Quantcast

I. Šimonytė įvardijo, nuo ko priklausys pandemijos apribojimų švelninimas

Grįžti į straipsnį

na

na portretas
tesiog kvailinama tauta,tipo nieko tokio mirsta per diena 15-25 zmones ,serga virs 5000 ir reiks atsaukti tipo ribojimus,prisiminkit kaip tas dulkis rudeni bure buvo tik 1000 susirgimu ir buvo uzdare visas savivaldybes negalejai niekur isvaziuoti,o dabar leidzia mirt zmonem ir nieko tokio,tegu mirsta,nors dabar ir skiepai ir vaistai yra nuo coronos,tai kodel mirsta kaip vakar po 15 zmoniu.nesuprantu....

Ela

Ela portretas
.>>n >>> iš kur tokios žinios ? niekas nedraudžia nei tikrintis, nei kaukių nešioti, - tai ko verkšleni ?,rūpinkis savimi. Visi likusieji savi pasirūpins )

n

n portretas
na,kaukiu nereiketu atsaukt,nes susirgimu 4-5 tukst per diena.Turint omeny,kad daug kas nesidaro testu,nors ir jaucia simptomus,tai susirgimu dar daug.

Anonimas

Anonimas portretas
Tingine Simonyte ,melage ir Lietuvos žmonių alintoja. Prisivogusi iki kaklo ir galvoja jeigu karas tai jau jos nelies ir ją aplenks. Gyvatyno Konservatoriu partijos vadovė ,neturinti jokio supratimo apie sąžiningą darbą be melo ,kuri panašiai elgiasi su Lietuvos žmonėmis kaip ir Putinas. Gyvatyno

Pil.

Pil. portretas
Pamiršo kitos šalys pandemiją ,jokių kaukių , jokių draudimų.Jeigu žmogus blogai jaučiasi ,ar bijo užkrėsti kitus ar pats užsikrėsti ,manau nebus uždrausta savo saugumui kaukes dėvėti.Taip turėtų būti paskelbta ,kad dėvi kaukes laisva valia ir nereikia laukti.Nes oras šyla , sunku su jomis vaikščioti apsiperkant.Nebus pirkėjų, kol kaukės bus privalomos . Parduotuvės tuščios dėl kaukių dėvėjimo.

Jonas

Jonas portretas
Ar tu gydytoja esi ,kad gali kvarksėti ką nors apie pandemiją.Nusibodo šita kaimo bobą.

Galerijos

Daugiau straipsnių