Quantcast

Į Seimą kandidatuojantis A. Guoga įstojo į Darbo partiją

Seimo nario mandato siekiantis buvęs europarlamentaras Antanas Guoga įstojo į Darbo partiją.

„Taip, esu įstojęs į Darbo partiją“, – Eltą informavo A. Guoga.

Politikas teigia sprendimą įstoti į partijos narių gretas priėmęs maždaug prieš porą savaičių. A. Guoga savo pasirinkimą tapti partiečiu aiškina komandinio darbo siekiu.

„Darbas Seime yra komandinis. Manau, kad (Darbo partijoje – ELTA) yra neblogų žmonių, norisi padėti partijai, kad ji tobulėtų, gerėtų ir galėtų sukurti daugiau vertės Lietuvos žmonėms. Dėl to tokį sprendimą ir padariau“, – savo sprendimą paaiškino politikas.

A. Guoga akcentuoja, kad jo asmeninės vertybinės nuostatos su partijos programa sutampa.

„Kiekvienas žmogus turi savo vertybes, o partija turi programą. Jos programinės nuostatos su mano sutampa: man taip pat norisi, kad Lietuva būtų patraukliausių šalių pasaulyje penketuke“, – sakė A. Guoga.

Kiekvienas žmogus turi savo vertybes, o partija turi programą. Jos programinės nuostatos su mano sutampa.

A . Guoga Darbo partijos rinkiminiame sąraše užima trečiąją vietą. Politikas planuoja kandidatuoti Trakų-Vievio vienmandatėje rinkimų apygardoje.

Visgi, kaip pirmadienį pranešė portalas lrytas.lt Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) laukia papildomų įrodymų, kad A. Guoga nebėra Australijos pilietis ir tikrai gali kandidatuoti Seimo rinkimuose. 

Savo ruožtu A. Guoga tikina šią vasarą atsisakęs Australijos pilietybės ir VRK pateikęs tai įrodančius dokumentus. Politikas teigia VRK abejones dėl pilietybės laikantis nepagarba tiek jo paties asmeniui, tiek ir Australijos institucijoms.

ELTA primena, kad 2014 metais vykusiuose Europos parlamento rinkimuose A. Guoga dalyvavo kaip Liberalų sąjūdžio narys. Po kelerių metų politikas iš Liberalų sąjūdžio išstojo, o 2019 metais vykusiuose Europos parlamento rinkimuose nesėkmingai kandidatavo su Centro partija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Zinai guogeli, parodei kuom kvepuoji, kas esi is tikruju...

16 09

16 09 portretas
I narva?

dar

dar portretas
1 jav demonu iremintas i darbo gauja kad galetu sekt is snukio matome kad gerai apmokamas es DG tai ta pati kgb ar mosad isvertusi kaili 1 zod ziu politjovalas........
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių