Quantcast

Į paskelbtą skandalingą žinią sureagavo pats R. Ačas: straipsnis šiąnakt paleistas specialiai

Grįžti į straipsnį

to-Nelabai itikinama

to-Nelabai itikinama portretas
tai kad tuo-iškrypymu ijis užsiima jau nuo 1999m.Taip rašė komentatorius po vienu iš straiosnių apie juos-jų šeimyną. Neva jo žmona jį užtiko su kitu vyru lovoje dar 1999m., pasipasakojo draugei ta- savo vyrui ir t t.t ir tai tapo vieša Raseinių ,,paslaptimi''. Paieškokite to komentaro po vieną iš straiosnių apie jų šeimyną.

Klounas.

Klounas. portretas
VISUS pedikus reikia viešinti. Atsiras trečias, jis sakys, jog Ačio veikksmus nori nuslėpti :) :) :)

Siugriovė

Siugriovė portretas
Savo ir aplinkinių gyvenimus kaziolas senas

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Gal gana jau su tom nesamoningom rasliavom? Neturit, apie ka daugiau rasyt?

Faktas, kad

Faktas, kad portretas
jis senas kuilys. Nesusimaste, kad auga anukai, kuriems neduok dieve analogiskai gali nutikti . Neveltui sakoma, kad lazda turi du galus.

JONIENĖ

JONIENĖ portretas
BET SENIS TURI ANŪKUS, TAI IR JO TIKRŲ ANŪKŲ NEGALIMA ARTYN PRILEIST-KAS ŽINO, KAS ŠAUS TOKIAM GALVON... KOMENTATORIAI IR JIS PATS RAŠO, KAD NE LAIKU, KAD PAKENKS KAŽKAM TOKIE STRAIPSNIAI, TAI GAL NE LAIKAS IR NE STRAIPSNIAI KALTI, NE BARTOŠEVIČIUS ČIA KALTAS DABAR, O ŠITAS PUSŽMOGIS PRISIDIRBO IR TURI UŽ TAI ATSAKYTI, NES SUGADINO SAU IR KITIEMS GYVENIMĄ.

Anonimas

Anonimas portretas
iškrypusioje lietuvoje šventė tada kai parašo apie nauja iškrypeli čia matomai skaitoma kaip didvyris nes nublanksta valstybinės šventės aš suprantu taip naikinamas valstibingumas juk didvyriai tai apie ka spauda rašo.

Pamastykime

Pamastykime portretas
Kodėl šis įvykis pateiktas kovo 11 išvakarėse,kai pasirodo įvyko šis neaiškus dalykas prieš 4 m.,ką veikia mūsų visos šalies institucijos,kodėl nebuvo užkirstas kelias spaudai,kurios portalai džiūgauja,kas yra Lietuvos priešai,galvokite visi,tai rimti dalykai, beje norint pakenkti ir žinomam krepšininkui.

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
Aiškus bylos faktų nutekinimas , kad pridengti Lanzberginių pedofilų skandalą , nes Lanzberginių partijoje daugiausiai yra pakliuvusių pedofilų ir jų bendrininkų . Delfi labai smulkiai aprašo bylos medžiagą , o ar Lanzberginio vaikapisio Bartosevičiaus bylą taip pat smulkiai aprašys ?

E.

E. portretas
O ko tikėtis iš Paksiaus kompanijos? Buvo banditas Borisovas, ragana Lolišvili, o dabar dar ir p e d e r a s t a s iš Raseinių... Visas komplektas brudo, kaip ir dabartiniame seime :)

Nelabai itikinama

Nelabai itikinama portretas
O tas vaikinas nebuvo pakistas,kažkaip nesinori tikėti,senas žmogelis užsiims tokia nesąmone.

Bėk į Berlyną..

Bėk į Berlyną..  portretas
Tu Lietuvoje ramybės neturėsi iškrypęs homike.

TEMIDE

TEMIDE portretas
ot pedofilas nenagliadnas,dar kaltu iesbo,bando issisukti nuo pedofilo ant pidaro

Rodau ant pirštų :)

Rodau ant pirštų :)  portretas
VISI pedofilai turi būti baudžiami griežčiausiomis bausmėmis ! VISI ! Aš rašau apie eilinį SĄMONINGĄ informacijos nutekinimą :) Ir kas mane įtikins , kad nebūtų išviešinta KAS NUTEKINO info Bortuševičiui ! Ar vieni , tie kurie tarp liberkonservatorių sukiojosi, yra " geresni " ?

cekavnas

cekavnas portretas
a tai kuris kuriam ten sysala kaisiojo i visas ertmes

nekaltasis

nekaltasis portretas
o Ačas irgi specialiai su tuo nepilnamečiu prasidėjo?

Romas

Romas portretas
Nei vienas iskrypelis neprisipažino prisidirbes.Visi dedasi angelais

Zuikis

Zuikis portretas
Nupirkite jam seksšope dirbtinių pimpalų, tegu tampo, užuot prie vaikų lindęs.

Ne ne beraščiai komentuoja , o tie

Ne ne beraščiai komentuoja , o tie  portretas
kurie supranta kas vyksta ! 2 teismai jau BUVO , reiškia ne " vakar " baigėsi antrasis , jei paskirta ir TREČIO data __KOVO 27 d. Aukščiausiasis Teismas NAGRINĖS ŠIĄ BYLĄ “, – feisbuke rašo buvęs Seimo narys ! ___P.S. KOKIE SUTAPIMAI ? !!!! Tik visiškas kvailys gali nematyti ! Manau ne ŠIANDIEN buvo kreiptasi į Aukščiausią teismą ? !!! Kada antras teismas baigėsi ? ! Kodėl info paskelbė ŠIANDIEN PRASIDĖJUS SEIMO SESIJAI , kuri nori nori įkurti komisiją DĖL INFORMACIJOS NUTEKINIMO , buvusiam konservatorių seimo frakcijos nariui Bartoševičiui , kuris įtariamas sunkiu nusikaltimu - pedofilija ? Sutapimas ? :) Ne , jei mąstai . Aš nesvarstau " geras ar blogas " Ačas ,aš tiesiog dedu faktus . Kaip prieš rinkimus ir ta niekinė knyga , apie kurią jau pamiršome :)

Ačiū

Ačiū portretas
gaila seniuko. už nieką turėjo atsegti 8 tks. riaurų.

nesuprantu

nesuprantu portretas
O kodėl tylima apie bartoševičių? Viauomenė laukia informacijos.

Beraščiai komentuoja

Beraščiai komentuoja portretas
Žmonės mielieji, Ar Jūs skaitote tekstą, ar suvokiate nors minimaliai apie teismus? Juk esmė, ne "diena iki rinkimų", ne "specialiai" paskleista informacija"! O TAI, KA BYLA JAU PRAĖJUSI DU TEISMUS! Kad ponas Ačas pats patvirtino, kad .. "moėjo pinigus t uomet dar nepilnamečiui, pas jį dirbusiam jaunuoliui už tylą !

Senukas

Senukas portretas
Ka vata dvigubus standartus taikto, lojot daug del konserv ?

Rici

Rici portretas
Belieka tik nusišaut nuo tokios GĖDOS.Nepavydžiu artimiesiem.

FAKTAS Nr 1

FAKTAS Nr 1 portretas
Valdžioje atsidūrė atsitiktiniai žmonės turintys lytinius iškripimus. Jausdami savo valdžią ir nebaudžiamumą pradėjo tenkinti savo iškrypeliškas lytines aistras. Kurios deja šiandien VAKARIETIŠKOS VERTYBĖS...AMORALI VALDŽIA NEGALI TINKAMAI VALDYTI VALSTYBĘ..Galimas dalykas tie žmonės neturi reikiamos kvalifikacijos tokiam darbui. TAD LOGIŠKA kad valstybės saugumas tapo pažeidžiamas. TODĖL būtina PALEISTI SEIMĄ IR KITAS VALDŽIOS institucijas ir sudaryti valstybės gelbėjimo laikiną tarybą kuri perimtų valstybės valdymą..Kitaip katastrofa.

ai

ai portretas
aiku, kad paleistas pedopartijos skandalui gesinti

aš manau, kad

aš manau, kad portretas
vadinas ekonomika visai prasta, skandaliukais užglaisto. SEIMO ŽMONES nedirba.

MORIU zinoti

MORIU zinoti portretas
o kaip gyvena BARTOŠĖvičius, kaip ons linksiminos mums nežinoma. KODĖL?

Tas anonimas

Tas anonimas portretas
GAL IR TEISUS ESI..MAN 70 O BARŠKINAU 20 METĘ...I ANUKES MAN TI.KANČIA...BET PAGAL ĮSTATYMUS JI PILNAMETĖ. IR AŠ NELAIKYTINAS PEDOFILU...:-))))))

Leonora

Leonora portretas
Konservatoriai nesnaudžia.Negirdėti nieko apie Bartoševičių,po kieno sparneliu tupi kyla klausimas.

Jes

Jes portretas
Kad ne šiaip sau tas straipsnis tai aišku kaip dieną.

Tautginas

Tautginas portretas
Juodas daugiau o baltas maziau

Opapa Juozukas

Opapa Juozukas portretas
O konservatoriai neužsiiminėja pedofilija? O gal jiems visiškai nereikia nuraminti „salotinio agrasto“ pedofilijos skandalo?

Piliečiai būkite budrūs

Piliečiai būkite budrūs portretas
" Dainos "Pušelė" naujas variantas: "Dalink , kur tik nori, tuos pinigus, dalink, tik į žentą Joną ir vaikus nesikėsink ! Amoralumo ir iškrypimo viršūnė! Ledkalnio viršūnės vis labaiu tirrpsta! Toks senolis Ačas turi daug 'sekėjų! Viešinkim ir stebėkim!

Juozukas

Juozukas portretas
Visi agrastai nekalti...Paskaitai komentarus, tai čia reiškia konservatoriai jam liepė užsiiminėti pedofilija...chabryte gal Jūs visai opapapa...

Man nuo seno Ačas nemaloni asmenybė

Man nuo seno Ačas nemaloni asmenybė portretas
Bet šituo dirbtiniu skandalu netikiu visiškai

oi

oi portretas
Seime priiminėjami įstatymai Ūsui, Ačui, Bartusevičiui, Majauskui(nepilnamečių skandalas jo namuose) ir pažiūrėjus į dabartinę publiką ten, irgi daug kyla įtarimų. Sako nori pakeisti švietimą, tik nepasako kas tame dabartiniame švietime negerai. Tikriausia dabar vaikus reikia išlaisvinti, kad nebūtų mamičiukai, kad žinotų apie kelias lytis ir bendravimo malonumus. Atrodo, kad įstatymais nori augintis sau aukas. Kvailai atrodo pasisakymai, o kas šeimas puola. Kiek dar žaisime su nebaudžiamumu?Ir kiek dar tokių faktų neišviešinta?PARODIJA, žmogus buvo kaltinamas priekabiavimu, ir gali laisvai kandidatuoti į merus(čia net ne apie Ačą)Mobingas tai kaip ir norma.

17cm

17cm portretas
17cm

ir kvailiui aisku

ir kvailiui aisku portretas
kaip kitaip uzglaistys Bartuseviciaus skandala,reikia rasti kita auka. As manau kad kazkas nori susidoroti su R.Acu.

Lietuvos Temidė

Lietuvos Temidė portretas
Kas tas per neegzistuojantis daiktas yra „nekaltumo prezumpcija“? Nesu nei girdėjusi nei mačiusi, nes konservatoriai man nerodė.

Amžinas klausimas: „KAM TAI NAUDINGA?“

Amžinas klausimas: „KAM TAI NAUDINGA?“ portretas
Ogi konservatoriams naudinga kad kuo daugiau būtų „pedofilų iš šalies“, nes taip mažiau kas kalbės apie konservuota pedofilą.

AK

AK portretas
Aišku, kad specialiai. Nes siūlei nusmaukyti specialiai, puvėke.

Tokios bylos nenumiršta? Juokauji? Štai tau bylos -„lavonai“

Tokios bylos nenumiršta? Juokauji? Štai tau bylos -„lavonai“ portretas
Kiesaus nužudymas, Mažeikių Naftos privatizavimas, Masiulio „nekyšis“ už 108 tūkstančius, milijono namas už 1eurą, Landsbergio/Petkevičiaus „KGBistinė“ byla, nekalto, bet „kalto“ Pakso byla. Tokių dešimtys, o gal ir šimtai bylų.

S(eu)bui

S(eu)bui portretas
Išsisukinėjimai čia nepadės. Būk ir tu drąsus vyras, prisipažink. Užtektų vieno sakinio, sakyk "Aš - pedofilas, atsiprašau, turite teisę mane smerkti".

na tokios bylos nenumirsta, turi sest arba teisejai

na  tokios bylos  nenumirsta, turi sest arba teisejai portretas
su zarnaliugom , arba pedofilai ... o kad konservatdegeneratu gauja tai pedofilu irstva ---zino manau visa lietuva , ir Uzglaistyt bartoseviciaus pedofiline byla a lia teismams [ ypatingai Klaipedos] nepavyks...

S(eu)bas

S(eu)bas portretas
Išsisukinėjimai čia nepadės. Būtų drąsus vyras, užtektų vieno sakinio "Aš - pedofilas, atsiprašau, turite teisę mane smerkti".

Koldūnai nugaišo

Koldūnai nugaišo portretas
Perduota-neperduota, o spaudoje tylu kaip 75 metų senumo konservatorių KGBistų kapinėse.

nenugaišo koldūnai

nenugaišo koldūnai portretas
perduota Aukštesniajam teismui...švieskitės,kai bus sprendimas,ir bus aišku,nieka s nieko nenumarino...

Amen

Amen portretas
Toks „teismas“ yra vien pletkai, kaip konservai mėgsta. O paskui, kai jau nebesvarbu, tokios bylos tyliai „numiršta“. Kai jau senai „nugaišo“ „Gražulio koldūnų“ listerijų byla

aha

aha portretas
Teismo nubaustas buvęs seimūnas-nėra gandai ir pletkai.Amen.

gana gal jau

gana gal jau portretas
Nėra pasiteisinimo nei Bartoševičiui(jei kaltas ir atsakys),nei Ačui,kuris jau nuteistas,nubaustas.Taškas.

tam Anonimas

tam Anonimas portretas
O aš girdėjau kad vienas toks Anomimas tai irgi visiškas pedofilas. Tai reiškia kad čia ir tu prisišikai, atsakyk!

citata to to cha cha

citata to to cha cha  portretas
. Ačas teismams pripažino, kad nukentėjusiajam sumokėjo 3 tūkst. eurų už patirtus nemalonius išgyvenimus. Buvęs ilgametis parlamentaras pažymėjo, kad tai, kas įvyko, esą tebuvo „tam tikra nevykusi provokacija“, kurios jis, būdamas subrendusiu žmogumi, neturėjo daryti ir daugiau niekada nekartotų.

Anonimas

Anonimas portretas
PRIE KO TEISINĖ VALSTYBĖ...PRISIŠIKAI ATSAKYK...TOKIAIS KALTINIMAIS NIEKAS NESIMĖTO...MUSULMONAI IŠKRYPELIUS KARIA...

KGBistinė konservatorių partija kitaip nesugeba

KGBistinė konservatorių partija kitaip nesugeba portretas
Kaip keista: ir konservatoriams ir Temidei ir reketininkams zekams šioje byloje pakeliui, nes kiekvienas turi savo interesų.

to Ina

to Ina portretas
Apie sysalus mergaitei pasakojo,ją mokė.,piešė kedpalaikiai

a tai to

a tai to portretas
Jei gerai paieškojus rastume nuotrauką kur tu savo pautus įsikandęs

Ina

Ina portretas
Skaičiau, kad Kedys dėl dukros tvirkintojų parašė laiškus kiekvienam seimo nariui. Ir kaip jam galėjo padėti murksantys ačai seime? Mano nuomone, tol kol nebus paskelbta kas įsakė valstybės vardu paslėpti mergaitę,pasakojusią apie sysalus ,tol nebus išnarpliotas pedofilų lizdas. Negi esam tokie naivūs, kad nesuprastumėme kodėl užspringo Kedys, paskendo Ūsas,nušautas teisėjas, Naruševičienė , dešimtys liudininkų, persekiojama Venckienė ir jos šeima, tyli devyniolikmetė Deimantė?

cha cha

cha cha portretas
O kur jis prisipažino, asile? chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a tai ko

a tai ko portretas
nuotraukoj jis ten tuos pirstus isikandes-a

cha cha

cha cha portretas
O tai Ačui prispažinti liepė kas-konservatoriai,chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nu nesugeba kitaip

nu nesugeba kitaip portretas
joo,tvarka ir teisingumas čia ...

KGBistinė konservatorių partija kitaip nesugeba

KGBistinė konservatorių partija kitaip nesugeba portretas
Šmeižti ir prievartauti - toks jų kredo

Absoliuti tiesa

Absoliuti tiesa portretas
Konservai valdo Lietuvos Temidę kaip nusususią kumelę ir šitais kliedesiais ant Ačo bando pridengti savo pačių „salotinio“ pedofilo sukeltą skandalą

100%

100% portretas
Pedopartijai reik zut but uzglaistyti savo pupulio skandala

to $

to $ portretas
O kam tau mulki vaikų pavardės,dar vienas kažkoks neaiškus, o ta mergaitė jau moteris,ir ji gyvena kaip nori,domėkis,kad Kedys buvo ped... ir gyveno su nepilnamete.

Tikrai

Tikrai portretas
Sudmuse acai , kokoje mes VALSTYBEJE gyvenam??? Vieni kurvos Iskrypeliai ir pedofilai Kazkiek anksciau galvojau kad musu SEIMAS YRA vagiu ir kurvininku lizdas BET DAUGUMA PEDOFILAI.50

skaitytojas

skaitytojas portretas
matomai ir Deimantės istorija būtų nuvedusi toli, iki seimūnų, policininkų, teisėjų, žurnalistų, todėl buvo pašalinti liūdininkai, o mergaitė su240 policininkų buvo pagrobta ir paslėpta amžiams. Tai mano nuomonė.

t

t portretas
Visi iškrypėliai ( nebijokim šio žodžio) kaip velnias kryžiaus bijo vieno: VIEŠUMO. Daugiau jie nebijo nieko. Koks skirtumas kada išėjo straipsnis? Nuo to tapo mažiau kaltas ar nekaltas? Iškrypęs juokdarys

to $

to $ portretas
Nefantazuok, koks skirtumas,kada paleido,r skaityt nemoki-nuteistas,pats prisipažino,ta s svarbiausia,o ne kada kas,,paleido'' ką

Cha

Cha portretas
dar vienas iš kry pė lis seime?

$

$ portretas
na taip 17 m sugunde? pars nenoretu tai ir neitu del pinigu padarys bet ka! tai cia ir taip aisku, kad specialiai paleido straipsnius per visas ziniasklaidas,kad nukreipti nuo konservatoriu pedofilijos ir kur mazamecius tvirkino kur net pavardziu neskelbe na ir tt. o kaip su mergina kuria d. metu isprievartavo? tylu cia svarbiau...

Dar vienas pedofilas

Dar vienas pedofilas portretas
Labai gerai, kad parašė. Žinosim, kad šį "niekuo nekaltą" poną reikia apeiti iš tolo.

?

? portretas
Ar cia paksiaus partija ?

aha

aha portretas
Mat skriaudžia teismas vargšelį,dar nepatinka kokioj valstybėj gyvena,lai džiaugiais,kad ne pas kokį Kadyrovą gyvena...prisidengia kitu skandalu,gėda,...

Kira

Kira portretas
O ko čia piktintis, kokioje valstyėje gyvename. Kiek metų, Ačai, politikoje? Kodėl nesutvarkyta nuo Nepriklausomybės praėjus 3 dešimtmečiams, nei teisinė , nei sveikatos soistemos , žodžiu kur tik pirštu dursi visur betvarkė, korupcija, atkatai, vagystės ir nebaudžamumas už stabaus mąsto nusikaltimus O paprastą žmogelįdrožiat be kompromisų.

va tep tata bobu nereikia

va tep tata bobu nereikia portretas
o dar vienas kukariekas,nieko nuostabaus,ant sniukio žyma…

Anonimas

Anonimas portretas
Nesvarbu,kada kas parašyta,bet jūs juk nuteistas,parašyta,kaip ir baigta kalba.

Galerijos

Daugiau straipsnių