Quantcast

Imuniteto netekusiam P. Gražuliui STT pareiškė įtarimus dėl piktnaudžiavimo

Grįžti į straipsnį

klaipėdietei

klaipėdietei portretas
nors nemanau, kad esi vietinė, pravažiuojančiųjų daug... apie cirką: tai taip, be abejo, sutinku, klounus paliko, nes suseno, scenai nebetinka, atvežti nauji ir naujos pakabos po Seimą vaikšto... seno tokio ir nebemadingo modelio, su kaulėtais pasturgaliais, bjaurių akių, o akys - sielos veidrodis...ir tave kaip nudėvėtą ryškiai paliko, kaip susenusią žuvėdrą, nutriušai, išdžiūvai ir dabar karksi... eik užkąsk ko nors, papilnėsi, nebūsi tokia atgrasi ir užrūgus//

kad sukruto...

kad sukruto... portretas
šis žmogus juk pradėjo bylinėtis dėl seimūnų nusikaltimų, kai įdarbindavo net Seime savo dukras --- ir kas dėl to vyko po to, pvz, vienos narkomanės graudi istorija, kažkokia "butelytė" ar "šubytė" buvo sudegusi Seime - užkietėjus narkašė vieno buvusio padugnių atstovo duktė, paskui progai pasitaikius jie "kilo" iki tam tikrų postų, net Seimo nario kėdutės...juk Gražulis šituos užjudino. Ar suvokiat, ką reiškia užjudint narkodilerius ir narkašes Seime, kitur, jų daug politikoj, ministerijose, versluose - pakabinti ant kokaino praktiškai vos ne visi uabiukų vadukai, ką jau kalbėt apie "mianinykus", "dizaiiniaerrrres". Ant Gražulio užvirs visu svoriu ne tik STT. Lizdas visų tų dilerių yra Asilyno univerkė - jie ir STT "TARNAUTOJUS" rengia, ir ...rorus, ...teisėjus - jų vaikai ir jie patys su retom išimtim "ant adatos", kaip ir nagleikių šeimikė...

Na

Na  portretas
niekaip neina sudorot šito kietakačio. Nieko, vistiek koservu lervos per laiką suės.Dar ne tokius suėdė(Vėsaite, Narkevičių ir t.t.). Jie tą meną gerai įvaldę.

ALGIS

ALGIS portretas
Ko triedžiat konservai , žmonės jau žinojo jo poelgius , bet visvien išrinko , jums gal bambą graužia .

Ziurovas

Ziurovas portretas
Vel bus Petro asaru. Vel raudos i eteri...

Taigi

Taigi portretas
Petro nemėgsta tie kuriems tiesiai šviesiai sako į akis , o ypač nepatinka konservatoriams

Klaipėdietė ?

Klaipėdietė ?  portretas
Ir tokia kvaiša ? O tai , kad Gabšiui atimta neliečiamybė , tai ,kad Gabšys teismuose vienu suolu su Mgbolticu dalinasi , nesijaudinate ir jis jums ne iš cirko ? POLITINĖS KORUPCIJOS BYLOJE , o ne kažkokių koldūnų su ruska pisiulka .... Fui....kiek bukų ....

klaipėdietė

klaipėdietė portretas
Gal jau pagaliau pričiups Gražulį ir nebetikės jo paistalais ir "anekdotais". Kaip yra sakoma: cirkas išvažiavo, o klounai pasiliko. Jis jau atsibodo su savo išsisukinėjimais ir apsimetinėjimu koks jis sąžiningas kovotojas, juokas ima.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
pirmininkas lieka pirmininku , daugiau jis niekam nebuvo rinktas , ir atliko pirmininko pareigas o ne prezidento . Nėra ko iškraipyti istorijos

Toks tas Gražulis

Toks tas Gražulis  portretas
Petras yra Petras jis išsisuks pamatysit.

Štai

Štai portretas
Jei būtu jis kriminalinio gaivalo, kuris neva laimėjo rinkimus, o iš tikro suklastojus rinkimus per korupcija partijos narys, tai jam įtarimai nebūtu pareikšti.

Na pasiviešinote ? :)

Na pasiviešinote ? :)  portretas
Bukas ? Nežinote SEIMO NARIAI RENKAMI :) Manęs nejaudina jokio seimo nario gyvenimas kuris nepažeidžia Lietuvos įstatymų . Žmonės linkę klysti ar tik patryjotai " šventi " ? O štai " nelaiko " seime Gražulio tie , kuriems nepatinka jo politinė veikla . Laidos , kurias žiūrite , labai mėgstamos pletkininkų :) Jums jas ir rodo , nesipiktinkite ...:)))

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
o kodėl krysai Kauno merui ir tarybai nepareiškia įtarimų dėl piktnaudžiavimo ? vien dėl kūdikio kraitelio . Galima juk dar ir kitiems tos partijos dalyviams , kur pateikė melą arba neįmanomą atsipirkimą dėl mokslo salos , kur to pastato išlaikymas kris ant miesto pečių . Galima vos ne kiekvieną sprendimą pripažinti kaip finansinį nusikaltimą prieš kauniečius ir miesto svečius .

O

O  portretas
Masiulis?

hara

hara portretas
Kodel netrinami komentarai, rasomi hieroglifais?

mosvičiokai

mosvičiokai portretas
py dink, tu su savo kirilica.

na

na portretas
šiaip dar tokio politiko kažin kam ar teko girdėti...verkiantis per visus TV kanalus...tai jis su aukle vaiko ženyjas, tai jis verkia, kad vaikų pasidarė...tai Birutė vaiko nedavė...tai kavinėj pietavo žurnalistus pasikvietė...tai pakviestas iš laidų bėga...nežinau kaip tiek metų galėjo laikyti tokį juokdarį Seime...apart moterų ir nuotykių šis žmogus daugiau nieko neveikia.

ВЛАДИМИР МОСКВИЧЕВ

ВЛАДИМИР МОСКВИЧЕВ portretas
ВАШИ ЛИТОВСКИЕ ПЕЛЬМЕШКИ-СУПЕР И ВРАТЬ НЕ НАДО НА ПЯТРАСА ГРАЖУЛИСА-МНОГО ЛЕТ ЕГО ЛИЧНО ЗНАЮ

o kada bus pareiksti itarimai STT=tesnikams

o kada bus pareiksti  itarimai STT=tesnikams portretas
uz bandymus organizuot apsmeizimus ,ir pagal uzsakymus keliamas bylas ir kuriant yvairiausius ,,ytarimus,,,,????

Niekai ...

Niekai ... portretas
Labai panašu į užsakymą ....Nuo kada patryjotai rūpinasi ką rado Rusijos tarnybos koldūnuose ? Gal koldūnų " konkurentai " Rusijoje pažymą sufalšyvino ?

Šventa tiesa

Šventa tiesa portretas
Konservatorių užsakymas., geriau tegul tiria kas už vieną eurą nusipirko miesto centre žėmės sklypus , o tai būtų įdomu

Anonimas

Anonimas portretas
Palikt ta zmogu ramybeje kaip prilips prie vieno tai ir neatstos seme dauk sedi tokiu

Pilietis

Pilietis portretas
Gražuli garbingai traukis iš politikos.Nusibodai tu ir tavo asmeninės problemos. Isrintas buvai ir esi ,kad dirbtum Lietuvai ir jos žmonėm o ne užsiiminėtum nesąmonėm.Amžiaus krizė kuria turi pereiti ,pergyventi ,matosi kad nesusitvarkai.Bet tai tavo problema ,ne Lietuvos.

Galerijos

Daugiau straipsnių