Quantcast

I. Šimonytė gina prezidento sukritikuotą A. Dulkį: lengviausiai pulti tą, kuris yra įvykio sūkuryje

Grįžti į straipsnį

Psichol.

Psichol. portretas
Ne Dulkio planas,jis tik nurodymų vykdytojas.Papuolė žmogus ramus, kuriuo naudojasi nusikaltėliai o tas avinėlis vykdo viską ką įsako.Už Dulkio stovi kuprius muzikantas su savo anūkų ,dabar jų toks ėjimas, už nugaros ir ramiai,kitų rankomis smaugti.Nejaugi nesupratote ???

Priskreto

Priskreto portretas
Neatsimenu, kad AiG ką nors šnekėdamas, neprisimintų Dulkio, tai primena sugedusio gramofono plokštelę... Ne Kepenis, ne Gražulis... o Dulkys, o Dulkys,, aš be kaukių pramogauju, kaltas vienas tik Dulkys... Priskreto lyg vantos lapas pirtyje...Ar buvo koks nors konkretus pasiūlymas ir pagalba? Priminkit. Nurodinėti procentus ir aš galiu... Paskiepykit visus, kepenius 100 %, užsikrėtimų skaičius, garantuoju - kris...

Ką gina?

Ką gina? portretas
Šimonytė gina NE Dulkį, o SAVE. Dėl Dulkio ji ir nemiega, ir isterikuoja, ir kvailioja, ir blaškosi, ir nervuojasi, ir vaistus geria, ir psichologus samdo, ir reitingus aukoja, ir iš medikų šaiposi, ir ligoniai miršta tik todėl, kad nepasirodytų Preidentas Teisus!!! Štai kokios Bobiškos ambicijos, t.y. ant Tautos Nusispjauti!!!

klausimas

klausimas portretas
kitas: kam jis lipa ant kulnų? vagonų radybos? klanų paralyžiavimas? teiginys, kad nežinos sistemos - netinkamas, perpratęs. Ar buvo geresnis ankstesnis? kai kalbėjo daug, bet kiekviena karta kitaip? ir dingo 20 vagonų? ir milijonai? ar tai yra tikroji priežastis komandai fas?

Anonimas

Anonimas portretas
JEI Dulki pavaryti reikes kita rasti,protingas neis,nes tai šiuo momentu tai politinė savižudybė.

ramas

ramas portretas
gerai, kai tu ant zemes guli o sukurys kazkur virs galvos aukstai....

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Šventa teisybė, jei Dulkys nedirbtų, nebūtų už ką kritikuoti.

777

777 portretas
Uzsiciaup tu kumele jau pamirsot kaip puolet veryga ir visus kitus ministrus padla tu paskutine.

L

L portretas
Dėl Prezidento tai irgi geriau neliesti.Jis neskirsto žmonių jam visi vienodi.Ir tai mūsų Tautos išrinktas.

Manau

Manau portretas
Kad net 90% nepasitiki tuo ministru ir nėra reikalo jį laikyti,nes mes išlaikom jus ir mes norim,kad visi dirbtu mūms.O dabar su toms savo vakcinom su tais pasais padarė jovalą.Artėja žiema ir aš negaliu nusipirkti nei striukės nei batų.Tai kas čia kaltas.Esate žudikai ir kankinate mus su savo toms nesąmonėms.Lauk ir kuo greičiau iš valdžios tiek tą Dulkį tiek ir visas tas paneles priekyje su Šimonyte.

Galerijos

Daugiau straipsnių