Quantcast

I. Šimonytė ragina A. Verygą nenusimesti atsakomybės valdant COVID-19 krizę

Grįžti į straipsnį

Gerbiamas Veryga !!!

Gerbiamas Veryga !!! portretas
Spyga taukuota o ne pagalba.Nieksai buvo ir liks nieksai jiems svarbiausia prie milijardu prieiti.Nepadekite jiems niekuo valstieciai.I aplikosaugos ministrus Gentvilas taiko kiek metu jo tetusis ir Grubliauskis nemate Grigeo ....???Is kur turtai pas Grubliauski .....????? Su tokiais ponekais ir panelemis jokiu reikalu jokiu pagalbu nieko nepadare jau pucciasi ka Simonyte padare su kubiliumi prisiskolino brangiai ir Snora uzgrobe uz kuri atsakyti reikes!

Kis

Kis portretas
Ka uzruko pasturgalis,o kiek buvo kalama idiotams i makaule,kad viskas per daug grieztai,reikia daugiau laisviu,turekite visas laisves ir pabandykite irodyti,kad jus galite geriau?Nereikia keisti ploksteles.

Diktatūra

Diktatūra portretas
Atsakomybės jau nėra nuo spalio 11 d, visą 2-jų savaičių laikotarpį iki pakartotinių rinkimų dienos vyko suirutė, betvarkė, neveiksnumas, nebuvo imtasi jokių priemonių sustabdyti covid plitimą. Lietuvaičiai dar neišaugo iš vergo. sindromo, jiems būtini griežti draudimai ir suvaržymai, kad liautųsi plebėjiškai lakstinėti po rungtynes, barus, sporto klubus ir pan., kol nėra bizūno, tol nėra sąmoningumo ir drausmės. Nepratę prie demokratijos taisyklių.

Priminimas p.Šimonytei

Priminimas p.Šimonytei portretas
Kada grąžinsi pavogtas pensijas , o nepulk ant nekaltų žmonių

Marta

Marta portretas
Kaip dirbo Veryga niekas taip nesugebės, kiek jovalo ant jo galvos išpilta.Aš vietoj jo nieko db nedaryčiau, pasiuskit.Dabar tai pamatysim, kas bus , žmonės įvertina tik tuomet , kai ko netenka

Na

Na portretas
Ka cia ta Simonyte peza. Visi tik pakalbeti, pamokyti kitus ir tesugeba.Atsirado mat proto bokstas.

:;(

:;( portretas
Ka cia ta Simonyte knisa prota, parase tik, kad perduos visa info ir tiek, o cia jau kaip turgine bapkes skaiciuoja. Imtu ir pasakytu ministre viskas OK, bet dabar padaryk ta ir ta, kol mes ateisim, tai ne - tik pamazgu papila ir svetimus pinigus paskaiciuoja. Sugeneravo ideja - perduot sveikatos ministerija vadybininkui tokiu metu, rimtai, ka ji vartoja?

chm

chm portretas
Simonytei siulyciau nenusimest atsakomybes ,del lietuvaiciu nuostoliu uzdarant "snora",kazkodel "demokratine" Lietuvos spauda tyli..

Nijolė

Nijolė portretas
Per šį mėnesį ir pasimatys tiek ministro Verygos, tiek visų valstiečių ar geranoriškai perduos valdžią?

gandragalviams

gandragalviams portretas
Išeinančio A.Verygos ruošiama „dovanėlė“: mobiliųjų punktų neliks, koronaviruso tepinėliams siųs šeimos gydytojai

Joo

Joo portretas
Veryga jau grasinasi pasiplauti. Konservai kaip visada valdžioje ateina per krizę ir gauna žiaurų palikimą. Tiek COVID, tiek skolas, bedarbystę ir tt

Chyy

Chyy portretas
Dabar ponia nieko pati nederys o tik rodys pirštu į Verygą :D) Žinomas konservu-stervu fintas

ne pati, o pats

ne pati, o pats portretas
kol kas pati dar dar neturi įgaliojimų tvarkyti. O pats tai jovalą plieka.

Anonimas

Anonimas portretas
eik ir pati tvarkyk o ne primesk kitam

babule

babule portretas
tai konservai jau uzdejot cenzura kauno dienai, kodel nera mano komentaro, kai teisybe apie jusu juodus dfarbelius parasai

Anonimas

Anonimas portretas
prie Kauno debilų prisideda ir Klaipėdos buduliai.Net sunku patikėti,kad žmonės neblogai nubalsavę,o dabar skleidžia tokią smarvę.Visi labai drąsūs klavišus spaudyti.O gal verygą įvedė internetą durnynuose?niu jo

žiurkės

žiurkės portretas
palieka skęstantį laivą.

klp

klp portretas
Dėl to "doro" ministro numirė šimtai žmonių nesulaukę medikų pagalbos.O jei ne melagystės ir įdiotiški, nuolat besikeięiantys įsakymai,buvo galima išsaugoti dešimtis mirusių nuo kovid19 ligonių.

Gerb. Veryga

Gerb. Veryga portretas
doras ir atsakingas medikas bei pilietis. Jis kviečia iš anksto susipažinti būsimąjį Sveikatos apsaugos ministrą su esama situacija, bet nesikrato atsakomybės nuo lyg tyčia pasunkėjusios sergamumo padėties. Ir ko tik jis nepatyrė būdamas tokiame atsakingame poste! Jį koneveikė ir pijokai dėl nepatogumų įsigyjant arielką, ir lengvabūdžiai piliečiai, surengę kažkokį mitinginį kromelį Daukanto aikštėje prieš kaukių dėvėjimą. O ir šiaip netrūko ir netrūksta nepelnytai užgaulių komentarų jo adresu, bet gerb. Veryga visa tai ištveria ir toliau gelbsti mus visus nuo klastingojo viruso. Įdomu, kaip pasireikš naujasis Sveikatos ministras? Juk kritikuoti visuomet lengviau, negu dirbti. AČIŪ gerb. Sveikatos ministrui Verygai už jo pasiaukojamą darbą. O kad pasitaikė klaidų, tai neturėtų kelti nuostabos, nes tokios situacijos pasaulyje mūsų laikmečiu dar nebuvo. Tvirtybės ir Sveikatos gerb. Verygai!

kembrikas

kembrikas portretas
Paskaiciau komentarus ir nustebau is kur Kaune tiek debilu. O siaip tai nieko nuostabaus ,tikru Kaunieciu tai koks tregzdalis, kiti susikele muzikai ,kurie net nebalsuoja ,nes smegeneles dar kolukines.

Pacientas

Pacientas portretas
Nesvarbu kokiai partijai kas priklauso, bet p. Andriukaitis buvo tikrai reiklus, atsakingas Sveikatos apsaugos ministras. Dabar, siekiant sunormalizuoti padeti sveikatos sistemoje panasaus ministro ir reikia t.y. griezto, reiklaus, atsakingo ir profesionalaus.

Panašiai

Panašiai  portretas
kaip prezidentas,ji nori ,kad kiti atliktų darbus už juos dar kelius mėnesius.Mačiau nuotrauką kur tris moterėlės,pasiruošę grust laukan blogai dirbantį Verygą,o dabar jau išsisukinėja.Nėra laiko išsisukinėti,kare niekas nelaukia kol išsidraskys postus.Atėjot,nemiegokit naktimis ir dirbkit.Pamatysit,lovys reikalauja ir darbo.

www

www portretas
Šimonytė tokia atvira žiniasklaidai ,tai kur problema su sveikatos ministru, juk tie kritikai, iš tv šou gali tuoj pat pradėti dirbti, o konservatoriai seime daktarų seniai negydančių ligonių turi ne vieną Keistai skamba kad Veryga kažko apie kažką nepasakė,,o jos patarėjai nežino,skundžiasi... Vėl rafinuotos intrigos...

FAINAS

FAINAS portretas
KABINETAS NUSIMATO PJEMJERAS SYMONIS ( JI JAU BUVO FINANSU MINISTRE 2008-2010M.) MATULAS TIKTIAUSIA BUS SVEIKATOS JUKNEVICIENE KRASTO APSAUGOS APLLINKOS PASKIRTU GERIAU KUBILIU O SVIETIMUI AUSTEJA LANSBERGIENE))))))))))))

Anonimas

Anonimas portretas
Kumele, geriau siūlyk ką vietoje Verygos statysite, tokioje situacijoje perimti SAM valdymą ne juokas, nors su jūsų balvonis...ai.

Atsakas senjorui

Atsakas senjorui portretas
Į sveikatos ministrus eis R.Juknevičienė ,,išmanioji"

taip yra

taip yra portretas
Simonyte norejai buti valdzioje ir tvarkykis su KORONA cia jau Veryga ne prie ko tegu Gabrius vadovauja jug gal medicina nors yra baiges tegu buna sveikatos ministru pamatys kaip reikia dirbti o ne pinygus sau i kisene kisti

Senjorė

Senjorė portretas
P. Veryga specialiai nieko nedaryk tegul daro "išmanieji " kur tupėjo krūmuose ir kenkė tautai

Anonimas

Anonimas portretas
Raginu žydrą kumelę nenusimesti atsakomybės, SAM sistema veikia, valstybės rezervas papildytas praktiškai beprocentine daugiamilijardine paskola, valstybė paruošta ateinančiai pasaulinei krizei, malonėkite perimti valdymą ir nenuskandinti valstybės laivą.

Senjoras

Senjoras portretas
Pazziuresim kaip jus valdysit korona pliurpt ir patarinet visi meistrai..ir kas nores eit i sveikatos ministrus kai tokia situacija? Po kiek laiko tie patys komentatoriai kurie pila purva ant Verygos ,manau pakeis giesmele arba tyles šiknas prispaude..

23

23 portretas
Veryga pasiūlė, kad būtų geriau Lietuvai...O šita, kaip ir būdinga konservatoriams sugeba tik .... Oi tauta išsirinko, bus juokinga ir labai graudu...

Juokas

Juokas portretas
Nusikaltėle ragina,ji išvis neturi teisės net prasizioti,niekse Lietuvos

Galerijos

Daugiau straipsnių