Quantcast

Įvardino, kas iš ministrų dalyvaus artėjančiuose Seimo rinkimuose

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Che: "Jis taip pat paneigė pasirodžiusią informaciją, kad socialdemokratai siūlė jam dalyvauti rinkimuose jų gretos" - virtuoziškas dėmesio nukreipimo manevras: o kaip su 'konservų' pasiūlymu, jis jau kaži kada priimtas?.. :/

Manau

Manau portretas
Kad visiems.reikia pasitraukti,o ne vėl mulkinti mus.Netikiu jais ir netikėsiu,nes jie nepatikimi ir visi melagiai,savanaudžisi.

ko

ko portretas
cia nesuprast kiek galvu tiek numoniu ir visos gudrios SAU o /runkeliams/ snipstas?...

Varyt

Varyt portretas
Visus lauk

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tiek,kiek gero padarė ši kadencija,nepadarė nei viena ankstesnė.bėda tai,kad visus jos darbus,labai juodina konservatoriai.Kaip kurie neišmanantys asmenys,jiems ir patiki ir gal net už konservatorius balsuos.Būtų labai gerai,jeigu į rinkimus eitų tik tie,kurie išmano šį tą šiandieninėje padėtyje.Tuome konservatoriai negautų nei vieno balso.

Irena

Irena portretas
Nieko jau nesupranto kas vyksta politikoje. Jai Skvernelis visa laika teigia, kad ši vyriausybė labai gerai dirbo, geri rezultatai, padarė tai ko ilgus metus nepadarė kitos vyriausybės , ir ministrai labai geri, tai rezultatai nulemti, laimės ta pati partija ir jos ministrai bei valstiečiai kurie sudaro dauguma, ir tada vėl jie visi valdžioje. Negi Skvernelis dar abejoja, kad valstiečiai nebus daugumoje apie 50 mandatų. JUk rezultatai puikūs sveikatos srityje ir ypač susisiekimo ministerijoje jis taip teigia. Tada aišku, kad Skvernelis ir valstiečiai prakiša sekančius rinkimus ir jų daugumoje nebus. Tai pasakys rinkėjai, jie mate kaip kas dirbo.

Ona

Ona portretas
Stebiu gerb. Skirmanto pasissakymus ir jis man nusipelno saziningo, tolerantisko ir komunikabilaus specialisto didziule pagarba. Tokiu zmoniu reikia rimtoje politikoje , jis labiausiai deretu PREZIDENTO vyriausiu patareju, o ne tokio apsepusiomis zandenomis kaip esantis .

Rimas

Rimas portretas
Skverneli,karbauskio marionete esi,su savo subinlaiziu,netiksu ala ministru gauja,eikit velniop su savo vadovavimu

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
liaudis

Galerijos

Daugiau straipsnių