Quantcast

Į Lietuvą atvyksta EK narys V. Andriukaitis

Oficialaus darbo vizito į Lietuvą atvyksta už sveikatą ir maisto saugą atsakingas Europos Komisijos narys Vytenis Andriukaitis, praneša Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje.

V. Andriukaitis Plungės rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje dalyvaus susitikime – diskusijoje su visuomene „Sveikata ir maistas: kaip nešvaistyti šio turto“. Bus diskutuojama apie sveikatos ir maisto saugos politiką Europoje – kokį jos poveikį jaučiame kiekvienas iš mūsų, kodėl tai svarbu Lietuvai? Ar ir kaip Europa pasikeitė per pastaruosius penkerius metus? Kaip Europa yra susijusi su tuo, ką matome prekybos centruose, turguose ir galų gale savo lėkštėse? Kaip mes auginame ir vartojame maistą – nuo „šakės iki šakutės“? Ką reiškia tikslas „sveikata visose politikos srityse“ – ar tikrai to reikia ir jei taip, kaip tai įgyvendinti? Diskusiją moderuos Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje vadovas Arnoldas Pranckevičius.

Vakare V. Andriukaitis dalyvaus ten pat pat rengiamame Lietuvos politikos forume „Kaip pakilti iš moralinio dugno politikoje“, kuriame kartu su Europos Parlamento nariu Andriumi Kubiliumi, sociologe, rinkos tyrimų kompanijos „Baltijos tyrimai“ vadove Rasa Ališauskiene, Mykolo Romerio universiteto politologe Rima Urbonaite ir „Lietuvos ryto“ apžvalgininku Vytautu Bruveriu diskutuos apie politinę situaciją Lietuvoje ir kitus aktualius klausimus. Diskusiją moderuos žurnalistas Edmundas Jakilaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

medikas

medikas portretas
tai vel visus medikus nusikalteliais vadins,kad penkiose darbovietese dirba,ir visose uz grasius. o pats ar priprato prie varganos20000/menesi algos? vargsas,turbut jam labai sunku priprasti..

socialdemokratas

socialdemokratas portretas
ar reikia dar vieno pirdalo, kad lietuvoje drumstu ramybe

...............

............... portretas
o nax.....j jis cia reikalingas su ta pliuskiu komanda , suda mala Briusely alga gauna ir lai perdzia toliau ten y trusikus....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių