Quantcast

I. Šimonytė pasveikino G. Nausėdą: kai nelaimi rinkimų, tai pasaulis pasibaigia

Kandidatė prezidento rinkimuose Ingrida Šimonytė pripažino pralaimėjimą prezidento rinkimuose ir pasveikino išrinktąjį prezidentą Gitaną Nausėdą.

„Pasveikinau Gitaną prieš 10 ar 15 minučių ir palinkėjau sėkmės sutelkiant visus žmones“, – LRT televizijoje sekmadienio vakarą sakė I. Šimonytė.

Suskaičiavus rinkėjų balsus 1913 apylinkių iš 1972, – G. Nausėda gavo 67,25 proc. balsų, o konservatorių iškelta Seimo narė I. Šimonytė – 31,4 proc.

I. Šimonytė sakė, kad pasirodžius rezultatams iš Vilniaus atotrūkis dar sumažės, bet pripažino, kad pavyti G. Nausėdos jai nepavyks.

Pasaulis rytoj taip pat gyvuos, o aš gyvuosiu su juo.

„Aš nežinau, kodėl žmonės komplikuoja dalykus ir mano, kad kai nelaimi rinkimų, tai pasaulis pasibaigia. Pasaulis rytoj taip pat gyvuos, o aš gyvuosiu su juo“, – sakė ji.

Grįžusi į štabą I. Šimonytė dėkojo visiems už ją balsavusiems bei komandai, džiaugėsi, jog kampanijos metu skyrė daug laiko žmonėms paaiškinti, kad „nėra politikoje labai paprastų atsakymų į sudėtingus klausimus, nėra kažkokių greitų, visiems tinkamų sprendimų“.

„Kada du dalyvauja, laimi tik vienas, ir aš jau prieš gerą valandą pasveikinau Gitaną (Nausėdą – BNS) su jo pergale, nes skaičius pažįstu, galiu suprasti, kada stebuklų būna, kada nebūna. Kaip ten bebūtų, esu labai dėkinga visiems, kurie už mane balsavo, kurie manimi tikėjo, kurie neieškojo kokių nors makaronų, drungnų atsakymų, kurie, mano manymu, nepuošia politikų“, – kalbėjo I. Šimonytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
Ar žurnalistas girtas straipsnio antraštę kūrė? Visi girdėjo, kad Šimonytė sakė priešingai - nelaimėjus rinkimų nei pasaulis, nei gyvenimas nesibaigia.

R

R portretas
Po ketverių metų visi pasisotins Nausėda ir eis balsuot už Šimonytę!

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
NA NA.JAU MATĖM,KADA JI EKONOMISTĖ PER NAKTĮ PRITRAKĘ BRENDŽIUKO,TVARKĖ LIETUVOS REIKALUS.LENGVAI RANKA NUBRAUKĖ RUNKELIAMS PENSIJAS.LENGVAI NUTARĖ IŠ KOMERCINIO BANKO PASISKOLINTI EURŲ,UŽ KURIUOS ANŪKAI NEIŠSIMOKĖS.JAU GERIAU VELNIAS PRAGARE,NEI ŠIMONIŲ BOBA PREZIDENTĖ.PER ANKSTI JAU MANĖ,KAD ŽMONĖS JĄ RINKS.JOS DARBAI ATSPINDI,KAS JI TOKIA.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių