Quantcast

I. Šimonytė: į COVID-19 jau galima reaguoti kaip į gripą

Grįžti į straipsnį

nuomone

nuomone portretas
Simonyte badykis kiek nori bet neturi teises gyventojus versti ir gazdinti jug lt laisva o senus zmones reikia gydyti o ne badyti jus tik prisimenate kad seni zones yra kada reikia badyti geda

Ew

Ew portretas
Tai nė vienas protingas žmogus ir nežiūrėjo į Covidą kitaip, nei į gripą. O ji vis dar nori iškišti kvailiems tą eksperimentinį marmalą, vadindama jį skiepais. Jokių skiepų nuo virusų nebuvo ir vargu ar bus. O jei bus- tie skiepai turės pirma nužudyt žmogų. Nes žmgus ir yra virusas. Jame gyvena dešimtys įvairių virusų,kurie ateina ir niekad nebeišeina. Tas valdžios lojimas apie virusus ir skiepus atrodo kaip kliedėjimas.

taigis

taigis portretas
Opa Šimonyte, stebuklingai covidas virto tiesiog gripu. O tai nuo ko visa ta prievarta buvo??? Realiai už visą šią aferą labai gerą bylą būtų galima užvesti, bet jaučiu nieks to nedarys, visi prišerti covidiniais milijonais, net į konstituciją nusispjauta buvo.

Neteiskite Jos

Neteiskite Jos portretas
Ji tik vykdo Klauso ShWabo nurodymus (žemėje žmonių perdaug )

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
Zurnalistai net keturiom aplink ja replioja

kaip faina

kaip faina portretas
Ne vyriausybė, o kvailiu ir klounu gauja.

Tai

Tai portretas
jau nebus leidimų į parduotuves? O tokios susireikšminę babytės buvo, kad "dokumentą" po dūrio turėjo!

smalsutis

smalsutis portretas
ingutei reiktu pasiskiepyti likusiais skiepais su pratestu galiojimu nuo gripo...

Lietuvis

Lietuvis portretas
Covid-19 visą laiką buvo gripo forma tik padarė jį baisų baubą kad savo represijas prieš žmones pateisinti. Man jie šlykštynės prakeikti.

>D.

>D. portretas
manau dėl to žmonės ,,krenta kaip lapai rudenį" kad po kovido karantinų ir kitų nesamonių medicina Lietuvoje ir toliau eina žemyn. Tiksliau, medikai įprato sureikšmint vien Covid'ą o kitos ligos, planinės ir neplaninės operacijos ar kompleksiniai gydymai nuėjo į paskutinę vietą ir dar toliau jau nekalbant apie tai kad vienos taisyklės ir aptarnavimas yra valdiškose medįstaigose ir visai kitas privačose... ,,Ačių" nevykėliui Dulkiui kuris dvigubai sparčiau daro tą ką pradėjo kitas idiotas - Veryga. T.y.griauna tai kas dar liko iš normalios lietuviškos sveikatos apsaugos sistemos

:)))

:))) portretas
turbut todel, kad visi daktaram skirti pinigai iskeliavo i ukraina ar gruzija...

?????? \\\\\.../////

??????  \\\\\...///// portretas
?????Be sąžinės,be lyties,be proto,be vaikų,be gailesesčio,be tautybės,be tėvo,be garbės, kas???????????

D.

D. portretas
Taip, nes tikslas jau pasiektas : vien per 40 šių metų savaičių mirė žmonių net daugiau nei 3300 , palyginus su tuo, koks mirčių skaičius buvo 2019 metais. Tai vadinama "perteklinėmis mirtimis"... O per 8 mėn. iš Lietuvos išvažiavo ( legalūs emigrantai ) virš 30 000 (o kiek dar nedeklaravusių išvykimo?) Ir,žinoma,išbėgo iš šitos šalies jauni žmonės : kas dirbs Lietuvai, kas gimdys jai vaikus, jei lieka tik senukai ir paliegėliai, kurie nei čia, nei kitur niekam nereikalingi. Covid-19 - jau "kaip gripas", o dar taip neseniai aiškino, kad tai pati baisiausia liga, priverstinai/savanoriškai leido žmonėms kažkokias neaiškias medžiagas, pavadinę jas skiepais , neleido į darbus, į parduotuves, gaudė kaip nusikaltėlius dėl tų "piš-pasių"...O dabar štai krenta kaip lapai rudenį jauni žmonės, nes jie priversti buvo "susimarmaliuoti", kad galėtų dirbti... Apie senukus jau ir kalbos nėra... Ir dabar "įsistačius kiaulės akis" kažką aiškina apie gripą : nuo kada buhalteriai ir nuo jo gydyt ėmė?

jo

jo portretas
žulikam jau nėr kantrybės tiek ilgai laukt to kovido:D:D

Anonimas

Anonimas portretas
Tai čia dėl šito ale vadinamo gripo žmonėms buvo taikomas psihologinsi spaudimas jog jie neturės pajamų? Negalės sėdėti su giminaičiais prie stalo ir kirsti kitos savivaldybės ribų???

blogiau

blogiau portretas
nebus ............. matyt šitas ''lengvas gripas'' paveiks ir susirgusius ir skiepintus - tik ne vyriausybę

fenomenai

fenomenai portretas
Viską ji žino ir viską išmano mūsų PIŠŠŠ, tai kam mums gydytojai, kai turime visažinančius buhalterius, galima uždaryti poliklinikas bei ligonines

"Mergina" \\\\\.../////

"Mergina"  \\\\\...///// portretas
pagaliau prabudo,bet už padarytas nesąmones "mergaite" privalėsi atsakyti,nes patirti milžinišli nuostoliai nuo tavo beprotybės ir tūkstančiai suluošintų ir mirusių žmonių.

o y sifily kaip y vaginos sloga...

o y sifily kaip y  vaginos sloga... portretas
pas PIS-- smegenu hemorojus...

varle

varle portretas
ne uzdekite visiems vel antsnukius uzdarykite parduotuves pastatykite apsaugas cia tavo toks charakteris visus valdyti bet gyventojai prie to jau priprato ir nekreipia i tave demesio esi diktatorius

ne

ne portretas
Su šeimos gydytojais pasitarti??? ne, jie sako,kaip norite,jūsų reikalas,ypač jei turi ligų, niekas nenori atsakomybės prisimti ir liepti ar neliepti.

to niekada

to niekada portretas
Nežinojom,kad visas pasaulis,,durniukai'' pagal tave,išskyrus tave.

jons

jons portretas
tik nuo gripo kasmet miršta 10-20žmonių.o nuo covid-19 kasdien1-2 žmonės

niekada

niekada portretas
nesiskiepijau nuo gripo, sirgau tik retkarčiais, netgi covidu nesirgau, o tie bailūs piliečiai kurie skiepijasi kasmet, taip pat ir serga kasmet...tik guodžiasi - oi, susirgau, bet gal nuo mirties apsaugojo. Durniukams savęs žaloti neuždrausi. Sveikai gyventi, judėti - tokiems neįdomu, geriau vaistus ryti ir skiepytis nuo visko kad ramiau būtų - ar ne?

Kaunas

Kaunas portretas
Ji galvoja kad kas nors jos paklausys ar pavyzdžių paseks ir skiepysis.Nebent kuprius muzikantas ir jo anūkas.Skiepyti senį reikia, kad dar gyventų ,90 metų.Skiepai prailgina gyvenimą ,skybėkite paskiepyti.

to na na

to na na portretas
Kad tuu jau nelabai dabar gyva,nes nusišnekėjai...skiepiajmės ir nuo gripo,nuo jo miršat kasmet dešimtys, o ir širdelę tenka keist nuo gripo komplikacijų.Apsiramink,neišmanėle.

na na

na na portretas
skiepykis Šimonyte, gal dar 3 negavai, 4 sustiprins. ruošk savo riebią rankelę, taip prievartavai žmones praėjusių metų rudenį ir žiemą - kol gyva būsiu bjaurėsiuosi jūsų valdžia ir tais metodais.

Galerijos

Daugiau straipsnių