Quantcast

I. Šimonytė tikisi, kad Ministrų Kabinetas rudens iššūkiams pasiruoš geriau nei buvusi Vyriausybė

Grįžti į straipsnį

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Dirbame tai mes , Lietuvos žmonės . Ministrų darbas yra reguliuoti eismą , kad darbas vyktų sklandžiai. Tad tas dalykas atkreiptinas komentatoriams ,kurie gulėdami ant lovos , laukia dangaus manos. Bet gal geriau gulėti ,nei lakstyti su koronos užkratu. O pasaulyje situacija grėsminga. Prasideda koronės šokis Indijoje . Netgi tokioje Ispanijoje , turizmo atsigavimo galima tikėtis po poros metų. Tad džiaukimės tą ką turime, sunkumai laukia dar ateityje.

Joris

Joris portretas
Laikas žianytis,tai ir mąstymas pasikeis.....

jo

jo portretas
tikrai Šimonytei niekada nepasiekti verksnelio laimėjimų-4000 užsikrėtusių,40 mirčių kasdien ir 800 nuslėptų mirčių vien tik per lapkritį ir gruodį

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Šimonytės vyriausybei toli iki Skvernelio. Pernai rudenį prie Skvernelio kasdien tūkstančiai naujų pacientų galėdavo džiaugtis k o r o n a, o šį rudenį Šimonytei vargu ar pavyks pradžiuginti daugiau kaip po kelis šimtus. Vyti lauk tokią vyriausybę. Tegyvuoja Skvernelis ir jo basagalvis generinis idiotas Veryga su visais savo draudimais !!!

Baisūs ir mentai

Baisūs ir mentai portretas
Ir koncervai.

Jokios ateities Lietuvai

Jokios ateities Lietuvai portretas
Tai reiškia, kad rudeny bus priimti dar baisesni sprendimai.

Aelita

Aelita portretas
P.Šimonyte, nesižvalgykit atgal į praėjusios Vyriausybės darbus, o skaičiuokite savo, laikas jau "įsivertinti", kaip pati mėgstate šį žodį vartoti. Ar kol kas nieko kitaip?

KONCERVŲ MARAS

KONCERVŲ MARAS portretas
Labai tikėtina,kad kalbačios kumelės vyriausybė nesulauks šviežių bulvių,ją anksčiau žmonės išvys.Koncervynas ,gi ruošia valstybinį perversmą,prisidengdami pandemija,nori prastumti įstatymus,pakeičiančius rinkimų sistemą Lietuvoje.Ir sušvis žydra koncervų saulė-nupėpęs gabriukas taps prezidentu,kalbantis arklys-premjeras,austėja -švietimo ministre it t.t..

Nu jo

Nu jo portretas
Kokie koncevai melagiai baisu.

Galerijos

Daugiau straipsnių