Quantcast

I. Šimonytė: tiems, kuriems nepatinka ši valdžia, galės 2024 m. išsirinkti tuos, kurie patiks

Grįžti į straipsnį

Hmmmm

Hmmmm portretas
Idomu, kaip čia visi nori jos atsikratyti? Kas gali pradėti šitą procesą... Ar tai komentarais padaryti galimfa?

,,karštas komentaras,, laikraštis

,,karštas komentaras,, laikraštis portretas
Airiai numetė šalin kaukes ir sukilo prieš karantiną: sostinėje – daugiatūkstantinis protesto mitingas (1)

Kuilys

Kuilys portretas
Arkliadantė žmogysta, išmok rengtis

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Reikia rinkti parašus atstatydinimo..........

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Reikia rikti parašus atstatydinimo, gyvūnus...........

SImonyte arogancijos karaliene

SImonyte arogancijos karaliene portretas
Tai kokio B... mes uz ja ir jos partyja balsavom ,kad toki bardaka suirute padarytu Lietuvoje, tokiais pasisakymais nesveikais ji tiesiog praranda puse savo balsuotoju ir aciu dievui kad dabar parode savo veideli, bent ateiti zinos uz ka tikrai reikes balsuot..

kaip reikia

kaip reikia  portretas
tam klp purvais visus drabstyti kad gautu is sorosiniu fondu atlygi ten didelis mokamu leftistu burys surinktas tersti komentarus savo meslu

Anonimas

Anonimas portretas
O gal ir nereiks taip ilgai laukti to kito atplaukiančio laivo ?

Citata

Citata portretas
Europoje negirdėtas neregėtas atvejis - pas mus Lietuvoje yra du šalies vadovai. Vienas oficialus - jo poziciją užima Gitanas Nausėda, o kitas - faktinis. Ir šioje pozicijoje puikuojasi Vytautas Landsbergis, kurį jam pataikaujanti aplinka, prieš tai eilinį kartą atsukusi istorijos ratą atgal, norėtų ir prezidentu paskelbti. Prezidentu jo nieks niekada nėra išrinkęs, bet juk galima truputį pataisyti istoriją ir pamaloninti į tautos tėvus pretenduojantį asmenį.

klp

klp portretas
Užuojauta jums p. besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja (sovietiniai kolonistai, kolaborantai, Karbauskio žalios vištos spaudytojai bei kitos Lietuvos atmatos ir atmatėlės). Jūsų kvailumas beribis. Ar jūs susiriesdami keiksitės, ar jūs taškydamiesi nuodingom seilėm koliositės, niekas jums nepadės...

vatnikams ir valstieciams-baudziauninkams

vatnikams ir valstieciams-baudziauninkams portretas
lietuvos vatnikai ir valstieciu klase, turite 4 metus pasiruosti rinkimams, gal iseitu laimeti?

Vau!

Vau! portretas
Anksčiau maniau, kad anekdotai apie blondines yra tik jumoras, dabar matau, kad tai yra žiauri tikrovė.

Demokratinė šalis...sprendžia rinkėjai... apie komitetų pirm

Demokratinė šalis...sprendžia rinkėjai... apie komitetų pirm portretas
Gražūs atsakymai prieštarauja veiksmams: "valstiečių" valdomame Seime Gražulis buvo atstatydintas su 16 tūkstančių parašų, o Premjerės nuomone koncervatorių Seime su 22 kartus(!) daugiau parašų Raškevičius gali dirbti iki 2024 metų! Taip net Šveikas nesugalvotų! Tai kuris Seimas buvo demokratiškesnis?

pilietis

pilietis portretas
Gerai dirba premjerė Šimonytė. Ir į Briuselį labiau jai tiktų važiuoti nei prezidentui. Ir šneka teisingai - kam nepatinka po 4 metų galėsit rinkti kitą valdžią.

492

492 portretas
INGRIDA AR TU NEMATAI KAIP JUSU ZMONES NEAPKENCIA,AS TAVO VIETOJ ATSISTADYNDINCIAU

TAIP

TAIP portretas
Neprireiks ir 4metu issirinksime ir anksciau man taip atrodo,Ingriduke tik tu nepergyvenki.

Tio

Tio portretas
Šia ne vyriausybė kaškokia pajoka iškrypelių banda

Senjorė

Senjorė portretas
Šimonytė spjaudo ant silpniausių,kurie dūsta tarp keturių sienų,atrodo, tyčiojasi iš uždarytų žmonių,pensijas atnešti gali svetimas žmogus,iš savo miesto giminaičiai lanko artimuosius,o kitame mieste gyvenantys vaikai tapo raupsuotaisiais.Ar yra sveiko proto tokiuose sprendimuose,bet ne nori galvoti,kas gerai,o kas veda į pražūtį.

kažkada konservatorių buhalterė KUNEVIČIENĖ š a u k ė;-

kažkada konservatorių buhalterė KUNEVIČIENĖ š a u k ė;- portretas
jog KONSERVATORIAI į valdžią atėjo--š i m t m e č i a m s .---Kaip matome, jog jų NORAI yra b e r i b i a i-- tačiau visiškai SKIRIASI nuo jų g a l i m y b i ų . ŠIMONYTĖ vos per 3 mėnesius a p š i l u s i SOSTE, bando ATSIKRATYTI visais , kuriuos sutinka savo KELYJE,net nepalikdama vietos Lietuvos prezidentui NAUSĖDAI,nei opozicijai, -- galimai, t ę s i a KONSERVATORIŲ k g e b i s t ų vado OŽIO skurdinimo politiką Lietuvoje.

ŠIMONYTE, ČMILYTE- juk m a t ė t e , kaip Pranskietis,su

ŠIMONYTE, ČMILYTE-  juk m a t ė t e , kaip Pranskietis,su portretas
KONSERVATLIBERALŲ p a g a l b a, išvertęs KAILĮ ir būdamas SEIMO PIRMININKU-- s ą m o n i n g a i visai būdais t r u k d ė VALSTIEČIŲ daugumai vykdyti PROGRAMĄ--skirtą žmonių gyvenimo GEROVEI kelti.----ir DEŠINIŲJŲ š u t v ė tai matydama, iš džiaugsmo , PLOJO katučiomis--JIEMS nerūpėjo ir toliau NERŪPI SKURDUS Lietuvos žmonių gyvenimas-jie p a r a z i t i š k a i džiaugiasi, kad taip yra.

onute

onute portretas
ATSIPEIKĖK PANELE NIEKS JUSU NERINKO TIK STOROŠAS DĖDULĖ KAD SEIME SUSODINTUM NEAIŠKIA KOMPANIJA NES NE MUSU RINKTAUŽTAI IR PRAKIŠO APGAULĖS BŪDU KUO IR UŽSIĖMEI JU TIKSLUS LIETUVOJE ĮGIVENDINTI O MES TAUTA TAU NEĮDOMU

labai,labai

labai,labai portretas
Tai tik parodo kad tik labai menku protiniu gebejimu individai, tokie kaip sita kolukio buhaltere, susideda su kvailiu bandomis, Lietuvoje dar vadinamomis partijomis.

tiesiog

tiesiog portretas
toks pasakymas tik dar labiau parodo ,kad Lietuvos žmonių nuomonė jei visiškai nerūpi.

Darius

Darius portretas
Neisgyvensime tiek laiko, iseitis - Prezidento iniciatyva paleisti Seima, nes realiai po rinkimu nesusidare valdancioji dauguma, o susiliejimas dvieju visiskai skirtingu partiju vien del valdzios yra amoralus (rusai turi pasakymą "гремучая смесь" - konservatoriu ir vienalyciu partiju samplaika).

nuomone

nuomone portretas
netikiu aplamai rinkimu teisingumu,netikiu,kad kaunieciai rinko koncervatorius ju labiau nemegsta nei Vilnius,ten ju gerbejai,paziurekit ka padare su rinkimais JAV,galinga sali,o cia masa salis kas ka nori tas ta daro

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Von na...ui Šimonyte, šiukšle tu. Ir susirink savo melagių patvoriniu kompanija!!! Įdomu kiek pinigų spėjot privogt jau?

Taigi

Taigi portretas
Premjerė moka tikrai gerai pakalbėti.A.Dulkiui trukdo S.Čeplinskas,bet kad praėjusiai valdžiai daugiausia trukdė seimo pirmininkas,tai konservatoriai tik katučių plojo.Dabar seimo pirmininkė mūru stoja už V.Raskevičių,o kas buvo praeitoj kadencijoj?

Balamutas

Balamutas portretas
Nuoširdžiai dėkavoju bendraminčiui man nuoširdžiai pritariančiam dėl pasirinkimo. Jaučiu esate tikras kaunietis netingėjęs pabalsuot už savo mylimus komservatorius. Kuo dabar ir džiaugiatės.

>>>Balamutas \\\\\.../////

>>>Balamutas   \\\\\...///// portretas
>>>Pats susiprato kas toks Tik balamutai ir balsavo už tokius,o likusius balsus susišlavė tinginių runkelių,kurie tingėjo eiti balsuoti.Tai tą ir turim.

Sigitas

Sigitas portretas
Tikiuosi, kad nereikės tiek ilgai laukti.

julius

julius portretas
nu mužikė,nei pridėsi nei atimsi.

M

M  portretas
Duoda eltonas Džonas bajerius

Ty

Ty portretas
Labai gaila kad tokius beprošius išrinkom ir dar išsigimeliai

Zinant

Zinant portretas
kaip vyko rinkimai JAV, as tuo abejoju.

Tomukel

Tomukel portretas
Kaip reaguotumet , kavinej Jums pasako, nepatinka pasidaryk pats. Jokios pagarbos nei sau nei rinkejams. Mes geri , visi aplink durneliai ir neismaneliai. Sveikinu rinkejus issirinkusius issvajota ateities saule.

Balamutas

Balamutas portretas
Ingrida, neklausyk ką visokie nesusipratėliai amsi. Mes, kauniečiai palaikom tik Tave, tik Tave palaikysim, tik už Tave balsuosim ir ne tik už keturių metų, bet amžinai. Tu mūsų gelbėtoja, angelas sargas nuo visokių valstiečių, darbiečių ir kitokių nukrypėlių nuo komservatorių partijos linijos.

taip

taip portretas
butinai perinksim kitus

Caras

Caras portretas
Nusispjauti visiems čia ant jusu

Ū

Ū portretas
VARŠAVOS šunauja priėjo liepto galą.kalė

Klp

Klp portretas
Užuojauta jums p. besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja (sovietiniai kolonistai, kolaborantai, Karbauskio žalios vištos spaudytojai bei kitos Lietuvos atmatos ir atmatėlės). Jūsų kvailumas beribis. Ar jūs susiriesdami keiksitės, ar jūs taškydamiesi nuodingom seilėm koliositės, niekas jums nepadės.

STOP LIETUVIŲ TAUTOS GENOCIDUI

STOP LIETUVIŲ TAUTOS GENOCIDUI portretas
Nė nesvajok išbūti valdžioje 4metus . Nė nebandyk. Lietuvių tauta nėsėdės ir nelauks kol jūsų banda tautą išnaikins

Nusivylimas

Nusivylimas portretas
Stebiuosi naglumu.Būrėjos pranašavo,kad metų gale pamatysime tikrą "veidą",tai ko dar tikėtis iki to laiko?

a jop

a jop portretas
Svyla subinė chamkai, nes jaučia, kad ši vyriausybė visos kadencijos neišbus. Jau dabar dauguma dviem balsais kybo, tai kas bus, kai pradės byrėti?

keletas komentatorių

keletas komentatorių portretas
bando iteigti-arba skvernelis su karbauskiu arba šimmonytė su anukų.nereikia nei tų nei tų.abi šutvės buvo LIETUVIŲ PRIEŠAI.prie abiejų šutvių lietuviai ekonominėm priemonem varomi iš Lietuvos,o į lietuvių vietą keliami ukrwiniečių ar baltarusių kolonizatoriai.tik lietuvių nacionalistai gali pakeisti situaciją.

Kestas

Kestas portretas
Kad jusu ir siais metais niekas neisrinko, nenori niekas cia laukti 4 metu

kaunas

kaunas portretas
Labai ishsamus .atsakymai ,tai dar karta matome I.Simonytes ishsilavinima,,,o ozkoms ir oziams bliaunanciams erezijas ,,,reikia grizti I vidurine mokykla +++ toliau Lietuvaiciai zinojo,ka verta rinkti I Vyriausybes vadovus [[praeita vyriausybe buvo sufokusuota is opolicininku lygio ir "artoju"--valstietijos---bet ir buvo ne OKEY,,,]]] o dabar !!!okey,,

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
p.sovietiniai kolonistai, kolaborantai, Karbauskio žalios vištos spaudytojai bei kiti Lietuvos nedraugai, jūsų keiksmai ir premjerės Šimonytės koliojimas visiems akivaizdžiai patvirtina, kad šiuo kartu Lietuvos žmonių pasirinkimas yra teisingas ir protingas.

ZOMBIAI ATIDUNDA

ZOMBIAI ATIDUNDA portretas
Konservatorių LT valstybes perversmo planas:2021 vasario 28 10:02:33 1. Pakeisti LR Seimo Rinkimų įstatymą taip, kad liktų tik sąrašiniai – panaikinti rinkimus pagal vienmandates apylinkes. 2. Pakeisti LR Prezidento Rinkimų įstatymą taip, kad LR Prezidentas būtų renkamas Seimo, o ne Lietuvos Piliečių – panaikinti tiesioginius rinkimus. 3. Bet kuria kaina, išnaudojant turimą valdžią ir klastojant ateinančius LR Seimo rinkimus, uzurpuoti daugumą LR Seime. 4. Pastatyti LR Prezidentu Lietuvos carą paveldėtoją - anūką – broilerį. 5. Įvesti faktinę diktatūrą Lietuvoje.

Faktas

Faktas  portretas
Šimonytė – tai ko reikia šiuo metu Lietuvai. Tuo įsitikinu vis labiau ir labiau. Tai protingas žmogus, žinantis ką kalba ir nevengiantis išklausyti kitų nuomonę. Tai ne kokio nors “valstiečių” valkataujančio pamokslininko Kepenio tauškalai, ar Karbauskio vis ta pati maldelė kaip viskas blogai ir bus dar blogiau.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Yra galimybė ir anksčiau išsirinkti,jeigu ir toliau taip šiks ant Lietuvos tautos tradicijų ir išlikimo.

Pavadinimas neatspindi straipsnio esmės

Pavadinimas neatspindi straipsnio esmės  portretas
Iš viso Šimonytės pasisakymo kažkodėl pavadinimui parinkti nors ir teisingi, bet supriešinantys žodžiai. Šimonytė – puiki premjerė. Vienintelė iš visų premjerų girdinti ne tik savo, bet ir kitų nuomonę. Palyginkit su dabartiniu šešėlinės vyriausybės premjeru Karbauskiu, kuris, kaip gaidys ant mėšlo krūvos, girdi tik savo paties giedojimą.

Tai įdomu

Tai įdomu portretas
Profesorius E.VAITKUS: Už politinius žaidimus medicinoje sumoka žmonės Profesorius E.Vaitkus. „AstraZeneca" vakcina pas mus buvo planuota skiepyti pensinio amžiaus žmones.. Tačiau ar tai buvo medicininis, ar politinis sprendimas? „Premjerė Ingrida Šimonytė žengė dar toliau, kai pareiškė, kad rusiška vakcina yra „hibridinis ginklas" ir kad ji nebus naudojama Lietuvoje, net kai bus užregistruota ES. Taigi, atviru tekstu mūsų valdžia tvirtina: vakcinų klausimas Lietuvoje yra grynai politinis, bet ne medicininis klausimas. Bet kai kam tai tampa gyvybės klausimu, - teigė medikas. - Politikai priima sprendimus, dažnai neturėdami jokio atskaitos taško, kiek tokie sprendimai iš tikro duoda naudos. Niekas neparengė metodikos, kaip paskaičiuoti, kokią žalą kova su koronavirusu prisidengusios valdžios veiksmai padarė šalies įmonėms ar gyventojams."

