Quantcast

Sutarė, kad šalies gynybai reikia skolintis apie 30 mln. eurų

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
KĄ REIŠKIA ''ŠALIES GYNYBA'' , KAI STIPRESNIS LIETUTIS PARKLUPDĖ LIETUVĄ , NEREIKĖJO NEI RUSŲ , NEI ATOMINĖS .

Lietuvis

Lietuvis portretas
ŠITA PARAZITUOJANTI GAUJA SU PREZIDENTU(parsidavusiu landzbergynui)PRIEŠAKY VISIŠKAI NUALINS LIETUVĄ.

o

o portretas
kur gaubicas nukisot gal geriau chacholams dovanokit juk esat tokie /dosnus/ kad vaikai mokyklose srebia pamazgas.......

Hm

Hm portretas
Turbūt seimūnams ir vyriausybės nariams perka kad galėtų į tarnybą be baimės vykti. Pagal principą: Kiekvienam valdžiagyviui po asmeninį bronevyką! Valio ponai.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Jau rusus galima pulti

1992 m. savanoris, liejes krauja uz laisva Lietuva

1992 m. savanoris, liejes krauja uz laisva Lietuva portretas
Sitie 30 milijonu BUS ATIDUOTI Amerikai. Darom isvada lietuviski dolbajobai. Skolinam pinigus ir atiduodam Amerikos milijonieriams o SAVO pensininkus marinam badu ir be vaistu. Padovanoje paskolintus pinigus Amerikai taigi juos PRIVALESIM grazinti ir dar su procentais. Matot kokius ISGAMAS laikome valdzioje. Ar nelaikas juos iskarti? Lietuva per pirmas karo minutes pirma bus VISISKAI SUNAIKINTA. NATO ir Amerika suplanavusi Pribaltika, Lenkija, Rumunija paaukoti karo su Rusija atveju. Nepades jokiu budu ta supuvusi ir nurasyta Amerikos technika.

Palaikome

Palaikome portretas
Bent kiek protaujantys nesirengia kvailiams įrodinėti,kad valstybingumas paremtas ir sava kariuomene.Būtina ją turėti ir reikia ją remti.Vieni neapsiginsim-tam yra NATO.O ji irgi yra išlaikoma visų jos narių.Todėl ir nenusišnekėkim,kad labai daug mes mokam.Iš kiekvieno po du eurus.

...

... portretas
Šiais laikais karai vykdomi ne ginklų kiekiu, o finansais: nemėtykim pinigų tam kas NĖRA Šaliai naudinga, JOKIE tankai mums saugumo negarantuoja! (jei kalbam apie evakuacinius tankus (nusipelniusiems), tai GAL, bet tai REIŠKIA kad Tauta JAU dabar pasmerkta).

jonas

jonas portretas
Klausimas ar tie gynėjai gins.Prieš 2 sav.Nidoje pasieniečiai sulaikė du ginkluotus rusų FSB agentus.Ir paleido,nors už nelegakų ginklo turėjimą numatyta baudžiamoji atsakomybė.Reiškia sieną saugo Maskvos žmonės.Kol tokie vadai visi ginklai kaip 1940 matiteks vatnykams.Nes visi tyli,net prezidentas.Geriau jau žmonėms pensijas pakeltų,nei perka ginkluotę kurios nenaudos

Tik durniems neaišku

Tik durniems neaišku portretas
kad užpuolimo atveju Lietuvos kariuomenės užteks keliom valandom. Vaikų kaip mėsos panaudojimas..Kol amerikonai pasižiurės kaip kas ir kokiu greičiu naikina žmones ir techniką.Paskui jau mušis tarp saves.Galim matyt kaip panašiai būtu pažiūrėje į Siriją. Daug ten gali kariuomenė kai pagrindinį darbą atlieka paskutinės kartos aviacija su kompiuterine navigacija ir laivai su tarpkontinentinėmis raketomis.

Patranka

Patranka portretas
Nemaitinsi savos kariuomenes, maitinsi svetima. Svarbu, kad pinigai butu isleisti ne viesbuciams ir ne auksiniams saukstams.

Jo

Jo portretas
Nausėdos dovana bankams.Juk reikia atidirbinėti.Kaip ne kaip,visgi savi,kad ir ne lietuviški.

Emma23

Emma23 portretas
Kviečiu jus į privatų lietuviško sеkso klubą - www.vplan.com/emma23 Tai geriausia vieta susirasti sеkso partnerį! Parašyk man ten, aš mielai sutiksiu tave :)

Betvarkė

Betvarkė portretas
Vokietija ne jūsų lietuviški driskiai lygio,o kariniams tikslams 2 procentų neskiria.O mūsų beretininkai,užsimojo net 2,4 procento atseikėti dykaduoniams.

Na ir valdžia

Na ir valdžia portretas
Dar dykaduoniams maža milijonų.Geriau būtumėte tuos ,skolintus pinigus panaudoję atimtų pensijų,statutinių pareigūnų grąžinimui.Prezidentas naujas,tvarka sena.Gaila.

pelė

pelė portretas
o valdžia nieko negirdėjo apie S-300,S-400,kur blokuoja visas raketas,gina šalį nuo išpuolių?Nusipirko Turkija,NATO narė,Indija,Iranas pirks?

Puiku, prasideda

Puiku, prasideda portretas
Va čia tai gerovė!

diedukas

diedukas portretas
nors plikas .......bet šarvuotas..

Pensininke

Pensininke portretas
Lietuvos politiku mastysena : po manes, kad ir tvanas.

.

. portretas
O juk rėkė kad biudžetas perteklinis surinktas. Tik nesenai kitom reikmėm 20 milijonų berods pasiskolino, dabar vėl 30 milijonų. Dabar aišku kokiais būdais kažkam gyvenimas gerėja.... Idomu ar nors vienas centas iš pasiskolintų pinigų gražintas buvo, kiek valstybės skola sumažėjo iki šio skolinimosi? O kai kurie naivuoliai tiki jog jie yra laisvi..... Pirkite jūs tų šarvuočių kiek tik norite bandydami apsiginti nuo vienų, taip tik dar didesniais vergais kitų tapdami, nes net jūsų anūkai kurie galbūt dar net negime jau yra prasiskoline iki ausų... Ir kol taip bus mes negyvensime geriau, o mūsų valdžiagyviai ir toliau lys į subinę tiems kuriems šalį praskolino...

Čiubaka

Čiubaka portretas
>Modestas Siekiant išvengti praeities klaidų, vienareikšmiškai nereikėtų pinigų išmesti saldofonų žaisliukams. Smetona tiek investavo į kariuomenę, pirko ir tanketes, tankus (FT-17), net minų tralerį "Prezidentas Smetona" įsigijo pasididžiavimui, neskaičiuojant jau visokių katerių, šautuvų, amunicijos ir etc. ir kas iš to išėjo? Ogi vadas pirmas pabėgo, o kariuomenė pasidavė be šūvių.

Modestas

Modestas portretas
Ir kaip jūs nesuprant, kad jeigu puolė, tai puls ir dar kartą. Jau dabar puola, tik ten visai netoli. Todėl ir būtina didint gynybos biudžetą, siekiant išvengti ateities klaidų.

Virginija

Virginija portretas
Ar girdite, valdžios parazitai, kaip tuo ,,džiaugiasi" tauta!?

Anonimas

Anonimas portretas
Nuo ko jus ginsites PYDE>RAI lietuviski nelaimingi?

Čiubaka

Čiubaka portretas
bepigu skolintis kai ne iš savo kišenės reikės gražinti. Žodžiu, po mūsų nors ir tvanas

Ozys ne bronsonas

Ozys ne bronsonas portretas
Tylekit sunauja, khe, khe, khe. Saukstai vel reikalingi.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Su kuo mes visada kariaujam ir nuo ko ginamės, kiek galima švaistyti valstybės pinigus, juk tai mokesčių mokėtojų pinigai. Ir dar skolintis, absurdas..

tadas

tadas portretas
patys renkat paskui verkiat

O ko noret

O ko noret portretas
Jau iskart kai Nuoseda pasiliko uzsienio reikalu ministru Grybes siklaizi Linkeviciu tapo aisku kad vel tuo paciu keliu eisim dar aktyviau jankiam sikna laizydami.. Liudna...

Kada

Kada portretas
Bus gražinta kariams pensininkams ir vrm pareigūnams atimtas per krizę pensijos,ar lauksim kitos krizės ir vėl atimsit???Milijardai švaistomi o atimtas žmonių pensijas nėr iš ko gražinti,štai kokie prioritetai,ne žmonės o gelžgaliai!!!

Faktas

Faktas portretas
Betikslis ir beprasmis pinigų švaistymas. Tai panašu į eilinį "ausinių puodų" pirkimą. Kažkas rankas pašildys.

Juozas

Juozas portretas
Vaikų pinigams didinti lėšų nėra ir nebus, Karoblio visureigiams- nėra, bet pasiskolinsime. Tokie mūsų valdžios prioritetai- vaikai, seneliai, jaunimas ir dirbantys žmonės nesvarbu.

Paims 30

Paims 30 portretas
Atiduos 40. Jai driokstels krize netures iš ko:) ives dar viena visuomenes interesus atitinkanti mokesti. Chuli lohai sumokes:)

Louis de Funes

Louis de Funes  portretas
saunu kaip

Savas

Savas  portretas
Va Nauseda ir atidirbineja bankams,pinigai bus paleisti vejams

Pesimistas

Pesimistas portretas
Gerai taskyti "gynybai" milijardus, tada kai niekas nepuola.

Vatnikui

Vatnikui portretas
kas klaus runkelių, eik art

Aiva

Aiva portretas
O tautos ar paklauset ar savo pinigus dalinat ar taip kuriama geroves Lietuva

dar lietuvis ...

dar lietuvis ... portretas
kada baigsis tautos skurdinimas ir mulkinimas, kas kelia bangas , tas ir pelnosi net iš tokios skurdžios šalies... o ponuliai tai įmitę ...koktu ....

////////////

//////////// portretas
Elitiniu padugniu kolektyvas....., sukos....

hmm

hmm portretas
na nebutu mafijozai. idomiai skaiciuoja nuo bvp, kuris yra sukurtis/pagamintos prekes ir paslaugos paverstos i eurus. pernai buvo 45mlrd. tuo tarpu lietuvos biudzeto projekte 2018metais parasyta pajamos: 9.07mlrd is islaidos 9.55mlrd. tai krv kaip galima karo islaidas skaiciuoti nuo bendro vidaus produkto o ne nuo to ka tu turi kiseneje???!?! tik zydai taip moka

vien

vien portretas
tik paziurejus i ispampusius snukius slykstu darosi kas mus valdo?

gal

gal portretas
baikit plaut pinigus su A saukstais ir gaubicom uztenka kelt panika /rusai puola/ geriau pasirupinkit savo zmonemis o ne zydeliais kurie jau lenda i tautos kisene kurioje vejai svilpia bet jiems maza ir deda DB ant visu skurstanciu ir elitas i ta pacia dudele pucia.....

jo majo

jo majo portretas
matai jie sutarė reikia tanketkų amerikoniškų, bet gerbiamieji, pinigai tai TAUTOS, gal jos paklauskit.... pagal pragyvenimo lygi sėdim ES šknoj....

kada

kada portretas
kada pradėsim gerbti save, rūpintis savo šalimi, o ne žaisti karą, gąsdinti tautą, va-pabadaukit senučiukai, reik tėvynę ginkluoti... o pirkimai apsurdiški, niekas nekontroliuoja, pinigai laisvai liejasi per auksinius šaukštus ir kitus pirkimus...

Rusas

Rusas portretas
tarnautu litofcai rusijos siaureje,jaip seniau-tai nebutu tokie isgaishe!

hahaha

hahaha portretas
jei jau puls is rytu,nepades jums nei milijonai nei milijardai skolinti...bus kaip sirijoj,is kaspijos juros paleis kelesdesimt raketu i uzduotus taikinius lt ir galas bus...nepades nei jankiai nei tie vokiski btrai...

...

... portretas
Už kiek Lietuva jau parduota?.. ir - kam, ar tik ne žydai tie 'skolintojai'?.. :/

Durniai

Durniai portretas
iki kiek skolinsimės ? Ką dar galima užstatyti ir parduoti ? Dėl ko ? Kad išlaikyti milijardierių karinę pramonę ? TSRS irgi ginklavosi , nes Amerika vis puolė . Kuo tai baigėsi, ar maža dar istorijos pamokų.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Na nerodykit savo kvailumo, nei jūsų nuomonė įdomi, nei ji ką nors pakeis

Vladimiras

Vladimiras portretas
O MUS-VISUS LIETUVOJE GYVENANČIUS ŽMONES JUS PAKLAUSĖTE?

Is

Is portretas
Paimkit is mecetes statybos arba miskus Ikejai parduokit ir nereiks skolinti

o ligoniams gydyt

o ligoniams gydyt portretas
organizuojami paramos koncertai... liancbergynis walkatynas nuprotejo galutinai

prasideda pinigu plovimas

prasideda  pinigu plovimas  portretas
dabar skolinsis lietuvos vardu ir kis jankiams y sikna ...neva jie taip su jais susitare.....pensininkai, mokytojai ,darbo zmones galit dantis dziaut ant radijatoriu ....litchujanijos vojakos eis ,,,gynt,,, jankiu kolonija

Makas

Makas portretas
30 metu ir dar i skolas lenda. Geda.

...

... portretas
Tauta PRIEŠ.

???

??? portretas
Jokių skolų, jokių surūdijusiu laužų, tautą pamaitinkit ,tada lygiuokitės į išsivysčiusias šalis , o jos neskuba mėtytis 2 % BVP , čia mes visadandam į ....

kokios VALSTYBES gynimo taryba

kokios  VALSTYBES gynimo taryba   portretas
surinko Nauseda ???? Prasitrinkit akis--valstybe , tauta , litas ir valstybingumas jau senai prasiktas ...... ponai ...Manau reiketu sakyt tiesa ..susirinko valstybes naikintoju valdziagyviu kolektyvas -sprest kaip gelbet savo vogta turta ir skura konfliktu atveju...

Galerijos

Daugiau straipsnių