Quantcast

Irako planus dvigubinti skrydžius į Minską G. Landsbergis vertina kaip prastą tendenciją

Grįžti į straipsnį

galvoju

galvoju portretas
Darbdaviai nepriima darban be patirties, o čia-šast ir ministras, dar tokios ministerijos...Gal ministeriaut reikia pradėt išėjus politikos mokslus, pasisėmus diplomatijos žinių. Stebiuosi jaunų žmonių ambicijom, bet pagal ambicijas sutinka, o pagal protą palydi.Kad tik neprisivirtume tos košės tiek, jog srėbsim dešimtmečius.

Anonimas

Anonimas portretas
Kam atidirbinėjat mieli ponai ? Ir tas laikas nuo pat Nepriklausomybės atstatymo. Kas tas darbdavys, kad taip lojant dar esate gyvi ?

Nuomone

Nuomone portretas
Tegul dar nuvaziuoja tai patrigubins

o'Žys \\\\\.../////keli

o'Žys  \\\\\.../////keli portretas
Ožkeli,tai tu tenai angiškai slebezavojai IRAKE,ir jie pamanė,kad Lietuvai per maža migrantų.Tai ir dadėjo reisų.Ateityje,jei dar leis tau kvailioti (vadovauti),kalbėk tomis kakbomis kurias gerai supranti,tai idiš, lietuviškai,arba arabiškai-jie gerai supranta.Angliškai,kaip matai tavęs "ministeri" neįkando.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Per 32-jus metus nepavyko lansbergiui parklupdyti Lietuvą ir sugrąžinti į Rusijos glėbį,tad dabar, anūkėlio bei dabartinės daugumos pagalba, vyksta paskutinis pasispardymas - bus,kaip bus,o po manęs kad ir tvanas.

Pieva

Pieva portretas
Nagi paskelbk ir kitus paragink skelbti sankcijas irakui. Užsienio politikoj tik tą ir sugebi.

Anonimas

Anonimas portretas
VENINTELIS radikalus žingsnis ta problema uždaryti tai tartis .MES tame šūde jau skestame.O tartis kad ir kaip nemalonu tai reikia tik su LUKOŠENKA.TAI jis šios emigrantu krizes pradžia ir pabaiga.JEI G

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Nesupratau kam jis vadovauja,Lietuvai ar Irakui ???.

G.Lansbergi

G.Lansbergi portretas
Kas manai esantis,kad kiši savo snukį ten,kur tu esi šūdo vietoje.Ar ne perdaug esi geros nuomonės apie save?Turi kuo greičiau palikti ministro postą,kaip visiškai nesiorentojantis aplinkoj ir politikoj.

move

move portretas
Jeigu tu neatsikvošėsi, kol dar yra laiko, neužilgo bus per vėlu. Ir tu tai žinai, ministre. Judink pomidorus greičiau, tauta laukia.

Oi neveltui

Oi neveltui portretas
Senelis savo SmallDickEnergy anūką laikė uždarytą durnyne. Koks pažeminimas Lietuvai kai toks durnelis paskirtas ministru!

Anonimas

Anonimas portretas
Pamastymui: kas mums artimesni [[[NESU rasistas ,JOKIU budu ,bet megstu tvarka ir savo kieme ir valstybes zemeje]]],,Tai kas artimesni musu tautai ,latviams lenkams ;;juodieji ateiviai ? azijatai??afganai? negrai? irakezai AR SLAVU tautos

Anonimas

Anonimas portretas
Nemasto bialorusiu kolukietis,kad azija[[ stokodama zemes ,maisto,,budami greit besiveisiancia rasia]]pasidaire po zaliuojancius bialorusiu lauku plotus]] tie "ateiviai gali uzsilikti ir uzsiveisti batkos tevyneje..Azijatu invazija sustabdyti galima bendromis krikshcioniu jegomis ,, Taip kad ir " usuotukui" verta placiau pamastyti,,,nes tas blogis !!! yra musu bendras prieshas -prie musu ir "diktatoriaus" duru taip pat. [[[[pries kelis simtus metu turejome mongolu-totoriu ordu antpludzius, dabar . --- negiminingos -agresyvios religijos terora ir expansija i krikshcioniu valstybes.....gal reiktu vienyti pajegas IR pagal religine priklausomybe??.[[[AZIJA==delo tonkoje]]] tiksliai pasakyta

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kokie blogi tie irakiečiai, visiškai neklauso mūsų gaidžiuko kudakavimo....

