Quantcast

I. Šimonytė apie pandemijos suvaldymo planą: manau, kad jį tikrai paruošime

Grįžti į straipsnį

Na kokie

Na kokie portretas
Jūs unikumai!!! Šį kartą patirtis yra bent teorinė..Gal dar Belgijai paruoškit- ten labai bloga situacija

Tu

Tu portretas
O sitie kolukieciai neturi jiokio plano?o nauji tik isrinkti kodel turetu tureti? O milicininkas ir artojas dairosi naudos. Gi milziniski pinigai atejo is europos. Kaip juos pirchvatizuoti. Lucinas i karbauskio povyza paziurejas pasake, sis nieko nedarys jei jam nebus naudos.

As

As portretas
O jums neatrodo, kad dabartinė valdžią turi turėti planą ir jį tik perduoti naujai vyriausybei. Kuk galėjo it ta pati vyriausybė likti kas žinojo. Jik visi tikėjosi papulti į Seimą. Taip galima priekaištauti dėl visko . Ir dėl švietimo reformos, mokesčių ., boudžeto ,aplinkos apsaugos ir t.t. . Jūsų manumu dabartinė vyriausybė neturėjo viso to daryti.juk ji galėjo ir likti.

Danutė

Danutė  portretas
Na, manykite manykite, nuo jūsų manymo iki darbo toli.....

Pipl.

Pipl. portretas
Manau tas planas jau turėjo būti,apie rinkimus galvojo,dirbo, kad patektų i seimą o rūpimi klausimai dar tik bus paruošti.Keista.

Pagrindinė žmogaus teisė

Pagrindinė žmogaus teisė portretas
BŪTI SVEIKAM! Naujai į Seimą išrinktieji turėjo apie tai pagalvoti PIRMIAUSIAI.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kritikuoti galima tik tuomet, kai pats turi nuomonę (ar planą) tam tikru klausimu ir gali juos pateikti kaip alternatyvą valdantiesiems, kurie galimai elgiasi neteisingai. Tačiau kai kritikuoji vien tik tam, kad prieštarautum ir pažemintum konkurentą rinkėjų akyse, o pats visiškai negalvoji apie žmonių, kurie tavo pažadų užliūliuoti, už tave balsuoja, sveikatą, tai kritikuotojams garbės nedaro. Virusas tikrai nebus toks draugiškas ir nelauks, kol naujai išrinktieji pasiruoš, kaip prieš jį kovoti. Pagarba dabartiniam Sveikatos apsaugos ministrui Verygai, kuris, nepaisydamas visų nepagrįstų kaltinimų, nuo pavasario didvyriškai kovoja su vis agresyvėjančiu virusu. Sveikatos Jam ir ištvermės!

Laura

Laura portretas
Tas planas seniai yra paruostas Kanadoje visu globaliu bankininku masonu ir vadinasi pasaulio genocidas iki 2022 m.ji tik vykdys ta plana tes Hitlerio pradetus darbus su jo anukes pagalba LT .Vokietijojr ir Anglijoje 3 moterys tai yra Adolfo anukes !

juoko -darbs

juoko -darbs portretas
jaumatome kaip jinai pasiruosisi,sake nekels jokiu pinigu,perziures visas ismokas ka galima sumazinti,,ot gerai taip ir reikia zmonems ir vel issirinko kobiliecius,dar mazai jums buvo nureztos pajamos,nuo durnumo vaisto ner,VALIO,,,,,,,,,,,,,

Julija

Julija portretas
O kodėl būdami opozicijoje tik kritikavote ir nieko nesiūlėte? Stengiatės, kad valdantiesiems būtų tik blogiau ir juos tik kaltinti sugebėjote.. Dabar atsirado geradariai, jau ir planą paruoš. Veidmainiai.

Tik

Tik portretas
neapsikakok valdydama

Mociute

Mociute portretas
Lauksime kol paruosite,busit pirmi pasaulyje!

Anonimas

Anonimas portretas
Patys issirinkot tuos koncervatorius tai ir srebkit taip ir reikia .Dar matyt norit kad atimtu pencijas kurias ateme koncervatoriai Avinu banda nemastantys bukaprociai.

Anonimui

Anonimui  portretas
Teisingai pasakyta

Nesvatbu

Nesvatbu portretas
Jau ruosia plana, kaip pinigus pasisavinti. Ta ji su anukeliu labai gerai sugeba

Ne vagis

Ne vagis portretas
Subankrotino jūsų šaika SNORĄ, tai to bezdančio Briuselyje raginimu gal subankrotinsit ir Medicinos banką. Juk valdytu pradės vagių partijos lyderė. SNORO duobkasė Ingreda.

Vai vai konservatos meluoja

Vai vai konservatos meluoja  portretas
ir veidmainiauja ? Tiek kritikavo tai per daug suvaržymų tai per mažai , o patys NEI ŽINO KAS VYKSTA NEI TURI PLANĄ ? Teisingai sakė Skvernelis , sėdėjote ir tik kritikavote , net dirbti kartu vardan tos Lietuvos nenorėjote ...Nevykėlių valdžią panašu turėsime .

Anonimas

Anonimas portretas
Nedurinkit liaudies su ta KORONA ir pandemija. Tai ka, NETURIT planu kaip isvogti dykai skirtus milijardus? Tai nachrena jus atejot i seima? Graziai apsikot savo rinkeju pasitikejima.

Galerijos

Daugiau straipsnių