Quantcast

Paskelbtas kandidatų į ministrus sąrašas: G. Landsbergis teikiamas užsienio reikalų ministru

Grįžti į straipsnį

nuomonė

nuomonė portretas
spektaklis tęsiasi. Valstybę valdo tie patys komunistai ir jų palikuonys.

Istorijos spiralė

Istorijos spiralė portretas
Šaukštams: gal tokia geriau, nei marginalinė, žirinovskinės ideologijos puoselėtoja?

Šaukštai po pietų

Šaukštai po pietų portretas
Pamažu vyriausybė tampa vaginaline... Gal taip ir geriau?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Kandidatė į VRM buvo sulaikyta policijos pareigūnų ....nes girta vairavo automobilį :)))) Moralinis plintusas :)

idomu

idomu portretas
Vienos kandidatės CV- baigė gimnaziją, studijavo Riomerio unvrt. mokamoje grupėje ir net buvo advokato padėjėja , dar viena kandidatė pričiupta girta vairuojant automobilį ir taip toliau. Tai vyriausybė ar pasilinksminimo naktinis klubas su žolyte?

nuopolis degradacija

nuopolis degradacija portretas
tragikomedijos cirkai tęsiasi . teisingumo ministrė - tik advokatės padėjėja iš policijos mokyklos akademijos ?! su tatuiruotėmis ?! kas vyksta - CCCP komunistinė propaganda, dresūra puiki - svarbiausiai politinis nuolankumas, partiškumas, o autoritetas, profesionalumas, garbingumas tik caro laikų atgyvenos ? medikė buvo paskirta vadovauti valstybės karo reikalams, demagogas paskirtas vadovauti žemės ūkiui net nedirbęs žemės, dabar kultūrai turbūt irgi nežinomybė,

Ka gero Lietuvai gali duoti anukas ?????

Ka gero Lietuvai gali duoti anukas ????? portretas
Ka gero Lietuvai gali duoti sis svetimtautis ?Landsbegams reikejo emigruoti i Izraeli ir ten reikstis politikoje.Anukas jei neklistu juk gydesi psihiatrinej jo perkreiptas veidas kokia jo psihine sveikatos bukle yra dabar ?Kazkokia neapikanta is jo sklinda opozicijos lyderiu netapo matyt yra lyderystes trukumas ir dabar kaip seselis vaiksto salia Simonytes.Ar jis gali uzimti ministro posta ar vel yra senio landsbergo proteze ?Nauseda gal bijos pasakyti seniui landsbergui kad nepradetu pulti konservatoriu ziniasklaida.Gal tauta atejusi prie prezidenturos ir seimo sugebetu pasakyti ne anukui .Kas suorganizuos mitinga salin dinastija ir anuko protegavima?

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Kas pylė visą purvą ant konservatorių per kolchoznikų sukurptą "Neliečiamųjų" laikraštį, padugne tu!!! Bet žmonės yra protingi ir atsirinko, kur yra tiesa, o kur melas, ir laimėjo Seimo rinkimus tie, kurie ir turėjo laimėti!!!

Kad

Kad portretas
Nesvarbu kokia pavarde vadovaus URM ar gynybos munisterijai kursas aiškus ir nekeičiamas. O štai Bilotaite VRM tai kozeris kozerinis:)

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> loreta. Reikėtų dirbti valstybės bei piliečių gerovei, o ne kažkieno pykčiui, nors individams turintiems intelekto koeficientą IQ 20 ir sugebantiems trijų žodžių sakinyje padaryti beveik dešimt gramatinių klaidų tinka analogiško intelekto ministrai ar valstybės vadovai.

loreta

loreta portretas
vysu kairiuju pykciui

Anonimas

Anonimas portretas
Šiaip tai G.Landsbergis pagal išvaizdą,politologinį išsilavinimą,ir neblogą charakterį tiktų dirbti užsienio reikalų ministru.Svarbu mokėti kalbas,o patirtis atsiras bedirbant.

pensininkė

pensininkė portretas
manau kad kapstysis ne smėlio dėžėje o purvyne prie ko prieisime su tokiais kandidatais iš žodžių puola rusai gali būti ir ne tik žodžiai ir ne tik rusai ir ką privadovaus senmergėlės

to kauniete

to kauniete portretas
nepavydek jiems! gal nezinai kad arabai jau gimsta su aukstuoju isilavinimu

Kaunietė Marija

Kaunietė Marija portretas
manau : gėda p.Šimonytei surinkus smėlio dėžės lygio žmones į ministrus .Jie neturi jokios patirties tose srityse ,o Armonaitė iš viso ar kur nors dirbusi ?,nei kompetencijos ir turbūt su proteliu ne visai gerai . Sakykite ,ar sveiko proto žmogus sutiktų būti ministru ,jei tik jo vienas privalumas - jaunystė ? Sakoma, blogai kai vadovauja durnius ,bet dar blogiau kai tas durnius su iniciatyva,reikės kelių kadencijų nesąmones taisyti. Negi prezidentas nusileis iki tokių smėlio dėžės ministrų ?

Buvo usispyre durneliai

Buvo usispyre durneliai portretas
o dabar atejo valdomos virvutėm šašlavos.Kokybės ir profesionalumo ženklas ne mums! Valdys ne specialistai o beveidžiai politikai-vidutiniokai

antilandsbergistas

antilandsbergistas portretas
Sita landsbergistu sutve panasi i 1940 m.Smetonos saika- jei ka,perbrisim Liepona,ir bus gerai...kose srebsim pasilikusieji.

Keistai atrodo

Keistai atrodo portretas
Krasto apsaugos ministras, A. Anusauskas, nerandam , kokiom uzsienio kalbom kalba? Kiekvienas ministras tuo paciu parodo Lietuvos lygi. Pvz. ministras kalbantis anglu , pransuzu , vokeciu kalbomis , tai atvyke ministrai is EU ar kitur , nustebs lietuviu issilavinimu ir visi darbai ir projektai eis kaip reikiant. Ir keliai nebebus lopai ant lopu , nes juos ties daug pigiau vakarieciai. O jei ministras kalba tik rusu kalba, tai ir lygis atatinkamas . Visai Lietuvai uz lango labai panasu i sovietmeti . Vienodi flaneliniai triusikai , tesmenys ir uodegos. O auto tik pas vadus.

Vieninteliam buduliui

Vieninteliam  buduliui  portretas
bijančiam policijos . Kol Vyriausybei vadovavo Skvernelis , o seimo dauguma buvo " valstiečiai " , TEISIAMŲ partijų žvaigždžių koalicijoje nebuvo . Taigi , tylėkite padugnės .

Anonimas

Anonimas portretas
Siaubas!!! Kritikavo buvusius, o patys dabar lipa ant grėblio, baisu....

buduliams

buduliams portretas
kaip visos šiukšlės išlindo iš mėšlyno.Jaučiat,kad ateina galas bukiausiai valdžiai.Jau blogiau negali būti kaip buvo prie mento.Per 4 metus pakeista 10 idiotų ministrų,dar kelių nespėta,nes nenorėjo suardyti koalicijos

nerimauti

nerimauti  portretas
nėra pagrindo. Senelis padės.

perskaitai

perskaitai portretas
šitą sąrašą ir jautiesi kaip šlapiu skuduru per snukį gavęs ............ na, bet reikės dar pasikonsultuot su prezidento patarėjais

Dalius. Kojinių uostytojas.

Dalius. Kojinių uostytojas. portretas
Stebiuosi,kas pasiūlė anūką į ministrus nes anūkas tinkamas dirbti tik kojinių skalbykloje.

Totalus košmaras )

Totalus košmaras )  portretas
Panašu mūsų laukia su tokiais kandidatais į ministrus :) Tik mane dar labiau jaudina " naujas partijų skaidrumo standartas " - teisiamos už korupciją partijos pirmininkė tampa seimo pirmininke ir tą pačią dieną į pavaduotojus pasiūlo kitą teisiamos partijos kandidatą - Gabšį ? Jūs rimtai ? Kuo Darbo partija nusipelnė tokios Čmilytės pagarbos ir skubos ? Pagaliau darbiečiai galėtų likti ir be pavaduotojo dėl mizerno mandatų skaičiaus . Cirkas ši valdanti dauguma , kuri labai tinka konservatoriams . Fui....

gandragalviams

gandragalviams portretas
šunys loja-karavanas eina

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Rusiškų trąšų stumdytojo mentalitetas nepramušė tikrai. :)

Skaitytojui , vai vai

Skaitytojui , vai vai  portretas
Aš jums ir cituoju iš jūsų mylimo Delfio :) Menkystos mentalitas vi tik pramušė ? :)))

Anonimas

Anonimas portretas
O jus isivaizduojate koks bus bardakas Lietuvoje po menesio. Ziuriu ir sirdis dziaugiasi. Negali spuoguoti pyderai, lezbes su pasvinkusiais liberastais VALDYTI VALSTYBES. Jie neistrauks tu 4 metu. Kentesit baudziauninkai nuo savo mylimu isgamu.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Tuo patologiniu melagiu, kaip apie Karbauskį pasakė Džiugelis kažkada, aš netikiu nė vienu žodžiu!!! Jūs paskaitykite DELFI, kur yra visa oficiali informacija, ir pamatysite, kaip buvo ištikrųjų.

Skaitytojui ,kurio žodžio nesuprantate ? Intrigantai cinikai

Skaitytojui ,kurio žodžio nesuprantate ? Intrigantai cinikai portretas
Panašų spektaklį mes jau matėme praėjusį penktadienį. Ir šiandien, kai ji (V. Čmilytė – Nielsen) atėjo į mūsų frakciją ir mes paklausėme jos, ar mums yra prasmė kelti kitą kandidatą, ir ji pasakė, kad taip. Mes frakcijoje labai greitai apsisprendėme. Ir čia užtruko kelias minutes, mes sugrįžome, ir aš prieinu salėje prie jos, pasakau pavardę, ir mes matom, kad teikiamas visai ne mūsų pasiūlytas kandidatas. Seimo pirmininkė nežinojo mūsų kandidato pavardės, ir įrašyta kitas kandidatas. Tai kam čia reikėjo viso to spektaklio? Mus tiesiog laiko kvailiais“, - sakė R. Karbauskis.

įdomu

įdomu portretas
Man patiko teisingumo ministres kandidatura. Jokio vadovaujancio darbo patirties neturi, baigusi tik bakalauro studijas, dirbo advokato padejeja su verslo liudijimu. Kokia ministerija turi priisiimto tokia ministre kuri neturi jokios darbo patirties su istatymu kurimu, juk tai labai svarbi ministerija. Pasirodo,kad jokios patirties ir nereikia, baigei bakalaura, padirbejai vos metus advokato padejeje ir eini i politika ir tamti teisingumo ministre. As ne per aukstai soka si moteris, ar nebus kaip per skvernelio vyriausybes laika turejo iseiti is darbo nepatyrusi ministre. Ka mano kiti del sios ministres paskyrimo.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
O jūs pasigooglinkite DELFI!

O varge )))) Skaitytojau

O varge )))) Skaitytojau  portretas
Pasigooglinkite VIEŠĄ info . Karbauskis Jarutis seimas ....Man stebint tokią seimo pirmininkės liberalios Čmilytės veiksmų eigą , likau prie nuomonės - ši seimo dauguma nesiruošė VISI KARTU dirbti vardan tos ...O pirmininkė liberali Čmilytė arba intrigantė ar marionetė ir pradėjo darbą seime nuo kiršinimo ir rietenų . Be pagarbos liberaliai seimo pirmininkei Čmilytei ir liberalų partijos pirmininkei .

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Valstiečiai, cituoju, "buvo pasiryžę teikti" Jaručio kandidatūrą! Bet ar pateikė??? NE!!!

Mm

Mm portretas
Apsišyk galvą

Anonimas

Anonimas portretas
SKELTANAGIU PAKALIKAI DAR NEATSIBODO RASINETI NESAMONES O GAL PASIILGOT ZIRINOVSKIO SNUKIU.

Anonimas

Anonimas portretas
komjaunuolis bus keiciamas kgb ipedinio

Na baikite Skaitytojau kvailinti :)

Na baikite Skaitytojau kvailinti :)  portretas
" valstiečiai " sutiko pakeisti kandidatą ir Čmilytė buvo frakcijoje , Karbauskis priėjęs jau seimo salėje prie Čmilytės PASAKĖ - pateikė Jarutį , tik Čmilytė pasiūlė Sabatauską . Intrigantė ? Marionetė ? Kam reikėjo to cirko : " valstiečiai " pateikė kandidatą , bet paaiškėja ne tą , pakeitė kitu tik šio iš vis liberali Čmilytė neteikė balsavimui , o pasirinko socdemą Sabatauską . Kaip ir nieko tokio tokiai partijai , kurioje gali susitarti dėl eilės sąraše į seimą , Pranckietis :) Manau jei gali dėl Pranckiečio , kodėl negali dėl Mazuronio , Sabatausko ? Sutartinė partija ? Be pagarbos Čmilytei seimo pirmininkei ir liberalių partijos pirmininkei .

Neprietelis

Neprietelis portretas
Senasis kuprius savo ambicijas toliau tenkina.Prastūmė anūkėlį į ministerius, po to pandys ir Przidentu padaryt. Ir toliau jis mus stumia į Rusijos glėbį , klykdamas kad rusi puola. Matyt nori, kad tikrai jau pultų.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Valstiečiai KETINO pateikti Jaručio kandidatūrą, bet NEPATEIKĖ!!!

O varge , kokie bliūdai Skaitytojau

O varge , kokie bliūdai Skaitytojau  portretas
Seimo pirmininkė liberali Čmilytė NETEIKĖ Jaručio , o pateikė socdemą Sabatauską . Nesuvokiate skirtumo ? Su socdemais kartu buvo opozicijoje , matyt labiau norėjo ? Aš ir rašau , Čmilytė pasirodė kaip intrigantė , nes antra pagal mandatų skaičių seime partija liko be atstovo . Ar čia tokia " nauja , aukštesnė , patikimesnio seimo kultūra " ? Man kaip rinkėjui , ne . Pirmas posėdis ir iš karti kiršinimas ir intrigos . Nors ko norėti iš tokios partijos pirmininkės . Be pagarbos liberaliai seimo pirmininkei Čmilytei , kuria nerūpi konstruktyvus seimo darbas .

Jokubas Partizanavikiauskas (gym. 1892 m.)

Jokubas Partizanavikiauskas (gym. 1892 m.) portretas
Vyrai už Litwa! Dabar tai ciupsim maskolius uz ragu. Atgausim tos arklius kur raudonieji issivare 1945 m.! Istorijos nesuklastosi!

geriausias ministras

geriausias ministras portretas
buvo Linkevičius.

Napoleonas

Napoleonas portretas
duokit internetą ir mūsų durnyną.Kodėl tokia diskriminacija.Mes irgi norim išreikšti savo nuomonęKodėl kolegos gali,o mes ne.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Na tai būtų dabar patvirtintas Seimo vicepirmininku valstietis Jarutis! Tai kas čia dabar durniaus vietoj liko???

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Anonimui - aš dirbu už vokiškas Trečiojo Reicho laikų markes. :)

Skaitytojui

Skaitytojui  portretas
Veidmainiai tie konserliberalūs ! Pagal Čmilytės pageidavimą pasiūlė kitą kandidatą - Jarutį !!!! Kodėl liberali Čmilytė neteikė balsavimui ? Nes reikėjo kiršinti seimą ir rinkėjus ? Intrigantė arba marionetė , galite pasirinkti . Be pagarbos liberaliai seimo pirmininkei Čmilytei ir be pagarbos kaip partijos pirmininkei , nes sąraše į seimą 3 Nr įrašė buvusį " valstietį " , buvusį seimo pirmininką suliberalėjusį Pranskietį . Nėra politinės moralės , lieka nepagarba ir cinizmas .

irute

irute portretas
Agnyte,tai kaip ta tavo praeitis kai emiratuose sokai striptiza,gal dabar galesi pasokt policininkams

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Kodėl jūs teigiate, kad Čmilytė sukėlė chaosą ir kiršinimą??? Juk sakė, kad valstiečiai teiktų tokį kandidatą į Seimo vicepirmininkus, kurį patvirtintų dauguma! Ne, mes teiksime tą patį! Tai kur čia kiršinimas??? Ar reikia apsimesti durniais, kad to nesuprasti??? Kad po to kaltinti intrigomis??? Cinikai tie kolchoznikai!!!

teisingai pasake skvernelis. ..su tokia prietranku komanda

teisingai pasake  skvernelis. ..su tokia  prietranku komanda portretas
plaukt niekur negalima , net sikt y viena sikinyka baisu eit..... si komanda tinkama tik ir tik ... nausedos LGBTQ ,,geroves ,,,valstybeje kurimuj......ir daugiau absoliuciai niekam....

chm...

chm... portretas
Pasikartosiu: Jei broileriuks bus UkrainosReikaluMinistru, tai esu įsitikinęs, kad rusijos puolimo paranoja pereis į dar blogesni lygi ir jei ne RF, tai mes užpulsime rusija, kad "patriarchas,nerinktasis prezidentas ir nekarūnuotasis imperatorius" galėtu ramiai atgulti į valdovu rūmų mauzoliejų

Anonimas

Anonimas portretas
SKAITYTOJAS rublius uzdirbineja .

O varge , Skaitytojau ,

O varge , Skaitytojau ,  portretas
Aš negerbiu seimo pirmininkės liberalios Čmilytės , nes ....argumentavau :) Kaip moteris ji man simpatiška ir džiugu dėl jos pasiekimų prie lentos !!!! Viskas !!! Negi net to nesuvokiate ? Košmaras kokie rinko į seimą ....

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
NACIJAI, sovietinės liaudies jau seniai nebėra!!!

tam

tam portretas
> jo. Beretnyke, kokio laipsnio kgb karininkas Čmil? Šachmatais žaidė su dukryte :)))

Nesinervuokit

Nesinervuokit portretas
Kaip tare,taip ir padare.Norejo patekti i seima pateko,o dabar vel patys save renka.Bet cia nieko jau nepadarysim.Svarbiausiai,kad dirbtu darba liaudziai,sali stiprintu,o ne gasdintu su ligom,karu ir visokiom pramanytom nesamonem,kur demesi zmoniu nukreipia nuo seimo darbo.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Tai JŪSŲ kultūra žema, nes negerbiat moters, kuri pasiekė tokias aukštumas, kas jums visiškai neįmanoma!!!

jo

jo portretas
visų šalių vatnikai vienikytės

Anonimas

Anonimas portretas
Iš visų man "geriausia" kandidatė į Vidaus reikalų ministres -AMŽINA SUŽADĖTINĖ AGNYTĖ.

kas keiket

kas keiket portretas
VERYGA ,dabar laimingi ,"super ministras",taip jums avinams ir reikia

Anonimui

Anonimui  portretas
Čempiono pasiekimai visai nerodo kultūros lygį :) O štai tamsta panašu nesuvokiate skirtumo tarp rinkėjo , kuris renka seimo narį , o ne " geriausią šachmatistą " :) Gal kokią knygą paskaitytumėte ar pasidomėtumėte kaip valdoma valstybė :))) Dėl aukštesnės kultūros ir bendro suvokimo :))) Lieku prie savo nuomonės ir argumentų , man seimo pirmininko SIEKIS turėtų būti sklandus , konstruktyvus seimo darbas . Laisvalaikiu tegul žaidžia ką nori ir vadinasi kokiais nori titulais , todėl be pagarbos seimo pirmininkei liberaliai Čmilytei . Sukeltas chaosas, kiršinimas ir panašu taip gyvensime 4 metus . Norėčiau tikėti - ši valdanti dauguma su seimo pirmininke bus išprašyti anksčiau .

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kada anulelis skelbs kara rusijai.?

tai

tai portretas
TEISINGUMO ministrė :)))) Oi negaliu, gyvenimo pasiekimai: buvo mokyklos aktyvistė, baigė mokamas studijas, dirbo advokato padėjėja :)))) Oi negaliu, na tie vagys "krivoi" , "gena" ar "broileris" viskas aišku, bet kas čia per vištos? Dar tokia manekenė bilobaitė :))) Įdomus spektaklis, dar įdomiau, kokia bus Prezidento reakcija.

Anonimas

Anonimas portretas
Ne kiekvieno protui pasiekti Europos šachmatų čempionato čempionės laurus, žemos kultūros atstove!!!

Kaunietei iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai

Kaunietei  iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai portretas
šiuolaikinė raudonkepuraitė

to kur Tapinas?

to kur Tapinas? portretas
Tai ko laukiate tamsta? Aš vis galvoju, negi avių bandą išjudinti tik Tapinas gali? O normalių žmonių neatsiranda? Į valdžią sulindo 75-iems metams save įsislaptinę, teisiamų partijų atstovai, ir visi dabar tik "oi oi ai ai kas dabar bus" paaikčioti tesugeba?

ttt

ttt portretas
Pagaliau V.Landsbergis turės galimybę įgyvendinti savo tikslus, G.Landsbergiui tapus užsienio reikalų ministru, iš rusų išsireikalaus kontribuciją, uždarys Astravo AE, pasodins į kalėjimą visus sausio 13 nusikaltėlius, nutrauks santykius su rusais, galės visais varpais ir visur skanduoti "rusai puola" ir t.t.

Skaitytojui

Skaitytojui  portretas
o man dzin kas ta Čmilytė prie šachmatų lentos :) Man , rinkėjui , šachmatininkės praeitis nedomina . Įdomiau tėvelio praeitis būtų :) Ponia seimo pirmininkė ir jos PAREIGA būtų norėti konstruktyvaus VISO seimo darbo ! Seimą rinko Lietuvos žmonės , kuriuos seimūnai atstovauja , o ne kažkokias partines - asmenines nuoskaudas lieja ....O ką padarė seimo pirmininkė dėl pavaduotojų ? Intrigantė ar marionetė ? Be pagarbos Čmilytei . Socdemai man taip pat veidmainiai .

.......

....... portretas
Amen ,daugiau ner zodziu

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
baikit subinlaižiau konservatoriams ir kitiems kgb palikuoniams

Ni

Ni portretas
Nu, Lietuvėle, krisim gilyn į duobę su tokiais galingais ministrais.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Čmilytė yra Europos šachmatų čempionato čempionė ir Pasaulio šachmatų čempionato prizininkė, taip kad visa galva už tave aukštesnė, nepraustaburni tu!!!

Skaitytojui

Skaitytojui  portretas
Žinoma nedraudžiama nebalsuoti . Labai norėjau , kad " valstiečiai " nebalsuotų už liberalią Čmilytę , nes teismai dėl " mgboltico meilės " dar nesibaigė ir man patiko , kad praėjusią kadenciją " valstiečiai " nenorėjo jų į koaliciją . Logiška . Tik konservatoriai negalėjo be jų , negali ir dabar . Bjauru . " Valstiečius " supratau ir gerbiu ir tada ir dabar , manau balsavo dėl BENDRO DARBO LIETUVAI , be rietenų , be kiršinimo . Galima nepritarti tam tikriems sprendimams , bet virsti į piktybiškus , tokius kokia buvo opozicija , manau " valstiečiai " nenorėjo . O ką padaro liberalė seimo pirmininkė ? Intrigantų pamokėlės padoriems ? Fui...Čmilyte , be pagarbos šiai daugumai .

Inžinierius

Inžinierius portretas
Visi ministrai su "blatnu" išsilavinimu. Tikras išsilavinimas tik inžinerija, o kiti antra, trečia rūšis. Politinis, ekonominis išsilavinimas - tai žmonių mulkinimo ir maustymo specai.

Anušauskas

Anušauskas portretas
Galėtų su anūke pagal amžių vaiką auginanti, o broileris iš viso nieko nenutuokia apie užsienio politiką tai tokie ir ministrai GĖDA

GAL AVYS ATSIBUS

GAL AVYS ATSIBUS portretas
KAIP KAD TAPINAS SAKĖ ,MOKYTOJAI TURI TEISĘ STREIKUOTI IR REIKALAUTI TAI KAS JIEMS PRIKLAUSO. TAIP ,KAD TAUTA TURĖS TEISĘ IR GALIMYBĘ IŠREIKŠTI SAVO NUOMONĘ DĖL JŲ DARBO P R I E S E I M O .

Mano nuomone ,

Mano nuomone , portretas
tik norintys pasityčioti iš rinkėjų gali " teisingumui " siūlyti Dobrovolska ...Gal galite argumentuoti kuo ši " laisva " ponia nusipelnė ministro kėdės ? Kokią VADOVAVIMO , nors uabui patirtį turi ? :)))) Galiu " prasieiti " per visus kandidatus ir jei bus patvirtinti , manau 4 metus bus eilinis politinis chaosas ir kentės eiliniai žmonės ... NĖRA NEI VIENO kandidato GERESNIO . Anušauskas iš vis ne " karys " , o jau kalbos ....:) Tokia mano nuomonė .

Nuomonė

Nuomonė portretas
Štai kaip būna, kai rinkimus laimi grupė draugų. Klasika.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
O kodėl tuometinė opozicija turėjo balsuoti už kai kuriuos apgailėtinus valstiečių pasiūlymus??? Nebalsuoti nedraudžiama!!!

Sorosas

Sorosas portretas
Ko nepatenkinti, baudžiauninkai?

:)))))

:))))) portretas
Konservatoriai ir liberalai kritikavo , nebalsavo , ištraukinėjo korteles posėdžių metu , viskas buvo negerai ir , valdžia rankose , bet ...NĖRA geresnių nei buvę " valstiečių " ?:) NEI VIENO !!!! Rašiau , argumentavau .

Anonimas

Anonimas portretas
Kas trukdė dirbti 4 metus valstiečiams??? Demagoge tu!!!

Politologui

Politologui portretas
Kiek klasių baigei, kad šitiek gramatinių klaidų pridarei? Bet kuris antrokas ištaisys tamstos klaidas.

Cha cha keisk pagaliau dilerį )

Cha cha keisk pagaliau dilerį )  portretas
visai vaizdas išplaukė :) Tavo minimų ir neturėjo būti , tik kur GERESNI ? 4 metus opozicija kritikavo dėl vyriausybės ministrų " profesionalumo " ir ? Atėjo į valdžią " šventi neliečiami ir laisvieji " ir vėl " kiekviena melžėja gali valdyti valstybę , ministeriją " ? Kas pasikeitė ? Ar pagaliau atsiskleidė buvusių opozicinių veidmainystė ir melas ? Akivaizdu , bent man , opoziciniai konservatoriai ir liberalieji sąmoningai visą buvusią kadenciją KIRŠINO žmones ir TRUKDĖ " valstiečiams " dirbti tiems patiems žmonėms . Elementariai akivaizdu ir keisk dilerį :)

Algis

Algis portretas
Puikus pasirinkimas! Gabrielius Landsbergis ypac tinka sitam postui.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Jėzau, Jėzau, kas dabar bus? Sprendžiant iš komentarų, sąraše nėra nei vieno kandidato iš Kremliaus šunaujos (sovietinių kolonistų, kolaborantų, Karbauskio žalios vištos spaudytojų bei kitų Lietuvos atmatų ir atmatėlių) ar jiems tinkančio. Ateina svieto pabaiga: bus daug skausmo bei ašarų ir kris žmonės kaip musės (iš Biblijos).

Kebabas

Kebabas portretas
Ir? Laukiu, laukiu, laukiu! Dabar, kad puls pasirinkimą taršyti Valatka, Jakilaitis, Tapinas, Miliūtė, kad pradės krykšti senas ir nekorumpuotas klounas Mackevičius? Ir? Ramu, tylu Lietuvoje...Jokio garselio-o-o!:)

Politologas

Politologas portretas
Mieli zmones, bukit geri palaikykit Gabrieliu suteikite,jam sita posta ,ir paprasykite kad jis testu darba budamas RUSIJOJ ir labai labai gerintu santykius su kaimynais Baltarusija Rusija tiesioginiais vizitais pas ju vadovus Lukasenka ir Putina....jis turi pasistenkti kad sntykiai su kaimynais butu geri....sekmes Gabrieliukui o jai ka pades senelis jam.....lauksim.....

Nu kaip gerai, kaip gerai

Nu kaip gerai, kaip gerai portretas
pagaliau atėjo laikas kai šalį valdys beveik visos moterys-ministrės, užtenka su tais vyrais, nieko gern jie neduoda, kur vyrai ten nesantaika, nei viduje, nei išorėj. Kuo daugiau tik moterų-ministrių . Tikrai kad bus tik geriau.

nuo ju kvapo jau bloga daros turet ka turit,,,,,,,,,,,,,,

nuo ju kvapo jau bloga daros turet ka turit,,,,,,,,,,,,,, portretas
Nu ka issirinkot komunistus,vagius dziaukities durniai buvot durniais ir liksit,turejot valstiecius blogai dabar turesit KGB atstovus ,,nu kagi dabar bus tik blogiau ir blogiau galesit dziugauti su landsbergiais,

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Bus puikus kabinetas! Džiaugiuosi, kad kolchoznikų ir tomaševskininkų era truko tik 4 metus!

to mes

to mes portretas
juk arabai patys nuspres kas jiems geriau ir be tavo pagalbos

Kairys? Jūs rimtai?

Kairys? Jūs rimtai? portretas
Kairiui reikėtų daugiau patirties ir erudicijos turėti prieš užimant ministro postą. Kažkokios nepamatuotos jaunatviškos ambicijos, kurios visiems bus labai skaudžios. Juk žmogus neturi jokios reikalingos patirties, ar bent vieną kultūros projektą yra įgyvendinęs?! Visi paskutiniai rinkimai pralaimėti, nei į savivaldą, nei Seimą neišrinktas. Akademinės veiklos - nulis. Per karantiną kaip Matijošaičio patarėjas rūpinosi, kad visos kultūros įstaigos Kaune būtų uždarytos ir darbuotojai į prastovas pasiųsti. Nes toks supratimas apie kultūrą. Apskritai Kaune iš esmės tik KEKS'as paliktas. Atsikvošėkite kol ne vėlu!

O kuris

O kuris portretas
O kuris iš ministrų yra ,,tas" ir atstovauja iš vaivorykštinės koalicijos ,,tuos", kurių seksualinės orientacijos minėti negalima?!

mes

mes portretas
Tikrai tikime,kad gerb. Prezidentas nepatvrtins šūdo gabalo partijos armonaitės kandidatūros. Vlsi kiti ministrai gal ir neblogi.

DURNIUS SU INCIATYVA

DURNIUS SU INCIATYVA portretas
Tai Masiulis ir Tapinas ministrais nebus? Gaunasi kad cirkas nepilnos sudeties,

Baisu

Baisu portretas
LIETUVA LIETUVĖLE kur einame!

O O O

O O O portretas
Kur profesionalai? kur tose srityse darbo patirtis?

Vienos šeimynėlės vyriausybė

Vienos šeimynėlės vyriausybė portretas
Kam tada rinkimai? Glėjot Gabriuką karūnuoti tiesiogiai, vien 75 įsislaptinusiųjų balsais, tada visa giminė tiesiogiai valdytų Š.Jeruzalę iki pat Nepotų dinastijos griūties.

Baisu.

Baisu. portretas
Įdomu kas pirmiausia taps milijonierium , kaip Landsbergys

Labai tinkama

Labai tinkama  portretas
į Finansų ministrus konservatorė G. Skaistė ? Kuo ? Girta pagauta už vairo ? Vyras konservatorius įtariamas užgrobus valstybinę žemę ? Nebesuprantu nei moralinių nei politinių vertybių skalės ...

Nigga

Nigga portretas
Reiškia rusai "puls" daug smarkiau o mes kentesim vėl jų neasamones

klp

klp portretas
gandrai išskrido-gandragalviai liko

Aha , reikia

Aha , reikia  portretas
audito kandidatei Bilotaitei :) Sudėliokite datas kada ponia kandidatavo į Klaipėdos merus ir kada pagimdė vaikelį ? Apgaudinėjo rinkėjus ? Būkite , ponia Bilotaite , sveika , tegul sveiki auga ir pačios vaikučiai , bet Vidaus reikalų ministre ? Kažkaip reiktų realiai žvelgti į situaciją , buhalterių konservatoriai turi pakankamai , todėl auditas , joks stebuklas dėl kurio būtumėte tinkama ministrauti .

Siminas gėda

Siminas gėda portretas
Kaip simonas gali būti apkinkos apsaugos ministru, kai yra užmerkęs akis dėl jo miesto, Klaipėda nesvietiško užterštumo ir daugybe pažeidimų aplinkosaugoje?????? Tragedija!!!! Gėda!!!! Apie agnę net ranka nekyla rašyti:( dar viena daiva blondinė

......

...... portretas
Man kaip rinkėjui keista , kad tie , kurie buvusį seimą kritikavo dėl ministrų profesionalumo , DABAR į ministrus siūlo ką ? Ir dar drįsta sakyti tinkami ? Kuo ? Jei kritikuoji , atėjus tavo valdžiai teiki geresnius , o dabar panašu kritikavę " valstiečius " sako " kiekviena virėja gali valdyti valstybę, ministeriją " .Kuo jūs geresni ? Intrigomis , panašu ....Gerbiu tuos , kurie turi amatą : virėjus , šaltkalvius , medikus .. ..Dugnas , o ne valdanti seimo dauguma ir kandidatai .

to kauniete

to kauniete portretas
vo tokie kaip tu ir isrinko koncervliberastus kurie nusvilpe pencijas,sumazino atlyginimus ir pripirko auksiniu saukstu ir tt per jus visa lt turi kentet

Aloizas

Aloizas portretas
Silpniausią kol kas matau aplinkos ministrą

Jau 30 metų ta pati daina ,plokštelėje skamba.

Jau 30 metų ta pati daina ,plokštelėje skamba. portretas
Nieko naujo ,ne kompetencija ,o savo chebra vadovaus ir kombinuos. Kad ir kvailį ,bet sava ministru.

Anonimas

Anonimas portretas
o jus sakot kad jie dienos neskaito,skaito dar ir kaip skaito, po rinkimu po straipsniu apie ji parasiau kad gali but uzsienio reikalu ministru ir stai jau kandidatas jis i ta posta

Nu ir

Nu ir portretas
Krašto apsaugai vadovaus leitenantas o vidaus ministerijai mis foto-lol

pritariu

pritariu portretas
Ta "KAUNIETĖ" priklauso ne lūzerių, o padlaižių būreliui, tokie glitūs zombiai, kuriems nuo mokančių vogti nubyra skatikai.

taigi

taigi portretas
Galiu lažintis , su tokiu "stropiu" ministru GRIgeeo skandalas bus ramiai numarintas :)))

Kaunietei , jokio argumento tik " tikėjimas "

Kaunietei , jokio argumento tik " tikėjimas "  portretas
geri ? Gal galite kokį argumentą kuo gera vidaus reikalų ministrė būtų Bilotaitė ? Ar kuo geras būtų ministras Gentvilas ? Aš žinau DARBUS , kurie yra absoliučiai priešingi supratimui " geras " . Kur purvo pylimas ? Panašu lūzerių būreliui jūs priklausote .

Nu

Nu portretas
Griuk negyvas

Anonimas

Anonimas portretas
Laukiam cirko be pinigų.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Sveiki visi. Labai gera ministrų kabineto sudėtis, super! Džiaugiuosi, kad gerb. Šimonytė bus premjerė. O visas siūlomas kabinetas labai tinkamas. Kad tik būtų patvirtintas, duok Dieve sveiko proto Prezidentui, o ne subjektyvios nuomonės ir asmeniškumų. O visi negatyvūs komentarai yra lūzerių, kurie tik tą ir daro, kad drabstosi purvais, visus ir visa kas sveika ir pozityvu, niekina. Na, bet sakoma, šuo loja, karavanas eina.

Mieli komentatoriai.

Mieli komentatoriai. portretas
jūs esate visų sričių profesionalai. Laikas nelaukia, pradėkit jau dabar ruoštis kitai kadencijai į Seimą.

.......

....... portretas
Komentatoriai žino realius šių kandidatų darbus , kad ir savivaldoje . Kandidatas į Aplinkos ministrus Gentvilas dar 2011 m buvo mero patarėju , po to tarybos narys . Ir man keista , kad dalį Girulių 2011 m " atidavė " , o dabar " kovoja " už draustinį ? Grigeo vamzdžio nei užuodė nei norėjo ką užuosti , tarša mieste taip pat netrukdė ? Kodėl kalbomis " už verslo pasiruošimą " stengėsi atidėti " Klaipėdos paketo " , pradžios terminą . Paketas mano galva klaipėdiečiams turėjo įsigalioti " vakar " ..Galiu vardinti ir vardinti kaip klaipėdiečių bėdoms buvo " akli ir kurti " , aš netikiu ...pradedu bijoti , kad toks ministeris iš vis gali " pagesinti " grigeo vamzdžio tyrimą ...Kodėl klaipėdiečiai rinko juos į seimą ?

Viena viltis

Viena viltis portretas
kad Prezidentas Nausėda pažiūrės į šiuos teikimus labai rimtai ir užkirs kelią durniams bei nekompetetingiems kandidatams..

ha

ha portretas
psichiniai jau bijo ,kad rytoj prasidės karas su jų mylima ir dievinama rusija

Anonimas

Anonimas portretas
kur dingo KOMENTATORIUS ZILVINAS RUCYS

Azubalis,

Azubalis, portretas
Kasciunas ir kiti konservatoriu krikscionys, jeigu juos tokiais galima pavadinti, gavo su slapiu skuduru per veida.Ar dar neatsitokejo kokiose vezeciuose sedi?

Gerbiamas Prezidente ka jums siulo vargsai o ne ministeriai

Gerbiamas Prezidente ka jums siulo vargsai o ne ministeriai  portretas
Tikekimes kad prezidentas tuos veikejus isbrokuos .Tai nekopetetingi savo sritise politikai tiek anukas kirsinti gali bet ne telkti,Gentvilas Grigeo nemate ...???Bilotaite prie ko policija ....kompetencija NULINE.Anusauskis krasto apsauga kompetencija nuline apie jaunas mergas ismano o ne apie tankus.

to klp

to klp portretas
tikrai komentatoriai tikri politikos,ekonomikos ir visų kitų sričių žinovai.Jų tarpe ir napoleonai,enšteinai ir kitokie garsūs žmonės

??????

?????? portretas
Komjaunimo tiesa blokuoja, Lietuvių komentarus

Anonimas

Anonimas portretas
Užuojauta tau, Lietuva. Kabinetas bus visai kaip tam filme " Idiokratija" . Ruoškimės karui su Baltarusija.

sumaiset komentatoriai

sumaiset komentatoriai portretas
sitie nuo kgb nusisuko,dabar jie melsis ir nurodymus gaus is jankiu ir sorosistu!

litvie

litvie portretas
dabar tai kapiec

Visų pirma

Visų pirma portretas
šitas ponas kažkada buvo išvytas iš Rusijos kartu su savo delegacija kadangi elgėsi akiplėšiškai ir įžeidžiančiai, visų antra - negalima tokius nuo mažens psihiškai priešiškai orentuotus sužalotom smegenim žmones skirti į tokią svarbią visai Valstybei sritį.Sulauksime ne tik tarptautinės gėdos bet ir nuolatinio priešų ieškojimo bei labai žalingų šaliai poelgių.Galima pasižiūrėti kaip ir ką šis žmogus veikė santykiuose su užsieniu. Per visą savo buvimą valdžioje. Nėra jokio supratimo, apdairumo ir strategijos..Taigi, drystu pranašauti, kad labai bus sustiprintas puolimas Rytų kryptimi, dar daugiau eskaluojamas Astravo klausimas su reikalavimais ir stiprinama pagalba visiškai Lietuvai nereikalingoms šalims, tokioms kaip Ukraina, Baltarusija ir pan.Oi verksim žiūrėdami į šito durnaus darbus ir savo buvusį Komsorgą prisiminę, oi verksim..Dabar karo su Rusija grėsmė tikrai bus reali, kadangi šis frikas nedirbs santykių sureguliavimui o tik provokuos ir kurstys nesantaiką

taigi

taigi portretas
VOR PO KLIČKĖ KRIVOI, kitaip sakant MOKI - VAGI,,,o jis moka :)

Senolė

Senolė portretas
Gerai, kas valdžią perima jaunimas. Tikrai už profesionalus nebus blogiau.

Kairys

Kairys portretas
Kairys Kaune kultūrą į skylę sukišo, stipendijas, Kamanę sunaikino, dabar ant LT taip bus. O dieve...

Velniu ir pragaro ministrai

Velniu ir pragaro ministrai portretas
Anusauskas krasto apsauga gal geriau apie 18 metu mergas ismano bet ne apie kariuomene kodel ne Pocius generolai turi vadovauti krasto apsaugai.G.Landsbergas susiries su visais kaimynais ir ES valstybemis ES parlamente jo nemego nediplomatiskas neapikantos perkreiptu veidu amzinas nesubrendelis ne lyderis .Bilotaite policijai kas ja sieja su policija baudos uz greiti kompetencija NULINE.Gentvilas kiek metu GRIGEO terse marias gentvilai nemate GEDA viska mate .

jo

jo portretas
kodėl vė veryga leido durnyne įjungti internetą?Matosi komentarų kontingentas

Anonimas

Anonimas portretas
sovietinis istorikas krasto apsaugos ministras neturiu zodziu

herkus

herkus portretas
dabar visu akys nukreiptos i Prezidenta.. ar jis mato, kur mes ritames?.. negi jis nores tureti klaunu vyriausybe?..

Babunė

Babunė portretas
Ne kitaip oaspruko kada sulankstė šaukšto kotą ir pasidarę palatos durims rankeną. Lietrytis įdėjo nuotraukas su užrašu: paspruko. Kur žiūrėjo slaugutė Marytė?

atranką

atranką portretas
praėjo tik tatuiruoti ........... kiti rezerve jai vadas nepatvirtins

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
psichuškė

Nu dabar pypiec

Nu dabar pypiec portretas
ne be reikalo neskelb4

Alvydas

Alvydas portretas
Tai kur logika . Anukelis ministras ar jis bent supranta ka jis ten veiks ? Darželyje taip jis gali žaisti smėlio dezėje , bet čia ne smėlio dezė .

pritariu

pritariu portretas
Kompanija :) Manau kad "rusai puola: neužteks, "puls" ir ne tik rusai, bet ir baltarusiai, lenkai ,o gal ir latviai, jei latviai nepuls , teks patiems juos.....o tas "vor po kličkė krivoi" tai apskritai nonsensas , moki - vagi.

klp

klp portretas
Gerai kremlius dirba savus i ministrus kiša.

švietimo ministras

švietimo ministras portretas
Kodėl ne P.Baršauskas?

liūdna

liūdna portretas
Nauji ministrai galima apibūdinti taip-savi,jauni,be jokios patirties.Tai daugiau panašu,kaip vaikai žaidėme smėlio dėžėse.Ten buvome vieni gaisrininkai,kiti policininkai,treti daktarai.Labai abejotina,kad tie kandidatai suvokia,ką jiems reiks dirbti.

Anonimas

Anonimas portretas
Zingeri , Matula , Juozapaiti pamirsot

Jonas...sakes su tokiais

Jonas...sakes su tokiais portretas
Ministrais.........

Anonimas

Anonimas portretas
Lauksim, ka prezidentas pasakys . Zemiau kristi nera kur. Anusauskas seniai lauke tos kedes. Kreivys - atleistas uz machinacijas. Landzbergis - kasasi aukstyn. Gal senis suspes ir i prezidentus prastumti. truksta zodziu grupuotes apibudinimui

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių