Quantcast

Įtampa partiniuose reitinguose: konservatoriai toliau nusileidžia „valstiečiams“

Grįžti į straipsnį

Dar reikėtų,

Dar reikėtų, portretas
kad rinkimuose balsus skaičiuotų tik valstiečiai. tada kaip Federacijoje ar Baltarusijoje laimėtų 80 %. Pamažu prie to einama: norėjo pakeisti LRT, norėjo pakeisti Rinkimų komisiją, norėjo pakeisti seimo pirmininką - neišdegė. Bet tautą išbarsčius po sibirus, po gulagus, po Vakarus, Liko liaudis nemirtinga, kuris vis ieško gelbėtojų, o paskui griaužia nagus...

Jotauto humorėlis

Jotauto humorėlis portretas
Ir kodėl Lietuva negalėjo pasilikti suvereni SSRS sudėtyje (AMB) ? Būtų galinga imperija, turėtume didįjį vadą Vladimirą. Nebūtų jokių demonstracijų, gyvuotų betoninės skulptūros ant Žaliojo tilto, būtų gėlėmis papuošiamas rašytojas Cvirka, niekas Čenichovskio neiškeistų į Vincą Kudirką. Ir skambėtų himnas: Laisvųjų respublikų sąjunga amžiams...

Negali atleisti

Negali atleisti portretas
profesoriui, kad jis vadovavo išsivaduojamajai kovais dėl Lietuvos nepriklausomybės. Kai burzgė tankai Neries pakrante, Profesorius su Laisvės gynėjais nakvojo seimo rūmuose, o p. Pirmininkė kailiniuota atsirado tik ryte seimo salėje, gi pirmininkės pavaduotojas BMV visai nepasirodė.

Dėl kolūkių

Dėl kolūkių portretas
Šimonių, Bičių kolūkiai (Kupiškio r.) gyvavo iki 1992 metų. Taigi jų niekas negriovė. Tik prie Tarybų kolūkių skolas nurašydavo arba prijungdavo skolininką prie turtingesnio kolūkio. Prie Lietuvos, esant rinkos ekonomikai, skolų jau niekas nepadengdavo, ir kolūkiai bankrutavo. iš pradžių subyrėjo į AB, )akcines bendroves), o pakui dauguma ir visiškai subyrėjo.

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Negrąžūs skaičiukai apklausoje,tai užslėpė giliau reitingus.Iš tų 5 partijų vrišuje,tik Valstiečiai surinks 5 proc.rinkėjų palaikymo.--------Tautiečiai, eikite balsuoti,nes tik tokiu būdu užkirsite kelią rinkimų klastojimui,kitaip jūsų biuleteniais pasinaudos priešai,kurie Lietuvą smaugė 26 metus.

lieka

lieka portretas
is visu blogybiu tik /valstieciai/ nes tiek neisvoge kaip visi kiti o trumpiau tai visus i /pens ija/ uz privogtus pinigus ?...

Palatoje yra internetas :)

Palatoje yra internetas :)  portretas
na dar toli iki diktatūros :) Čia vaistai taip veža ? Pamiršote Lietuvoje demokratija :))) Patryjotų kliedesiai ....Klaiku ...tokie dalyvauja rinkimuose ...Kas balsuoja už konservyną ? :))))

Landsbergis sugriove kolukius, as atstatysiu: Karbauskis

Landsbergis sugriove kolukius, as atstatysiu:  Karbauskis portretas
Kolukio pirmininkas Karbauskis norint laimeti rinkimus darys ta pati, ka jo baltarusijos kolukio pirmininkas padare: klastos rinkimus. koks permatomas tas kaimietis Karbauskis!

:)))))

:))))) portretas
Ligoniui aimanuojančiam dėl valdžios savivalės - meluojate . Mano brolis po širdies operacijos ,ėjome pas kardiologą . Užsiregistravo , prasidėjo karantinas , paskambino iš ligoninės gydytojo sesutė viską paaiškino . Paklausė gal reikia skubios pagalbos , pasakėme - ne ir sutarėme kada galės priimti pacientus paskambins . PASKAMBINO , sutarėme datą , PRIĖMĖ , patikrino . Tiesa šeimos gydytojas prieš vizitą padarė reikalingus tyrimus , siuntimą . NUSTOKITE MELUOTI , nes pradedu manyti , kad nesąmones rašinėja ir skundžiasi medikais bei " valdžios savivale " šlykščiai piktybiški melagiai , kuriuos panašu reikėtų izoliuoti , nes suvokimo jau nėra .

Tam Aš

Tam Aš  portretas
taip , aš balsuosiu už " valstiečius " , gaila per praėjusius rinkimus nebalsavau . Manau tai pati geriausia valdanti dauguma nuo 1991 m . O bėdos dėl " medicinos " pasirodo pas tamsta , puikiai aprašėte :) Pasirodo viskas vyko , medikai konsultavo tik bėda jumyse . Ar eidamas pas gydytoją irgi konspektuojate ? Ar prie kabineto durų ? Matyt esate iš tų kurie " serga nuo vaikystės ir jų niekas negydė " ? Kiek metų jau pensijoje ir vis skundžiatės ? :)

Tam ,,Tam Aš''

Tam ,,Tam Aš'' portretas
Be abejo,esi karbauskinis-veryginis,ir birbini pagal jų birbynę.Arba nereikia susidurti su medicina.O gal tiesiog pats dar ir medikas esi.O paprastam žmogui medicina tapo neprieinama.Tiesa,telefonu tau ką nors teikiasi pasakyti,bet padėjus telefoną,nebesuvoki,ką čia tau prikalbėjo,nors,atrodo,spėjai kažką susikonspektuoti.Be to,telefonu pats nelabai sugebėjai nusakyti savo problemas.Nesuprantu,kodėl ,atrodo,buvę padorūs gydyotojai tapo irzlūs,nebeturintys laiko tave ramiai išklausyti ar priimti.Nekalbu apie tik vaistų išrašymą.O apie ligonį po širdies operacijos,turintį kitų jam neaiškių ligų,kurių telefonu tiesiog nesugebi jų paaiškinti.Žodžiu,tiesiog darosi baisus dabartinės valdžios savivaliavimas.

>Baisu darosi,< \\\\\.../////

&gt;Baisu darosi,&lt;   \\\\\...///// portretas
kol dar randasi tokių susmirdusių koncervų.Niekis,ruduo netoli,koncervai 5 proc.nesurinks palaikymo,tai reiškia išnyks visiems laikams,kaip dinozaurai.

Tam Aš

Tam Aš  portretas
Gerai , kad save saugote , bet "supratimas" apie mediciną labai menkas :) Jūs net nežinote , jog neįgalumas suteikiamas pagal medikų specialistų išvadas ? Komisija " skaito " medicininius dokumentus ir skaičiuoja % . Kiek girdėjau nuotoliniu buvo tik pratęsiamas laikas kas visai normalu , nes retas turintis neįgalumą pasveiksta . Kaip nusibodo ligoniai be smegenų ....Ir visi kalti , medikai , valdžia , nes TIK jie žino kaip yra geriausiai , žino KAIP REIKIA DARYTI ..:)))

Tai testas

Tai testas portretas
intelektas Lietuvoje krenta. O asilams juk reikia kolūkio, tvartelio, šeimininko, pašalpų ėdžių.

Žinote , jūsų nepasitenkinimas

Žinote , jūsų nepasitenkinimas  portretas
Lietuvos valdžia ir akivaizdi " meilė " kitai šaliai jau yra kokti . Turite pasirinkimą , galite gyventi ten kur jums geriau . Man viskas puiku Lietuvoje , man labai patiko priimti sprendimai , džiaugiuosi išsaugotais medikais . Skubi pagalba buvo teikiama ir karantino metu . Viskas . Diskutuoti nebereikia . Sveikit .

AŠ portretas
TAM,AŠ.Žinau kas yra karantinas.Žinau,kad žmogui ir be viruso reikia pagalbos.Kdėl Latvijoje niekas nebuvo uždaryta.? Kodėl ten sergamumas virusu mažas.O todėl ,kad kreipė dėmesį į kitomis ligomis sergančius.Aš nešioju kaukę ir neliepiant,bet medicinos tarnybos turi visas apsaugos priemones ir galėjo priimti O ne telefonų net skirti neigalumo kategorija. .O nemirę nuo ,mirė nuo viruso siūlė rašyti ,kad virusas .Ne iš vieno girdėjau tokį teiginį.Nori parašysim mirė nuo viruso greit būs sutvarkomi dokumentai ir vargo nebus.

Baisu darosi

Baisu darosi portretas
Labai tikiu,kad šiuos rinkimus kokiu 80 procentų laimės gandriniai valstiečiai,nes tokiais pat metodais laimėjo ir Lukošenka.Bet ar galima tikėti,kad Lietuvoje užtektų tiek kvailių,kurie balsuotų už tą išpampusį Karbauskį.O kai reikia susidurti su medicina ,tai apskritai prakeiki ne tik Verygą,bet ir visą šitą vyriausybę.

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Tautiečiai,būkit pilietiški,eikite balsuoti,taip užkirsit kelią rnkimų klastojimui.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas bent kartą buvote apklausti, portalo "BALTIJOS TYRIMAI",spaudžiam ŽALIĄ kas ne RAUDONĄ.

Tam Aš

Tam Aš  portretas
Jūs žinote ką reiškia karantinas ? Eikit ,pasaulio bamba , knygų skaityti ...Kalbate vėjus ...ir kas blogiausia net nesuvokiate - nusikalbate apie medicinos " nugyvenimą " . Matyt " patriotiška " beretė jau per maža , užspaudė PASAULIO suvokimą :)

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už laisvės partiją (čmolytė,armonikytė),spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo inkimus,balsuos už ligeralus (gentvila),spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už laisvė teisingumas partiją (zuokas),spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už darbo partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už socialdemokratus LSDP (paluckas),spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus, balsuos už Valstiečių partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas per seimo rinkimus,balsuos už koncervatorius.spaudžiam ŽALIĄ.

AŠ portretas
Ne syki teko matyti kokius senius apklausia,o ir pašalpininkus.Ir nė vienų jų reitingų netikių.Turiu problemų.Reikia ekoskopo .Tik rugsėjo mėnsį ,nes susilaikė per karantiną.Ir privačias apskambinau ,tik rugsėjo mėnesiui registruos praždioje mėnsio.Tai ar gali pirmauti tokie nuvarę mūsų mediciną į šitokį lygi.Kol sulaukiau danties gymymo per karantina ,prasidėjo žandikaulio uždegimas.Manau čia reitingai pagal Lukošenką.

kur

kur portretas
dingo Kubilius, pasiilgau jo pasakėčių apie keliones su dviračiu prie AE, būtu geresni reitingai

...,kad JIE niekada neBUVO priAUGE iki JU???...

...,kad JIE niekada neBUVO priAUGE iki JU???... portretas
subjektyvus nePOLITIKO paMASTYMAI i TEMA... TASKAS

Galerijos

Daugiau straipsnių