Quantcast

Iškeiktas M. Maldeikis policijos žada prašyti nutraukti tyrimą: žinojau, kad galiu sulaukti epitetų

Grįžti į straipsnį

tadas

tadas portretas
nepotizmas klesti...

Maldeikienes "mažylis"

Maldeikienes "mažylis" portretas
Jis tik mažytis sraigtelis konservatorių rankose. Jis dar tik auga, bręsta. Jis ir buvo pasiųstas, kad būtų iškeiktas, apspjaudytas, nušvilptas. Bet juk net maži vaikai labai jaučia, kur negalima kišti nosytes

Anonimas

Anonimas portretas
Šaunuolis Maldeikis. Pasirodė kaip tikras vyras ir politikas. Jei mano vienmandatei jis kandidatuos balsuosiu už jį.

Ačiū NE

Ačiū NE portretas
vatnykams ir pašalpinams ir kitiems melagiams atrodo kad čia viskas degradavę, o jūs savom akim nuvažiuokit į miestą, pamatysite kiek žmonių, kokios mašinos. Visiška Vakarų Europa. O jūs norite kad būtų kaip Rusijoje, vidutinis atlyginimas 300 EUR?

manau

manau portretas
jo ir tikslas buvo,kad ateiti ir išprovokuoti žmones

Klpd.

Klpd. portretas
Nu ką, ,,Mažylis"gražiai ir gudriai elgiasi:D)

>

> portretas
Gal kas zino,kodel,M.Maldeikis,patapo ,bando patapti "feikpriemoniu" "zvaigzde" ?Kas jis,kokios "jo" pareigos,o apie ka "bando diskutuoti"(jei buvo "siulomas ? " kysis",atstukseno,tai prieko jo "zinios" apie Puidoko kiseniu stovi,jo "zinios" apie protestuotoju ketinimus) ?

genovaite

genovaite portretas
Po Maldeikio motinos epitetu seimu sajudzio dalyviams ju epitetai Matukui tik ziedeliai...

Puikus pavyzdys

Puikus pavyzdys portretas
Gal G. Landsbergio klapčiukas ateis pagaliau į protą.

AŠ manau

AŠ manau portretas
Jei atvažiavote tiesos tai reikėjo išklauJei rūpėtu teisybė tai visus išklausytumėt,o ne iškeiktumėt.Tai ir matosi jūsų tikslas tik pašurmuliuoti.

Tautos stebėtojas

Tautos stebėtojas portretas
pavilionis tikras LT didvyris koncervai nemirtingi

Taigi

Taigi portretas
Buki sėdi seime korumpuoti ,o ne prie seimo , žmonės atvažiavo tiesą išreikšti.

TAI NUOMONEI TU TIKRAI NESVEIKAS ZMOGELIS ESI

TAI NUOMONEI TU TIKRAI NESVEIKAS ZMOGELIS ESI portretas
JEI VALDZIA NEIŠSITYCIOTU IS ZMONIU. ZMONES BUTU NEATEJE PRIE SEIMO. REIKIA EITI PASTOVIAI PRIE SEIMO, NES TVARKOS JAU SENIAI NERA LIETUVOJE. VISKAS NUALINTA, DEGRADAVE.

paleiskit maldeiky y islamo valstybes

paleiskit maldeiky y islamo valstybes  portretas
ir lai jis paaiskina atejes y ju maldos namus , kad LGBT tai geris , kiauliena skani , o katalikybe auksciau visko ... manau pagrabuj nerasit net jo skuduru likuciu .... Taip ir siuo atveju SEIMOS MARSAS susirinko tam ,kad priestarautu ,,Stambulo konvencijai, partnerystes ystatymuj vaiku tvirkinimuj mokyklose, darzeliuose ir pries antivalstybine ir antitautine iskrypeliu LGBT sekta , O cia islenda tos LGBT sektos sektantas ir pradeda POVOKACIJA su savo maldomis apie siknaskyliu teikiamus malonumus , todel buvo iskoliotas , pasiustas pas savo MAT....ir dar toliau ... tai visiskai nuormalus zmoniu poelgis --stai jei jau butu stvere ir sudraske kaip Tuzikas gumine koju sildykle ,,,stai tuomet bendrapartietis Pozela galetu imtis represiju......

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Perskaičiau visą rašinį ir sprendžių ,kad tikrai susirinko suorganizuota,parsidavėlių grupė kuriems neidomu išklausyti ką pasakys seimūnas.Rėkia ,šaukia ir patys nežino ko.O lošimo namai tai ir galibūti korupcijos lizdas.O jiems tai nerūpi.Rūpi kaip iškeikti vyriasybę ir kitus.Tai tikrai tik skalikai surinkti tu nekokios reputacijos organizatorių.Ir seimo kai kurie nariai gražuliai ir kiti ten rėkia.Von iš seimo tokius.Atėjo žmogus pasikalbėti ,išaiškinti,o skalikai ji aplojo.

Anonimas

Anonimas portretas
Garbingai pasielgtu jei prasys. Liaudis jau tiek ipykus , kad gali bet kuri ir tu valdziagyviu iskoneveikti. Ir kam nuo toblogiau, Labai jau vargseliai nukentetu jei juos pakoliotu kas desimtas pilietis, o taip tikrai atsitikti gali. Turi bti pasiruose.Nes ju tos intrigos , rietenos, dangstymai tikrai piktina visus.O dinastijas tikrai reikia naikinti ir postai neturi buti paveldimi net proanukam. Bet cia Lietuva, giminiu ir biciuliu klanai klesti

:(

:( portretas
Nemėgstu politikų dinastijų, bet konkrečiu atveju Maldeikis elgėsi garbingai. Ir, kad drįso ateiti ir bandė bukiems aiškinti. Bukiems todėl., kad jie matyt nesupranta, kad juos sukvietė į Vilnių, tik tam, kad keli klounai ateityje pakliūtų į valdžią.

Galerijos

Daugiau straipsnių