Quantcast

Istoriniai V. Landsbergio prisiminimai

Grįžti į straipsnį

Ožys \\\\\.../////

Ožys  \\\\\...///// portretas
Nekaltinkit raudonojo barono nebuvusias nusikltimais.Ne jis 'sugriovė' TSRS,o Garbačiovas,labai dasidėjo Jelcinas,o lemiamą kancovkę sudavė Maskvos PUČAS.Netrieskit britvom,TSRS 'profesorius' niekuo dėtas.

>>>Ačiū /////...\\\\\

>>>Ačiū  /////...\\\\\ portretas
Tas tai tikrai iš Žiegždrių psichuškės muilą išnešęšęs.Reikia grąžinti į gydymo įstaigq,kol nepsikenkė sau ir kitiems..Pilnas BEPROTIS.

TAIGIS

TAIGIS portretas
tai ką vadini blizgančiais vabalais tuo metų gynė parlamentą nuo sovietų ir per savo naivumą žuvo prie televizijos bokšto, o tie kurie liko gyvi dabar niekam nereikalingi pensininkai ieškantis maisto šiukšlių konteineriuose...LIKIMO IRONIJA...

Arūnas

Arūnas portretas
O kiek blizgančių vabalų išlindo pakomentuoti. Įdomu ką tuo metu veikėte?

Ačiū

Ačiū portretas
Ačiū V.Lansbergiui. Jūs esat stipri asmenybė, kuri padėjo Lietuvai atkurti nepriklausomybę ir drąsiai stovėjo priešakyje Lietuvai tokiu svarbiu momentu.... O kolūkius sugriovė patys žmonės su Brazausku priešakyje, vogė patys žmonės, Lietuvą kūrė patys žmonės, kurie bambena kituose komentaruose... Dar kartą ačiū prof. V. LANSBERGI, kad Lietuvai padėjai ištrūkti iš Rytų kominizmo ir parinkai vakarų demokratijos kryptį. Tai yra neįkainojama. Mes taip toli nuėjom per tuos 30m ir dabar yra 100kartų geriau nei buvo. Tereikia atsiminti, kad kiekvienas iš mūsų kuriame save ir savo Lietuvą tokius, kokius ir norime matyti. Ačiū!

Radijas

Radijas portretas
Vis prisimenu pono V.L. 'dedules' tada istartus zodzius per radija:Lietuvai reikia auku ir 200 saziningu Nepriklausomybei iskovot.Auku Jis gavo,o va saziningu ne,nes neiskojo,kam jie.

Nuomone

Nuomone portretas
Kam tiek daug straipsniu apie Lansbergi? Jis neidomus. Turejo laiko parodyti rezultata - deja, jis labai silpnas. Žurnalistai, nereikia teklamos anukui.

irute

irute portretas
tegu pasidalija prisiminimais taip voge turta

anti-landsbergis

anti-landsbergis portretas
Kai kiti stovejo ir juos gyne pasiruose zuti, landsbergis bijojo pas zmones iseiti, o jei trumpam iseidavo, tik su apsauga . o visa kita laika siltame seime kavute gerdamas praleido. dabar va praso ji prezidentu vadinti :))))))))))))

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Apue Sniečku tyli kgb tyli.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
geriau tikėti Dievu negu tuo.............

Taigis

Taigis portretas
Yra ką prisiminti..Sedėjo seime kelnes prisišikes kai žmonės iš naivumo lindo po sovietų tankais...Tikėjo kad rusams išėjus neliks valdžioje komunistų..Dėja net neįtarė ką veikė Lansbergis konservatorijoje. Tikrai nedėstė Čiurlionį. Nesuprato kad juos išnaudojo komunistai lietuviai ir jiems atiteks reali valdżia ir turtas. Ir komunistai niekur ir niekada dabar nedings. O Maskvai nepasiskusi dėl savivalės ir busi dar didesniu vergu nei buvęs.

atvirai

atvirai portretas
laukiu kada tas svolacius uzsivers

Lk

Lk portretas
O Landsbergio raštų dar privalomai nereikia studijuoti kaip Šiaurės Korėjoje jų lyderių knygų?

Galerijos

Daugiau straipsnių