DĖMESIO,UWAGA,ACHTUNG

DĖMESIO,UWAGA,ACHTUNG portretas
Koncervai ruošiasi keisti rinkimų sistemą,kad jie valdytų amžinai,jų planuose naikinti vienmandates apygardas,kad balsuojantiems būtų tik vienas pasirinkimas*PARTINIAI SARAŠAI.

Romas

Romas portretas
Geriau dabar atsistatydina, kol tos valdžios nenuvertėm.

P

P portretas
Taip, ir isrinksim!!!

Jokių 4 metų

Jokių 4 metų portretas
Susiimkit rankutėm su gitanytę, armonikute, piderprofą, čimilkgbil ir dainuodami široka strona rodnana varykit iš čia kol liaudies nedavėdėt iki.........

tai ir pasirode

tai ir pasirode portretas
konservatoriai ko verti zmoniu akyse arogancija tiesiog tryksta ko noreti jei pats patriarchas visus nepatikusius sunauja ir runkeliais vadina va ir nepriklausomybe bolsevikai ir tie tokiais zodziais liaudies nevadino

to rinkėjai išrinko šimonytę

to rinkėjai išrinko šimonytę portretas
NEMELUOK!!rinkėjai balsavo už partijas.o jau po to seimunai išrinko šimonytę..rinkėjai balsavo už programas.nei vienos partijos programoje nebuvo Lietuvos ped,erizacijos,narkotizacijos,belaruzacijos

Rk

Rk portretas
Nelauksime 4 metų ir kitų rinkimų, ne tik lauk mesime šituos "išrinktuosius", bet ir TEISIME.

Aš portretas
Ranka nesudrebėtų šitai šalavai kulką y kaktą paleist.

Konservatoriai patys save išsirinko. Jug nesunku suklastoti

Konservatoriai patys save išsirinko. Jug nesunku suklastoti portretas
Balsavimus, kai gerai kompe gaudaisi. Raskeviciu ne išmeta juokinga.

rinkejai išrinko Šimonyte

rinkejai išrinko Šimonyte portretas
ir vatnykeliu nepasitenkinimas 0---NIEKO NEREIŠKIA :) Pacypkit kaip pernai ,kad konservatoriai neperlips 5 proc balsų :)))

Zemaitis

Zemaitis portretas
Kelkites Lietuvos zmones, priesas meta paskutinius savo kozirius. Musu jega Vienybeje!

NIEKS ČIA NIEKO neperrinks

NIEKS ČIA NIEKO  neperrinks portretas
--per visą Kauną TIK 150 vatnyku pakomentavo paurzge :))))

Raskevičius

Raskevičius portretas
Raskevičiaus pasisakymas facebooke anglų kalba – pasako už jį viską: banalus, tuščiagarbis, aikštingas egoistas. Tokie kitiems žmonėms nejaučia nieko Nepatingėkite ir vis pakartokite facebooke tą Raskevičiau tekstą. Iš jo puikiai matosi jo siekiai, požiūris į Lietuvos žmones. Tame tekste jis tarsi erelis. Gal galvojo, kad angliškai lietuviai neperskaitys? Naivu...

Už pinigus viską pasirašo,kad ir pačiam velniui

Už pinigus viską pasirašo,kad ir pačiam velniui portretas
Antspaudą padeda. Problemų nėra. Kaip gyvens Lietuva be Briuselio pinigų, turi vykdyti užjūrio princu nurodymus. Sąžinė parduota už EURUS

!

! portretas
Skaitykit respublikos svetaineje straipsni ruosiamas zygis i Vilniu.Pasirasykit ne Stambulo konvencijai peticija rasit Nacionaline seimu ir tevu asociacija svetaineje.Atejo laikas gynti seima tavyne!

Edas

Edas portretas
Va, ir pasirodė tikrasis Šimonytės veidas. Gėda , kad nelabai moteriškė suvokia, kad savo liežuvį turėtų dažniau už dantų laikyti.Dėl konvencijos -jai greičiausiai sunku suprasti kas yra Šeima. Todėl vienos lyties žmonės lai gyvena kaip nori , bet pripažinti ,kad tai šeima griežtas Ne. Labai gaila, kad valdžia , kaip avinų banda nori patvirtinti visus Bruselio nuleistus sprendimus. Lietuvos bėda , kad seime nėra nei vienos asmenybės !

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuviskiems baudziauninkams tas pats kas valdzioje ar pi.de.rai, KGBistai, komunistai, librastai , sasydemokratai ar zydsaudziai landzberginiai. Juos pi.sa visi vienodai.

Siaubas

Siaubas portretas
Kodėl premjerė nekalba apie įvykius Baltarusijoje? Ar ne iš rusų atėjo nurodymas siaučiant kovidui susikabinti rankomis 50000 tūkstančių žmonių iki Baltarusijos sienos? Paskui kažkokiu stebuklingu būdu šokti pagal Cichanovskajos dūdelę iki Lukašenka susitiko su Putinu. Ir kaip tik po to ji pareiškė, kad baltarusiams jau nebereikia kovoti. Nekalba premjerė ir apie nuostolius, kai Lukašenka atsisakė Klaipėdos uosto paslaugų.

nesąmones kliedinčiam išsigimusiam vištgaidžiui

nesąmones kliedinčiam išsigimusiam vištgaidžiui portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

idomu

idomu portretas
Gal demokratinis maidanas atvėsintų žydrųjų bolševikų galvas?

As

As portretas
Jūs tikite, kad nebūsite perrinkti anksčiau?

.....

..... portretas
Tai pati blogiausia valdžia per 30 Nepriklausomos Lietuvos metų ....Liberalizacija - krachas civilizacijai ... narkotikų dekriminilizavimas , vienalytės santuokos , Stambulo konvencijos ratifikavimas ...

Julė

Julė portretas
Daug kas norėjo sunaikinti Lietuvą,bet vis nepasisekdavo.Dabartinė valdžia daro viską,kad lietuviai išnyktų,Propaguoja nuo mažens,kad gėris tuoktis vyrui su vyru,moteriai su moterim Išnyks gimstamumas,išnyks ir lietuviai.

Gytis

Gytis portretas
Gerbiamai premjerei norėčiau priminti, kad yra demokratinis konstitucinis kelias ištaisyti savo klaidas nelaukiant 2024 metų. Mes, Lietuviai visam pasauliui jau parodėme su Paksu, kad tai mokame ir tam turime politinės valios. Labai apmaudu, kai finale suvoki, kad dauguma į valdžią eina pasipinigauti, o šiuo metu geriausiai, matomai moka pedofilai! Be to, gerb. Šimonytei ir draugus reikėtų raštingesnius rinktis. Ne kas, jei perskaičius dokumentą, nesugebi suvokti apie ką kalba. Nors Stambulo konvenciją irgi ne kvailiai kūrė, didžiąją dalį pasaulio apmulkinti ne bet kas sugebėtų. Pagrindinės mintys tokios kilnios ir teisingos, o perskaičius viską suvoki, kad “Gėjų manifesto” pažadai pildosi su kaupu! Žodis žodin. Taip, kad jei Gerb. Ministrė Pirmininkė ar jos pavaldiniai nenori išgirsti ir prisiminti už ką kovojo lietuviai siekdami nepriklausomybės ir kokią Lietuvą mes norim matyti, bei mano kad 350000 parašų surinktų vos per kelias dienas neužtenka prisiminti koks Lietuvos kelias

Viskas aišku

Viskas aišku portretas
Atėjo įgyvendinti savo tikslų, tokių straipsniukų net neverta skaityti.

Neziniukas

Neziniukas portretas
Atejo i valdzia konservai ir prasidejo intrigos, samokslai, galvos skausmas ir kiti nemalonumai. Kada juos visus issodins?

:)))). PIŠ

:)))). PIŠ portretas
Prabaksavot zimbiukai kaunieciai uz mus,o dabar tyliai sedite namie tipo karantine iki 2024m ir ne garso,mano pamastimai

Aiskiaregis

Aiskiaregis portretas
I visus klausimus atsakys visuotinis Tautos referendumas, o ne joks konstitucinis teismas ar "vyriausybe"...

:)

:) portretas
Teisingai pasakė. Tokia konstitucinė tvarka. Aš nepamiršau kas ir kaip valdė prieš tai. Todėl sakau, kol kas viskas gerai.

Tikrasis

Tikrasis  portretas
konservatorių veidas. Dėjo ant žmonių ir daro kas jiems patinka. Dievai kurios renka mirtingieji. Šlykštinės!

Tautieciai

Tautieciai portretas
Pasirasykit ne Stambulo konvencijai.Svetaineje Nacionaline seimu ir tevu asociacija.Uz vaikus uz seima!

Kokia arogancija!

Kokia arogancija! portretas
Kam nepatinka valdžia... Ar valdžia dirba tik sau ar Lietuvos žmonėms?

Fama

Fama  portretas
Komentatoriai jūs komentatoriai...............

idomu

idomu portretas
Man įdomu, ką toje šutvėje veikia krikščionys demokratai? Keiskit pavadinimą arba būkite krikščioniais.

Aha

Aha portretas
Dabar suprantu kam jai reikalinga apsauga...tikrai arti priėjęs apspjauciau Tokią . Pypt...liudna tai, kad as dat ir balsavau už ją...

Nusivylimas...

Nusivylimas... portretas
Manau konservatoriai (jau beveik liberalai) per šią kadenciją praras didelę dalį savo rinkėjų. Tokiais visuomenei svarbiais klausimais turėtų būti referendumas, o nebrukti per prievartą ir pateikti melą kaip tiesą.

Taigi nukvašiusei bobai

Taigi nukvašiusei bobai portretas
Dieve tu eik melskis ,o ne rašyti nesąmones

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Zita. Gerbiamoji, Jūs ne tik mažo raštingumo, menko intelekto bei ir žemos kultūros sutvėrimas.

Anonimas

Anonimas portretas
Idomu kiek per sita kadencija padides Koncervatoriaus Dainio Kreivio mamos turtas. Per praeita kadencija padidejo 100 milijonu. Ir kaltu kaip visuomet neliko.

Zita , jūs rimtai ?

Zita , jūs rimtai ?  portretas
dėl raštingumo ? :))) Manau labiausiai beraščiai yra ir dar kiek bus , armonyčių rinkėjai bei išsilavinimą gavę nuotoliniu būdu :) Pagaliau komentarai ne diktanto rašymas . Pažvelkite adekvačiai :)

>>>klp \\\\\.../////

>>>klp  \\\\\...///// portretas
>>>Triperis perėjo į naują,pavojingesnę stadiją.Bet šablono nepametė.

Zita

Zita portretas
O kaip sukilo karbauskininkai, matosi kas per žmonės, net kelių sakinių nemoka parašyti be klaidų. Kada Armonaitė įregistravo Laisvės partiją aš buvau įsitikinusi, kad ji neperžengs 5% ir nepateks į seimą, bet rinkėjai nusprendė kitaip, manau, kad nevisi suprato už ką balsuoja. Tikiuosi, kad Seimas nepriims Stambulo konvencijos.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Cinišku chamizmu konserwatBolševikai nestebina, o gal tauta surengs demokratiška maidaną, kaip tada- sušaudysit visus?

Cichanovskaja išdūrė konservatorius

Cichanovskaja išdūrė konservatorius portretas
Pažiūrėkit YouTube "Iš savo varpinės" laidą vasario 23d.

Man vis labiau panašu , kad

Man vis labiau panašu , kad  portretas
karantinas ir draudimai varžantys judėjimą tarp savivaldybių , vis labiau panašėja į " politinį žmonių suvaržymą , prisidengiant covidu ... Artėja seimo pavasario sesija , bus stumiama Stambulo konvencija , vienalystės santuokos , narkotikų dekriminilizavimas ... Žmonės vis labiau nepatenkinti ...Ruošiasi šeimų maršui , nes į 300 000 tūkstančių parašų ši valdžia nereaguoja , Šimonytė aiškiai pasakė ...Todėl bijodami mitingų , protestų ši valdžia žmones karantine gali laikyti dar ilgai . Pofig , kad reikės skolintis norint padėti verslui , Šimonytė moka skolintis . Artėjame link diktatūros ? Panašu demokratija Lietuvoje baigėsi su " valstiečių " valdymu ? Nieko sau ...

dabar pradedu suprasti

dabar pradedu suprasti portretas
kodėl taip skubiai keliami baltarusiai(baltarusių ir rusų mandagieji žmogeliai)į Lietuvą.lietuvių priešai bijo lietuvių sukilimo.ir šitą antilietuvišką valdžią gintų baltarusijos ir rusijos perrengti kariškiai.o tai jau kvepia TĖVYNES IŠDAVYSTE.toks nusikaltimas baudžiamas TIK mirties bausme.

Smalsutis \\\\\.../////

Smalsutis  \\\\\...///// portretas
be lyties,be vaikų,be sąžinės,be proto,be gailesčio,be garbės,be tolerncijos,be grožio,be ateities---kas??????????

Nieko sau ponia Šimonyte

Nieko sau ponia Šimonyte  portretas
pasisakėte ...Daugiau nei 300 000 parašų yra niekis ? Kodėl dėl 16 tūkstančių 2018 m taip nesakėte ? Pati blogiausia vyriausybė ...Nuolatiniai dvigubi standartai ir panašu greit dėl diktatūros " stiprumo " nunešime Baltarusiją ir Rusiją kartu sudėjus ....Panašu demokratija Lietuvoje baigėsi su " valstiečių " valdymu ....fui...

Alio , aliuo aliuo

Alio , aliuo aliuo  portretas
seimo veidmainiai ? Vėl liberalkonservyno dvigubi standartai ? 2018 m Gražulis buvo atšauktas iš Žmogaus teisių komiteto !!! Peticija su 16 tūkstančių parašų buvo rimtas argumentas ? !!! Šlykštu buvo klausytis liberalo E.Gentvilo " Tikiuosi jį pavyks ištraukti iš Žmogaus teisių komiteto " !!! Ir sprendimą priėmė Gražuliui NEDALYVAUJANT ! Atšaukti ragino konservatoriai A.Navickas , S.Jovaiša , liberalė V.Čmilytė - Nielsen , jie kreipėsi į parlamento vadovybę ragindami Gražulį atšaukti iš ŽTK . Gražulis tiesiog , nepatiko ? Nors nebuvo pažeidęs Konstitucijos ?

Panele

Panele portretas
Panele pasijutot karaliene darysit ka norit ?To tikrai nebus tauta isvaikys toki seima kuris dirba mazumai kurios tauta nepalaiko.Bus nauji rinkimai dar siemet!Simonyte konservatoriai eikit lauk!

!

! portretas
Skaitykit Respublikoj straipsni apie zygi i Vilniu.Ir pasirasykit pries Stambulo konvencija .Nemiegokit tautieciai Lietuva bunda Simonyte ir jos chebra pasijuto karaliais.Skaitykit respublikos internetinej svetainej.

skaitytoja

skaitytoja portretas
Replikos:Rusija nepaskiepinta savo vakcina ,o JAV ,Britanija Paskiepintos?Antra " as dirbu su bendruomene , kuria gerai pazystu", ka kiti sako man nesvarbu-kaip ir Raskevicius ginti atejo savo grupes interesu. Aisbergo virsuneje .Kad tik po 4 metu kiti issirinkt gales kitus.O kokie zodziai priesaikoje nuskambejopries fraze"tepadeda man Dievas"?...,TARNAUTI (ne valdyti)lietuvos zmonems ir valstybei.Kas atsitinka ,kai sulauzoma Priesaika?

To KLP

To KLP portretas
Apsivėmeu...

Sr

Sr portretas
Ir isirinksim

Jonis

Jonis portretas
Lenkai prieš keturis dešimtmečius savo nevykusius vadovus susodino į točkes {karučius} ir išvežė į šiukšlyną. Mes vešime už keturių metų. Esam kantrūs ar neryžtingi? ] ]

to LIII

to LIII portretas
nezombink-jokio susitaikymo nebus

Cha cha

Cha cha portretas
Galit buti tautos isvaryti is seimo panele tautai nepatinka jusu nesugebejimas valdyti krasta ir rupestis istvirkeliais.Tauta didele jusu mazuma ponele koservatore .Zygis i Vilniu jau rengiamas Klaipeda ir Zemaitija bunda Kaunas eina kartu.Kunigas Vaineikis pasake tiesa prabils kunigai visose bazniciose Tauta pasiruosuso kovai .

Valstybės naikinimo požymiai

Valstybės naikinimo požymiai portretas
Tiek daug melo, demagogijos , susireikšminimo. Visų pirma... "partija, kuri mane delegavo' - ši frazė atspindi melą. Reiktų sakyti:" Partija, kuri mane finansavo" ir liepė tapus premjere visomis išgalėmis trukdyti dirbti Prezidentui, kurstyti nesantaiką su valstybėmis kaimynėmis.

LIII

LIII portretas
Aš gerbiu premjerę už tiesų ir teisingą pasakymą. Per daug jau visi buvo įpratę prie melo. Tiesa pasirodo daugeliui nemaloni. Teks susitaikyt. Laikykitės, premjere.

Pil.

Pil. portretas
Šitie rinkimai 2020 metais, turėjo būti skaitomi neįvykusiais ,nes buvo karantinas, dauguma žmonių nėjo balsuoti , balsavo mažiau kaip puse ,48% tiktai šalies piliečių.Turejo būti pakartotinį arba turejo likti buvusi valdžia , kuriai įgaliojimus turejo pratęsti ,tol kol karantinas baigsis.Manau ir laikau rinkimus neįvykusiais o seimo narius buvusius , pakeitė( galima sakyti ) perėmė valdžią neteisėtai, tie kurie pasiskelbė laimėja rinkimus .

Vilnius Lietuva

Vilnius Lietuva portretas
ŠIMONYTĖ -AŠ TAVE NIEKINU - tu putino portenka kai ir visa tavo konservatorius banda

Feldhausen

Feldhausen portretas
Aš -asilas- prisipažystu-balsavau už Šimonytė ir konservatorius. O pasirodo šitie išsigimėliai nori politizuoti Lietuvą? Šimonytei netinka lietuviškas raidyną.O- jį įves LENKIŠKĄ teistumą o vietoje rusiškos dvivaldystė ŠIMONYTĖS NURODYMU visi lietuviai privalės kalbėti LENKOŠKAI

Aš rinkau

Aš rinkau portretas
O tiems nepatenkintiems jokia valdžia nepatinka. Visos blogos, nes patys savo gyvenimo nemoka susitvarkyt.

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
O panele ruosiasi iki 2024 metu isbuti "valdzioje"? :DDD

kaunietė

kaunietė portretas
Nebalsavau nei už Šimonytę , nei už konservatorius. Tad neįžeidinėkit kauniečių. Kas už juos balsavot, džiaukitės, laukit 2004m. arba.... KOL DAR LAIKAS .BALTARUSIJOS ..................

Čia mano valdžia

Čia mano valdžia portretas
Nieko jie neišsirinks. Todėl, kad tokių mažuma. O mažuma ir išsirinks mažumą. Ir vėl bus nepatenkinti. O man patinka ši valdžia.

mhm

mhm portretas
Įdomu, ar lažybų kontorose nėra statymų dėl dabartinio seimo išsilaikymo iki kitų rinkimų?

Danutė

Danutė portretas
Puikus pasisakymas, gerb. Premjere. Taip ir toliau - šviesiai ir tiesiai.

Man nepatinka

Man nepatinka portretas
Juk pati žinai kad tik naivuoliai tiki rinkimais, kaip ir corona, juk žinai kad yra sudėlioti scenarijai visiems atvejams. Vienintelis varijantas- apsoliutus tautos boikotas, bet to niekada nebus, nes tautai jau išplauti smegenys.

Drąsus

Drąsus portretas
Drąsus pareiškimas. O kas sakė, kad jie išliks iki 2024? :) Ir iš viso-ar kas dar eis balsuoti? Juk Seimas turėtų dirbti šaliai, bet savo grupei.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys  portretas
Paklausk kam patinka šita valdžia.tik kgb palikuoniams.

joo

joo portretas
Cinikų ir bevalių vyriausybė

minde

minde portretas
vaiuok i vln klaipeda kojas buciuot ir nepamirsk berete suzsidet nupuseli/

Anonimas

Anonimas portretas
Labai gaila,kad Korumptuotu Koncervatoriu valdzia reikes kesti 4 metus. Per ta laika daug zalos bus padaryta Lietuvai.

Kur tiesa

Kur tiesa portretas
P.Šimonytė dalyvaudama prezidento rinkimuose,ėjo kaip "nepriklausoma",suprask politiškai neangažuota kandidatė.Dar daugiau,žegnojosi nesaistoma jokių įsipareigojimų tai partijai(TS-KP),kuri ją remia,suprask,laisvai pasirinkdama ką remri ir kandidatei apie tai nežinant.Tada,tai klausant,buvo sunku patikėti tuo,ką girdi,bet nemaža dalis vistik patikėjo.Šiandien girdim apie gerai pažystamą "tą bendruomenę",ilgalaikius ir susiformavusius santykius bei nuomonių ir supratimų vienybę.Gražu ir labai panašu į tiesą.Tik natūraliai kyla klausimas:kada P.Ingrida sakė tiesą?Kada įvyko šventasis virsmas?Ir ar tai nėra netiesos sakymo patologija,aktyvia forma pasireiškianti tam tikromis politinės konjuktūros aplinkybėmis?

tikrai

tikrai portretas
tuos slikstynes seimo narius lauk vyti nereikia laukti nei dvidesimt ketvirtu metu ale taip susirinkti visiems iskripeliams i kruva vemt vercia nuo tokio seimo

Klp

Klp portretas
Užuojauta jums p. besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja (sovietiniai kolonistai, kolaborantai, Karbauskio žalios vištos spaudytojai bei kitos Lietuvos atmatos ir atmatėlės). Jūsų kvailumas beribis. Ar jūs susiriesdami keiksitės, ar jūs taškydamiesi nuodingom seilėm koliositės, niekas jums nepadės

>>>joo \\\\\\../////

>>>joo  \\\\\\..///// portretas
Toks tokį palaiko.

taip manantis

taip manantis portretas
Pirmiausia pastaba REDAKCIJAI. Kodėl žurnalisto klausimų neatskyrėte kitu šriftu (nors kursyvu)? Toliau. Visi kalba apie Stambulo konvenciją ir kaip suprantu kiekvienas kaip jam reikia ją supranta. Tai pagaliau susėdę išsiaiškinkit ką kiekvienas jos žodis reiškia ir ko ir jo galima tikėtis. Partnerystės įstatymas tiems kur vyras su moterimi gyvena susimetę (susidėję)- reikalingas, o "kitokiems sutuoktiniams ar kaip pavadinsi" yra ūkinės veiklos sutartis. Ir viso gero

Čiubaka

Čiubaka portretas
Šiti išrinkti dirbti tautai, o jei nenori/nesugeba lai nešdinasi iš kur atėję

pensininkas

pensininkas portretas
Musu gerbiamas prezidentas yra kares pakraipos,obeto dar ir skolingas Karbauskiui uz prezidento kede.

Anonimas

Anonimas portretas
juk kaunieciu megstamiausia partija koncervai ir mylimiausia premjere

Joo

Joo portretas
niekas nežinojo ir nesitikėjo, kad šimonytė ir konservai taip aršiai rems LGTB

KLAUSIMAS...

KLAUSIMAS... portretas
O kodėl Lietuvos piliečiai tą betvarkę ir seimo visišką nekompetitingumą turi kentėti keturis metus? Iki pilno Lietuvos ekonominio ir politinio kracho?

Lietuva

Lietuva portretas
Tai ne tik gėjai, lesbietės,transvestitai ir kiti,kurie reikalauja kažkokio nesupeanramo, išskirtinio dėmesio. Kažkas tašė, kad Šimonytė ne mazgotė ir nevykdo niekieno zadanijų. Ją supantys vyriausybės nariai sako ką kita. Aš asmeniškai nerinkau konservatorių ir liberalų.

>>>chi-juokas \\\\\.../////

>>>chi-juokas   \\\\\...///// portretas
'mergaitė' ???,abejoju.Pagal balsą tai NE.O kitur nerodo.

zemaite

zemaite portretas
Psevalskio kumele,ar tikrai galvoji kad isbusi iki2024,man atrodo pabaiga jau matosi

manau,

manau, portretas
tikrai išsirinksime ,jei tik bus sąžiningi rinkimai ir anūkėlis nelakstys po Kauno savivaldybę su išsipūtusia kuprine.Pagaliau ,gal nebus ir krabo ,nes tikiu protingi kauniečiai suprato kam patikėjo valdyti Kauną . Nebus krabo Kauno meru ,gal daugiau ir konservai nelaimės rinkimų .

chi - juokas

chi - juokas portretas
Drąsi "mergaitė" - tikisi išbūti kėdėje iki kadencijos pabaigos - rodo moterišką mąstyseną

Lo

Lo portretas
Tai parazitu valdžia

CHA

CHA portretas
Negi ji galvoja isbuti valdzioje iki 2024 metu?

K

K portretas
Konservai tai paskutinė jūsų pasirodimas politikoil ypaš ministam vietos nebus

Bijau šį.onytės OI OI

Bijau šį.onytės OI OI portretas
ŠIMONYTĖ, ar tu tikrai, kad išnaikinsi lietuvių tautą? Žiūrėk kad tautą tau nepateiktų saskaitų

Taigi

Taigi portretas
Dabar jau žinosim ko neišrinkt.

to sos

to sos portretas
nenaudok pseudomokslinio termino ”heterus”.yra terminas NORMALŪS

Nausėdas

Nausėdas portretas
O aš dar už ją balsavau. Gėriau jau už Tamoševskį. būčiau balsavęs. Šita šimonytė matytomai nori gauti KVYSLINGO ŠLOVĘ. Jinai ją gaus

Vvytautasvytas

Vvytautasvytas portretas
Už tokius žodžius nepagarbą rinkėjams,į marmūzę ir vuon iš barščiū ,!,!!

SOS

SOS portretas
Google įveskite "gėjų manifestas" ir pamatysite ką apie mus, hetero jie kalba. nepatiks jums ta tiesa! Ačiū už tai naujai valdžiai, kurie atėjo griauti Valstybės pamatus

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių