Quantcast

„Ignitis“ akcijų skandalas: VTEK tyrimą pradeda dėl G. Norkūno, D. Kreivį palieka ramybėje

Grįžti į straipsnį

HH

HH portretas
Ožys su parlamente pasakė ,bus Lt pe dai,kubilas premjeru būdamas pasakė jei reikės orâ apmokestins,Volexe pasakė eis iki galo,jei Lt asilamis nedaeina neverkslenkite dabar

Jonas

Jonas portretas
Lietuva per maža šalis, kad reikėtų ir galimą būtų elektros , dujų rinką liberalizuoti.Klaida ir ją reikia ištaisyti ,naikinant nepriklausomus tiekėjus.

Pil.

Pil. portretas
Dujų kainos krito iki neregėtų žemumų ,taip rašo internete o Lietuvoje po naujų metų sutikimo jos kyla nežmoniškai aukštai.Kaip suprasti,kada Lietuvoje bus sustabdyta korupciją ir vagystė energetikoje.Kada bus panaikintas privatus akcijų paketas, kuris turėjo būti Lietuvos valstybės.Kodel žmonės buvo privesti pereiti i privatų (nepriklausomą tiekėją Ignitis ir kitus nepriklausomus tiekejus) , kurie naudoja elektros daugiau kaip 1000 kw per metus .Nepasitikim nepriklausomais elektros tiekėjais Ignitis ir kitais.Kodel suklaidinti žmonės negali sugrįžti pas valstybės valdomą elektros tiekėją?

Mafija

Mafija portretas
Lietuvoje isisiauteja.

Kreivys jau uzsimokejo

Kreivys  jau  uzsimokejo  portretas
todel paliekamas ramybej.....

Jokia partija,jokia prokuratura,STT,FNTT

Jokia partija,jokia prokuratura,STT,FNTT portretas
nelies visiems jiems sventojo kreivo stabo! Net socdemai meta is partijos saviski,isdrisusi konkuruoti tomis paciomis granulemis su mokveza!

Taip

Taip portretas
ir turėjo būti,negi PIŠ atsisakys ,,geriausio" ministro,nešančio auksinius kiaušinius.

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Taip užbliovė senasis ožys, o kreivys atkatais užlipino VTEKo darbuotojų ausis ir akis, nieko keista juk čiaLIETUVA, juk čia konservatnykai.....

Galerijos

Daugiau straipsnių