Quantcast

I. Šimonytė: konservatorių partijos pirmininko posto tikrai nesieksiu

Seimo narė Ingrida Šimonytė teigia, kad dar svarsto Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos pirmininko Gabrieliaus Landsbergio siūlymą kituose Seimo rinkimuose vesti partijos sąrašą. Kita vertus, I. Šimonytė tvirtai įsitikinusi, kad į TS–LKD partijos pirmininko postą tikrai artimiausiu metu nekandidatuotų.

„Į vieną klausimą tikrai galiu aiškiai atsakyti – į partijos pirmininkus neketinu pretenduoti jokiu artimu laikotarpiu. Klausimas, ar vedant sąrašą reikėtų būti partijos nariu, taip, turbūt, kad reikėtų (...) Aš tiesiog nemanau, kad žmogus, įstojęs į partiją šiandien, poryt turėtų kandidatuoti į partijos pirmininko postą“, – Lrytas.lt portalo laidai „Ne spaudai“ komentavo Seimo narė.

I. Šimonytė taip pat tikino, kad G. Landsbergio pasiūlymo vesti partiją artėjančiuose rinkimuose dar nėra apsisprendusi priimti. Seimo narė teigia, kad tai yra didžiulė atsakomybė, todėl dar nesako nei „ne“, nei „taip“.

„Turėjome laiko tik trumpai aptarti šią galimybę žodžiu. Tikrai ne (neartėja prie sutarimo. – ELTA). Yra tokia stadija, kad yra tikrai daug dalykų, apie kuriuos reikia pagalvoti (...) Reikia galvoti, kaip gerai atstovauti žmonėms, kurie tavimi pasitiki. Galbūt partijos sąrašas yra tas būdas, bet aš sau į šį klausimą nesu atsakiusi“, – teigė ji.

ELTA primena, kad po Prezidento rinkimų konservatorių pirmininkas G. Landsbergis sakė pasiūlęs I. Šimonytei vesti konservatorių sąrašą kitų metų Seimo rinkimuose ir sėkmės atveju formuoti Vyriausybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Kas nors kada nors blondine patikėjo ir neapgautas liko?.. :/

Nepatinka

Nepatinka  portretas
Man Simonyte negrazino pencinyku pinigus

Vincas

Vincas portretas
Teko paanalizuoti sios specialistes nuopelnus dirbant Lietuvos ...viriausybese ...tai dievas mate ir isgyrdo apie jos nuopelnus...delto ir pralaimejo ,pakoregavo rinkeju mintis ir viltis.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių