Quantcast

I. Šimonytė į žemės ūkio ministro postą siūlo D. Miniataitę

Kandidatė į premjeres Ingrida Šimonytė į žemės ūkio ministrės pareigas siūlys buvusios Žemės ūkio ministerijos (ŽŪM) kanclerę Dalią Miniataitę.

„Jeigu mano kandidatūra bus patvirtinta, teiksiu ponią Dalią Miniataitę žemės ūkio ministro pareigoms užimti, ji buvo ilgametė ministerijos kanclerė, po to galbūt buvo stumtelta į šoną, nes ne visiems įtiko“, – antradienį žurnalistams Seime sakė I. Šimonytė.

I. Šimonytė teigė, kad D. Miniataitė gerai žino ministerijos darbą, iššūkius, labai svarbią klimato kaitos temą, „nes mes turime rasti protingų sprendimų, kaip nesunaikinti prekinio žemės ūkio ir atliepti klimato kaitos ir žaliosios ekonomikos tikslus“.

59-erių D. Miniataitė kanclere dirbo nuo 2009 metų, pernai ji savo noru atsistatydino ir tapo ministerijos vyriausiąja patarėja.

Nuo 2004-ųjų ji dirbo ministerijos sekretore, 2001–2004 metais buvo žemės ūkio viceministrė, o  1998–2001 metais – Žemės ir maisto ūkio integracijos į Europos Sąjungą departamento vadovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šita veikėja

šita veikėja portretas
prieš dešimtmetį jau buvo prisidirbusi, kai dengė starkevičiaus varkes

niekinis padarelis

niekinis  padarelis portretas
tai vantos lapas ant siknos....

as

as portretas
tai butu baisu , ar kas pasidomejo jos darbais ministerijoje, tai lojaji visiems ministrams , svarbu issedeti savo kresle
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių