Quantcast

Įvardino, kas iš ministrų dalyvaus artėjančiuose Seimo rinkimuose

Premjeras Saulius Skvernelis dar nėra apsisprendęs dėl savo politinės ateities, bet atskleidė, kas iš Ministrų Kabineto dalyvaus artėjančiuose Seimo rinkimuose.

S. Skvernelis neslepia, kad sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga, aplinkos ministras Kęstutis Mažeika, žemės ūkio ministras Andrius Palionis, vidaus reikalų ministrė Rita Tamušunienė bei susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius rinkimuose dalyvaus.

„Manau, kad tikrai dalyvaus sveikatos apsaugos ministras A. Veryga. Jis yra partijos vicepirmininkas. Net neabejoju, kad dalyvaus aktyvus partijos narys, vienmandatininkas, aplinkos ministras. Greičiausiai dalyvaus žemės ūkio ministras, nes dalyvauja jau ne pirmus rinkimus. Galbūt dar kažkas atsiras iš ministrų, norinčių save matyti rinkimuose. Manau, kad ir Rita Tamašunienė, Jaroslavas Narkevičius gali būti vienokia ar kitokia forma“, – portalui delfi.lt teigė S. Skvernelis.

Paklaustas, ar jo patarėjas bei šiuo metu kandidatas į ekonomikos ir inovacijų ministrus Lukas Savickas žada dalyvauti rinkimuose su „valstiečiais“, S. Skvernelis tai paneigė.

Aš dar nesu apsisprendęs dėl politikos. O jeigu ir apsispręsiu, nesiblaškysiu ir dalyvausiu su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga.

„Tikrai jis šiuo metu planų dalyvauti rinkimuose neturi. Mes apie tai netgi kalbėjome, o kaip pasisuks – priklauso nuo daugelio aplinkybių, – sakė ministras pirmininkas.

Premjeras dėl savo politinės ateities vis dar išlieka neapsisprendęs.

„Aš dar nesu apsisprendęs dėl politikos. O jeigu ir apsispręsiu, nesiblaškysiu ir dalyvausiu su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga“, – sakė S. Skvernelis.

Jis taip pat paneigė pasirodžiusią informaciją, kad socialdemokratai siūlė jam dalyvauti rinkimuose jų gretose.

„Ne. Mes su Gintautu Palucku kalbėjomės visai kitais klausimais ir toliau kalbėsimės“, – sakė jis.

Apie dalyvavimą artėjančiuose rinkimuose savo feisbuko paskyroje pasidalino ir Vyriausybės vadovo patarėjas Skirmantas Malinauskas. Pasak patarėjo, rinkimuose jis nedalyvaus nei kaip kandidatas, nei kaip štabo narys.

„Rinkimuose nedalyvausiu nei kaip kandidatas, nei kaip štabo narys. Po labai intensyvios Prezidento rinkimų kampanijos bus puiki proga procesą stebėti iš šalies. Manau, kad likti su vadovu, kurio politinėje komandoje dirbi, iki jo kadencijos pabaigos yra garbinga ir profesionalu. Tą ir žadu padaryti, o jau po to pakartosiu tai, ką ne kartą savo gyvenime esu daręs - siųsiu CV, eisiu į pokalbius, susirasiu darbą arba darbo vietą susikursiu sau pats“, – sekmadienį rašė S. Malinauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Che: "Jis taip pat paneigė pasirodžiusią informaciją, kad socialdemokratai siūlė jam dalyvauti rinkimuose jų gretos" - virtuoziškas dėmesio nukreipimo manevras: o kaip su 'konservų' pasiūlymu, jis jau kaži kada priimtas?.. :/

Manau

Manau portretas
Kad visiems.reikia pasitraukti,o ne vėl mulkinti mus.Netikiu jais ir netikėsiu,nes jie nepatikimi ir visi melagiai,savanaudžisi.

ko

ko portretas
cia nesuprast kiek galvu tiek numoniu ir visos gudrios SAU o /runkeliams/ snipstas?...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių