Quantcast

I. Šimonytė laiške EK priminė apie Astravo AE grėsmę

Grįžti į straipsnį

Gal kas galėtų parašyti

Gal kas galėtų parašyti portretas
šitai Šimonytei laišką ir priminti kaip ji su kompanija išnuomojo SDT laivą, ar bent jau kaip su Grybu ir Kubilu įveikinėjo, Lietuvos žmonių sąskaita, garsiąją krizę?

jo, grėsmė didžiulė

jo, grėsmė didžiulė portretas
simonytė prabudo po penktadienio, apsičiupinėjo, akurat, pelekas ant pečių užaugęs ir uodega styro žemiau juostos nugaros pusėj - bėda...teko laiškeliu paverkšlenti, juk medikai nedirba, kas pagražins ir naujas grožybes pašalins iki trečiadienio posėdžio?

bl pirksi

bl pirksi portretas
tu ta elektra net pyškės.Tik vietoj to kad pirktum tiesiai iš Batkos imsi iš penkių tarpininkų grandinės ir mokėsi tiek kiek pasakys. Kaip kad dabar su SDT

Pensinykas runkelys

Pensinykas runkelys portretas
Alio Simonyte, gal tu su broileriu paskelbk jewropai, kad yra tokia uzmirsta parsidaveliu salis litcHujanija, kurioje dvesia pensinykai ir bega jaunimas.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
EK nereikia nieko priminti, jie puikiai žino apie Ignalinos AE branduolinių atliekų saugyklos grėsmes, nes ES skirti milijardai "dingo" ,o atliekos saugomos garaže.

Zz

Zz portretas
Po muštynių ne laikas kumščiais mojuoti. Teisingai parašyta, atominė veiks. Reikia žiūrėt, kaip pigiau elektrą pirkti. Nereikėjo Ignalinos atominės uždaryt.

Anonimas

Anonimas portretas
Temidei, kodel norite atsijungti? Nebijot kad bus elektros tiekimas toks nestabilus kaip laidu i svedija

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Gal nustokite pūsti tą Lubiankos sugalvotą ir TSRS VSK dėdulės ir jo klikos pučiamą Astravo AE grėsmės burbulą, elektrinė veiks mes to norėsim ar ne, elektrą pirksim, žinoma per tarpininkus, ir kelis kartus brangiau, pasirūpinkite kad išpešti kuo daugiau naudos Lietuvai ir jos žmonėms, nusileiskite iš padebesių ant žemės.

Temide

Temide portretas
Kada bus "judinami" visi buve ir esami energetikos ministeriai ir ju padejejai? Per 30 metu nesugebejo atsijungti nuo Rytu energetinio ziedo, pilna "migla padengtu reikalu" ir niekas nenubaustas. Gal galvoja taip ramiai ir nugyventi?

Alis...

Alis... portretas
hm?...

Galerijos

Daugiau straipsnių