Anonimas

Anonimas portretas
....o tu, Ozyyyy,, --prastai apsishvietes --- Tcichanovskaja ""iplauke "" i Lietuva pries G.Landzbergiui tampant URMinistru,,;Ta SHARSHALO dama ileista i musu erdve dar be Landsbergio

Anonimas

Anonimas portretas
Matant Irako "zaidima" su Eurosajungos valstybe-- Lipancius per Lietuvos SIENA nusikaltelius-isiverzelius==Butina imtis Fizines atgrasimo strategijos=vandens sroviu ,duju,guminiu kulku=...Vyriausybe PRIVALO apginti pasieni,apginti Lietuvos piliecius ,,[[[Azijatai greitai dauginasi ir jiems religija [[ ISIS]] nurodes platintis ir engti svetimtaucius visom imanomomis jegomis,,,Tai ,ka puse galvos palinksejo Irakezu vadovas ===tai tik nuodingos gyvates strategija jie negirdi KRIKSHCIONIU !!,,Jie pripazista tik jega ir " zaidzia" zmonemis nes ir savus nuvertine seniai,,,Juos nugaleti galima tik bendromis Krikshcioniu [[[gal ir Rusijos drauge] pajegomis. {{kai tarybu sandrauga[[nors ir ne laisva]]] buvo didele jega ===azija tylejo.}}veliau pakele sparnus teroristai-islamistai

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Gabriuuukk,nutupdys Batia tave Minske,atsakysi pagal jų įstatymus už valstybinio perversmo organizavimą,nusikaltėlių slėpimą,globą.Mažai nepasirodys.Pas Batią nepagelbės nei senis.---Dažniau skraidyk "ministre".

Tai šaunuolis Gabrielius

Tai šaunuolis Gabrielius portretas
Nuvažiavo į Iraką ir susitarė dėl papildomų skrydžių į Minską. Va čia tai derybininkas...!

patryjotų idyjotui

patryjotų idyjotui  portretas
bukagalvi , jei nežinai kur šik..., o paskui rėki - smirda kas pašik....suraskim ir nubauskim ____^ žinok , bukena , toks elgesys nėra " diplomatijos " pavyzdys ...

Kas Lietuvojė tūpas ir dar tūpesnis?

Kas Lietuvojė tūpas ir dar tūpesnis? portretas
Teisingai - ž.o^p^o.s reikalų min^i^stras ir komiteto precedatielius.

Tai Aš manau

Tai Aš manau  portretas
o nuo kokio " gerbimo " bėga mūsų šalies piliečiai ? :))) Vėl vyksta evakuacija kaip ir valdant liberkonservynui 2012 m .

gandragalviai apsišiko iš laimės

gandragalviai apsišiko iš laimės portretas
idiotams geriau,kad nieko nebūtų daroma.Kaip ilgas ir gražus užsiima tik kritiką,nors pats atsakingas už užsienio politiką

Jooo

Jooo portretas
Irakas "skersą dėjo" ant tavo susirūpinimo!

AŠ manau

AŠ manau portretas
Irako valdžia tokie pat kaip Lukošenka.Juk savo žmonių negerbia ir siunčia lauk.Tai tokie pat diktatoriai.

Jezusmarija !!!!

Jezusmarija !!!!  portretas
Tai dabar ir Iraką užsienio anūkas paskelbs " priešu " ? Klausykite , valdantieji , gal užtenka cirkų ir " karų " , jei nežinote ką reiškia žodis DIPLOMATIJA , tada anūkui laikas grįžti ant nusiraminimo kėdutės . Košmaras ....Po jų valdymo Lietuva gali išnykti ...jokia kita valdžia nesugebės atitaisyti padarytos žalos Lietuvai ...

anekdotas

anekdotas portretas
Prieina iš u=pakalipo Raskevičius prie Broilerio ir sako: - nori Gabriuk, fokusą parodysiu? Tas - nu nu... Raskevičius: - jauti pirštą mūsų meilės objekte? Gabrylius: - ta-a-a-aip... Raskevičius: - o rankos mano tai va kur!

manau

manau portretas
Na, - ir ką mūsų URM ministras išsiderėjo Irake? Ogi taukuotą špygą. Jie paprasčiausiai gerai praleido laiką jo sąskaita, - tiesiog pasilinksmino.

Siga

Siga portretas
Anukeli,ar bocius nepasake,kad Irakas ,nezais jo zaidimu.

Jezusmarija !!!!

Jezusmarija !!!!  portretas
Mano katinas nusirito nuo sofkutės dėl užsienio anūko išminties :))) Nu tu matai , dabar ir Irakas neklauso ne tik merkelė ar lukošenka :)) O tai pasirodo lukošenkas ne prie ko , nes skrydžiai vyksta iš Irako ? Tiesiog lukošenkas DABAR leidžia atvykėliams eiti į jų pasirinktą tikslą ? Oi pone Landsbergi , gal perimkite jūs tą skrydžių verslą ir skraidinkite tiesiogiai į svajonių šalis ? Negalvojate apie Lietuvą , negalvojate :))

Galerijos

Daugiau straipsnių