Quantcast

I. Šimonytė pateiks sprendimus dėl užsienio reikalų ir susisiekimo ministrų

Grįžti į straipsnį

Kam teigti?

Kam teigti? portretas
Jeigu jie patys parašė atsistatydinimo pareiškimus, belieka juos tenkinti. Vėliau, pridirbę dar daugiau nesusipratimų, bus nekalti, sakys mes rašėme pareiškimus, bet Šimonytė jų netenkino.Čia Šimonytė dar kartą prisiims atsakomybę sau.

lauris

lauris portretas
Lauk kupriuko anukeli is seimo

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kaip dirbo- taip ir dirbs. Garantuoju, Šimonito pareikš, kad kompetetingesnių ministrų šiuo metu Lietuvoje nėra. O čia dar būsimasis kandidatas į prezidentus ir būsimus Lietuvos karalius Gabrys Pirmasis.....Išvada viena : liandzberginių šaiką iš valdžios galima išnešti tik pakėlus ant šakių.

Anonimas

Anonimas portretas
Invalidumą, panašu, dėl proto trūkumo gavo....o gal bobutę koks sovietas nuskriaudė, gali dabar reikalauti kompensacijos per me#too.

pritariu

pritariu portretas
> Proto invalidas- demencinis.

Invalidas

Invalidas portretas
Prokremliniai Lt., tik ir laukia ,kad nebutu Desiniuju valdzios. Tai koloboruoti linke gyventojai, kuriems rusu laikais prisivogtas gyvenimas buvo geras, o dabar dirbti tenka.

manau

manau portretas
Visa šaika lauk inkorpore, kas į darbo biržą, kas į psichiatrinę, kas į priklausomybių ligų skyrių, kas į teisiamųjų suolą.

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Manau kad tas 200 metų lianzborgizmo košmaras ant Gabriuko ir baigsis,kaip Daktarų ant Hienytės.Viskam ateina galas.

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Kauno diena tik "biškį" pablokuoja.pažiūrėkit ką daro komsomolkė (liet'Rytis) ištisas blokas,tai Lianzborgų grynas organas,prie KGB,part'šulės.

Akademikas

Akademikas portretas
"nuo nulio tą darbą pratęsti" O jau minties galia! Mano trimetė dukra jau taip nenusikalba. Gerbiamieji PIŠofilai, traukitės! Nes kitaip teks jus sodinti.

pensininkė

pensininkė portretas
manau būtų protingiausia šiai vyriausybei atsistatydinti ,o naujai vyriausybei būtų gėriau derėtis su tais nesklandumais juk visada galima sutarti to norint kai kur nusileisti kai kur net atsiprašyti u- netinkamus buvusios vyriausybės išsišokimus taip galėtu užglaistyti nesutarimus su Kinija bei kitus dalykus pakreipti į geresnę pusę

7 bet.

7 bet. portretas
Kodėl blokuojat komentarus?

anonimas-Andrius

anonimas-Andrius portretas
Kas tie dabar per leliukai ?! ja tak davno nivydil mAmų....

nuomonė

nuomonė portretas
Aš manau Lietuvoje buvo dar didesnė valstybinė krizė su jodo tablečių dalinimu. Ir ... nieko. :) Kaip galėjo atsilaikyti vienas ar kitas ministras, jei verslininkai konsultavosi su geriausiais teisininkais, fintech specialistais, bankininkais??? NIEKO. Išvada - šalia Lietuvos kibernetinio saugumo centro reikia steigti sankcijų centrą su spec. tarnybų pagalba, kad joks gudrutis neprasmuktų. O pakolkas Šimonytei reikia įsteigti vyriausybinę komisiją, kuri išsiaiškintų kas kaltas ir kiek.

Galerijos

Daugiau straipsnių