portretas
Tik visiški durneliai ir konserviniai subunlaižiai gali tai pripažinti. Pati blogiausia per visus 3 dešimtmečius, veidmainiai, niekšai, melagiai.

Negaliu atsistebeti

Negaliu atsistebeti portretas
Kaip zmones dar nenuslave tos "geriausios" vyriausybes su jai pataikaujanciu seimu. Zmonems sika ant galvu ir tuo labai didziuojasi. Taip sakant "stengiasi"iki paskutinio lietuvio Lietuvoje, kad jie visi po platu Pasauli issibegiotu, ir liksLietuvoje tik juodasis auksas ir rusakalbiai ukrai, nes tik jais ypatingai rupinasi, lietuviai jiems nerupi, padare juos antrarusiais.

Adva"kotas \\\\\\.../////

Adva&quot;kotas  \\\\\\...///// portretas
Normalioje valstybėje,tos dvi išpurtusios personos seniai kabėtų už kaklo,kaip sasyskos.

konservas

konservas portretas
LGBT - mūsų ateitis.

Politika

Politika portretas
Vienas kitą kelti į padanges, opozicija ir žmonės nuspręs o ne pirkti straipsniai apie save,ateis rinkimai tada matysim kas geriausiai pasirūpino žmonių gerove ,atliko pareigas ,pažadus rinkėjams .

Manau

Manau portretas
Pas mus politinės partijos turėtų dirbti ranka rankon, tada Lietuvai būtų ir geriau, ir lengviau. Bet turime blogybę, kad klęsti didelė partinė neapykanta oponentams, pralaimėjus rinkimus visomis išgalėmis siekiama kenkti esantiems valdžioje. Per tas rietenas tampame vis labiau atsilikusia EU šalimi.

Arvys

Arvys portretas
vėl 6kolona koncervatroliu rašo šlovina užslaptinta pogrindžio kgb .Gėda but koncervu,

aha

aha portretas
gaila,kad ši geriausia tik 2 kartus per 30 metų.

elenai

elenai portretas
O kokios nori.Socdemai bus.gerai.natūralu.

WC

WC portretas
Lietuvoje nėra nei vienos partijos, kurią galėčiau pavadinti geriausia. Visi daugiau mažiau vidutiniokai ar net žemiau to.

taškas

taškas portretas
Geriausia vyriausybė.Taškas.

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių