Quantcast

I. Šimonytė: skaidri reputacija – svarbiausia, to reikalaučiau ir iš ministrų

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) kandidatė į premjerės postą Ingrida Šimonytė teigia, kad jai atvirumas ir skaidrumas politikoje yra vienos svarbiausių vertybių.

Politikė akcentuoja, kad, tapusi premjere, nepriekaištingos reputacijos reikalautų ir iš Ministrų Kabineto. I. Šimonytės teigimu, jei kiltų klausimų dėl ministro reputacijos, jis nedelsiant būtų raginamas atsistatydinti.

„Kartais žmonės galvoja, kad politikai yra linkę slėpti ar neatsakyti, todėl bando vis tiek visokiais būdais iškvosti, tai aš kartais gal ir susierzinu, tai nėra gerai, bet aš visada stengiuosi atsakyti į visus klausimus, nes man atrodo, kad atvirumas ir skaidrumas yra iš esmės tai, kas reputaciją žmogaus sukuria“, – interviu portalui 15 min teigė I. Šimonytė.

„O reputacija man yra praktiškai viskas, nes aš nieko daugiau politikoje ir neturiu“, – pridūrė ji.

Būtent todėl I. Šimonytė akcentuoja, kad, būdama premjere, keltų tokius pačius aukštus reputacijos standartus ir Ministrų Kabinetui.

O reputacija man yra praktiškai viskas, nes aš nieko daugiau politikoje ir neturiu.

„Aš manau, kad mums koalicijoje pavyks susitarti, kad, jeigu kažkam iš ministrų nepavyktų išlaikyti savo reputacijos, tai klausimas dėl reputacijos nebūtų sprendžiamas, kaip buvo sprendžiamas šioje Vyriausybėje. Kad tai būtų iš karto sutarta, kad reputacinė dėmė yra per didelė našta Vyriausybei ir tokiam žmogui, mano reikalavimu, tektų pasitraukti“,  – patikino I. Šimonytė.

Pagrindinė silpnybė – emocionalumas

Tuo metu paklausta, kokias savo silpnybes galėtų išskirti, konservatorių sąrašo lyderė pripažino, kad pagrindinė jos problema – emocionalumas.

„Aš esu gana emocinga ir tai turbūt ne visada yra labai geras dalykas. Matyt, ir premjeras Saulius Skvernelis tai yra patyręs kaip gana emocingas žmogus. Tik tiek, kad aš laikau save nepiktu žmogumi ir todėl galbūt tas kartais mano užsikudakavimas ar labai didelės emocijos nekelia tiek įtampos kitiems žmonėms, nes žmonės tai galbūt priima labiau kaip pergyvenimo ženklą“, – teigė I. Šimonytė.

Todėl politikė pripažįsta, kad jai teks kovoti su šia savo silpnybe, ypač tuo atveju, jeigu jai bus pavesta atsakomybė vadovauti Vyriausybei.

„Akivaizdu, kad, kai esi atsakingas už didelį kolektyvą, yra daug poreikio derinti kitų žmonių temperamentus, veikimą ir mąstymą, tai turbūt, kad reikės smarkiai valdyti tą savo polinkį kartais pasikarščiuoti ar ką nors garsiau pasakyti“, – sakė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pati

pati portretas
skaidriausia vagilka, gal dar ir skaisti ???? hahahahahaaaa, kloune.. grąžink litą, pamazga...

kauniete

kauniete portretas
JAU TU ŠIMONYTE NESIDŽIAUG NEKOKIA BUS TA TAVO POZICIJAŽINAI GERAI KAD GALĖSI DARYTI TIK TAI KA LEIS DAUGUMOS LABAI STIPRI OPOZICIJA KALBI LYG BUTU TAVO CHEBRA SUNAIKINUS VISUS VALSTIEČIU BALSUSJAU KA KA SUTINKU KAD LENKUS PATVARKĖT TEN NEBUVO RIZIKOS TO RAJONO KUR VIEN LENKAI GYVENA TAI ŠLAVĖT BE BAIMĖS KAD KONSERVINI BALSU TEN NERA IKI MERIJOS NEATKELEVO TURBUT NĖ PUSĖ TIK TOKIU KELIU ILINDAI TAU UODEGA TIKRAI PRIMINS OPOZICIJA MANAU KAIP GEIK GAUSIT GRAŽOS PAMAZGINEI O IR MES TAUTA SEKSIM TAVO DARBELIUS TURBUT SUTINKI KA RAŠAU

cha

cha portretas
kalba puodas,kad katilas juodas
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių