Quantcast

Į pirmąjį posėdį renkasi P. Gražulio apkaltos komisija

Grįžti į straipsnį

AR NEPANAŠUS

AR NEPANAŠUS  portretas
Į SAVIMI PATENKINTĄ TINGINĮ.?

Sūduvis

Sūduvis portretas
Kada pagaliau mūsų ,,išrinkti,, seimo žmogai pradės dirti, užuot vaidinę cirko spektaklius, Lietuvai, t.y. tą darbą už ką jiems mokame kosminius atlyginimus?.?.

labai labai gerai

labai labai gerai portretas
P. Gražuliui apkalta gresia ir dėl to, kad jis yra nuteistas už piktnaudžiavimą, nes 2015–2017 metais veikė Kaune registruotos šaldytų maisto produktų gamybos bendrovės „Judex“ interesais, neleistinai kišosi į valstybės tarnautojų Lietuvoje ir Rusijoje veiklą.

Anekduotas

Anekduotas portretas
Cirkas isvaziavo, klounai liko, ir ikure laisves partija, linksminti zmones jems nepaviksta, todel nutare iteisinti kanapes.

Kiekvienas

Kiekvienas portretas
Kaimas turi savo durnelį,bet čia Lietuvos Seimas,ponai...

Anonimas

Anonimas portretas
Mirėm iš juoko per Dviračio žinias,kaip verkė gražuolis pas seimo pirmininkę...klaida klaida...vyrelis-klaida..ai,koks čia vyrelis,ašarinis vaikdirbys , be vertybių

To aleliuja

To aleliuja  portretas
Tai je kalti, kad visdar neiteisino kanapiu? Oj kokie nekadejai. Siaubas.

Ech

Ech portretas
Ka jums blogo padare grazulis?

aleliuja

aleliuja portretas
Balsuoti už kitą asmenį griežtai draudžiama,nes ir 1 balsas gali lemti įstatymo priėmimą.Užregistruoti kalbėti kitą-visai kas kita,ir Širinskienė 2 kartus tai darė-Karbauskį ir Verygą registravo.aIr dar ji čiulba. Tai grįžkite ir prie jos, senaties čia nėra manau.Įrašai posėdžių yra, lengva patikrinti.

Galerijos

Daugiau straipsnių